F1 2011 (Codemasters)

poruka: 1.765
|
čitano: 307.307
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
neaktivan
Re: F1 2011 (Codemasters)

ne znam za dmanz-a, ali i ja imam original (kao i ostali na koje sam naletio na cm forumu), pa im se isto događao problem sa save game.

bad_ri
13 godina
F1 2011 (Codemasters)

pa hoce to pokusati popraviti sa kakvim patchom?

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
F1 2011 (Codemasters)
Pogledajte na 38. str. predzadnji post...
“Courage is being scared to death but saddling up anyway.” -John Wayne
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
F1 2011 (Codemasters)

ma mislim to je bezveze. kupim igru i onda krenem igrati karijeru i da mi onda zasteka. mislim da su ONI to trebali rijesiti sa nekim patchom a ne da ja "kopam" po folderima,deletam,itd!

Moj PC  
2 0 hvala 0
13 godina
neaktivan

das link?

15 godina
neaktivan
F1 2011 (Codemasters)

ja nisam imao nikakvih problema sa originalom sve je radilo

Dirt 3 -> Dino Bzik
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
F1 2011 (Codemasters)

kad igram na expert i idem na car status na zasdnju kućicu kaj znači ono zadnje rejjon ili kak se piše

0 0 hvala 0
15 godina
IvanPower kaže...

kad igram na expert i idem na car status na zasdnju kućicu kaj znači ono zadnje rejjon ili kak se piše

to ti pokazuje koji ćeš se vratit u utrku kod izlaska iz boksa

dakle ulaziš recimo 2., piše ti rejoin 10.

znači vračaš se na stazu na 10.  mjestu

ako na to misliš

92% tinejđera sluša turbo folk, pop, rap ili tehno. Ja ne!!!!
15 godina
neaktivan
F1 2011 (Codemasters)

ova je igra 10 puta gora od 2010 ,u 2010 sam bar mogo zavrsit jeb... sezonu a u ovoj jeb... igri vec drugi profil neradi nakon sto sam doso do jeb... pola sezone pic... im materina nesposobna

0 5 hvala 0
15 godina
neaktivan

evo jedne "situacije" koja mi se dogodila jučer... nadogradio sam hardveraj na kompu, postojeći c2d e6750 i 4gb rama te hd3850 sam zamijenio za i5 2500k, 8gb rama i xfx 6870. sad stroj postiže lijepih 57-60 fps-a na maximalnom postavkama u 1080 rezoluciji.

kvaka je bila u tome što se tijekom par krugova zvuk znao na tren smrznuti, pa bi igra poskočila i u tim trenutcima je bilo lako izgubiti kontrolu ako sam bio u zavoju. tražio sam puno rješenja na cm forumu i na race departmentu, svi su govorili da treba locirati onaj rewind file koji omogućava gledanje utrke i premotavanje u slučaju nezgode (flash)... to nije pomoglo, jer se time i gubi opcija flash-a jer se taj file stavlja u read only mode. mnogi su pričali i o teoriji da su napajanja na strojevima preslaba pa procesori povuku više struje, pa se stroj smrzne na tren, bla bla bla - to mi nekako nije držalo vodu jer bi napajanje bilo pregrijano, valjda bi i windowsi bsod-ali, a i druge igre bi štucale.

kako sam ja sumnjao, problem je u driveru za zvuk, koji možda na jačim strojevima previše očekuje od hardvera, pa svoju latenciju postavi prenisko. otvaranjem rapture3d konfiguratora postavio sam latenicju s 256 na 512 i to štucanje je prestalo! :) možda rješenje nije isto za sve, ali meni je sredilo probleme i sad uživam u igri 100% (samo se nadam da me neće opet zezati auto save i uništiti mi karijeru).

bad_ri
15 godina
neaktivan
F1 2011 (Codemasters)

bas to i mene autosave je.. u.....

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
F1 2011 (Codemasters)

zkj me sad od jednom izbacuje 

nasni..mil sam drivere za battlefield 3 i radilo je maklo i sad me izbaciva zna ko problem

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
F1 2011 (Codemasters)

kako igrati igru na single coru

0 4 hvala 0
14 godina
neaktivan
simo97 kaže...

Neko je već bio pitao i odgovor je bio nikako.

15 godina
simo97 kaže...

tako da kupiš dual.

Blaugrana al vent, un crit valent, tenim un nom, el sap tothom, BARCA! BARCA! BARCA!
13 godina
neaktivan
F1 2011 (Codemasters)

kupim original i kada napišem ono za online mi piše kao da nisam spojen na internet a ne nisam a mogu na net zna ko problem

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

jesi koristio hamachi ili teknogod mod ranije u nekoj win live igri? pogledaj u postavkama win livea što je navedeno kao network opcija. ako je LAN, moralo bi raditi, ako je win live modificiran hamachijem ili nekim registry modifikacijama, onda je to mogući uzrok problema.

bad_ri
13 godina
neaktivan
bad_ri kaže...

jesi koristio hamachi ili teknogod mod ranije u nekoj win live igri? pogledaj u postavkama win livea što je navedeno kao network opcija. ako je LAN, moralo bi raditi, ako je win live modificiran hamachijem ili nekim registry modifikacijama, onda je to mogući uzrok problema.

daj mi napiši u koracima kak da to provjerim jer neznam i kaj ako je win licea kaj da napravim

14 godina
neaktivan
F1 2011 (Codemasters)

Ovo su utrke na kojima mogu biti prvi (nije važno s kojim bolidom, težina je na legend, ostale postavke su nebitne također) jedino što je bitno je da vozim na tastaturi pa ako ima neko da može biti prvi na još nekoj stazi nek napiše, jedva čekam.

Monza, Valencija, Silverstone, Indija, Mađarska.

Poruka je uređivana zadnji put čet 3.11.2011 19:36 (Zekat).
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Zekat kaže...

Ovo su utrke na kojima mogu biti prvi (nije važno s kojim bolidom, težina je na legend, ostale postavke su nebitne također) jedino što je bitno je da vozim na tastaturi pa ako ima neko da može biti prvi na još nekoj stazi nek napiše, jedva čekam.

Monza, Valencija, Silverstone, Indija, Mađarska.

ja mogu biti prvi na monzi obožavam ju ali kad upišem onaj cd key za online da igram mi piše na nisam spojen na net a ne ku..rac nisam

15 godina
neaktivan
IvanKovacic kaže...
bad_ri kaže...

daj mi napiši u koracima kak da to provjerim jer neznam i kaj ako je win licea kaj da napravim

startaš igru (pod uvjetom da imaš original), čekaš da se ulogira preko sign in ekrana... ako neće onda idemo dalje... na tipkovnici stisni "home" tipku, trebalo bi se startati games for windows live sučelje... klikni na "settings", pa na "network information". pod network adapter stavkom bi trebalo pisati "local area connection". ako piše hamachi registry override, onda se ne možeš tako ulogirati na win live, moraš izaći van i resetirati win live da ne koristi hamachi nego lan za spajanje na server. tako ja mijenjam opcije kad igram s frendom preko hamachija i kad želim igrati online preko codemastersovih servera.

bad_ri
13 godina
neaktivan
bad_ri kaže...
IvanKovacic kaže...
bad_ri kaže...

startaš igru (pod uvjetom da imaš original), čekaš da se ulogira preko sign in ekrana... ako neće onda idemo dalje... na tipkovnici stisni "home" tipku, trebalo bi se startati games for windows live sučelje... klikni na "settings", pa na "network information". pod network adapter stavkom bi trebalo pisati "local area connection". ako piše hamachi registry override, onda se ne možeš tako ulogirati na win live, moraš izaći van i resetirati win live da ne koristi hamachi nego lan za spajanje na server. tako ja mijenjam opcije kad igram s frendom preko hamachija i kad želim igrati online preko codemastersovih servera.

a kak da resetiram ein love da me korisri hamchi nego lan...

14 godina
neaktivan
F1 2011 (Codemasters)

Jel bi ova grafa Nvidia GeForce 9600 GT 512 Mb mogla pokretat F1 2011 sa high detaljima na 1366x768 monitor 23"?

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
moderator
Zekat kaže...

Jel bi ova grafa Nvidia GeForce 9600 GT 512 Mb mogla pokretat F1 2011 sa high detaljima na 1366x768 monitor 23"?

Da.

سمندری ڈاکو
15 godina
neaktivan
F1 2011 (Codemasters)

ok upravo sam naiso na najgori moguci bug!!!!!!!!!! vozimo mi madarsku i ljepo svi odu u boks a onaj glipu masa, najgori vozac od svih ikad, zavrsio utrku 1 a da nije oso u boks!!!!!!!!!!! ajme meni sad mi dode da vise jeb... svima u codemastersu mater,  trebo je zavrsit bar 5 aaaaaaaaaa

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
deathCLAW kaže...

ok upravo sam naiso na najgori moguci bug!!!!!!!!!! vozimo mi madarsku i ljepo svi odu u boks a onaj glipu masa, najgori vozac od svih ikad, zavrsio utrku 1 a da nije oso u boks!!!!!!!!!!! ajme meni sad mi dode da vise jeb... svima u codemastersu mater,  trebo je zavrsit bar 5 aaaaaaaaaa

Što bi to trebalo značit?

@pirat: hvala

Poruka je uređivana zadnji put pet 4.11.2011 14:25 (Zekat).
13 godina
neaktivan
IvanKovacic kaže...
bad_ri kaže...
IvanKovacic kaže...
bad_ri kaže...

a kak da resetiram ein love da me korisri hamchi nego lan...

piše mi local area network

14 godina
neaktivan
F1 2011 (Codemasters)

Trenutno se bavim Kinom, ako ima neko da može tamo biti prvi pa da porazgovaramo oko pstavki bolida.

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
Zekat kaže...

Trenutno se bavim Kinom, ako ima neko da može tamo biti prvi pa da porazgovaramo oko pstavki bolida.

pogledaj malo vamo, možda nađeš za bolid koji treba

http://www.racedepartment.com/f1-2011-setups/

92% tinejđera sluša turbo folk, pop, rap ili tehno. Ja ne!!!!
15 godina
neaktivan

takodje na tastaturi , bolid nebitan , legend, dobijam sve sto i ti i jos singapur, brazil, juzna korea, malezija....  one su lake za dobiti

Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice