F1 2011 (Codemasters)

poruka: 1.765
|
čitano: 307.760
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
neaktivan
Re: F1 2011 (Codemasters)
Praetorian1 kaže...

Ne prcam  {#}

Zašto je nema pod suported GPU!!!!!!!!!!!!!!???????????

Boli te briga,nkad izađe ja na ps3 s frendom split screen.Jedva čekam :D

PS3 ID- http://gamercards.exophase.com/111351.png
15 godina
F1 2011 (Codemasters)

dva volana na kompu FTW

jedva cekam da izade...

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Praetorian1 kaže...

Ne prcam {#}

Pa jel pise da podrzava seriju gtx4xx ,a tvoja grafa je iz serij 4xx.Sta nije jasno?

Bilo bi zgodno , ali nije potrebno
15 godina
Dundalo kaže...
Praetorian1 kaže...

Ne prcam {#}

Pa jel pise da podrzava seriju gtx4xx ,a tvoja grafa je iz serij 4xx.Sta nije jasno?

njegova grafa je iz serije GTS a ne GTX,ali normalno da će podržavati,odlična je to grafa,vjerojatno su samo zaboravili napisati.

Blaugrana al vent, un crit valent, tenim un nom, el sap tothom, BARCA! BARCA! BARCA!
Poruka je uređivana zadnji put čet 25.8.2011 19:05 (antimadridista).
16 godina
moderator
F1 2011 (Codemasters)

Par novih videa...

سمندری ڈاکو
Moj PC  
0 0 hvala 9
16 godina
F1 2011 (Codemasters)

Bilo bi fora kad bi stavili kao bonus da se može vozit neki stari bolid iz F1 povijesti.

When the power of love overcomes the love of power the world will know peace. Music is my religion.
Moj PC  
2 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Xbox360 Modder kaže...

Bilo bi fora kad bi stavili kao bonus da se može vozit neki stari bolid iz F1 povijesti.

Bili su pričali nešto o tome. Mislim da je T4RG4 bio rekao da razmišljaju napravit nekakav dlc sa legendarnim starim bolidima.

16 godina
dax_22 kaže...
Xbox360 Modder kaže...

Bili su pričali nešto o tome. Mislim da je T4RG4 bio rekao da razmišljaju napravit nekakav dlc sa legendarnim starim bolidima.

Znači, moguće je.

Stvarno bi bilo super vozit Ferrari 246 ili 312-icu.

When the power of love overcomes the love of power the world will know peace. Music is my religion.
17 godina
F1 2011 (Codemasters)

Ima možda negde popis svih (ili bar ogromne većine) 100% potvrđenih stvari koje donosi igra?

Znam puno toga o igri (skoro sve, zapravo), no trenutno mi bi dobro došel takav popis, da imam sve na jednom mestu - nekaj ko 1. post ove teme, samo da se dela o potvrđenim stvarima.

Gledal sam malo community i tam je lista želja, to me ne zanima.

Sto mi Darkwoodskih bubnjeva! |CroSimRacing|
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
moderator
F1 2011 (Codemasters)

New features for F1 2011:

•    Online co-op championship: Play throughout a season online with a friend.
  •     Offline split screen: Play throughout a season offline with a friend.
  •     New circuits: Nurburgring and Buddh International Circuit.
  •    Cinematics: Cinematics that show drivers celebrating etc.
  •     DRS and KERS: DRS and KERS are now included. They can fail.
  •     Drivers: New drivers added. For example; Pastor Maldonado.
  •     Teams: New liverys added.
  •    Tyres: Pirreli tyres added.
  •    Proving grounds: Not to much is known about proving grounds as of yet but it is supposed to include time trial and challenges in which times can be posted to a leaderboard.
  •    Race director: This is a new feature which allows you to see where people are, what tyres there on etc from the in game menu.
  •    VIP Pass: The game now has a VIP pass which will supposedly unlock something extra.

Improved features from F1 2010:

•    Weather system: Dynamic clouds mean that it can now be raining at one part of the circuit where as another part may still be dry.
  •     Paddock area: The paddock has been made more open.
  •    Race engineer: New race engineer with useful information.
  •     Helmets: No national helmets, just generic designs now.
  •    Colours: The brown tint has gone.
  •    Damage: The damage has been slightly remodeled aswell as having an increase in sensitivty to impacts. There is still no suspension damage.
  •     AI: The AI are now faster and a bit more aggressive.
  •    T Cam view: The T cam has now been pushed back and down slightly so you cannot see the whole steering wheel.
  •    Cockpit view: There is now a subtle look to the apex in cockpit view.
  •    Pit stops: The lollipop man is now less cautious to release you aswell as there being less of a sharp turn in and out of the pit box.
  •     Circuits: Silverstone has now been altered to accommodate the new paddock complex aswell as the exit of Becketts being corrected.
  •     Steering wheels: Each team now has their real steering wheel.
  •     Full online grid: 24 Cars, 16 human and 8 AI.
  •     Online: Weight penalty's for people using TC, ABS and Automatic gears that are over level 10. Driver's press conference after the race. Different objectives in online races for different teams.
  •     Mechanics: There is now more garage activity before sessions. The mechanics now wear protective gloves aswell.
  •     Physics: Some of the physics codes have been rewritten.
  •    Kerbs: You can now ride kerbs.
  •     Body work: The cars now have flexible body work.
  •     Suspension: There is an updated suspension model which enables you to ride kerbs.
  •     Tyres: Marbles start to appear off of the racing line aswell as higher degredation. Dry tyres now have a lot less grip in the wet.
  •    Handling: The handling has been improved. You can also now catch moments of oversteer more easily.
  •    Dynamic racing line: The racing line has been improved and has also been tweaked so that it lifts off of the ground in braking areas.
  •    Time trial: There is now two different leaderboards. One for people who cut the track and one for the people who do not.
  •    Graphics: Each circuits graphics have been improved visually.
  •    Gears: The gear change time has now been improved.
  •     OSD: The OSD has been revamped with a new design aswell as it now beeing able to tell you who has got the fastest lap. You don't have OSD whilst using cockpit mode as the information is on the steering wheel.
  •    Fuel: New fuel mixtures have been added.
  •     Career: The career is now re worked and the experience points are now calculated differently. The interview questions and answers have been tweaked so that it isn't so repetitive.
  •    Brakes: Brakes are now a lot easier to lock and will now result in smoke coming from the locked up tyre.
  •     Controller: The time difference between using a wheel and controller over a one lap period is now significantly reduced.
  •     Trucks: The trucks situated around the paddock have been revamped and the room in which you play career in has changed.
  •     Replays: New replay camera's have been added. Some are similar to TV cameras.
  •     Flags: There are both electronic boards that show the flag colour and also marshalls that wave them.
  •     Safety Car: Confirmed to be in the game along with Red Flags.

Features that are not in F1 2011:

•     Formation and cool down laps: Unfortunately there is no formation or cooldown laps in F1 2011.
  •     Podiums: There are no podiums but there are cinematics which show the drivers getting out of there car in parc ferme.
  •     Jump starts: Jump starts are not in F1 2011.

سمندری ڈاکو
Moj PC  
4 0 hvala 8
15 godina
neaktivan
F1 2011 (Codemasters)

ovo sve zvuci ko da ce biti miljama ispred f1 2010, a ako mi je ona bila dobra sta ce tek biti sada :D

Dirt 3 -> Dino Bzik
Moj PC  
2 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
dmanz kaže...

ovo sve zvuci ko da ce biti miljama ispred f1 2010, a ako mi je ona bila dobra sta ce tek biti sada :D

Samo da nema bugova kao i prošle godine.

F1 2010 je bila dobra igra ali je zbog buga u boksovima bila neigriva.

Kakva je to igrica u kojoj ne možeš ući u box kad god želiš bez straha da ćeš izgubiti 5 pozicija samo zato što te idiot ne želi propustiti ?

15 godina
F1 2011 (Codemasters)

nabrijan sammmmmmmmmmm

pogotovo ovaj dynamic clouds...sanjam SPA tako da eau rouge bute mokar, a onaj 2. sektro suh i slicno...

joj joooooj...

jel moze tko napisat tocan datum izlaska, posto sam citao svasta...

Moj PC  
2 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
F1 2011 (Codemasters)

Jedva čekam F1 2011, prethodnika sam igrao jako kratko zbog problema ulaska u boks..

Ali imam jedno malo OT pitanje, pošto ne želim otvarati novu temu, samo neka mi netko tko ima kaže koji je najbolji volan do 400injak kuna?

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
F1 2011 (Codemasters)

Samo zbog ove igre ću kupit novi komp hahah....

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
4ucker kaže...

Ali imam jedno malo OT pitanje, pošto ne želim otvarati novu temu, samo neka mi netko tko ima kaže koji je najbolji volan do 400injak kuna?

ja ti necu preporuciti moj, jer odmah drugi spomenu logiteche...pa zato gledaj njih...ocito hrvatski mentalitet je takav da ljudi nesmiju kupovati proizvode ako nisu od marke...

a ako te zanima koji je to moj, obrati se na PM :)

_____

vec vidim kako cemo buraz i ja rokati ovu igru sa dva volana, jaoooooo, moram preurediti stol da mi stanu dva volana :)

split screen RULA!!!

(btw. sta je ono, nemoze se dva kompa sa istim accountom i igrat preko neta - primjer buraz i ja svako u svojoj sobi, preko neta sa 1 accountom/keyem?)

14 godina
RuskeGTT kaže...

(btw. sta je ono, nemoze se dva kompa sa istim accountom i igrat preko neta - primjer buraz i ja svako u svojoj sobi, preko neta sa 1 accountom/keyem?)

a kako bi se ti s istim accountom 2x istovremeno logirao ??

16 godina
moderator
RuskeGTT kaže...

btw. sta je ono, nemoze se dva kompa sa istim accountom i igrat preko neta - primjer buraz i ja svako u svojoj sobi, preko neta sa 1 accountom/keyem?

Neće ići Ruske moj,morate imat svaki svoj acc.

سمندری ڈاکو
16 godina

Mislite li da će se moći igrati preko Tunnglea ili Hamachia?

HTC Desire Android
15 godina
neaktivan
emerik kaže...

Mislite li da će se moći igrati preko Tunnglea ili Hamachia?

Sigurno,ako je 2010 preko tunngla i hamachia i ova bu.

PS3 ID- http://gamercards.exophase.com/111351.png
16 godina
neaktivan
F1 2011 (Codemasters)

Igrati ovo u splitscreenu sa 2 Logija G27  {#} milina

Ja pomognem, ti stisneš hvala.

2 0 hvala 0
16 godina

Prema ovom twitu se može zaključiti da je igra pozlaćena :)

HTC Desire Android
17 godina
F1 2011 (Codemasters)

Evo naše najave:

SPECIAL: F1 2011 CroSimRacing najava

Trebala je osvanuti još sinoć, tj. danas ranije, no sad je tu :)

Sto mi Darkwoodskih bubnjeva! |CroSimRacing|
Moj PC  
0 0 hvala 1
15 godina
F1 2011 (Codemasters)

igra je zakon sta se tice same grafike i izgleda,ali nema tu nikakve realnosti u vožnji,probajte igrat rfactor sa modovima za f1 pa cete vidit koja je razlika.

Moj PC  
3 2 hvala 0
15 godina
crack kaže...

igra je zakon sta se tice same grafike i izgleda,ali nema tu nikakve realnosti u vožnji,probajte igrat rfactor sa modovima za f1 pa cete vidit koja je razlika.

a inače,ti si igrao F1 2011 pa znaš?

Blaugrana al vent, un crit valent, tenim un nom, el sap tothom, BARCA! BARCA! BARCA!
14 godina
neaktivan
antimadridista kaže...
crack kaže...

a inače,ti si igrao F1 2011 pa znaš?

Pa i da je, šta mu to vrijedi kad nikad nije vozio pravi bolid a vrši neke usporedbe!

16 godina
moderator
crack kaže...

Koja je razlika?

Igrao sam rFactor od 2004 do 2010g.

سمندری ڈاکو
15 godina
pirat kaže...
crack kaže...

Koja je razlika?

Igrao sam rFactor od 2004 do 2010g.

pa dugo sam vozio rfactor i mogu reci da je to kao usporedba nfs carbon i granturismo 5  znaci razlika je ogromna u samoj realnosti i puno je zanimljivije jer se sve zivo trosi kocnice motor gume,treba pazit kako se vozi. naravno igra se sve na OFF bez ikakvih pomoći. inače igrao sam 2010 sve na OFF i ja sam se mucio da dobijem neki oversteer u zavojima negdje jednostavno nezeli,podesavanje bolida je nikakvo za razliku od rfactora gdje se moze podesit do najsitnijih detalja.jedino mi se svidja grafika kisa i to ali sama igrivos je u razini need for speeda. zanima me bas taj f1 2011 al ne ocekujem previse od njega u pogledu igrivosti mogli bi malo poboljsat AI jer su ga stvarno napravili za babe, prestizes na najjace bez problema. ja jedva cekam rfactor2 :)

15 godina
neaktivan
F1 2011 (Codemasters)

Ma nije bitno što si ti igrao rfactor, bitno je to da ti nisi vozio bolid pa ni neznaš šta je realno a šta nije...

F.C LIVERPOOL
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
moderator
crack kaže...
pa dugo sam vozio rfactor i mogu reci da je to kao usporedba nfs carbon i granturismo 5  znaci razlika je ogromna u samoj realnosti i puno je zanimljivije jer se sve zivo trosi kocnice motor gume,treba pazit kako se vozi. naravno igra se sve na OFF bez ikakvih pomoći. inače igrao sam 2010 sve na OFF i ja sam se mucio da dobijem neki oversteer u zavojima negdje jednostavno nezeli,podesavanje bolida je nikakvo za razliku od rfactora gdje se moze podesit do najsitnijih detalja.jedino mi se svidja grafika kisa i to ali sama igrivos je u razini need for speeda. zanima me bas taj f1 2011 al ne ocekujem previse od njega u pogledu igrivosti mogli bi malo poboljsat AI jer su ga stvarno napravili za babe, prestizes na najjace bez problema. ja jedva cekam rfactor2 :)

Slažem se da se može puno toga podešavat,al možeš i puno toga u F1 2010 podešavat ako ideš malo dublje u postavke.

I ako je teži rFactor ne znači da je realniji.Osim ako nisi vozio pravi bolid F1 pa znaš kako bi se trebao ponašat auto.

سمندری ڈاکو
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice