F1 2011 (Codemasters)

poruka: 1.765
|
čitano: 307.748
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
Re: F1 2011 (Codemasters)
Kill Frenzy kaže...

Isto kao i u prethodniku i ovdje se osjeti trzanje samo u nekim zavojima bez obzira na dobar fps.

Svaka staza ima koji kritičan zavoj i uvijek na istom mjestu lagano trzucka

Original ili?Nisam to trzanje vidio u oko 250 sati igranja(minimalno),bez onlinea.Jedino sa frendovima 50-ak sati na time trialu. A meni sutra stize(valjda)F1 2011, nadam se ujutro pa da stignem odvozit malo.
- {CRO}IvanoiLe http://bfbc2.statsverse.com/stats/pc/%7BCRO%7D%20IvanoiLe/
15 godina
neaktivan
Đapa club kaže...
Kill Frenzy kaže...

Isto kao i u prethodniku i ovdje se osjeti trzanje samo u nekim zavojima bez obzira na dobar fps.

Svaka staza ima koji kritičan zavoj i uvijek na istom mjestu lagano trzucka

Meni uopće ne trza..

Ni meni isto ne trza, radi savršeno. Što je rijetkost u zadnje vrijeme...

F.C LIVERPOOL
15 godina
F1 2011 (Codemasters)
Problem je random. Neki ga imaju neki ne. Bilo je o tome govora i na sluzbenom forumu. Nemaju sve staze taj problem vec samo neke. Recimo montreal na onom jakom zavoju prije ravnine poslje koje ide sikana pa ciljna ravnina. Uvijek na tom mjestu i samo na tom mnestu a ostalo je sve ok.
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
F1 2011 (Codemasters)

prije izlaska na grid...znači u garaži..može se namjestit strategija ulaska u boks...i tam namjestim naprimjer 6. krug i option gume...a što je s gorivom? kad vozim i imam one informacije o formuli...uvijek mi piše za gorivo +1 lap...a dogodilo mi se da ostanem bez goriva zadnji li predzadnji krug...a ako bi išal drugi put u boks pod kraj onda bi izgubil sve pozicije...

0 0 hvala 0
15 godina
gta4freak2 kaže...

prije izlaska na grid...znači u garaži..može se namjestit strategija ulaska u boks...i tam namjestim naprimjer 6. krug i option gume...a što je s gorivom? kad vozim i imam one informacije o formuli...uvijek mi piše za gorivo +1 lap...a dogodilo mi se da ostanem bez goriva zadnji li predzadnji krug...a ako bi išal drugi put u boks pod kraj onda bi izgubil sve pozicije...

gorivo nesmisj nadoljevati, takva su pravila f1 sezone,gorivo jedino mozes ustedjet kad se vozis u utrci i (ako vozis na volan) stisnes na tastaturi strelicu prema gore tada se otvori kao mini izbornik sa opcijama za gorivo prema dole je lean prema desno je optimal(tako nesto) i prema gore je rich

15 godina
neaktivan
F1 2011 (Codemasters)

aaaaa {#} uopće sam na to zaboravio :D ja stalno gledam kak da to riješim...hvala :D

i još nisam odlučio strategiju za ulazak u boks...igram na 20% od prave utrke...oko 12 od 15 krugova...oni otprilike ulaze 4 ili 5 krug...dal je bolje da idem prije ili nakon njih...

Poruka je uređivana zadnji put čet 22.9.2011 23:15 (gta4freak2).

0 0 hvala 0
15 godina
gta4freak2 kaže...

aaaaa {#} uopće sam na to zaboravio :D ja stalno gledam kak da to riješim...hvala :D

i još nisam odlučio strategiju za ulazak u boks...igram na 20% od prave utrke...oko 12 od 15 krugova...oni otprilike ulaze 4 ili 5 krug...dal je bolje da idem prije ili nakon njih...

ja ti ako sam na gridu iznad 10 mjesta znaci vjerovatno sam se kvalificiro sa OPT i ako su mi nekih 80-85 % onda stavim da ulazim u 4. krugu i ostatak vozim na PRIME,ako sam ispod 10 ili je bila kisa na kvalama onda stavim PRIME i zadnjih 4-5 krugova na OPT i tojeto :)

15 godina
neaktivan
F1 2011 (Codemasters)

Igra je fantastična.Što je više igram više mi se sviđa.

Sad sam odvezao Tursku po kiši,završio sam 6. 

I više sam nego zadovoljan.

Moram priznati da je napredak na proslogodišnju verziju u kišnim uvjetima ogroman.Prošle godine se jedva i osjetila razlika između kiše i suhe staze dok je ove godine to nebo i zemlja.

Moj PC  
2 0 hvala 0
15 godina
F1 2011 (Codemasters)

netko je tu napisao nekome, neznam sad tko, da pokuša quick setup, možda će tako brže vozit

do sad sam vozio sa svojim podešenjima i ono, vremena onako, meh, uvijek negdje pri dnu, nikako neko dobro vrijeme napravit, stavim dry quick setup i vid vraga, vozim ko blesav, melbourne sam startao 12 a završio 4 sa force india, na normalnoj težini, jer imam kontroler ne volan

prezadovoljan sam, a kad sam došao u maleziju na treningu 3 sekunde bolji od drugog {#}
imao sam jučer SC na nurburgringu, krene utrka i u prvom zavoju krkljanac iza mene, SC na stazu, ali nije mi dugo potrajalo veselje jer je utrka bila prekinuta i nisam se mogao vozit iza SLS-a i vidit kako funkcionira ta situacija {#}

stvarno sam prezadovoljan igrom, nisam igrao f1 igre od kad mi je plejka riknula, zadnja koju sam igrao je bila 2007 na ps2

a ovo sad mislim da je lijep poklon meni kao ljubitelju formule 1, da je napokon netko napravio f1 igru onako kako treba

stvarno svaka čast codemastersu, odlična igra, lijepo izgleda, zvukovi odlični, ponašanje još bolje, a gledat replay nakon odvožene utrke i slušat bolide je jednostavno {#}

naravno ugasit muziku da se bolje bolidi čuju {#}

a o tome kako je igra optimizirana nemam riječi, poznavajuči codemasters i njihove igre i nakon igranja dirta 3, očekivao sam da igra bude odlično optimizirana, na mojoj konfi, odnosno lapu (moj pc), vozi na 40 fps sve na high 2xAA

stvarno nemam što za reči, igra kako igraš postaje sve bolja i bolja, a mene je igra oduševila i kao ljubitelju formule 1 sjela je kao budali šamar {#}

92% tinejđera sluša turbo folk, pop, rap ili tehno. Ja ne!!!!
Poruka je uređivana zadnji put pet 23.9.2011 0:49 (matija656).
Moj PC  
3 0 hvala 0
14 godina
F1 2011 (Codemasters)

Ma igra je stvarno super,jedino nemam volan pa da uživam kako treba,nema tog ugođaja na tipkovnici(u 2010 je bilo lakše skretati na tipkovnici u ovoj je dosta tesko).Nego,jeste li se probali koji put zabiti namjerno u zid?Razbio sam se,točak odletio,trka autamatski gotova(za mene) i odma mi se pojavi opcija da usporeno vidim nesreču.Ludo

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
F1 2011 (Codemasters)

ako mi može netko preporučiti neki volan da je dobar al opet ne preskup,recimo za nekih 500kn,hvala

Poruka je uređivana zadnji put pet 23.9.2011 8:12 (Tomy Lee).
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
F1 2011 (Codemasters)

izrazito me nervira sto su ostete lose na bolidu, tj. ne osteti se pri slabijim kontaktima, nesto me to bode u oci... stavio sam na hard tezinu jel to zavisi od toga? 

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
F1 2011 (Codemasters)

Prva pobjeda u karijeri {#}

Moj PC  
2 0 hvala 0
13 godina
neaktivan

Pa baci pogled na njuskalo, ja san svog momu kupija za 350kn...

14 godina
F1 2011 (Codemasters)

Da li netko igra sa Logitechom GT na PS3?

Setup volana je totalno drugačiji nego na F1 2010, volan se pomalo čudno ponaša, pri skretanju u nekakav prosječno zakrivljeni zavoj, FF pri sredini hoda radi prejak otpor u odnosu na početak i kraj zakretanja, čak postavke 10 ili 90% jačine FF-a ne rade skoro pa nikakvu razliku. Ima li tko takva iskustva?

0 0 hvala 0
16 godina
protjeran
F1 2011 (Codemasters)

jedno glupo pitanje,

kako da dobijem full screen bez okvira

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
abraham kaže...

jedno glupo pitanje,

kako da dobijem full screen bez okvira

alt+enter

15 godina
neaktivan
F1 2011 (Codemasters)

alt+enter

Ovo je stvarno igretina, stvarno je Codemasters napravio pravi posao. Baš sam se oduŠEVIO s igrom.

F.C LIVERPOOL
Moj PC  
4 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Praetorian1 kaže...

alt+enter

...se oduŠEVIO s igrom.

{#}{#}

15 godina
F1 2011 (Codemasters)

danas u nove pobjede, jel iko ima neki programcic za snimanje a da nije fraps.

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
F1 2011 (Codemasters)

Kak je zakon zvuk bolida kad mi ostane malo goriva, baš imaš osjećaj da će auto krepat.

F.C LIVERPOOL
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
F1 2011 (Codemasters)

pitanjce

kako upalit DRS u utrci ??
na treningu i na kvalifikacijama ga mogu uredno koristit, ali na utrci kad dođem u 3. krug kaže DRS ENABLED ali mi nije kockica DRS-a zelena da je uključen, već je siva i ne mogu ga nikako upalit

kad prođem crtu za drs pritisnem tipku ali ništa, kao da ne postoji

vozim karijeru sa force india

i bacite malo pogled na RACEDEPARTMENT

ima polako modova, čak i mod za 40 flashbackova {#}

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
matija656 kaže...

pitanjce

kako upalit DRS u utrci ??
na treningu i na kvalifikacijama ga mogu uredno koristit, ali na utrci kad dođem u 3. krug kaže DRS ENABLED ali mi nije kockica DRS-a zelena da je uključen, već je siva i ne mogu ga nikako upalit

kad prođem crtu za drs pritisnem tipku ali ništa, kao da ne postoji

Pa moraš bit unutar sekunde iza nekoga na ulasku u drs zonu.

15 godina

Jel nekome tko je narucio sa GMC-a dosla igra?

- {CRO}IvanoiLe http://bfbc2.statsverse.com/stats/pc/%7BCRO%7D%20IvanoiLe/
15 godina
dax_22 kaže...

Pa moraš bit unutar sekunde iza nekoga na ulasku u drs zonu.

ok hvala, mislio sam da nešto ne šljaka kako treba jer sam prvi i kad mogu upalit DRS, ja ne mogu

uglavnom, hvala

15 godina
neaktivan
ivanoile kaže...

Jel nekome tko je narucio sa GMC-a dosla igra?

Još ne, valjda će doć do 16h.

16 godina
F1 2011 (Codemasters)
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina

Ajde ljudi preporuka nekog volana povoljnog za igru !

15 godina
itomic009 kaže...

Ajde ljudi preporuka nekog volana povoljnog za igru !

ja ti imam logi forula force EX super je meni

14 godina
neaktivan
briatore kaže...

Da li netko igra sa Logitechom GT na PS3?

Setup volana je totalno drugačiji nego na F1 2010, volan se pomalo čudno ponaša, pri skretanju u nekakav prosječno zakrivljeni zavoj, FF pri sredini hoda radi prejak otpor u odnosu na početak i kraj zakretanja, čak postavke 10 ili 90% jačine FF-a ne rade skoro pa nikakvu razliku. Ima li tko takva iskustva?

Jel su to misli 21 stolječa?  :)

Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice