Odakle ti to HOJS da se može igrat MP bez originala,ja imam piratsku i nemogu igrat MP
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Evo Grdi146 i ja igrali malo MP i nije lose ima dosta modova
@Rossi46 : od tuda mu
Nije mi baš jasno što bilo kome nebi bilo jasno pri prvom pogledu na to. Prilično je očito o čemu se radi.
Al ovo mi je najjače, vozim Montreal i nakon 4 kruga odjednom SVI u pitstop! Nevjerojatno, odmah opća gužva naravno, a ja bio unutra odličnih 4, 5 sekundi. I sad u 10 krugu idem ja kod onog ooštrog zavoja i okrenem se na travu, vidim ide Alonso skreće na zavoju a ja lijepo sa trave rikverc na stazu da spriječim da prođe haha, i pazi idiota on se slupa ja ne dobijem nikakvu kaznu i odem lijepo naprijed i pobijedim nekoliko krugova poslije ispred Alonsa 15 sekundi.
Rekli su na forumu se taj mehanizam koji bi inače služio samo kad se AI izvrti potpuno sa staze prečesto uključuje.
gas ti se ne daje dok skreces nego kad vozis ravno... to te i autoskoli uce, koci se i daje gas dok se vozi ravno, a ne usred zavoja
ovaj dio su te krivo učili a za kočenje imaš pravo... znači gas se počne postupno dodavati već na appexu... tj. na vrhu zavoja... ne full gas ali postupno...
da, a od vrha zavoja vec ispravljas auto... na to sam i mislia, samo nisam potpuno napisa
Evo kupio sam i ja svoj primjerak..
a di ima za kupit?
Evo kupio sam i ja svoj primjerak..
a di ima za kupit?
Ja sam uzeo u algoritmu pošto živim blizu možeš i prek steama.
zanima me što mislite...valja li ovaj volan http://www.links.hr/index.php?naziv=Volan+GENIUS+SpeedWheel+5+Pro%2C+USB&option=artikl&id_kategorija=102005&id_artikl=102.005.030
Evo kupio sam i ja svoj primjerak.. sad kreče MP to je ipak glavni razlog kupnje.
jel ide instalacija preko steama ili odvojeno?
Evo kupio sam i ja svoj primjerak.. sad kreče MP to je ipak glavni razlog kupnje.
jel ide instalacija preko steama ili odvojeno?
Nisam još probao budem javio.
Zašto ste kupovali igru koju ste ispljuvali?
Daj nađi neki moj post da sam ispljuvao igru.. i da dok radim live account da stavim da sam i hrvatske ili..
zanima me što mislite...valja li ovaj volan http://www.links.hr/index.php?naziv=Volan+GENIUS+SpeedWheel+5+Pro%2C+USB&option=artikl&id_kategorija=102005&id_artikl=102.005.030
ZDS cijelo vrijeme zdušno brani igru, a bogami i ja ju branim ali moja kopija nikako da dođe...
Daj nađi neki moj post da sam ispljuvao igru.. i da dok radim live account da stavim da sam i hrvatske ili..
mislim da bi bilo pametnije stavit USA čisto za svaki slučaj...
Stavi obavezno neku zemlju koja je podržana. Ja sam stavio USA. Javi nick...
@smrad06: Instalacija ne ide preko steama.
Aha, onda je to drugo :)
Izgleda da se dobro prodaje F1 2010...
Bolje od rFactora? :P
Bolje od rFactora? :P
LOL
a nebih preko steama jer bih volio da imam kutiju i cd jer da se mogu kur*it hehe a zivim u bjelovaru a tamo nema algoritma,pa mi reci di bi mogao postom?
........
Netko je gore pitao jeli Steam obavezan da se instalira igra kupljena drugdje, ne nije obavezan.
Itekako valja..za te novce nećeš naći bolji, novi volan..Imam ga i aposlutno sam zadovoljan. U ovoj igri se odlično ponaša, izravan je i nema problema...
Itekako valja..za te novce nećeš naći bolji, novi volan..Imam ga i aposlutno sam zadovoljan. U ovoj igri se odlično ponaša, izravan je i nema problema...
ajde mozes malo mini recenziju o tom volanu i mene zanima...ne vezanu samo uz f1 nego opcenito...kvaliteta, pedale, volan, osjecaji i to...moze i na PM ako smatras da nije vezano previse u topic...zahvaljujem