Far Cry 3

poruka: 2.883
|
čitano: 906.202
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Far Cry 3 ove godine, Far Cry 3 i dalje u razvoju
16 godina
Re: Far Cry 3
mirkoj kaže...

evo malo testiranja eyefinity i bez... ubi ovaj problem sa HUD i pomjerenom mapom i porukama pa se mora u obicni single screen. al dobro. sve na ultra, grafika super nema sta svaka im cast. 

Ovo ne da je bolest sto se tice setupa,nego nemam rijeci. {#}

nadam se da je jos i pozadi neki odlican audio setup hehe 

15 godina
Far Cry 3

Far Cry 3 Graphics Comparison

1 0 hvala 0
13 godina
BoobZ kaže...
1suky1 kaže...

Ako netko zeli kupiti igru prodajem višak key za 28€. Slucajno uzo 2x i nisu mi prihvatili cancel.

uplata na tekući ili?

paypal

14 godina
neaktivan
Far Cry 3
Može li mi netko pomoci?
Kupio FC3 u algoritmu, instalirao, i ne radi... javlja mi :'' autopatch system has encountered a problem and needs to close...'' Sto to znaci? Ima li to veze sa Win xp???
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Lazarus_led kaže...
Može li mi netko pomoci?
Kupio FC3 u algoritmu, instalirao, i ne radi... javlja mi :'' autopatch system has encountered a problem and needs to close...'' Sto to znaci? Ima li to veze sa Win xp???

Probaj posebno skinut Patch 1.01 te Patch 1.02 i instalirat te onda pokreni...

ššššš - možda su u šumi
Poruka je uređivana zadnji put sri 5.12.2012 23:01 (doktor1).
14 godina
Far Cry 3

Za mene je ovo igra godine. Stvarno je vrhunski napravljena i igram ju sa zadovoljstvom. Takve igre trebaju tržištu. Jednostavno, predobro!

► Play ▌▌ Pause ■ Stop
Moj PC  
6 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Far Cry 3

Jedna od boljih igrica. Igram bez ikakvih fps dropova za razliku od AC3 kojeg ne mogu ni igrati. Gameplay je predobar. Treba nam vise ovakvih igrica.

1 1 hvala 0
14 godina
neaktivan
Far Cry 3

Mrzim konzolske elemente koji bezveze kompliciraju stvari na PCu, ali trebala bi biti igra godine

2 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Far Cry 3

kako vidjeti fps u igri?

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
magnus.m4 kaže...

kako vidjeti fps u igri?

fraps, razer game booster... ima puno softwarea koji prikazuju

14 godina
neaktivan
alscaul kaže...
magnus.m4 kaže...

kako vidjeti fps u igri?

fraps, razer game booster... ima puno softwarea koji prikazuju

ty

12 godina
neaktivan
Far Cry 3

Odusevljen sam igrom nacisto atmosfera,grafika,izvodjenje sve 5 samo ako nije problem da mi neko rekne kako da nabavim onaj pojas koji moze nositi vise puski odjednom koje zivotinje trebam zaklati i kako i sta ?

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
ZeldiBoy kaže...

Odusevljen sam igrom nacisto atmosfera,grafika,izvodjenje sve 5 samo ako nije problem da mi neko rekne kako da nabavim onaj pojas koji moze nositi vise puski odjednom koje zivotinje trebam zaklati i kako i sta ?

pa brate sve ti fino pise u igri za koji ti vrag treba koja zivotinja

samo citaj :)

12 godina
neaktivan
Far Cry 3

Jos jedno pitanje, da li dx11 otkljucava very high i ultra a ovo sve ispod je dx9 ?

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
ZeldiBoy kaže...

Jos jedno pitanje, da li dx11 otkljucava very high i ultra a ovo sve ispod je dx9 ?

ne

ima very high i na dx9

nije fazon kao u prvog crysisa ako to mislis

na dx11 se otkljucao SSAO HDAO HBAO i takvi vragovi

15 godina
neaktivan
Far Cry 3
The only thing I feel when I kill is the recoil from my rifle
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina

kakav vaas, buck je najjači lik u igri {#}

evo nekih 20-tak sati igranja, još sam na sjevernom otoku.... zaaakooon....

Mirno more nikad nije stvorilo dobrog mornara
16 godina
neaktivan
Far Cry 3

Naletio na neki side quest, kad ti starica u nekom selu govori kako je sinoć pao avion na plažu, i kako je čula ljude da zapomažu i umiru, ti odeš doli, stoji olupina aviona obrasla, puna ruzine i lik koji u njoj živi ti kaže kako je avion pao prije deset godina, a u selu gore nema nikoga. Zakon stvar. :D

The world belongs to the enthusiast who keeps cool.
Moj PC  
1 0 hvala 0
16 godina
Far Cry 3

Taj sam i ja nedavno zavrsio,rekao sam sebi wtf i odmah otisao gore provjeriti,nema je.

btw.jel koga zeza quest sa skupljanjem tableta onih kao relica,ja njih skupim u prvom templeu i izadjem van i ono mi dalje stoji quest marker,odem drugi skupiti malo dalje i raznesem sa c4 i popnem se gore,pokupim s onog lesa i malo se udaljim i dalje mi stoji da moram skupiti... :S

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Far Cry 3

Doktore, koliko sam shvatio (ako sam shvatio) svi oni mod-ovi (kad se raspakiraju) imaju iste nazive i nastavke, drugim riječima, moguće je koristiti samo jedan mod? Jer inače bi se samo overwrite-ali..

MiR; HTC Desire HD on SuperGalaxy 4.1.2
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Far Cry 3

Da, pa po kojoj logici ćeš koristit "više" modova za iskljulivanje ikona.... To su dvije datoteke editirane svaka na svoj način...

IGN nema FC3 u izboru za igru godine???

A niti AC3....

ššššš - možda su u šumi
Poruka je uređivana zadnji put čet 6.12.2012 9:46 (doktor1).
Moj PC  
1 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Far Cry 3

ma taj ign je tesko smece od portala..

xfact
Moj PC  
9 0 hvala 0
15 godina
doky01akablava kaže...

Taj sam i ja nedavno zavrsio,rekao sam sebi wtf i odmah otisao gore provjeriti,nema je.

btw.jel koga zeza quest sa skupljanjem tableta onih kao relica,ja njih skupim u prvom templeu i izadjem van i ono mi dalje stoji quest marker,odem drugi skupiti malo dalje i raznesem sa c4 i popnem se gore,pokupim s onog lesa i malo se udaljim i dalje mi stoji da moram skupiti... :S

to sma i ja primjetio i uzasno me zivcira,kupim mape za loot i relic,i pokupim sve relice na onoj prvoj mapi i idem skupljat lootove i prolazim jedno podrucje i kupim i samo se pojavljuju ponovo,tako mi se desilo i sa 1 relicom.

14 godina
neaktivan
Far Cry 3

wingsuit FTW!

Moj PC  
3 0 hvala 0
17 godina
Far Cry 3

Tek sam započeo sa igrom i u lovu sam na veprove, ali nikako da ih pronađem jer mi treba njihova koža da povećam inventory.

Možete li mi na mapi reći gdje se mogu pronaći veprovi, jer na ikonicama svinja samo pronalazim obične svinje čija koža mi ne treba.

Imam samo tri odašiljača koje sam uključio i na mapi nema markera za divlje svinje?

Naš mentalitet ima jedan kvalitet, da te jebe u zdrav mozak sve dok ima imunitet! Zustavite zemlju silazim, nije mi do ničeg, odlazim!
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
boxer kaže...

ukljuci i ostale.... ak nemres veprove nac pfff cekaj kad ces trebat dingose :D isto ko psi zgledaju

17 godina
mislavgray kaže...
boxer kaže...

ukljuci i ostale.... ak nemres veprove nac pfff cekaj kad ces trebat dingose :D isto ko psi zgledaju

A da pokušaš odgovoriti?

Naš mentalitet ima jedan kvalitet, da te jebe u zdrav mozak sve dok ima imunitet! Zustavite zemlju silazim, nije mi do ničeg, odlazim!
12 godina
odjavljen
Far Cry 3

Na šta vi trošite lovu u FC3, nakupim blizu 6000 i nezz na šta potrošit, netreba mi, ništa ne kupujem, weapon koji koristim je samo strijela i jedna od assault rifles {#} ? btw widio sam da ima poker u igri, pa bi se mogao navući na igru u igri {#}

skOOrvy
Moj PC  
1 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
boxer kaže...

A da mozda ti probas guglat ? Il je to tolko tesko...

14 godina

na ammo refill, pancirku i signature weapons trošim pare. a poker u igri je realno napravljen ali postane naporan nakon par djeljenja....

Mirno more nikad nije stvorilo dobrog mornara
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Far Cry 3 ove godine, Far Cry 3 i dalje u razvoju
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice