Ne prcam
Zašto je nema pod suported GPU!!!!!!!!!!!!!!???????????
Boli te briga,nkad izađe ja na ps3 s frendom split screen.Jedva čekam :D
Ne prcam
Boli te briga,nkad izađe ja na ps3 s frendom split screen.Jedva čekam :D
dva volana na kompu FTW
jedva cekam da izade...
Ne prcam
Pa jel pise da podrzava seriju gtx4xx ,a tvoja grafa je iz serij 4xx.Sta nije jasno?
Ne prcam
Pa jel pise da podrzava seriju gtx4xx ,a tvoja grafa je iz serij 4xx.Sta nije jasno?
njegova grafa je iz serije GTS a ne GTX,ali normalno da će podržavati,odlična je to grafa,vjerojatno su samo zaboravili napisati.
Bilo bi fora kad bi stavili kao bonus da se može vozit neki stari bolid iz F1 povijesti.
Bilo bi fora kad bi stavili kao bonus da se može vozit neki stari bolid iz F1 povijesti.
Bili su pričali nešto o tome. Mislim da je T4RG4 bio rekao da razmišljaju napravit nekakav dlc sa legendarnim starim bolidima.
Bili su pričali nešto o tome. Mislim da je T4RG4 bio rekao da razmišljaju napravit nekakav dlc sa legendarnim starim bolidima.
Znači, moguće je.
Stvarno bi bilo super vozit Ferrari 246 ili 312-icu.
Ima možda negde popis svih (ili bar ogromne većine) 100% potvrđenih stvari koje donosi igra?
Znam puno toga o igri (skoro sve, zapravo), no trenutno mi bi dobro došel takav popis, da imam sve na jednom mestu - nekaj ko 1. post ove teme, samo da se dela o potvrđenim stvarima.
Gledal sam malo community i tam je lista želja, to me ne zanima.
New features for F1 2011:
Improved features from F1 2010:
Features that are not in F1 2011:
ovo sve zvuci ko da ce biti miljama ispred f1 2010, a ako mi je ona bila dobra sta ce tek biti sada :D
ovo sve zvuci ko da ce biti miljama ispred f1 2010, a ako mi je ona bila dobra sta ce tek biti sada :D
Samo da nema bugova kao i prošle godine.
F1 2010 je bila dobra igra ali je zbog buga u boksovima bila neigriva.
Kakva je to igrica u kojoj ne možeš ući u box kad god želiš bez straha da ćeš izgubiti 5 pozicija samo zato što te idiot ne želi propustiti ?
nabrijan sammmmmmmmmmm
pogotovo ovaj dynamic clouds...sanjam SPA tako da eau rouge bute mokar, a onaj 2. sektro suh i slicno...
joj joooooj...
jel moze tko napisat tocan datum izlaska, posto sam citao svasta...
Jedva čekam F1 2011, prethodnika sam igrao jako kratko zbog problema ulaska u boks..
Ali imam jedno malo OT pitanje, pošto ne želim otvarati novu temu, samo neka mi netko tko ima kaže koji je najbolji volan do 400injak kuna?
Samo zbog ove igre ću kupit novi komp hahah....
Ali imam jedno malo OT pitanje, pošto ne želim otvarati novu temu, samo neka mi netko tko ima kaže koji je najbolji volan do 400injak kuna?
ja ti necu preporuciti moj, jer odmah drugi spomenu logiteche...pa zato gledaj njih...ocito hrvatski mentalitet je takav da ljudi nesmiju kupovati proizvode ako nisu od marke...
a ako te zanima koji je to moj, obrati se na PM :)
_____
vec vidim kako cemo buraz i ja rokati ovu igru sa dva volana, jaoooooo, moram preurediti stol da mi stanu dva volana :)
split screen RULA!!!
(btw. sta je ono, nemoze se dva kompa sa istim accountom i igrat preko neta - primjer buraz i ja svako u svojoj sobi, preko neta sa 1 accountom/keyem?)
(btw. sta je ono, nemoze se dva kompa sa istim accountom i igrat preko neta - primjer buraz i ja svako u svojoj sobi, preko neta sa 1 accountom/keyem?)
a kako bi se ti s istim accountom 2x istovremeno logirao ??
btw. sta je ono, nemoze se dva kompa sa istim accountom i igrat preko neta - primjer buraz i ja svako u svojoj sobi, preko neta sa 1 accountom/keyem?
Neće ići Ruske moj,morate imat svaki svoj acc.
Mislite li da će se moći igrati preko Tunnglea ili Hamachia?
Mislite li da će se moći igrati preko Tunnglea ili Hamachia?
Sigurno,ako je 2010 preko tunngla i hamachia i ova bu.
Igrati ovo u splitscreenu sa 2 Logija G27 milina
Evo naše najave:
SPECIAL: F1 2011 CroSimRacing najava
Trebala je osvanuti još sinoć, tj. danas ranije, no sad je tu :)
igra je zakon sta se tice same grafike i izgleda,ali nema tu nikakve realnosti u vožnji,probajte igrat rfactor sa modovima za f1 pa cete vidit koja je razlika.
igra je zakon sta se tice same grafike i izgleda,ali nema tu nikakve realnosti u vožnji,probajte igrat rfactor sa modovima za f1 pa cete vidit koja je razlika.
a inače,ti si igrao F1 2011 pa znaš?
a inače,ti si igrao F1 2011 pa znaš?
Pa i da je, šta mu to vrijedi kad nikad nije vozio pravi bolid a vrši neke usporedbe!
Koja je razlika?
Igrao sam rFactor od 2004 do 2010g.
Koja je razlika?
Igrao sam rFactor od 2004 do 2010g.
pa dugo sam vozio rfactor i mogu reci da je to kao usporedba nfs carbon i granturismo 5 znaci razlika je ogromna u samoj realnosti i puno je zanimljivije jer se sve zivo trosi kocnice motor gume,treba pazit kako se vozi. naravno igra se sve na OFF bez ikakvih pomoći. inače igrao sam 2010 sve na OFF i ja sam se mucio da dobijem neki oversteer u zavojima negdje jednostavno nezeli,podesavanje bolida je nikakvo za razliku od rfactora gdje se moze podesit do najsitnijih detalja.jedino mi se svidja grafika kisa i to ali sama igrivos je u razini need for speeda. zanima me bas taj f1 2011 al ne ocekujem previse od njega u pogledu igrivosti mogli bi malo poboljsat AI jer su ga stvarno napravili za babe, prestizes na najjace bez problema. ja jedva cekam rfactor2 :)
Ma nije bitno što si ti igrao rfactor, bitno je to da ti nisi vozio bolid pa ni neznaš šta je realno a šta nije...
Slažem se da se može puno toga podešavat,al možeš i puno toga u F1 2010 podešavat ako ideš malo dublje u postavke.
I ako je teži rFactor ne znači da je realniji.Osim ako nisi vozio pravi bolid F1 pa znaš kako bi se trebao ponašat auto.