Far Cry 3

poruka: 2.883
|
čitano: 916.218
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Far Cry 3 ove godine, Far Cry 3 i dalje u razvoju
15 godina
Far Cry 3

Far Cry 3 Rap "Insanity" by BrokenPixels

3 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Far Cry 3

zavrsio igru, mogu rec samo da mi je ovo naj igra 2012. 

ali imam problemcic, zavrsio sam sve misije i sve questove, osvojio sam sve towere i outposte, ali nisam otkljucao jedan skill, a to je death from below 2, da bi to otkljucao moram napraviti onaj death form below 1 tj. ubiti covjeka sa ljestvi, e sad kako da ja to napravim kad sam zavrsio sve misije i nemam di koga ubiti na taj nacin....?

Mjera čovjekova stvarna karaktera je ono što bi učinio kada za to nitko ne bi saznao...
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Far Cry 3

Ubij nekog rakyata ili civila.

The world belongs to the enthusiast who keeps cool.
Moj PC  
0 1 hvala 0
16 godina
Far Cry 3

tek sad sam krenuo u misije.pa ovaj doktor je totalno ubijen od droge

Stranice su trenutno nedostupne.
Moj PC  
1 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Re: Far Cry 3
thuglife kaže...

Ubij nekog rakyata ili civila.

al kak? :D

Mjera čovjekova stvarna karaktera je ono što bi učinio kada za to nitko ne bi saznao...
17 godina
neaktivan
luka_cro kaže...

da bi to otkljucao moram napraviti onaj death form below 1 tj. ubiti covjeka sa ljestvi, e sad kako da ja to napravim kad sam zavrsio sve misije i nemam di koga ubiti na taj nacin....?

A čemu skil ako ga nemaš na kome koristiti?

15 godina
neaktivan
Far Cry 3

Igra je zakon, ludnica :) Melem za oči..

Sada sam prvi puta u igri "dočekao" nevrijeme, bilo je sunčano i počelo se naoblačivati i onda: kiša i grmljavina - iako je Stalker kralj atmosfere, ali ni ovo nije bilo za bacit, baš odlično..

MiR; HTC Desire HD on SuperGalaxy 4.1.2
Moj PC  
3 0 hvala 0
17 godina
Far Cry 3

na kojim postavkama igrate vi sa i5,i7  i 680,670 - 7950,7970 gpu-ima

ja tek poceo igrat i na chapteru sam 3 al igram sve kaj se moze imat max out u postavkama

sa stim da mi je SSAO na HBHAO settingsima i dobivam oko 40-50max fpsa {#}

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
Far Cry 3

Oduševljen sam igrom. Nisam odavno imao volju od gušta pola dana provest gejmajuci. Na 28. misiji sam (završio Citras favour), sadržaj je izuzetno interensantan i iigra izgleda iznimno dobro.

Na overclockanoj gtx660 non-ti ide sve maxed out samo AA ugašen (1200p rezolucija) stabilan fps. prosjek 35-40 ali skoro ga nikad ne vidim ispod 30. Sve klizi fluidno. 

Nikad te necemo zaboraviti. RIP EnlightenedPhoenix 24.6.2011.
Moj PC  
1 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
Far Cry 3

Igram ju desetak sati i mogu reći da je uistinu izvrsna. Iznenadna promjena vremena, naoblačenje i kiša su genijalno izvedeni kao što je netko ranije naveo i uistinu podsjeća na S.T.A.L.K.E.R.-a. Vidjet ćemo hoće li kasnije možda doći do monotonije u misijama ali zasad mi je zabavno i samo ganjati se s varanima i plivati s morskim psima :-)

4 0 hvala 0
17 godina
4mal kaže...

na kojim postavkama igrate

Oko 40-45 FPS.

It is no measure of health to be well adjusted to a profoundly sick society
17 godina

ja sam imao tako sve namjesteno osim filed of view je bio na max tj. 110...i sad i ide oko 50ak fpsa na otvorenom kad sam isti smanjio na tvoje vrijednosti ;)

lol igra je stvarno zahtjevna kad mi nemremo sa mrcinama od kompa barem 60fps lock dobit {#}

Poruka je uređivana zadnji put ned 30.12.2012 13:00 (4mal).
15 godina
neaktivan
Far Cry 3

A istina da.. No ajde, barem mi se vrti na stabilnih (min) 40.. S obzirom da se radi o otvorenom svijetu, ja zadovoljan :)

Moj PC  
1 0 hvala 0
17 godina
Far Cry 3

tek sa 770,780gtx i  8950,8970 cemo imat lock 60 sa ovakvim i buducim igrama

i to na single gpu rjesenjima ;)

no dosta off-a idemo dalje game-at {#}

Poruka je uređivana zadnji put ned 30.12.2012 13:18 (4mal).
Moj PC  
2 0 hvala 1
16 godina
Far Cry 3

prošao sam igru, i već igram sekundarne misije i ostale stvari koje su ostale oko 5 sati, i nikad još nije pala kiša... samo se izmjenjuje noć dan i sunčano uvijek.. šteta

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
Far Cry 3

Završio sam igru upravo, sekundarne sadržaje sam polovnicno odradio (15h gameplaya)

Oduševljen sam. Fantastična priča i završetak. Izuzetno zanimljivih 15 sati.

Dvostruki završetak isto odlična ideja. Nisam znao da za obje verzije postoji kraj. Mislia sam da je jedna pogrešna i da se ne moze zavrsit igra njom. 

Sve u svemu 9/10. Ovu jednu ocjenu ostavljam za umjetnička djela kao mafia 1.

Nikad te necemo zaboraviti. RIP EnlightenedPhoenix 24.6.2011.
Moj PC  
2 0 hvala 0
15 godina
Far Cry 3

Far Cry 3 je igra koja se igra koja se igra duže vrijeme da se uziva u njoj,bilo bi je grijeh preci u 1 dan.

Ja je jos nisam presao imam jos 5 misija glavni,oslobodio sve outpostove (bili su mi prezanimljivi),svaki toranj otkljčao,sve wantede presao i haman sve one sa zivotinjama,par oni pisama i malo onih relicha(kako se vec zovu) dosadno mi ih skupljati.

Igra je po sve odlicna nema onaj osjecaj monotonosti nakon par predjeni misija,mozes uzivati i u čarima prirode i bez misija itd da ne nabrajam inače 9/10 ocjena,jedna manje ocjena jer 10/10 pripada batmanu :)

Networking Admin,nemam 15 godina takav mi je nick :)
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Far Cry 3

Ja sam sad nakon 30 sati došao na drugi otok,koji mi se čini čak zanimljiviji,međutim moram priznati da mi je dosadilo skupljati loot,samo iteme skupljam.

Loot je u ovoj igri vrlo loše riješen.Puno puno bolje je to odradio Fallout,Skyrim,STALKER pa čak i Alan Wake i druge igre.Ja sam inače loot manijak i u Falloutu mi je bilo najdraže istraživati u potrazi za vrijednim predmetima.

Ovdje su oni stavljeni na mapu u obliku dijamanata i drvenih kutija koje kad se otvori jednostavno ne daju toliku satisfakciju kao kad se taj predmet koji je unutra može vidjeti i odlučiti koliko je vrijedan te ostaviti ono što ne treba.

Još gore je to što je to loš način za zaradu jer se može običnim pistol challangeom skupiti para da boli glava u tren oka. U tom segmentu ja mislim da je FC 3 najgori.Sreća da su se dolaskom na drugi otok otključale nove pljuce i dobili smo wingsuitšto je stvarno kul i bilo bi još bolje da smo ga malo ranije dobili jer mi se čini da na prvom otoku ima viših planina.

The only thing I feel when I kill is the recoil from my rifle
Poruka je uređivana zadnji put pon 31.12.2012 9:23 (NFSPredator0010).
Moj PC  
4 0 hvala 1
15 godina
neaktivan
Far Cry 3

Meni su u igri najjači tripovi,pogotovo mi se svidio onaj kojeg Jason ima u Citrinom hramu kad se bori protiv demona.

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Far Cry 3

NFSpredator - baš me zanimalo kada se to čudo dobije ;) thx..

Možda je već bilo pitanja, no nisam zapamtio/vidio, pa me zanima: kada se dođe na drugi otok, dali se može vraćati na prvi? 

EDIT: Ja već igram preko 5h, a tek sam otkrio 3 ili 4 towera, 2 ili 3 misije :D I već imam limit od 6000$ i ne znam na što potrošiti :/ Koristim bow i 4. Assault rifle sa prigušivačem i optikom.. Mislim da je dosta bilo lutanja, sada treba koju misiju riješit pa nastavit outposte rješavat..

Poruka je uređivana zadnji put pon 31.12.2012 9:40 (Omerta23).
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Omerta23 kaže...

NFSpredator - baš me zanimalo kada se to čudo dobije ;) thx..

Možda je već bilo pitanja, no nisam zapamtio/vidio, pa me zanima: kada se dođe na drugi otok, dali se može vraćati na prvi? 

EDIT: Ja već igram preko 5h, a tek sam otkrio 3 ili 4 towera, 2 ili 3 misije :D I već imam limit od 6000$ i ne znam na što potrošiti :/ Koristim bow i 4. Assault rifle sa prigušivačem i optikom.. Mislim da je dosta bilo lutanja, sada treba koju misiju riješit pa nastavit outposte rješavat..

Wingsuit dobijes docim dodjes an drugi otok, kul je, jedna od najboljih stvari u igri.

Mozes se vracati, naravno.

Pare trosi na ultraskupa ''custom" oruzja, npr onaj snajper kosta 5000. Ili jednostavno uppgradeaj oruzja koja ces mozda koristiti, samo da ti se pare ne bacaju.

Ja ti preporucam bow, neki launcher, lmg i sniper.

LoL acc THCJoshi
16 godina
Omerta23 kaže...
...kada se dođe na drugi otok, dali se može vraćati na prvi? 

Da, bez problema. Možeš koristiti i Fast travel na mapi za brzi prijelaz između lokacija.

Mali korak za čovjeka, velik za stonogu
15 godina
neaktivan
Far Cry 3

Da, fast travel rijetko koristim, odnosno samo ako sam na tom putu već pokupio sve što se dalo pokupiti :)

Kupovanje onih karti/mapa - pretpostavljam da je to izvedeno kao kod AC serijala, kada se kupe mape određene lokacije, sve što se nalazi bude vidljivo na velikoj karti otoka?

Hmm, to bi mi moglo malo zeznuti gameplay, jer imam filing da nije fora ići od škrinje do škrinje, već je možda bolje samo pratiti mini mapu, boo..

Moj PC  
1 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Omerta23 kaže...

Da, fast travel rijetko koristim, odnosno samo ako sam na tom putu već pokupio sve što se dalo pokupiti :)

Kupovanje onih karti/mapa - pretpostavljam da je to izvedeno kao kod AC serijala, kada se kupe mape određene lokacije, sve što se nalazi bude vidljivo na velikoj karti otoka?

Hmm, to bi mi moglo malo zeznuti gameplay, jer imam filing da nije fora ići od škrinje do škrinje, već je možda bolje samo pratiti mini mapu, boo..

Imaš pravo,ali ako želiš sve skupiti morati ćeš kad tad kupiti kartu jer je bez nje neke iteme stvarno teško naći.Ja sam kupio kartu tek nakon što sam detaljno pročešljao područje i na moje iznenađenje još uvijek mi je negdje nešto promaklo,tako da je najbolje sam istražiti teren i onda kasnije kupiti kartu pa pokupiti što je ostalo.

15 godina
neaktivan
Far Cry 3

E da, tako je najpametnije.. 

Pošto danas vjerojatno ostajemo doma, cura neka gleda Onura, Šeherezadu, Sulejmana ili koga već :D a ja ću lootati i kraftati :)

Dac lajf :D

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
NFSPredator0010 kaže...

tako da je najbolje sam istražiti teren i onda kasnije kupiti kartu pa pokupiti što je ostalo.

Ma uzmeš odmah kartu sa itemsima, skupljaš ono važnije i miran si, poslije se ne moraš vraćati na ista mjesta koja si već obišao.

[19xx] Pr0d1gyyy ---- http://battlelog.battlefield.com/bf3/user/Pr0d1gyyy/
14 godina
neaktivan
Far Cry 3

Trenutno me Red Bull angažirao za akrobatske sportove..

Moj PC  
2 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
thesekiman kaže...
NFSPredator0010 kaže...

tako da je najbolje sam istražiti teren i onda kasnije kupiti kartu pa pokupiti što je ostalo.

Ma uzmeš odmah kartu sa itemsima, skupljaš ono važnije i miran si, poslije se ne moraš vraćati na ista mjesta koja si već obišao.

Pa ako ti je cilj na brzinu prijeći igru(skupiti sve) onda da,ali inače se na taj način gubi dobar dio gušta pri istraživanju.Ne volim kad me igra vodi za ruku.Mrzim što svako malo iskače ona poruka na ekranu koja me upućuje na main quest.

Zar developeri stvarno misle da smo mi igrači toliko glupi da ne znamo otvoriti mapu i vidjeti veliki žuti uskličnik i u legendi još piše main quest.Mislim pretjerali su s tim vođenjem za ruku.

Čak idem do te mjere da mi je bilo bolje u prijašnjim GTA nastavcima kad nije bilo GPS-a,pa učiš na pogreškama i bolje pamtiš mapu.Ovako skoro pa ni ne moraš gledati ispred sebe samo pratiš žutu liniju na minimapi.

12 godina
Far Cry 3

Kako nabaviti ovu pljucu? Što moram sakupiti 

Moj PC  
0 0 hvala 0
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Far Cry 3 ove godine, Far Cry 3 i dalje u razvoju
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice