Ja upravo radim na krpanju :)
Instalirao patch i stavio 10/10 da nema dileme oko toga i razlika je kao nebo i zemlja. Vremena veze nemaju jedno s drugim i taj bug je bio baš očit. Razlika u gripu je ogromna.
1:16:444s
1:16:444s
Španija?
Da, Sauber bolid kamera cockpit, stavio sam 10/10 postavke da to bude 100% bez onog buga i zakrpao sam sa patchem 1.2. Ostale postavke su kao inače što vozim, dakle sve na off pomagala i sve na max što se tiče težine. Čitave skoro 3s sam sporiji nego sa bugom bez patcha, ogromna razlika. S tim da još malo treniranja sa ovakvim bolidom i jedan krug bez greške mogu vozit oko 1:16s, ispod toga je za sad fakultet vozit.
Ja ću sutra vozat malo Monte Carlo, ali vidim vrijeme je odlično .
Ja ću sutra vozat malo Monte Carlo, ali vidim vrijeme je odlično .
Zapravo mogao sam još malo brže ali sam zeznuo zadnji sektor.
Instaliraj patch, bez njega je stvarno bezveze vozit jer su nerealna vremena.
jel za patcheve treba bit org ili nemora..??
ps zanima me dali se vama dogadja da vam se acc od gfwl-a nekad samo zbloka odnosno da nemozete uc u njega nakon nekoliko ulaza(30ak) ukljucen mi je auto save jel ima kakvo rjesenje..??
Nemoraš imaorg, patch se sredi na gusarskim verzijama. Malo googlaj, imaš upute po netu.
moze li mi neko rec zas mi se gfwl-ovi acci zablokiraju tj nakon nekog vremena nemogu uc u acc vec moram radit nove..??
jel moze bit zbog autosave..??
Ajde molim vas dajte prijedlog kako da si namjestim kontrole na joyticku a da me ruke ne bole?
Ajde molim vas dajte prijedlog kako da si namjestim kontrole na joyticku a da me ruke ne bole?
sta rec na ovo uopce xD
Ljudi zasto svi koristiti sve te neke sugave 11/11 , 10/10 postavke, evo vam par linkova os najbolje napravljenih setupa sa patchem 1.2 bez pomoci ;)
http://doc2602.blogspot.com/search?updated-max=2011-11-30T04:38:00-08:00&max-results=7&start=7&by-date=false
http://www.gtplanet.net/forum/showthread.php?t=223950
https://www.youtube.com/user/Puerto558 - sva tri linka su odlicna, nadite setup za stazu koja vam treba pa javite sto mislite, odlicni setupovi, lijepo balansirani i napravljeni
Ja takoder iman F1 2011 original i vozim s G27
pa davno sam igrao sa joystickom. daj mi prijedlog kako da postavim kontrole.
Kupi si volan.
pa davno sam igrao sa joystickom. daj mi prijedlog kako da postavim kontrole.
igram na volanu tako da nemam iskustva s tim al valjda skreces sa strelicama ili analogom drugi analog gas i kocnica (nazad - naprijed) r1 shift up l1 shift down i to je to po meni
Ja sam vozio davno kad sam imao Sony kec. Voziš sa gljivama, jedan je volan, druga gas i kočnica ( napred-gas natrag kočnica ili obratno ). Šaltaš s r1 i l1 ili kako god programiraš.
Meni je šaltanje na R1/L1. Najlakše je.
Tak je i kod mene, i super je kad se navikneš.
Možete dati link do najboljih modova(HD skinovi,lightning...)Hvala unaprijed!
Samo da pitam,jesu li možda popravili onaj problem s spremanjem karijere.
Možete dati link do najboljih modova(HD skinovi,lightning...)Hvala unaprijed!
Samo da pitam,jesu li možda popravili onaj problem s spremanjem karijere.
jel mi moze neko rec di mogu nabavit i kako stavim mod ili sta vec treba da se vidi ostecenje guma..??
Molim vas može mi netko dati link ili poslati u inbox za onaj mod AI da brzo prolaze u zavojima. Hvala
Još nešto. Može mi netko molim vas u inbox poslati kako instalirati patch 1.2 na "onu verziju igre".
Volan THRUSTMASTER Ferrari Integral T500----upravio sam ga naručil
košta 5000kn mislim 4000 ali je pdv 1000kn nebrem vjerovati
jedva čekam
5K za volan? Pa šta fali Logiju G27 za > 2K Kn?