F1 2010 - rasprava

poruka: 3.571
|
čitano: 1.008.442
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Hot Lap F1 2010 - natjecanje
16 godina
neaktivan
RE: F1 2010 - rasprava
naxeem kaže...

Vjerovao ili ne - sjedni da ne padneš - ali u F1 2010 utrku možeš startati s čime hoćeš! Samo odabereš gume prije starta utrke! Zamisli kako cool opcija!!!

mislim da je on mislio na to da mu smeta što ne može mjenjat gume kada se kvalificira u top 10 kao što se i ne mogu

Bolje ispasti budala nego iz vlaka!
15 godina
neaktivan
smrad06 kaže...

dva pitanja: 1. kaj se treba stisnut za voicanje u igri?(znači da mogu govorit dok sam u lobbyu recimo) i 2. zakaj ima tak malo lobbya?

16 godina
neaktivan
spaws kaže...
naxeem kaže...

Vjerovao ili ne - sjedni da ne padneš - ali u F1 2010 utrku možeš startati s čime hoćeš! Samo odabereš gume prije starta utrke! Zamisli kako cool opcija!!!

mislim da je on mislio na to da mu smeta što ne može mjenjat gume kada se kvalificira u top 10 kao što se i ne mogu

pa ne moze se to ni u pravoj F1

14 godina
neaktivan
naxeem kaže...

Pa nije uopće bitan. Imaš fleksibilnost pa podesi sam da bude po pravilima. Sama činjenica da si vozio automatski bez podešavanja bolida, govori da nisi baš neki vozač i da kolokvijalno (arkadno) pristupaš F1.

Kako možeš biti ozbiljan u vezi s pravilima, a voziti bolid bez podešavanja? Apsurdno je.

Inače, postoji nekoliko drugih stvari koje su mogle biti uključene i prije spomenutog pravila.

O čemu ti govoriš molim te lijepo??????????????????????????

Nemoj se pravit pametan di si ti vidio da sam napisao da vozim bez podešavanja?? Vozim bez ikakvih pomagala, vozim svaki slobodni trening i izmijenim set-up po 20-tak puta dok god ne nađem postavke koje mislim da su najbolje za stazu koju trenutačno vozim.

Površno ne pristupam ničemu.

Kakvu to fleksibilnosti spominješ?? Nakon kvalifikacija u kojima uđeš u Q3 ne možeš promijeniti gume i to bi bilo po pravilima formule 1 da su te gume na kojima startaš one na kojima si odvozio NAJBOLJE VRIJEME U Q3. A nisu, nego za startne gume stave one na kojima se u odvozilo najbrže vrijeme u cijelim kvalifikacijama (q1,Q2, i q3) što nije u skladu sa pravilima.

Kada se uđe i Q3 vozača starta na gumama na kojim je u posljednjoj kvalifikacijskoj dionici odvozio startno vrijeme. U mojem slučaju na mekšim gumama vozio sam Q1 i Q2, u Q3 kad sam vidio da moja vremena na mekšim gumama neće biti dovoljno dobra za poziciju višu od 7 mjesta odlučio sam se na 1 pokušaj na tvrdim gumama kako bih u utrci mogao ostati duže od konkurencije. Mekane nisam niti koristio u Q3, a bez obzira na to utrku sam morao startati na njima. I to nije u skladu sa pravilima.

15 godina
neaktivan
F1 2010 - rasprava

joj pa svi cekamo na patch nemojte se zalit tolko

Što imaš više sira, imaš više rupa. Što imaš više rupa, imaš manje sira. ?????????????
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Ali zašto si morao startati na mekima? Nisi - igra ti dopušta kretanje s bilo kojim gumama; možeš i full wet stavit.

Pravi znak inteligencije nije znanje, već mašta - Albert Einstein
16 godina
neaktivan
F1 2010 - rasprava

evo može jedan prijedlog

igram za lotus i prvi ugovor sam dobio negdje oko silverstone u kojem bi bio drugi vozač i ne znam kolko novaca no to nije ni bitno

odbio sam i sad sam nakon monze gdje sam pobjedio dobio ugovor gdje sam prvi vozač i isto ne znam koliko novaca

sad jel da potpišem il odbijem pošto ne želim više vozit u lotusu,(a ne želim da ako mi se pokvare rezultati mi ponude ugovor u kojem sam drugi vozač) i ciljam barem na renault a htio bi i više pošto sam 5. u poretku a i samo sa mojim bodovima je lotus prestigao renault, a ne znam što sve trebam napravit da mi neko bolji ponudi ugovor

Poruka je uređivana zadnji put pet 8.10.2010 10:12 (spaws).
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina

Na kraju sezone ti se ponudi više momčadi,ako prije ne potpišeš s nekim.

14 godina
neaktivan
naxeem kaže...

Ali zašto si morao startati na mekima? Nisi - igra ti dopušta kretanje s bilo kojim gumama; možeš i full wet stavit.

NE DOPUŠTA!

Gume možeš birati ako si izvan TOP 10! Kad uđeš u Q3 nemaš pravo promjene guma!

Pogrešno su napravili segment kvalifikacija.

Izvadak iz pravila:

At the start of the race the cars that took part in Q3 must be fitted with the tyres the driver used to set his grid time.

Codemasters je to pogrešno napravio. Ja sam u Q3 vrijeme napravio na tvrdim gumama i po pravilima moram startati na njima bez obzira što je vrijeme u Q2 koje sam vozio na mekanim gumama bilo brže. No igrica zaključa one gume koje su postigle najbrže vrijeme u cijelim kvalifikacijama umjesto da zaključa one koje su napravile najbrže vrijeme u posljednjem 3.dijelu kvalifikacija.

Dali shvaćaš što ti želim reći?

17 godina
neaktivan
Rossi46 kaže...

Pa sad mi ništa nisi rekao,skino sam taj link od tebe što si stavljao,i skino sam MOD i prebacio u CARS i zamjeno original mapu ali opet gume sve isteee.

Šta da radim?

a koje su ti postavke igre? ako si na easy sa pomagalima onda neces vidjeti nikakve razlike

Davorka Ručević - Kasandra... forever :)
17 godina
neaktivan

Da, provjerit ću i sam idući put. Hvala na objašnjenju.

Pravi znak inteligencije nije znanje, već mašta - Albert Einstein
14 godina
neaktivan
F1 2010 - rasprava

Jel mi može netko ukratko objasniti kako da uključim Safety Car i 3 runde kvalifikacija? Sigurno ima vec odgovorA ali neda mi se sve postove citat. Hvala

0 0 hvala 0
15 godina
vave10 kaže...

Jel mi može netko ukratko objasniti kako da uključim Safety Car i 3 runde kvalifikacija? Sigurno ima vec odgovorA ali neda mi se sve postove citat. Hvala

Imaš na 70 i 72 stranici to objašnjeno

In the eyes of a ranger, The unsuspected stranger
14 godina
protjeran
F1 2010 - rasprava

Igra je stvarno prepuna bugova stvarno nekužim pa gume mi pucaju gotovo u svakoj utrci. Sada sam baš vozio hockenhaim i na startu su svi bolidi bili čudno raspoređeni(neki su bili okrenuti za 360 neki 180 itd. katastrofa poludio sam, a vjerovatno i ostali.

Codmasters srami se igra ima veliki potencijal no bugovi su je totalno uništili no ne samo igru nego i ugled cjelog codmastersa. Otkada igram sportske igre nisam se susreo sa ovolikim brojem bugova...

BAZINGA
Poruka je uređivana zadnji put pet 8.10.2010 21:07 (ZDS).
Moj PC  
1 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
vave10 kaže...

safety cara NEMA, a 3 runde kvalifikacija su ako odaberes "Long Race Weekend"

Što imaš više sira, imaš više rupa. Što imaš više rupa, imaš manje sira. ?????????????
16 godina
neaktivan
F1 2010 - rasprava

danas jedan bug u singapuru

u naguravanju s mislim rosbergom obojica smo se izvrtili i rosberg je krenuo u krivom smjeru :D

što se tiče ostalih bugova nisam ih primjecivao baš nešto samo mi smeta što su vremena za kvalifikacije već napravljena tj ja na kvalifikacijama prestignem hamiltona, prođem prije njega kroz cilj i on ima bolje vrijeme od mene

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
ZDS kaže...

Igra je stvarno prepuna bugova stvarno nekužim pa gume mi pucaju gotovo u svakoj utrci. Sada sam baš vozio hockenhaim i na startu su svi bolidi bili čudno raspoređeni(neki su bili okrenuti za 360 neki 180 itd. katastrofa poludio sam, a vjerovatno i ostali.

Codmasters srami se igra ima veliki potencijal no bugovi su je totalno uništili no ne samo igru nego i ugled cjelog codmastersa. Otkada igram sportske igre nisam se susreo sa ovolikim brojem bugova...

sigurno se zezaš

14 godina
protjeran
VAPOR-X kaže...
ZDS kaže...

sigurno se zezaš

ne.. jer su takvi bili rijetkiOsmijeh, a ostali su bili kao da si bombu bacio, a bilo nas je 12 i sve super kvalifikacije i onda bum nemožeš vjerovati ekipa jedan za drugim izlaze van. Ja sam se čak vrlo brzo probio na prvo mjesto no u prvom krugu mi je pukla guma neznam na koju foru.

BAZINGA
14 godina
protjeran
F1 2010 - rasprava

ništa neželi mi sliku učitati nije slikano u poželjnom formatu..

BAZINGA
Poruka je uređivana zadnji put sub 9.10.2010 0:43 (ZDS).
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
ZDS kaže...

U običnom paintu ili paint.net-u to možeš u sekundu prebacit u format koji želiš....

Otvori sliku u paintu ili paint.net programu i onda samo na file -> save as -> jpeg format...

ššššš - možda su u šumi
Poruka je uređivana zadnji put sub 9.10.2010 0:49 (doktor1).
14 godina
protjeran
doktor1 kaže...
ZDS kaže...

U običnom paintu ili paint.net-u to možeš u sekundu prebacit u format koji želiš....

Otvori sliku u paintu ili paint.net programu i onda samo na file -> save as -> jpeg format...

sutra stavljam pošto mi se neda danas.

BAZINGA
14 godina
protjeran
F1 2010 - rasprava

Evo bug o kojem pričam stvarno vrhunac.. tako je izgledao start utrke.

BAZINGA
Poruka je uređivana zadnji put sub 9.10.2010 13:15 (ZDS).
Moj PC  
8 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
ZDS kaže...

a to je online, ja mislim da se to na singleplayer nemoze dogodit, meni se cini da se to dogodi jos dok su na loading screenu pa tek dok dodju u igru onda se izravna auto

14 godina
protjeran
dmanz kaže...
ZDS kaže...

a to je online, ja mislim da se to na singleplayer nemoze dogodit, meni se cini da se to dogodi jos dok su na loading screenu pa tek dok dodju u igru onda se izravna auto

Ne ovako je izgledao start ekipa je morala okretati bolide i time potrošila hrpu vremena. Naravno svi su izašli van meni je već u prvom krugu pukla guma, a da ne pričam o kvalifikacijama di mi je u drugom sektoru ničim izazvana pukla prednja desna i time mi uništila krug koji bi me doveo na pole.

BAZINGA
15 godina
F1 2010 - rasprava

niko nis ne pise, svi igrajuCool

Moj PC  
3 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
F1 2010 - rasprava

Jel izašo patch?

http://www.youtube.com/watch?v=IM9ezwvBOjo
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
moderator
Ige kaže...

Jel izašo patch?

Nije još.

http://www.f12010.co.uk/welcome::herbert.html
15 godina
neaktivan
pirat kaže...
Nije još.

ima li ikakvih novosti o patchu ?

16 godina
moderator
patch123 kaže...

ima li ikakvih novosti o patchu ?

Samo ovo,ništa posebno za sad ne govore...

http://www.f12010.co.uk/welcome::herbert.html
16 godina
neaktivan
F1 2010 - rasprava

Pošto još nisam još kupio igru zanima me dal igra ima nativnu podršku za DX11 il če i to doč u Patchu

I'll be back
Moj PC  
0 0 hvala 0
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Hot Lap F1 2010 - natjecanje
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice