F1 2010 - rasprava

poruka: 3.571
|
čitano: 1.006.280
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Hot Lap F1 2010 - natjecanje
17 godina
neaktivan
RE: F1 2010 - rasprava

Ja sam isto tako jednom ispao budala pa otišao u box. :) Više nisam. Dobiješ kaznu (10s mislim) i svejedno si u plusu.

Pravi znak inteligencije nije znanje, već mašta - Albert Einstein
16 godina
F1 2010 - rasprava

Al nije realno da ne odes u box, i izgleda da bi tu mogao biti i nekakav bug, cim se nije samo meni to desilo, da budu ispred mene likovi koji me ni nisu prstigli, kroz boxove je moglo max 2-3 proc, ali jbt sa treceg mjesta me baci na 23 i morao sam pretec 10 formula da bi bio 13ti...

Poruka je uređivana zadnji put sub 2.10.2010 23:00 (frenky17).
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
frenky17 kaže...

Al nije realno da ne odes u box, i izgleda da bi tu mogao biti i nekakav bug, cim se nije samo meni to desilo, da budu ispred mene likovi koji me ni nisu prstigli, kroz boxove je moglo max 2-3 proc, ali jbt sa treceg mjesta me baci na 23 i morao sam pretec 10 formula da bi bio 13ti...

Ma ovaj problem sa zadržavanjem se može privremeno riješiti tako da se ode 1 krug ranije ili kasnije u box. Ja sam dosada samo jednom ili 2 puta imao problema s predugačkim zaustavljanjem jer sam ušao kada i većina AI vozača i to praktički jedan za drugim. Sada gledam da imam barem malo praznog prostora prije ulaska u box i nemam problema.

Nadam se da će riješiti te bugove u patchu. Isto tako čini mi se malo nerealno da se vozači lotusa hrt-a i virgina kvalificiraju (prečesto) na mjesta poput 12. 13. itd. Al ajde to mi ne smeta jedino po trenitačnom stanju (real life) baš uobičajeno vidjeti ih stalno na takvim konkurentnim pozicijama :D

U mojoj verziji igrice izgleda da su zamijenjene snage ekipa, barem na nekim utrkama. Williams i TR budu na začelju poretka a Lotus i HRT u sredini, čak se i za bodove bore bez problema.

16 godina
F1 2010 - rasprava

Ja nemogu na karijeri ne otići u box, misim da je to zato što vozim 20%

Umjesto Thumbup-a klikčite mi HVALA ! :)

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

kako me zivcira kada igram online skoro uvijek mi na pocetku da glupi HRT...i onda nekako uspijem stic likove kada rade greske i onda opet dode ravnina i ostave me za pola kruga...jer mogu nekako promjenit bolid?

15 godina
neaktivan
Hojs kaže...

kako me zivcira kada igram online skoro uvijek mi na pocetku da glupi HRT...i onda nekako uspijem stic likove kada rade greske i onda opet dode ravnina i ostave me za pola kruga...jer mogu nekako promjenit bolid?

pa ovisi o serveru, neki ti daju da izaberes koji oces a na nekima ti moze jedino admin mijenjat bolid itd

Što imaš više sira, imaš više rupa. Što imaš više rupa, imaš manje sira. ?????????????
16 godina
neaktivan
Mitch kaže...

Ja nemogu na karijeri ne otići u box, misim da je to zato što vozim 20%

Šta si ti sada reko? pa veća je šansa da uspiješ u 20% utrke ne otići u boks nego na 100% utrke.

15 godina
neaktivan
Crokilla kaže...
Šta si ti sada reko? pa veća je šansa da uspiješ u 20% utrke ne otići u boks nego na 100% utrke.

na 20% utrke se MORA ići u boks radi promjene guma

ispod 20%-NIJE POTREBNO ULAZITI U BOKS

iznad 20%-OBAVEZNO ULAZITI U BOKS

16 godina
neaktivan
patch123 kaže...
Crokilla kaže...

na 20% utrke se MORA ići u boks radi promjene guma

ispod 20%-NIJE POTREBNO ULAZITI U BOKS

iznad 20%-OBAVEZNO ULAZITI U BOKS

a se moze igrat ispod 20%?

15 godina
neaktivan
Diavol kaže...

Može.

Slavonija u ♥ ;;;---;;; http://squareroot2.isgreat.org/squareroot2.html
15 godina
neaktivan
nidjo123 kaže...
Diavol kaže...

Može.

ali ne career

Što imaš više sira, imaš više rupa. Što imaš više rupa, imaš manje sira. ?????????????
14 godina

Hvala

Iskreno,,,,,,malo sam promijenio mišljenje u vezi F1   :(

16 godina
F1 2010 - rasprava

Igra postaje sve bolja, igrao sam malo multiplayer pa sam namjerno kršio ruse (iz zezancije) na Singapuru

Onaj problem sa AI na Monte Carlo i Catalunyi :

Saznao sam što je bilo krivo, zeznuo me onaj 25% more damage patch, repairao sam igru i sad ide super glatko ;)

Umjesto Thumbup-a klikčite mi HVALA ! :)

0 2 hvala 0
15 godina
Mitch kaže...

Igra postaje sve bolja, igrao sam malo multiplayer pa sam namjerno kršio ruse (iz zezancije) na Singapuru

Onaj problem sa AI na Monte Carlo i Catalunyi :

Saznao sam što je bilo krivo, zeznuo me onaj 25% more damage patch, repairao sam igru i sad ide super glatko ;)

fuj

In the eyes of a ranger, The unsuspected stranger
15 godina
F1 2010 - rasprava

Evo mali krši.Ušao krivo u zavoj,uhvatio šljunak,okrenuo se i kabum(mod damage25%+)

Poruka je uređivana zadnji put ned 3.10.2010 14:38 (Kill Frenzy).
Moj PC  
8 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Kill Frenzy kaže...

Evo mali krši.Ušao krivo u zavoj,uhvatio šljunak,okrenuo se i kabum

glupo se sta nakon sudara nestane brzo sve, bilo bi bolje ako vec ne naprave da ekipa cisti nered da onda bar ostane par krugova nered pa da se mora pazit na tom dijelu

15 godina
Crokilla kaže...
Kill Frenzy kaže...

Evo mali krši.Ušao krivo u zavoj,uhvatio šljunak,okrenuo se i kabum

glupo se sta nakon sudara nestane brzo sve, bilo bi bolje ako vec ne naprave da ekipa cisti nered da onda bar ostane par krugova nered pa da se mora pazit na tom dijelu

Nisu stavili split times,SC i formation lap jer im je očito prekomplicirano a ne još i ovo što ti kažeš.slažem se da bi to bilo super ali hebiga

17 godina
neaktivan
F1 2010 - rasprava

Mislim da nema potrebe da rade ljude koji guraju otpale kotače i formule tj. da to nije kritičan element utrke. Ostaju komadi spojlera i odlomljenih zakrilaca na koje možeš probiti gumu ako ne paziš.

Moj PC  
2 0 hvala 0
15 godina
F1 2010 - rasprava

Jel netko primjetio da kad se netko sudari u vas tj naguzi vas da level štete nije isti kao kad vi nekog udarite.to se vidi i gore  u postu koji sam stavio sa slikama.Mene je udario ai kojem je otpao prednji spojler i točak a meni nije ništa bilo nego tek kada sam udario u zid sa puno manjom snagom,tek onda mi je otpad točak.

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
F1 2010 - rasprava

Kad je uopste moguce promjeniti tim, na kraju sezone ili moze prije ili se uopste ne mijenja ?

Dojadio mi ovaj HRT, na svakoj utrci imam dojam da mi je najsporiji bolid, posebno na pravcu...

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
moderator
frenky17 kaže...

Kad je uopste moguce promjeniti tim, na kraju sezone ili moze prije ili se uopste ne mijenja ?

Dojadio mi ovaj HRT, na svakoj utrci imam dojam da mi je najsporiji bolid, posebno na pravcu...

Samo na kraju sezone.

http://www.f12010.co.uk/welcome::herbert.html
15 godina
F1 2010 - rasprava

preporučam stavljanje moda za gume.fino se na gumama vidi kako se troše

Poruka je uređivana zadnji put ned 3.10.2010 17:21 (Kill Frenzy).
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Kill Frenzy kaže...

preporučam stavljanje moda za gume.fino se na gumama vidi kako se troše

Link?

15 godina
F1 2010 - rasprava
Moj PC  
0 0 hvala 3
16 godina
neaktivan
F1 2010 - rasprava

dal na stazu moze ikako izac onaj safety car(sigurnosni automobil)

neznam šta da napišem

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
car kaže...

ne

16 godina
moderator
car kaže...

Ne,druge godine će to napravitOsmijeh

http://www.f12010.co.uk/welcome::herbert.html
15 godina
neaktivan
F1 2010 - rasprava

kak stavim ovaj mod za gume??

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
F1 2010 - rasprava

Bilo koji mod utječe na MP igru pretpostavljam?

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
F1 2010 - rasprava

Ne znam kako vama ali mene malo nervira situacija kada u kvalifikacijama vozim brzi krug a AI vozači ponašaju se kao da vozimo utrku, ne maknu se s putanje, blokiraju me jednostavno nedaju da prođem normalno.

Pored toga, dali se vama događa kada vozite utrku da vozač ispred počne krivudat po stazi ko pijan.  Jedan moj primjer: Vozim u kini, dugi pravac u posljednjem sektoru i negdje na sredini Button odjednom ničim izazvan počne krivudat od lijevog do desnog ruba staze (nešto poput Hamiltona u dvoboju protiv Petrova sa početka sezone) s tim da ga ja nisam napadao.

To mi se učestalo događa.

1 0 hvala 0
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Hot Lap F1 2010 - natjecanje
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice