Vi znate koliko ti enginei dodju??? I koliko je to modifikacija itd itd...
ma mi to onak "kak bi bilo kad bi bilo"
ma mi to onak "kak bi bilo kad bi bilo"
engini su jeftikanjeli
izmedju 50 000$ i 500 000$ - to je nista za AAA igru.. poanta je u svemu ostalome. A ako su mogli raditi na Oblivione enginu mogli bi i na CryTek ..ali naravno nemaju licencu :)
ugl sam razvoj engina je puno skuplji nego kupovina istog. . naravno koristio se Oblivion engine zato jer je vec bio tu i nije ih kostao (u tome trenutku) nista.
I onda bi svi živi kukali kako je igra prezahtjevna, a tvorci tog i takvog Fallouta bi se proveli sa prodajom kao i Crytek sa Crysisom.
Što se tiče Obliviona i Cry enginea. Većina današnjih igara je Quake prema Crysisu.
Eto ja zavržio igru ,stao sam na stranu housa
Žao mi je kaj sam i legiju i ncr pobio :(.
Drugi put odamh idem koknuti housa .
I onda bi svi živi kukali kako je igra prezahtjevna, a tvorci tog i takvog Fallouta bi se proveli sa prodajom kao i Crytek sa Crysisom.
Što se tiče Obliviona i Cry enginea. Većina današnjih igara je Quake prema Crysisu.
crysis se mogo igrat sa dosta slabom konfom (evo npr, ja sa gf6600 256 ddr i celeron e1500 sam bez problema igro na najslabijijm detaljima) ,a crysis se loze proveo zbog masovonog piratstva i zato sto nije bilo verzije za konzole
tak i tak se dosta ekipe zali na los framerate na fallout-u
crysis se mogo igrat sa dosta slabom konfom (evo npr, ja sa gf6600 256 ddr i celeron e1500 sam bez problema igro na najslabijijm detaljima) ,a crysis se loze proveo zbog masovonog piratstva i zato sto nije bilo verzije za konzole
tak i tak se dosta ekipe zali na los framerate na fallout-u
U tome je i problem. Imaš engine na koji je poropšeno brdo love, a ljudi su ispiratizirali igru jer nisu htjeli davati lovu na igru koju nisu mogli igrati na "uber high", a grafika je najjači adut Crysisa. S druge pak strane imaš COD serijal na prastarom Quake engine koji se prodaje kao lud. Naravno, ovo ne znači da igre moraju biti na prastarim engineima, ali bome ne i na teško modificiranom Crysisovom engineu (vidjeti gornji klip) koji se goni sa dvije 460-ice.
Nije vrag da ne znate za fix? Meni sad radi kao beba...(d3d9.dll staviti u instalacijski folder, ne u data folder unutar instalacijskog)
http://www.newvegasnexus.com/downloads/file.php?id=34778
Nisam to doživio, al mi jedino one prostitutke po Stripu lebde po zraku
DA li se radi o pokrpanoj igri ili kupljenoj u Piratskom zaljevu?
DA li se radi o pokrpanoj igri ili kupljenoj u Piratskom zaljevu?
Take a wild guess
nabavio sam kopiju igre i desilo mi se da kroz zid prodem i padnem u tlo :D
Moj bad. Pitanje nije bilo namjenjeno tebi, a ja sam zaboravio editirati citat.
Btw, znači tebi se letovi NPC-ova dešavaju i sa patchiranom verzijom? Da li ima još kakvih bugova i da li ima game breaking bugova?
Može mi netko objasniti taj Caravan? Pretpostavljam da je dosta jednostavno, al još nisam 30 karata skupio, pa..
Nije vrag da ne znate za fix? Meni sad radi kao beba...(d3d9.dll staviti u instalacijski folder, ne u data folder unutar instalacijskog)
Je. Stavil sam DLL, pokrenul igru, pitalo me da konfiguriram, jesam, i onda se srušila :)
namjeravam odigrati i ovaj dio fallout-a,nakon po meni odlicne trice,
e sad me zanima na koju TEZINU da stavim,trojka je na normal prelaka,a na hard poslije
levela 20 isto,da li je ovaj fallout na onoj najvecoj tezini tezak-tezak ili se da,ipak nebi zelio da
bas svaki fajt loadam 5-6 puta,to je onda samo frustracija,a ne igranje
pa eto molim za savjet ????
ma kakav easy, pa ja sam igrao na hard i prejednostavno je žao mi je što je nisam prešao na na najjačem mogučem. na easy ne možeš dobiti osječaj atmosfere jer se ne bojiš ničega, pre lagano je, a poanta je da te bude strah hodati wastelandom (posebno kad ferale sretneš).
pogotovo ako se igralo ranije pa se zna kako sve funkcionira i šta se treba uzimati, lako se onda napreduje. uostalom, ne mora se baš ubiti svako živo biće, puno se više profitira sa moćnim speech opcijama, a ako se služiš Sun Tzu filozofijom pa se boriš samo kad treba i protiv koga možeš dok se ne razjačaš malo, onda tu nema problema.
Je. Stavil sam DLL, pokrenul igru, pitalo me da konfiguriram, jesam, i onda se srušila :)
Meni radi na ultra postavkama bez trzanja......proguglaj....
Kako čovjek gore kaže, stavite fix.Ja npr sa quadom na 3 Ghz i 8800 GT 512 bez fiksa nisam mogao normalno igrati ni na high, a sa fiksom mogu na ultra bez frke, kao i u orginalnom Falloutu 3.Nešto su blesani developerski zablesavili.Strašno.I onda umjest da oni službeno izdaju fiks, ne, zajednica to mora sama.Kreteni.
I instalirajte najnovije nvidia drivere 260.99 jer imaju prilagodbu specifično za Fallout LV.
Tip. Idite u Vault 34 jer ima strašan loot (oružja uglavnom).Hrpu.
Jel itko rješio quest "Come fly with me" tako da je poboljšao putanju raketa?
Jel itko rješio quest "Come fly with me" tako da je poboljšao putanju raketa?
Ja, ali sam isto poboljšao im gorivo s šećernim bombama tako da im nije puno pomoglo
Ako im poboljšaš putanju dobiješ 200 XP-a i dobru karmu
Da ali svejedno dobiš bonuse od ovog poboljšanog lansiranja. Kako god završiš quest nećeš opet vidjeti te ghoulove - bilo to uspiješno ili neuspiješno lansiranje.
upravo prelazim drugi put na very hard, a tek treći put ću na hardcore. ovaj put sam na strani yes mana
bolje si stavite na hardcore,puno bolji osjecaj,al nije pretesko bar meni...prvi put igram igru i sasvim lagano ide :D
sam da vas pitam...onaj quest di sam spasio lika iz hotela onog i ja mu odvezao lisice i on je otisao van ,ja sam ostao ubijat i kad sam ih sve poklao jel,izasao sam van al tog čobe nema nigdje...gdje bi ga trebao naci????
Po meni je sve iznad very easy glupo, iritira me da powdergangeru ispucam 3 metka u glavu a on trči i puca prema meni.. mrš :P
Trebali su staviti realističan difficulty u kojem si ti slab koliko i neprijatelji, a ne ko ovaj hard u falloutu da si ti picek a neprijatelji čak noris.