Fallout: New Vegas

poruka: 1.020
|
čitano: 360.830
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
protjeran
RE: Fallout: New Vegas
EnlightenedPhoenix kaže...
Ma dajte molim vas...

Vi znate koliko ti enginei dodju??? I koliko je to modifikacija itd itd...

ma mi to onak "kak bi bilo kad bi bilo"

17 godina
neaktivan
Ma dajte molim vas...

Vi znate koliko ti enginei dodju??? I koliko je to modifikacija itd itd...

engini su jeftikanjeli

izmedju 50 000$ i 500 000$ - to je nista za AAA igru.. poanta je u svemu ostalome. A ako su mogli raditi na Oblivione enginu mogli bi i na CryTek ..ali naravno nemaju licencu :)

ugl sam razvoj engina je puno skuplji nego kupovina istog. . naravno koristio se Oblivion engine zato jer je vec bio tu i nije ih kostao (u tome trenutku) nista. 

17 godina
neaktivan
Genie kaže...

ili recimo ... Fallout u ovome..

eh ah.. definitivno oblivion engine prema ovome zgleda blize Quake1 enginu nego necemu novijem :D

I onda bi svi živi kukali kako je igra prezahtjevna, a tvorci tog i takvog Fallouta bi se proveli sa prodajom kao i Crytek sa Crysisom.

Što se tiče Obliviona i Cry enginea. Većina današnjih igara je Quake prema Crysisu.

17 godina
neaktivan

Eto ja zavržio igru ,stao sam na stranu housa{#}

Žao mi je kaj sam i legiju i ncr pobio :(.

Drugi put odamh idem koknuti  housa .

One Ring to rule them all, One Ring to find them, One Ring to bring them all and in the darkness bind them .
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
protjeran
MegaMass 2000 kaže...
Genie kaže...

eh ah.. definitivno oblivion engine prema ovome zgleda blize Quake1 enginu nego necemu novijem :D

I onda bi svi živi kukali kako je igra prezahtjevna, a tvorci tog i takvog Fallouta bi se proveli sa prodajom kao i Crytek sa Crysisom.

Što se tiče Obliviona i Cry enginea. Većina današnjih igara je Quake prema Crysisu.

crysis se mogo igrat sa dosta slabom konfom (evo npr, ja sa gf6600 256 ddr i celeron e1500 sam bez problema igro na najslabijijm detaljima) ,a crysis se loze proveo zbog masovonog piratstva i zato sto nije bilo verzije za konzole 

tak i tak se dosta ekipe zali na los framerate na fallout-u

17 godina
neaktivan
hrvatskafarkasevec kaže...
MegaMass 2000 kaže...
Genie kaže...

crysis se mogo igrat sa dosta slabom konfom (evo npr, ja sa gf6600 256 ddr i celeron e1500 sam bez problema igro na najslabijijm detaljima) ,a crysis se loze proveo zbog masovonog piratstva i zato sto nije bilo verzije za konzole

U tome je i problem. Imaš engine na koji je poropšeno brdo love, a ljudi su ispiratizirali igru jer nisu htjeli davati lovu na igru koju nisu mogli igrati na "uber high", a grafika je najjači adut Crysisa. S druge pak strane imaš COD serijal na prastarom Quake engine koji se prodaje kao lud. Naravno, ovo ne znači da igre moraju biti na prastarim engineima, ali bome ne i na teško modificiranom Crysisovom engineu (vidjeti gornji klip) koji se goni sa dvije 460-ice.

16 godina
neaktivan

Nije vrag da ne znate za fix? Meni sad radi kao beba...(d3d9.dll staviti u instalacijski folder, ne u data folder unutar instalacijskog)

http://www.newvegasnexus.com/downloads/file.php?id=34778

Poruka je uređivana zadnji put ned 31.10.2010 18:17 (gala385).
17 godina
neaktivan
Meni je najbolje kad neki NPC-ovi skoče u nebo... lol... ode jedno 500 metara u zrak :)
In Control... MNOGE države imaju mafiju. Ali u Hrvatskoj mafija ima državu...
15 godina
Meni je najbolje kad neki NPC-ovi skoče u nebo... lol... ode jedno 500 metara u zrak :)

Nisam to doživio, al mi jedino one prostitutke po Stripu lebde po zraku {#}

If you can understand the me, than I can understand the you.
Poruka je uređivana zadnji put ned 31.10.2010 19:49 (The Unforgiven).
17 godina
neaktivan
The Unforgiven kaže...

Nisam to doživio, al mi jedino one prostitutke po Stripu lebde po zraku  {#}

DA li se radi o pokrpanoj igri ili kupljenoj u Piratskom zaljevu?

15 godina
MegaMass 2000 kaže...
The Unforgiven kaže...

Nisam to doživio, al mi jedino one prostitutke po Stripu lebde po zraku {#}

DA li se radi o pokrpanoj igri ili kupljenoj u Piratskom zaljevu?

Take a wild guess {#}

17 godina
neaktivan
Ha?

Sam lijepo bio rekao da su mi svi fallouti originalci...

Nazalost ova dva zadnja (F3 i F:NV) su steam verzije bez kutije :(
15 godina
neaktivan

nabavio sam {#} kopiju igre i desilo mi se da  kroz zid prodem i padnem u tlo :D 

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Ha?

Sam lijepo bio rekao da su mi svi fallouti originalci...

Nazalost ova dva zadnja (F3 i F:NV) su steam verzije bez kutije :(

Moj bad. Pitanje nije bilo namjenjeno tebi, a ja sam zaboravio editirati citat.

Btw, znači tebi se letovi NPC-ova dešavaju i sa patchiranom verzijom? Da li ima još kakvih bugova i da li ima game breaking bugova?

Poruka je uređivana zadnji put ned 31.10.2010 20:08 (MegaMass 2000).
17 godina
neaktivan
Evo moj game breaking bug je bio to sto nisam mogao igrati caravan igru...

odnosno samo discard je radio... nista ostalo... pa sam morao hex editat sejv...
15 godina

Može mi netko objasniti taj Caravan? Pretpostavljam da je dosta jednostavno, al još nisam 30 karata skupio, pa..

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
gala385 kaže...

Nije vrag da ne znate za fix? Meni sad radi kao beba...(d3d9.dll staviti u instalacijski folder, ne u data folder unutar instalacijskog)

Je. Stavil sam DLL, pokrenul igru, pitalo me da konfiguriram, jesam, i onda se srušila :)

I thought my Uncle Tommy was wearing black socks, but when I looked at them closely, they were just very, very, very, very, very, very, very, very, very dark blue.
15 godina
neaktivan

namjeravam odigrati i ovaj dio fallout-a,nakon po meni odlicne trice,

e sad me zanima na koju TEZINU da stavim,trojka je na normal prelaka,a na hard poslije

levela 20 isto,da li je ovaj fallout na onoj najvecoj tezini tezak-tezak ili se da,ipak nebi zelio da

bas svaki fajt loadam 5-6 puta,to je onda samo frustracija,a ne igranje

pa eto molim za savjet ????

marroncevic
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Stavi easy...

s normal jednostavno neke stvari (poput ubijanja nightkina na lvl 7 - 8 s nekim smece oruzijima) nije nimalo jednostavno...

A pazi riješio sam veliku vecinu sidequestova...
15 godina
neaktivan

ma kakav easy, pa ja sam igrao na hard i prejednostavno je žao mi je što je nisam prešao na na najjačem mogučem. na easy ne možeš dobiti osječaj atmosfere jer se ne bojiš ničega, pre lagano je, a poanta je da te bude strah hodati wastelandom (posebno kad ferale sretneš).

pogotovo ako se igralo ranije pa se zna kako sve funkcionira i šta se treba uzimati, lako se onda napreduje. uostalom, ne mora se baš ubiti svako živo biće, puno se više profitira sa moćnim speech opcijama, a ako se služiš Sun Tzu filozofijom pa se boriš samo kad treba i protiv koga možeš dok se ne razjačaš malo, onda tu nema problema.

više anarhije i osobnosti,i svima bi bilo bolje!
Poruka je uređivana zadnji put pon 1.11.2010 16:49 (shimano).

1 0 hvala 1
16 godina
neaktivan
Father_Dougal kaže...
gala385 kaže...

Je. Stavil sam DLL, pokrenul igru, pitalo me da konfiguriram, jesam, i onda se srušila :)

Meni radi na ultra postavkama bez trzanja......proguglaj....

17 godina
neaktivan

Kako čovjek gore kaže, stavite fix.Ja npr sa quadom na 3 Ghz i 8800 GT 512 bez fiksa nisam mogao normalno igrati ni na high, a sa fiksom mogu na ultra bez frke, kao i u orginalnom Falloutu 3.Nešto su blesani developerski zablesavili.Strašno.I onda umjest da oni službeno izdaju fiks, ne, zajednica to mora sama.Kreteni.

I instalirajte najnovije nvidia drivere 260.99 jer imaju prilagodbu specifično za Fallout LV.

Tip. Idite u Vault 34 jer ima strašan loot (oružja uglavnom).Hrpu.

Svaki politički sustav je idila.A idila je po svojoj prirodi svijet za sve.Stoga oni koji ne žele živjeti u toj idili, su negatori idile kojima je mjesto u zatvoru.
Moj PC  
2 0 hvala 1
16 godina
ja igram na hardcore i preje*eno je...nije mi tesko,mozda sam dosad samo jednom umro a igrao sam negdje 5 sati( ne odjednom -.- ) zakon je sto moras jesti i piti vodu da ne bi dehidrirao ili umro od gladi...samo su mi oruzja traljavo odradita...nekak kad pucam s pistoljem jako je cudno al svejedno super mi igra za sad :)
http://movies-monkey.blogspot.com/
15 godina
neaktivan

Jel itko rješio quest "Come fly with me" tako da je poboljšao putanju raketa?

hmda
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Slash 666 kaže...

Jel itko rješio quest "Come fly with me" tako da je poboljšao putanju raketa?

Ja, ali sam isto poboljšao im gorivo s šećernim bombama tako da im nije puno pomoglo{#}

Ako im poboljšaš putanju dobiješ 200 XP-a i dobru karmu

Možeš ti iščupati čovjeka s balkana, ali nikad balkan iz čovjeka.
Poruka je uređivana zadnji put uto 2.11.2010 1:31 (Paolo2612).
15 godina
neaktivan
hmm, pa kad staviš šećerne bombe rakete se unište?
hmda
17 godina
neaktivan
Slash 666 kaže...
hmm, pa kad staviš šećerne bombe rakete se unište?

Da ali svejedno dobiš bonuse od ovog poboljšanog lansiranja. Kako god završiš quest nećeš opet vidjeti te ghoulove - bilo to uspiješno ili neuspiješno lansiranje.

Možeš ti iščupati čovjeka s balkana, ali nikad balkan iz čovjeka.
16 godina
neaktivan

upravo prelazim drugi put na very hard, a tek treći put ću na hardcore. ovaj put sam na strani yes mana {#}

[URL="http://www.youtube.com/watch?v=0MRmxfLuNto&NR=1"]Odgovor na 90% postova[/URL]

0 0 hvala 0
16 godina

bolje si stavite na hardcore,puno bolji osjecaj,al nije pretesko bar meni...prvi put igram igru i sasvim lagano ide :D

sam da vas pitam...onaj quest di sam spasio lika iz hotela onog i ja mu odvezao lisice i on je otisao van ,ja sam ostao ubijat i kad sam ih sve poklao jel,izasao sam van al tog čobe nema nigdje...gdje bi ga trebao naci????

http://movies-monkey.blogspot.com/
Poruka je uređivana zadnji put uto 2.11.2010 12:30 (dado16).
15 godina
neaktivan

Po meni je sve iznad very easy glupo, iritira me da powdergangeru ispucam 3 metka u glavu a on trči i puca prema meni.. mrš :P

Trebali su staviti realističan difficulty u kojem si ti slab koliko i neprijatelji, a ne ko ovaj hard u falloutu da si ti picek a neprijatelji čak noris.

Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice