@doktor1 ,ti radiš te skinove?Ako da,daj onda kad sve napraviš,uploadaj nekam da znamo kak skinuti.Unaprijed hvala.
Tu će biti obavijesti i download link....
@doktor1 ,ti radiš te skinove?Ako da,daj onda kad sve napraviš,uploadaj nekam da znamo kak skinuti.Unaprijed hvala.
Tu će biti obavijesti i download link....
EJ igram igru i u trci sam oko 10 kruga sa PRIME gumama i osjetno su se istrošile ali mi vamo sa desne strane ova formulica uvjek pokazuje da su gume ZELENE.
A zar ne bi trebale bit žutu ili već kakve
Jel u vas isto takav problem.Jel valja ovaj mod za gume,jel sve ok da ga skinem sebi
EJ igram igru i u trci sam oko 10 kruga sa PRIME gumama i osjetno su se istrošile ali mi vamo sa desne strane ova formulica uvjek pokazuje da su gume ZELENE.
Jel u vas isto takav problem.Jel valja ovaj mod za gume,jel sve ok da ga skinem sebi
EJ zeleno znači da je temperatura guma dobra.
Blago vama koji stignete igrati...Počeo faks, počele obveze... Moja karijera vozača F1 će morati malo pričekati....
Igram karijeru sa Toro Rosso i došao do naslova prvaka.
Postavke: auto break-off,ABS-off,TC-medium i šaltanje automatic.
U Bahreinu startal 24 i bio diskvalificiran, Monaco 8 al bi bio prvi da nisam imal kaznu od 10sec i silverstone 3 i onda: Australia,Malesia,China,Spain,Turkey,Canada,Valencia,Germany,Hungary,Belium i Italija prvi.
Imam 11pobjeda,12pole pozicija i 1podij.
tek sam u singapura a webber zaostaje 126bodova!
U Bahreinu startal 24 i bio diskvalificiran, Monaco 8 al bi bio prvi da nisam imal kaznu od 10sec i silverstone 3 i onda: Australia,Malesia,China,Spain,Turkey,Canada,Valencia,Germany,Hungary,Belium i Italija prvi.
A na kojoj jačini je AI?
Blago vama koji stignete igrati...Počeo faks, počele obveze... Moja karijera vozača F1 će morati malo pričekati....
o boze sretnik!!! nekome fax traje vec 3 tjedana!!!
EJ zeleno znači da je temperatura guma dobra.
meni su gume uvjek zelene, makar izletio u travu ili pjesak, po logici bi se gume trebale ohladit,al nista...
Ej npr,ja sam prije utrke stavio da ću uć u PIT u 10 krugu,i najednom nešto mi se ide u 8 krugu u PIT i oću druge gume u odnosu na one što sam odabro prije trke,kako da uđem u PIT i reknem koje gume da mi daju
Ej npr,ja sam prije utrke stavio da ću uć u PIT u 10 krugu,i najednom nešto mi se ide u 8 krugu u PIT i oću druge gume u odnosu na one što sam odabro prije trke,kako da uđem u PIT i reknem koje gume da mi daju
stisni broj 1, pa sa brojevima 1 2 3 4 odabiri funkcije usred voznje
A na kojoj jačini je AI?
Medium jer ipak mi je prva sezona da se naučim voziti...
imam pitance...nabavio sam f1,r@zor 1911 , kr€kirr0, kad pokrenem nista se nedesi!...ima slicnih problema?
imam pitance...nabavio sam f1,r@zor 1911 , kr€kirr0, kad pokrenem nista se nedesi!...ima slicnih problema?
ima kod dosta njih sa piratskim verzijama, ali izašao je neki program koji to rješava... LINK...znači samo to skineš i instaliraš i sve bi trebalo bit u redu...
ima kod dosta njih sa piratskim verzijama, ali izašao je neki program koji to rješava... LINK...znači samo to skineš i instaliraš i sve bi trebalo bit u redu...
fakat radi...meni je pomoglo,to skini i radi ko urica
Jel dobra ovaj MOD za gume da se vide oštećenja,jel taj MOD odlično funkcionira ili ima i on bugova
Jel dobra ovaj MOD za gume da se vide oštećenja,jel taj MOD odlično funkcionira ili ima i on bugova
kod mene funkcionira odlicno
Se može strategija tokom utrke promijeniti nekako osim na tim tipkama ,jer je prilično teško to sve odabrati.
Se može strategija tokom utrke promijeniti nekako osim na tim tipkama ,jer je prilično teško to sve odabrati.
ne samo tako, meni je poprilicno lako
smrad šta treba skinut na tom LINKU da bi radilo??
smrad šta treba skinut na tom LINKU da bi radilo??
Ma to ti je pol minute posla.
I to je to, poso je gotov.Skineš igricu i igraš koliko god hoćeš.
Hoču reć da bi se motor razletio nakon 1.5 kruga. Pametan nisam ljubomoran još manje al volim sve što vole mladi.
a zakaj bi uopće išo prevrtit motor? osim ako ne znaš kaj radiš..
nisi balonja ni sivonja koji ne zna kak stvar funkcionira. to ni nije rađeno da se nabija u rev limiter
dva pitanja: 1. kaj se treba stisnut za voicanje u igri?(znači da mogu govorit dok sam u lobbyu recimo) i 2. zakaj ima tak malo lobbya?
Vjerovatno ste primijetili bug u Q3. U utrku se ne starta na gumama na kojima ste odvozili najbolje vrijeme u Q3 nego na gumama na kojima se postiglo najbrže vrijeme u cijelim kvalifikacijama. Neovisno dali je ono napravljeno u Q1,Q2 ili Q3. Jako veliki i za mene neobjašnjivi propust. Nadam se da im je to netko spomenuo i da će to popravit u patchu.
Sad u njemačkoj, kvalificiram se kao 9. i vidim da startam na gumama koje su na 70 % i to mekšim a Q3 vozio sam na tvrdim.
Vjerovao ili ne - sjedni da ne padneš - ali u F1 2010 utrku možeš startati s čime hoćeš! Samo odabereš gume prije starta utrke! Zamisli kako cool opcija!!!
Vjerovao ili ne - sjedni da ne padneš - ali u F1 2010 utrku možeš startati s čime hoćeš! Samo odabereš gume prije starta utrke! Zamisli kako cool opcija!!!
Da jako cool. Preko nekih bugov mogu prijeći, svaka igrica ih ima i mogu se relativno lako u patchu ispravit. Al nije mi jasno pa zar nisu mogli PRAVILA formule 1 napraviti kako treba i onako kako su u stvarnoti. Zar je to tako težak problem??
Pa nije uopće bitan. Imaš fleksibilnost pa podesi sam da bude po pravilima. Sama činjenica da si vozio automatski bez podešavanja bolida, govori da nisi baš neki vozač i da kolokvijalno (arkadno) pristupaš F1.
Kako možeš biti ozbiljan u vezi s pravilima, a voziti bolid bez podešavanja? Apsurdno je.
Inače, postoji nekoliko drugih stvari koje su mogle biti uključene i prije spomenutog pravila.
Kako ovaj MOD za gume ubacit,ja sam zamjeno onaj originalni folder cars sa ovim cars od moda,ali gume opet iste sve nema razlike,detalji su ULTRA HIGH
imaš dva moda za gume.jedan je vizuelni a drugi je gameplay prirode.pazi još da dobro narediš postavke
Pa sad mi ništa nisi rekao,skino sam taj link od tebe što si stavljao,i skino sam MOD i prebacio u CARS i zamjeno original mapu ali opet gume sve isteee.
Šta da radim?