F1 2012 (Codemasters)

poruka: 1.159
|
čitano: 188.909
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan
Re: F1 2012 (Codemasters)
vrinho kaže...

Dajte vi koji igrate s gamepadima postajte koje su vam postavke. Steering sensitivity i to...

moze isto i postavke za volan ;9

16 godina
moderator
F1 2012 (Codemasters)

Razmišljam da kupim igru,pa me zanima koliko vas je kupilo do sad i koliko vas još misli kupiti.

9 Kupio sam
14 Mislim kupiti
سمندری ڈاکو
Poruka je uređivana zadnji put čet 20.9.2012 13:35 (pirat).
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
F1 2012 (Codemasters)

Evo moj steam ID pa me dodajte: Hunt1976

Crosimracing-James Hunt

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
F1 2012 (Codemasters)

...ovako, imam jedan problem..pa da vidimo tko mi može pomoći. Krenuo sam igrat young driver test, uzeo Ferrari i došao do hairpin run...dakle sve mi je jasno, prođem zavoj, ravnina...gas..i onda u jednom trenutku pukne guma...e sad ja trebam vratit natrag vrijeme i nastaviti...ali nema šanse da vratim vrijeme ni preko tipkovnice ni preko tipki na volanu....jedina mogućnost mi je da brzo stisnem flashback tipku prije nego pređe ono mjesto gdje hoću nastaviti....e sad....utrka se nastavlja i ja sad na ravnini trebam postići brzinu 297 km/h...što se ispostavilo nemoguće..barem za mene...

Neznam, možda ja nešto krivo radim....možda loše vozim....vjerujte mi pojma više nemam...cijelo jutro pokušavam to proći....  Ima ko kakvu ideju??

0 0 hvala 0
15 godina
F1 2012 (Codemasters)

meni se na tom djelu isto zbugalo,slika stoji a zvuk se cuje kao da ide bolid,al nakon 10-ak sec normalno krene slika i sve,al bez problema ide do te brzine.

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
F1 2012 (Codemasters)

Base-host: 159 kn.

Roses Are Red, Violets Are Blue, I've Got Alzheimers, Cheese On Toast

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

..znači nisam jedini..jedino kaj meni ide do 289 km/h...a i to je već rizično...zakoči na samom kraju finish linije...čak sam pokušal s novim profilim...ali ništa...neznam..možda pokušam reinstalirati igru...

17 godina
F1 2012 (Codemasters)

Trudim se s Torro Rossom na VN Malezije, startam 19. (bila je kiša, a kad se osušilo sam imao dobro vrijeme do predzadnjeg zavoja kad sam htio previše i izvrtio se u zadnjem flying lapu). Borim se lavovski, na rubu. Dođem do 7. pozicije i to držim, lagano bez greške vozim kad na jednom iz čista mira AI izgubi kontrolu, udari me Britney-ev Mercedes. Bio sam na trkačoj putanji, nije me napao, samo me malo naguzio jer je previše doletio u zavoj i dobijem poruku "Penalty". To je to od mene...

Uninstall, vi uživajte. 

Mašta je puno važnija od znanja. Znanje je ograničeno. Mašta okružuje svijet.
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
F1 2012 (Codemasters)

..problem riješen reinstaliranjem...

0 0 hvala 0
17 godina
Lovac kaže...

Trudim se s Torro Rossom na VN Malezije, startam 19. (bila je kiša, a kad se osušilo sam imao dobro vrijeme do predzadnjeg zavoja kad sam htio previše i izvrtio se u zadnjem flying lapu). Borim se lavovski, na rubu. Dođem do 7. pozicije i to držim, lagano bez greške vozim kad na jednom iz čista mira AI izgubi kontrolu, udari me Britney-ev Mercedes. Bio sam na trkačoj putanji, nije me napao, samo me malo naguzio jer je previše doletio u zavoj i dobijem poruku "Penalty". To je to od mene...

Uninstall, vi uživajte. 

Odovzio sam dvije 100% utrke; naguzili su me već desetak puta i nikakav penalty, bilo je i gurkanja - nema penaltya, jedino sam Pereza prešao van staze i morao vratit poziciju, (vidljivo u videu)

ššššš - možda su u šumi
15 godina
F1 2012 (Codemasters)

čekam mod za damage. mod koji pojačava osjetljivost bolida.maloprije se zabijem u bolid i nikom ništa

Stranice su trenutno nedostupne.
Poruka je uređivana zadnji put čet 20.9.2012 16:21 (Kill Frenzy).
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
F1 2012 (Codemasters)

doktor s čim snimaš?

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
doktor1 kaže...
Lovac kaže...

Uninstall, vi uživajte. 

Odovzio sam dvije 100% utrke; naguzili su me već desetak puta i nikakav penalty, bilo je i gurkanja - nema penaltya, jedino sam Pereza prešao van staze i morao vratit poziciju, (vidljivo u videu)

Ahh, možda je bio slučaj 1 in 100, malo brzam obično. Idem još jednom probam.

Mašta je puno važnija od znanja. Znanje je ograničeno. Mašta okružuje svijet.
15 godina
F1 2012 (Codemasters)

DRS bug(slika). DRS mi je omogućen iako nema nikog ispred nego je bolid iza mene unutar sekunde a to nije po pravilima.

Takodjer mi se još uvijek javlja bug sa skretanjem i stvarno je iritantan. ulazim u zavoj i drugi vozač me obilazi u zavoju.ja da se ne sudarim ispravljam i pokušavam ponovo skrenut ali neće i naravno prolazim ponovo ravno kroz zavoj.{#}

Poruka je uređivana zadnji put čet 20.9.2012 19:20 (Kill Frenzy).
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
F1 2012 (Codemasters)

DRS detekcija je prije ulaska u boks. Dali je tamo tko bio ispred tebe?

Stvarno ne kužim, nikakvih problema nemama, niti sa volanom, niti sa DRSom, niti sa penalty sustavom, sve radi odlično, a u dvije utrke sam odvozio kao netko u pola ili cijelu sezonu, (114 krugova)

Jesi uključio override input device type u opcijama. (gamepad ili steering wheel)?

ššššš - možda su u šumi
Poruka je uređivana zadnji put čet 20.9.2012 19:34 (doktor1).
Moj PC  
1 0 hvala 0
15 godina
F1 2012 (Codemasters)

Nitko nije bio ispred mene. Bio je ovaj auto koji je iza mene ali sam njega obišao dva zavoja ranije uz pomoć drs-a koji se potom na kočenju ugasio i onda je poslje pozelenio nakon dva zavoja iako nikog nije bilo ispred.

ovaj input mi je bio na "off". stavio sam ga na gamepad.misliš da je to uzrok?

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
F1 2012 (Codemasters)

Kupio sam key ali ga jos ne mogu aktivirati preko steam-a jer mi t-šrot jos nije dosao namistiti net.

Ali zamolio sam frenda pa mi je skinio igra da bar igram karijeru dok mi ne dode net te iman velikih problema s kocenjem, bolid mi se jedva zaustavlja, i to trebam bas ono pritisnut kocnicu do kraja, te zbog toga ne kogu voziti nikako brze id 1:30:300 U Australiji, i nikako uci u prvih 10 s williamsom. Igram s G27 pa me zanima ima li tko jos slicnih problema s kocenjem jer je stvarno iritantno (naravno igram bez pomoci, manual minjac).

Probao sam s RBR quick race i jedva uspio 1:29:600. Mozda je to zbog ove sugave verzije koja je skinuta s neta. Morati cu pricekati dok mi ne stave net pa cu je skinuti normalno preko steam-a.

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Kill Frenzy kaže...

Nitko nije bio ispred mene. Bio je ovaj auto koji je iza mene ali sam njega obišao dva zavoja ranije uz pomoć drs-a koji se potom na kočenju ugasio i onda je poslje pozelenio nakon dva zavoja iako nikog nije bilo ispred.

ovaj input mi je bio na "off". stavio sam ga na gamepad.misliš da je to uzrok?

Ako si ga prešao uz pomoć DRSa, kojeg si imao na ciljnoj ravnini, znači da je bio ispred tebe na detekciji. Tada sljedi druga DRS zona, (koja je od ove godine u Australiji) koja ima istu točku detekcije kao i prva, (slika). Nije BUG tako to funkcinira, kao i ove godine u Australiji.

DRS detekcija i aktivacija DRS detekcija i aktivacija
___

Meni sa volanom nije htjeo skretat normalno dok nisam input stavio na Steering Wheel

Ljudi svakog vraga prozivaju "bugom". Malo se previše fantazira! Motori imaju ograničenej na 18000 okretaja i normalno da kada lupiš pet nižih u 0.5 sekundi motor ode. Možda ALonso to može na pravoj formuli, ali sigurno ima opcija kada, koliko, zašto, rad motora bla bla...

Malo proučit siutaciju pa onda attack na Codemasters i bugove!

___

Jedan leteći krug u Australiji

ššššš - možda su u šumi
Poruka je uređivana zadnji put čet 20.9.2012 20:03 (doktor1).
17 godina
Kiki287 kaže...
 iman velikih problema s kocenjem, bolid mi se jedva zaustavlja, i to trebam bas ono pritisnut kocnicu do kraja, te zbog toga ne kogu voziti nikako brze id 1:30:300 U Australiji, i nikako uci u prvih 10 s williamsom. Igram s G27 pa me zanima ima li tko jos slicnih problema s kocenjem jer je stvarno iritantno (naravno igram bez pomoci, manual minjac).

Probao sam s RBR quick race i jedva uspio 1:29:600. Mozda je to zbog ove sugave verzije koja je skinuta s neta. Morati cu pricekati dok mi ne stave net pa cu je skinuti normalno preko steam-a.

Probaj sa setupom na kočnicama; balansiraj kočnice prema prednjem kraju bolida i Pressure stavi na Hard; no tada, (pressure na hard) će ti dolaziti do lock-upa prenjih kotača. Malo testiraj.

Ja uglavnom vozim sa 56/57% balansa na prednji dio te sa Low Pressure setupom da nemam lock-up na kočenju; Brake balance kod sporih zavoja stavim na Front da se bolid "zakopa"

A ove godine mi se čini da kvalitetan setup igra veliku ulogu. U Australiji sam kopirao prošlogodišnji setup koji sam imao i bolid je bio užasan. Malo sam ga prilagodio i vremena su se poboljšala za sekundu/dvije.

ššššš - možda su u šumi
Poruka je uređivana zadnji put čet 20.9.2012 20:18 (doktor1).
13 godina
neaktivan
F1 2012 (Codemasters)

Bas cu probati, fala na odg.

PS: Nemam problema s blokanjem kocnica, nego jednostavno kao da loci slabo.

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Kiki287 kaže...

Bas cu probati, fala na odg.

PS: Nemam problema s blokanjem kocnica, nego jednostavno kao da loci slabo.

Nemaš sda, ali sa Pressure na Hard ćeš vidjet blokiranja....

ššššš - možda su u šumi
13 godina
neaktivan
F1 2012 (Codemasters)

Jedva cekam da mi se downloaduje igrica, bio stavio jutros da se downloaduje dok budem u skoli, ali neko mi ugasio kompjuter kad sam otisao u skolu :D, i sad moram cekat :(

0 0 hvala 0
15 godina
F1 2012 (Codemasters)

evo moj rage video,nemam živaca više,čekam neki patch ako uopće ikad izađe

Poruka je uređivana zadnji put pet 21.9.2012 13:54 (crack).
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
crack kaže...

isto tako i meni :( igram na volan i bolid nemos namolit da skrene u zavoj, koji he... crnjak :(

17 godina
crack kaže...

Ovo ne pokazuje ništa nego tovje nepoznavanje staze, bolje rečeno nemanja osjećaja za kontorlu gasa, točke kočenja...

Mislim, na 0:11, u Kini na točki kočenja ti si još u sedmoj brzini pod punim gasom. I onda ljudi rageaju!! Strašno

ššššš - možda su u šumi
Poruka je uređivana zadnji put pet 21.9.2012 14:24 (doktor1).
14 godina
doktor1 kaže...
crack kaže...

Ovo ne pokazuje ništa nego tovje nepoznavanje staze, bolje rečeno nemanja osjećaja za kontorlu gasa, točke kočenja...

Mislim, na 0:11, u Kini na točki kočenja ti si još u sedmoj brzini pod punim gasom. I onda ljudi rageaju!! Strašno

Slažem se, nije ovo NFS {#}

17 godina
crack kaže...

Evo video mog prolaska prvog zavoja u kini i zadnjeg u Australiji.... Mislim ovo je i bez setupa,

A ti blokiraš kotače i niti ne puštaš kočnicu nego u sa blokiranim kotačima ulaziš u zavoj...? WTF? Neznam kako si uspio onako preći zadnji zavoj u Australiji, to mi se u povijesti vožnji nije dogodilo

U ovoj igri treba malo i razmišljat. Savjet ti je na službenoj F1 stranici pogledat kako voze u Real Lifeu te oonda vozit na taj način; to ja radim. I setup bolida je jako bitan,. I savjet: - brzine mjenjat kada ti okretaji pocrvene, odnosno taman kada se pojavi ljubičasta boja, a ne toliko razvlačit da krešti. Malo sluha ubacit u sve to...

Baš sam danas odvozio 100% Kine u kraijeri pa evo video starta i prvog kruga

A TU ima i cijeli izvještaj krug po kru te taktika itd

ššššš - možda su u šumi
Poruka je uređivana zadnji put pet 21.9.2012 14:44 (doktor1).
15 godina
neaktivan
F1 2012 (Codemasters)

zanima me kak vozite na legend?

ja sa red bullom idem na legend difficulty i nemrem proc Q1 uvijek budem 18.

dal treba kakav setup slagat tocno ili kaj jer ja fakat nerem brze vozit na nekim stazama npr suzuka vozim brzo jako prvi i drugi sektor a treci sektor izgubim 3 sekunde a vozim najbolje sto mogu jednostavno ne kuzim

League of Legends EU West: Dmanz
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
dmanz kaže...

zanima me kak vozite na legend?

ja sa red bullom idem na legend difficulty i nemrem proc Q1 uvijek budem 18.

dal treba kakav setup slagat tocno ili kaj jer ja fakat nerem brze vozit na nekim stazama npr suzuka vozim brzo jako prvi i drugi sektor a treci sektor izgubim 3 sekunde a vozim najbolje sto mogu jednostavno ne kuzim

Ja sam između dva različita setupa u australiji imao i dvije sekunde razlike u vremenu

OVO je moj setup za Caterham u 100% utrci u Australiji po suhom - ako se koristi sa nekim durgim bolidom, obavezno treba poštelat Gearbox.

Ovdje se MORA raditi setup; u Kini dok nisam naštelao brzine bolid mi je na onoj dugoj ravnici išao 302 km/h, a nakon setupa sam ga tjero na cca 314... Da ne spominjem ponašanje bolida u brzim i sporim zavojima!

I čini mi se vrlo bitno -- dobar setup kočnica igra veliku ulogu.

_________

Inače, odvozio sam danas i treću 100% utrku u karijeri i ovo je definitivno najbolji F1. U Kini sam prvi put imao velikih problema sa gumama radi konstantnog korištenja pasica. Niti jednom mi motor nije otišo, dobio jedan penalty u Kini potpuno zasluženo nakon šta sam kod izlaska iz bokseva izašao pored Buttona koji me je pretjecao za puni krug i udario ga po stražnjem djelu te je imao spin - i tada dobio kaznuz... Nakon odovženih cca 162 kruga NIKAKVIH problema i BUGova..

TU sve pišem te se može vidjeti u slikama kako su mi utrke tekle (klikom na ime od utrke se dolazi na detaljni opis)

ššššš - možda su u šumi
Poruka je uređivana zadnji put pet 21.9.2012 14:59 (doktor1).
16 godina
F1 2012 (Codemasters)

Ima li kakav guid kako namještat setup? Nisam baš previše upoznat s tim.

Čekam na race departmentu da počnu stavljat setupove ali slabo za sad.

Edit: Doktor ako imaš možeš li dodat svoj setup za maleziju i kinu?

Poruka je uređivana zadnji put pet 21.9.2012 15:01 (RePlaY).
Moj PC  
0 0 hvala 0
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice