takodje na tastaturi , bolid nebitan , legend, dobijam sve sto i ti i jos singapur, brazil, juzna korea, malezija.... one su lake za dobiti
igram na expert u force indiji 50% krugova sad sam na europi sve pobjede imam to je pro
takodje na tastaturi , bolid nebitan , legend, dobijam sve sto i ti i jos singapur, brazil, juzna korea, malezija.... one su lake za dobiti
igram na expert u force indiji 50% krugova sad sam na europi sve pobjede imam to je pro
svaka cast
svaka cast
hvala
Pozdrav imam problem kupio sam cd key za f1 i nemogu ga aktivirat imam aktivacijski kod i games for windows live kod dali netko zna kako da aktiviram key?
a zakaj nemam ni jednog servera online,sve je prazno?
a zakaj nemam ni jednog servera online,sve je prazno?
Nitko ne igra.
svi su na bf3,lol
regajte se na racedepartment is skinite ai-challenge-enhancer
http://www.racedepartment.com/downloads/f1-2011-misc-102/ai-challenge-enhancer-ace-v1-0-6066/
ai leti kroz zavoje, nema vise preranih kocenja na legend je puno teze, slipstream je pojacan isto ko i drs, daje totalno drukciji dozivljaj igre
Za one koji neznaju, ako želite pobjeđivat morate čačkat po setup-u bolida, najbolje ga prepisat sa Racedepartment-a. Ja nisam nikako mogao pobjedit na Kini npr. kad sam prepisao postavke, pobjedio odma. Igram na tastaturi i može se jako dobro.
Evo izmislio sam toplu vodu.
igram na kompu i sve na high i na legend zkj mi se ne vide retrovizori to jest ne vidim ništ kroz njih jer su mu zamračeni kaj da napravim
i na singapuru su i onak auti ko duhovi mislim a videl sam da su se neki složili da je ko i na ostalim stazama kak da to napravim
Moze netko preporuciti volan za 300-350 kn....najvaznije da je precizan, force feedback i nije tako vazan...
Ako netko hoce igrati F1 2011 preko hamachia evo mreze:
Network ID: emuglxf1_2011
Pass: 123
ajde da se dogovorimo za danas navecer
dal postoji kakav patch da riješi problem sa saveom jer mi se sdvaka dva tjedna onak zašteka izgubi savove
ovo je zalosno da pod vikendom ima samo 1 server na kojem igra troje ljudi...
To mi nikako nije jasno... Neznam jeli to neka greška u pokazatelju ili..
To mi nikako nije jasno... Neznam jeli to neka greška u pokazatelju ili..
nije, jednostavno ljudi ne igraju, aj posalji mi i ti ili jos ko ko ima original svoj GFWL da vas addam pa skupa bacimo koju jer ovak je tesko s drugima kad ih nema
prikljuci se hamachi-jem mrezi:
igra se skoro svaki dan, 5-6 ljudi za sad...
kakav hamachi, mislim na original
dal postoji kakav patch da riješi problem sa saveom jer mi se sdvaka dva tjedna onak zašteka izgubi savove
zna ko
zna ko
Just go to savegames folder, and delete file named GTEHXOSJZ_0.
Then, copy GTEHXOSJZ_1 in the same folder, rename file to GTEHXOSJZ_0.
You'll have again the two files GTEHXOSJZ_0 and GTEHXOSJZ_1.
Just run the game, and loading savedata should be ok now
If it doesn't work, try reversing the files.
The only thing I lost doing this was my keyboard configuration.
kada igrate da i ja dodem?
priljuci se mrezi samo pa ces vidjeti kada se dogovaramo.
zkj mi pišem kad pokrenem igru i upupem serial code za multiplayer da mi ne radi kao internet a radi
i dal mora račun bitt online onak ili offline
zkj mi pišem kad pokrenem igru i upupem serial code za multiplayer da mi ne radi kao internet a radi
guglaj, probaj neke portove otvorit itd. ja sam sve probao pa sam isao kod frenda i spojio se na njegov net i onda aktivirao igru, online mora biti account
guglaj, probaj neke portove otvorit itd. ja sam sve probao pa sam isao kod frenda i spojio se na njegov net i onda aktivirao igru, online mora biti account
i kad si se spojil igrašdoma igru ili
i kad si se spojil igrašdoma igru ili
kod njega sam samo account napravio, a doma mogu igrat normalno, makar sad sam stavio sve modove pa nemogu kad igram single