F1 2010 - rasprava

poruka: 3.571
|
čitano: 1.008.443
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Hot Lap F1 2010 - natjecanje
17 godina
neaktivan
F1 2010 - rasprava

to se i meni dogadalo, ali uglavnom  kad protivnik koci prije ulaska u zavoj.... mozda mu gume polako gube grip, ili je mozda samo bug....

AMD Athlon64 X2 5200+ 2.71 GHz , Asus Radeon HD3650, 2 GB RAM, 320 GB, Logitech X-530
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
F1 2010 - rasprava

sad sam imao najbolju i najgoru utrku koju možete zamislit. Montreal kvalificiram se bez problema na pole position, vodim u utrci, obavim box bez problema i izađem opet na prvo mjesto. vozim još par krugova i izletim, pređe me hamilton i krug prije kraja mi pukne guma na ciljnoj ravnini(zid prvakaSmijeh) kočim na prvi zavoj i izletim i naravno presječem zavoj i dobijem penalty 20sec i završim 7. prenapeto i prenervirajuće.Smijeh

Moj PC  
1 0 hvala 0
15 godina
RE: F1 2010 - rasprava
luka5555 kaže...

kak stavim ovaj mod za gume??

kopiraš u cars\generics\f1.

sve dosada ide na tu šemu.kopiraj u neki folder

In the eyes of a ranger, The unsuspected stranger
17 godina
neaktivan
Kill Frenzy kaže...
luka5555 kaže...

Djeluje li na MP?

Pravi znak inteligencije nije znanje, već mašta - Albert Einstein
15 godina
naxeem kaže...
Kill Frenzy kaže...
luka5555 kaže...

Djeluje li na MP?

kažu napravi back up radi mp-a

14 godina
neaktivan
F1 2010 - rasprava

Upravo instaliro 25% damage mode i katastrofa. Bolid ne mogu vozit. Kliže koda vozim po ledu, stalno se izvrćem čak i kad stavim TC na full. Koma. Istanbul odvozio 20 sekundi sporije nego prije instaliranja. Zamolio bih nekoga da uploada loose_parts_settings i surface_materials fajlove jer nisam napravio backup prije nego sam instalirao mod.

Pa ako nije problem da netko uploada, ima svega par KB?

1 0 hvala 0
15 godina
Igor18 kaže...

Upravo instaliro 25% damage mode i katastrofa. Bolid ne mogu vozit. Kliže koda vozim po ledu, stalno se izvrćem čak i kad stavim TC na full. Koma. Istanbul odvozio 20 sekundi sporije nego prije instaliranja. Zamolio bih nekoga da uploada loose_parts_settings i surface_materials fajlove jer nisam napravio backup prije nego sam instalirao mod.

e pa majstore trebao si prekopirat samo loose part settings jer je to za damage a ovaj drugi fajl je za manje gripa.lol

15 godina
neaktivan
Igor18 kaže...

evo ti prvi fajl

sad ću uploadat i drugi

http://www.megaupload.com/?d=P28NNO6M

EDIT: evo i drugi http://www.megaupload.com/?d=8G8D44C0

Poruka je uređivana zadnji put ned 3.10.2010 20:31 (patch123).
16 godina
neaktivan
Igor18 kaže...

Evo :

http://www.multiupload.com/RV9LRK0BVQ

14 godina
neaktivan
F1 2010 - rasprava

Hvala na uploadu :D

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Igor18 kaže...

Hvala na uploadu :D

ne moraš nam zahvaljivati

dovoljno je stisnuti GUMB HVALA Smijeh

15 godina
F1 2010 - rasprava

očito kako je sporost ai-a bug jer je na nekim stazama ai stvarno brz dok je na nekim stazama,zavojima preeespor

Moj PC  
2 0 hvala 0
16 godina
moderator
F1 2010 - rasprava

F1 2010 Sepang -

http://www.f12010.co.uk/welcome::herbert.html
Moj PC  
4 0 hvala 1
16 godina
neaktivan
pirat kaže...

F1 2010 Sepang -

ti si jos najbolje proso, bez ogrebotine...

15 godina
pirat kaže...

F1 2010 Sepang -

To je to što sam napisao gore.Kada tebe netko udari šteta nije tolika a kad ti nekog udariš odma si u banani.Tebi je pri ovom sudaru morao odići prednji desni točak

Poruka je uređivana zadnji put pon 4.10.2010 1:19 (Kill Frenzy).
15 godina
F1 2010 - rasprava

Jel našao netko mod sa tcamerom ali da je u sredini??

Poruka je uređivana zadnji put pon 4.10.2010 13:05 (Kill Frenzy).
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
protjeran
pirat kaže...

F1 2010 Sepang -

hahahah, epic zaista, kakvi šutevi, kak si ti samo prošo bez oštećenja da mi je znat

Dinamo živi vječno
15 godina
neaktivan
Kill Frenzy kaže...

očito kako je sporost ai-a bug jer je na nekim stazama ai stvarno brz dok je na nekim stazama,zavojima preeespor

To i meni ide na živce. Npr. vozim i pred zavojem kočim, a oni se vuku ko babice i skoro ih uvijek "zguzim" Smijeh Mogli bi biti malo življi u zavojima.

Slavonija u ♥ ;;;---;;; http://squareroot2.isgreat.org/squareroot2.html
15 godina
F1 2010 - rasprava

hehehe

Moj PC  
5 0 hvala 0
15 godina
nidjo123 kaže...
Kill Frenzy kaže...

To i meni ide na živce. Npr. vozim i pred zavojem kočim, a oni se vuku ko babice i skoro ih uvijek "zguzim" Smijeh Mogli bi biti malo življi u zavojima.

http://community.codemasters.com/forum/f1-2010-game-1316/433720-ai-slow-corners-thread-attn-cm.html

14 godina
protjeran
Kill Frenzy kaže...

hehehe

za sve one koji kažu da udarci nisu realni..

BAZINGA
16 godina
neaktivan
F1 2010 - rasprava

Jel mi tko moze objasnit ovo:

Vozim za Lotus, ide mi ok, ali kod kvalifikacija mi se dogada nesto cudno. Task je da zavrsim kvalifikacije 15. ili bolje, ja to i uspijem, recimo zauzmem 11. mjesto. Iz boxa mi cestitaju itd. Kad dode dan utrke me baci na 17. mjesto ( i naravno nisam ispunija task). Nije mi jasno zasto, nema veze bija ja 10 ili pole position, uvik me baci na 17. mjesto. Jel to bug ili mene hebe komp ?

I ne nemam nikakve penale i slicno.

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
ZDS kaže...
Kill Frenzy kaže...

hehehe

pa nisu.damage model je mogao biti i bolji,dobar je ali može to i bolje

17 godina
neaktivan
Kill Frenzy kaže...
ZDS kaže...
Kill Frenzy kaže...

hehehe

Da, ali koliko? Malo više varijacija i randoma su mogli dodati, ali bitno bolji sistem bi išao s eksponencijalno većim zahtjevima. Idući korak je detaljniji, pravi strukturali model štete, neizvediv bez posebne kartice za fiziku.

Pravi znak inteligencije nije znanje, već mašta - Albert Einstein
16 godina
moderator
Kill Frenzy kaže...

Uvijek može bolje :)

http://www.f12010.co.uk/welcome::herbert.html
15 godina
neaktivan
JackD kaže...

Vozim za Lotus, ide mi ok, ali kod kvalifikacija mi se dogada nesto cudno. Task je da zavrsim kvalifikacije 15. ili bolje, ja to i uspijem, recimo zauzmem 11. mjesto. Iz boxa mi cestitaju itd. Kad dode dan utrke me baci na 17. mjesto ( i naravno nisam ispunija task). Nije mi jasno zasto, nema veze bija ja 10 ili pole position, uvik me baci na 17. mjesto. Jel to bug ili mene hebe komp ?

Možda zato što je netko poslije tebe postigao bolje vrijeme ako si vozio među prvima.

Slavonija u ♥ ;;;---;;; http://squareroot2.isgreat.org/squareroot2.html
16 godina
neaktivan
nidjo123 kaže...
JackD kaže...

Možda zato što je netko poslije tebe postigao bolje vrijeme ako si vozio među prvima.

Moguce, ali nevirujen vec 3-4 utrke stalno me baca na 17. mjesto, uostalom kad idem na Race mi se otvori tablica kvalifikacijskih vremena, i na njoj sam bolje rangiran.

15 godina
F1 2010 - rasprava

vijam sad buttona deset krugova i nit znam koliko je ispred mene,nit znam gdje ga stižem a gdje gubim vrijeme...užas

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
F1 2010 - rasprava

vidim da nas ima dosta koji voze za lotus na pocetku karijere....

AMD Athlon64 X2 5200+ 2.71 GHz , Asus Radeon HD3650, 2 GB RAM, 320 GB, Logitech X-530
Moj PC  
1 0 hvala 0
15 godina
protjeran
nidjo123 kaže...
JackD kaže...

Da dobro kaže, ja sam npr imao 12 vrijeme u kval prije zadnjeg kruga, i onda mi kaže finish this lap i ja odvezem fenomenalno i zauzmem drugo vrijeme u kval

Dinamo živi vječno
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Hot Lap F1 2010 - natjecanje
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice