Fallout: New Vegas

poruka: 1.020
|
čitano: 360.831
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
neaktivan
RE: Fallout: New Vegas
DžavoŠepard kaže...

Po meni je sve iznad very easy glupo, iritira me da powdergangeru ispucam 3 metka u glavu a on trči i puca prema meni.. mrš :P

Trebali su staviti realističan difficulty u kojem si ti slab koliko i neprijatelji, a ne ko ovaj hard u falloutu da si ti picek a neprijatelji čak noris.

Cista istina...

Evo recimo u F2 mogao si napravi H-shot s samo jednim metkom... A i cesto od pistolja ne bi explodirala glava kao vamo...

In Control... MNOGE države imaju mafiju. Ali u Hrvatskoj mafija ima državu...
16 godina
neaktivan
DžavoŠepard kaže...

Po meni je sve iznad very easy glupo, iritira me da powdergangeru ispucam 3 metka u glavu a on trči i puca prema meni.. mrš :P

Trebali su staviti realističan difficulty u kojem si ti slab koliko i neprijatelji, a ne ko ovaj hard u falloutu da si ti picek a neprijatelji čak noris.

definitivno se slažem, kriplam liku glavu, dvaput, i frajer me roka ko da mu nije ništa. to mi je jedina zamjerka trojke i nv, što imam osjećaj kao da igra ignorira određene elemente.

[URL="http://www.youtube.com/watch?v=0MRmxfLuNto&NR=1"]Odgovor na 90% postova[/URL]
15 godina
neaktivan

Na easy se ne može doživjeti igra i njena atmosfera što joj je i glavna odlika, ovo niti nije nka ratna pucačina, a s druge strane na easy se opet ne dobije realnost jer ako se nekog ubije lako onda bi tako trebalo biti i nama, znači kad te netko jednom pogodi gotov si. Prema tome to bi bilo glupo i neigrivo, a kako ovo nije neka simulacija, onda je normalno da nekog ubijaš teže a nekoga lakše.

Ali kako tko voli tako igra i to je stvar osobnog ukusa, samo činjenica je da se ne može doživjeti igru u potpunosti i osjetiti tu anksioznost lutanja pustopoljinom ako se ničega ne bojiš, a to je sigurno šteta.

više anarhije i osobnosti,i svima bi bilo bolje!

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
shimano kaže...

Ali kako tko voli tako igra i to je stvar osobnog ukusa, samo činjenica je da se ne može doživjeti igru u potpunosti i osjetiti tu anksioznost lutanja pustopoljinom ako se ničega ne bojiš, a to je sigurno šteta.

Ja na normal ubijem Deathclaw-a s 2 pucnja, a luck mi je 2 tako da nema govora o critical hit-ovima. Kasnije igra postane prelagana, a prije sam bježao u nadi da spasim glavu od puno manje opasnijih životinja.

Možeš ti iščupati čovjeka s balkana, ali nikad balkan iz čovjeka.
16 godina
protjeran
Paolo2612 kaže...
shimano kaže...

Ja na normal ubijem Deathclaw-a s 2 pucnja, a luck mi je 2 tako da nema govora o critical hit-ovima. Kasnije igra postane prelagana, a prije sam bježao u nadi da spasim glavu od puno manje opasnijih životinja.

pa kasnije si povecaj tezinu nemoras cijelu igru proc na istoj

Lone wanderer
17 godina
neaktivan
hrvatskafarkasevec kaže...
Paolo2612 kaže...
shimano kaže...

pa kasnije si povecaj tezinu nemoras cijelu igru proc na istoj

Nije tu stvar u namještanju težine, nego o nesposobnosti developera da naprave ujednačeniju igru. Naravno da ću postajat jači i bolji s vremenom i novim oružjima, ali najjaču životinju (ili barem jednu od najjačih) da ubijem u 2 udarca - glupost.

15 godina
neaktivan
Paolo2612 kaže...
Slash 666 kaže...
hmm, pa kad staviš šećerne bombe rakete se unište?

Da ali svejedno dobiš bonuse od ovog poboljšanog lansiranja. Kako god završiš quest nećeš opet vidjeti te ghoulove - bilo to uspiješno ili neuspiješno lansiranje.

Paolo2612 kaže...
Slash 666 kaže...
hmm, pa kad staviš šećerne bombe rakete se unište?

Ma ja bi htio vidit kako izgleda lansiranje sa poboljšanom putanjom, al nigdi to nemogu nać.

hmda
15 godina

Slash 666 kaže...

Ma ja bi htio vidit kako izgleda lansiranje sa poboljšanom putanjom, al nigdi to nemogu nać.

Ništa drugačije nego normalni lans

If you can understand the me, than I can understand the you.
16 godina
neaktivan

Imam jedan problem, slučajno sam s jednim questom s*ebao odnose sa NCR-om i onda mi je došla neka ženska da imam tri dana da popravim odnose ili će doć po mene...  

Šta trebam napraviti da popravim odnose sa NCR-om?

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
napravi quest u... novacu... kod onog renđera andija... (jedna od kuca blizu dino deelita...
16 godina
neaktivan
EnlightenedPhoenix kaže...
napravi quest u... novacu... kod onog renđera andija... (jedna od kuca blizu dino deelita...

napravio sam taj quest prije..

15 godina
neaktivan

Odi u Mojave outpost. Tamo imaš barem 2 questa koja možeš obaviti.

hmda
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Slash 666 kaže...

a jbg, i tamo sam već bio. 

Da ne bi bilo da sam sad na kraju svugdje bio, bio sam u mojave outpostu i novacu i obavio sve questove pa ako ima negdje drugdje osim ta dva grada...

15 godina
neaktivan

Jesi došao da stadija igre di te šef njihov pozove u njihov kamp na Stripu?

hmda
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Slash 666 kaže...

Jesi došao da stadija igre di te šef njihov pozove u njihov kamp na Stripu?

nisam

15 godina
neaktivan

Onda samo igraj, i čeka te iznenađenje.

hmda
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

uff, već me dugo ovako  nije zarazila neka igra, trojku sam igrao malo jer mi je bila razočarenje naprema dvojci, al ovaj vegas makar je sličan trojci mi je predobar.

valjda nisam od njega tolko očekivao pa me iznenadio...

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Crokilla kaže...
Slash 666 kaže...

a jbg, i tamo sam već bio. 

Da ne bi bilo da sam sad na kraju svugdje bio, bio sam u mojave outpostu i novacu i obavio sve questove pa ako ima negdje drugdje osim ta dva grada...

Camp McCaran - njihovo sjedište. imaš questova na bacanje

17 godina
neaktivan

Ima u NV-u Fat Man PNL?

PSN: filip99 // XF: filipscekic // Sent from my Desire.
Moj PC  
0 1 hvala 0
17 godina
neaktivan

Za lika koji je shebo reputaciju sa NCRom, ima način da popraviš reputaciju.Odeš do ambasadora na stripu, i napraviš par questova za njega pa će ti se reputacija poboljšati.

Za lika koji pita ima li Fat Man.Ima.Kupiš ga u dućanu Brotherhood of steela u Hidden Valey.Vjerovatno ga ima još negdje ali nisam pamtio.

Došao sam do 20 levela gdje ima onaj Explorer perk koji ti otkrije sve lokacije u igri, i primjetio sam da je mapa dosta manja nego u originalnom Falloutu 3.Zapravo mapa nije manja, ali si zapravo ograničen na sredinu mape, obzirom da preko planina ne možeš, više puta moraš slijediti cestu ili kakav put da bi došao na neku lokaciju.Jedino što ima više lokacija nego u orginalu, i više side questova.Što je definitivno plus.

Viču da u orginalu ima oko 200 lokacija, a u Vegasu oko 400.No u tih 400 možete ubrojati i sve bezvezne lokacije tipa, šupa ili napuštena kuća usred ničega, uđeš i izađeš za pet sekundi tip lokacije.Plus činjenica da je sve relativno zbijeno oko Vegasa.Nekima će se više dopasti, nekima manje.

Jedino čime Vegas dosta odskače od orginala su questovi, kojih ima 163 naspram 100 u orginalu.Sa time da mi je main quest dosta nezanimljiv, a side questovi puno maštovitiji i zanimljiviji nego u orginalu.Spomenuo bih još i kompanjone kojih stvarno ima dosta, i stvarna su pomoć, no na 20 levelu sam već toliko jak da mi je malo dosadno da mi kompanjoni pobiju većinu protivnika.Tako da uglavnom idem posvuda sam sa Edijem.On nije toliko jak pa i ja tu i tamo uspije nešto koknuti.

Jedino mi se nikako ne sviđaju kako su izveli Vaulte, kako u orginalu tako ni u Vegasu.Po meni su ti Vaultovi trebali biti okosnica igre, najzanimljiviji aspekt.Trebali su biti bolje razrađeni, i raznolikiji.No dobro je i ovako.

Brijem da ću doći barem do 25 levela prije no što nastavim main quest.I za kraj, nemojte previše ići na Fallout wiki, previše je spojlera.

Svaki politički sustav je idila.A idila je po svojoj prirodi svijet za sve.Stoga oni koji ne žele živjeti u toj idili, su negatori idile kojima je mjesto u zatvoru.
Moj PC  
5 0 hvala 4
15 godina

ušao sam u hidden valey, otvorio ona vrata koja su bila lockana i unautra hrpa kamenja .... nezz sta je to ?? gdje je sad tu brotherhood of steel ????

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
tu sam i ja dosao i ne mogu naci taj brotherhood...
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
juice21 kaže...

ušao sam u hidden valey, otvorio ona vrata koja su bila lockana i unautra hrpa kamenja .... nezz sta je to ?? gdje je sad tu brotherhood of steel ????

Shaka111 kaže...

ima više ulaza {#}

[URL="http://www.youtube.com/watch?v=0MRmxfLuNto&NR=1"]Odgovor na 90% postova[/URL]
15 godina
Nobles kaže...
juice21 kaže...

Shaka111 kaže...

ima više ulaza {#}

slobodno to podijeli sa nama ;)

17 godina

Pozdrav. Zanima me dali bi netko htio sherati svoj save game?

http://www.metacafe.com/watch/2749951// || http://www.metacafe.com/watch/1248654/3d_animacija/
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
juice21 kaže...
Nobles kaže...

ima više ulaza {#}

slobodno to podijeli sa nama ;)

Samo šeći po toj dolini (imaš ogradu oko nje, tako da znaš dok si još unutar nje), ja isto nisam našao braću, jer iza jednih vrata je kamenje, druga vrata trebaš imati lockpick 100 (koji još nemam), stalno me nešto napadalo u toj dolini, ostao sam bez municije (very hard težina + hardcore - puno se troši municije na protivnike), pa su me ant-ovi lagano koknuli, otišao na refill, pa zaboravio se vratiti, evo sad ste me sjetili. Valjda ima još ulaza od ta 2 onda....

Btw. Sad dok imam Bone-a, on sa sniperom skida sve prije uopće dođe do mene (level 14 sam), tako da sad više nemam problema sa tim protivnicima :)).

Najgadnije mi je bilo dok sam prolazio kroz onaj grad koji je cijeli radioaktivan (svi NCR-ovi su ghoulovi), radijacija je bila stalno 5-6 rad-a po sekundi, morao sam se tri puta vratiti na liječenje :))). Inače baš ne pratim priču, odlučio sam da prvo riješim nađem sve lokacije (koje će mi se pokazati na kompasu kao neotkrivene), riješim sidequestove na doljnoj polovici mape, pa onda budem dalje nastavio prema gore (kamo želi priča da idem). Meni su F3/NV zakon igre, volim taj otvoreni prostor i šetanje, otkrivanje nećeg novog... Mogao bi tako cijeli dan, bez da ima riješti bilo koji sidequest{#}

'Genius might be the ability to say a profound thing in a simple way' Charles Bukowski
Poruka je uređivana zadnji put pet 5.11.2010 12:03 (dado2202).
17 godina
neaktivan
Ima samo jedan ulaz u BoS... i to je preko tih 100 skill vrata....

BTW dado, sjeverozapadno od boulder citiya imas tradepost 188... tamo je veronica nju uzmi mjesto boona, otidji u BoS i ona ce ti otvoriti vrata... (mislim da ovo nije spoiler)
17 godina
neaktivan

Da li zna netko di mogu nabaviti stealth boy?

Našao sam jedan. Mozete ga pronaci u onom prvom gradu u kolibi od Victora.

Poruka je uređivana zadnji put pet 5.11.2010 15:27 (mislav_01).
16 godina
neaktivan
EnlightenedPhoenix kaže...
Ima samo jedan ulaz u BoS... i to je preko tih 100 skill vrata....

BTW dado, sjeverozapadno od boulder citiya imas tradepost 188... tamo je veronica nju uzmi mjesto boona, otidji u BoS i ona ce ti otvoriti vrata... (mislim da ovo nije spoiler)

treba imat skill 100, al meni su sami otvorili vrata kad sam prvi put došao. izletili su van, isprepadali me i pustili unutra

15 godina
neaktivan

Kako su me sad usrali sunce im je*em

hmda
Moj PC  
0 0 hvala 0
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice