F1 2010 - rasprava

poruka: 3.571
|
čitano: 1.009.103
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Hot Lap F1 2010 - natjecanje
16 godina
neaktivan
RE: f1 2010

Čekam da taj patch više izađe..Ovako je karijera neigriva pošto nemogu isključiti boks i ostalo..

14 godina
protjeran
luckyluke kaže...
Imam isti volan.Instaliraj drivere za volan koje si dobio,pa ponovo pokusaj,mozda je do tog.Inace,ni meni ga igra ne prepoznaje automatski,nego moram editirat kontrole.
Meni recimo NFS Shift automatski prepoznaje volan i toliko dobro radi da za navigiranje po menuima i sl. ne trebam uopce tipkovnicu.Sve ovisi do igre i koliko se trudilo oko podrske za volan.

A dal možeš u opcije advanced sada.

BAZINGA
16 godina
neaktivan
luckyluke kaže...
Imam isti volan.Instaliraj drivere za volan koje si dobio,pa ponovo pokusaj,mozda je do tog.Inace,ni meni ga igra ne prepoznaje automatski,nego moram editirat kontrole.
Meni recimo NFS Shift automatski prepoznaje volan i toliko dobro radi da za navigiranje po menuima i sl. ne trebam uopce tipkovnicu.Sve ovisi do igre i koliko se trudilo oko podrske za volan.

Kod ove se nazalost za nista nije previse trudilo :))))

Interviewer: The most exciting moment during the race weekend? Kimi: I think it's the race start, always. Interviewer: The most boring? Kimi: Now..
14 godina
neaktivan
Kora kaže...

Koliko se točno kazne dobije za presjecanje krivina? Nikako da obratim pažnju na to

mislis u pravoj formuli?

16 godina
protjeran
F1 2010

evo igrao malo i tak tak mi je igra 

voznja mi je slaba 

malo sam razocaran jer na GT5p je foruma puno bolje slozena

ocekivo sam puno vise

Dragon Slayer
Poruka je uređivana zadnji put pet 24.9.2010 17:04 (hrvatskafarkasevec).
Moj PC  
1 1 hvala 0
15 godina
protjeran
salahudin kaže...
Kora kaže...

Koliko se točno kazne dobije za presjecanje krivina? Nikako da obratim pažnju na to

mislis u pravoj formuli?

Pa...vjerovatno je i ovdje isto, ali ajde ako nije, onda reci  i za pravu i za ovu formulu

Dinamo živi vječno
16 godina
Nisam probao bez drivera radi li AWS.Sa driverima radi,barem kod mene.

Litoris,molim te ne lupetaj.

Imas 3 opcije :
1. igrati ultra realni rfactor
2. igrati F1 2010 i uzivati u odlicnom balansu realnosti i zabave
3. ili si jednostavno nabaviti Red Bullov simulator i uzivaj !
14 godina
protjeran
RE: F1 201o
naxeem kaže...

Oni "modani" pogledi (kamere) su posve promašeni. Originalni kokpit je bolji.

Mike Litoris kaže...
naxeem kaže...

Oni "modani" pogledi (kamere) su posve promašeni. Originalni kokpit je bolji.

T-Cam je bolji moddani nego original, IMHO. Cockpit su shebali, istina.

Meni je sada kokpit bolji.. malo je viši taman da igram s njim..

BAZINGA
16 godina
RE: F1 2010
farkasevec,daj mi samo reci s cim si igrao?Gamepadom?
Ako jesi,drugo ne mozes ocekivati nego razocarati se jer je ova igra ko stvorena za volan i neusporedivo je bolji osjecaj igrati na njemu.
14 godina
neaktivan
Mike Litoris kaže...
luckyluke kaže...

Litoris, koja je tebi najbolja F1 za PC ak nije tajna?

Poruka je uređivana zadnji put pet 24.9.2010 17:24 (Zekat).
16 godina
protjeran
RE:asdafgasgasgasgasg F1 2010
luckyluke kaže...
Ako jesi,drugo ne mozes ocekivati nego razocarati se jer je ova igra ko stvorena za volan i neusporedivo je bolji osjecaj igrati na njemu.

da gamepad :| volana nemam...al opet mislim da su puno bolje mogli jer ona formula sa Demo GranTurisma(koji je sad star skoro 3 godine) bolje izgleda i bolji je osjecaj je bio tog Ferraria vozit neg ove na F1 2010 

Dragon Slayer
14 godina
neaktivan
Kora kaže...
salahudin kaže...
Kora kaže...

mislis u pravoj formuli?

Pa...vjerovatno je i ovdje isto, ali ajde ako nije, onda reci  i za pravu i za ovu formulu

to odredjuju suci na stazi ako misle da je vozac dobio nekakvu prednost iz kracenja staze, mozes dobit stop and go penalty ili ako im treba malo duze da odrede jel bilo namjere onda ti dodaju sekunde nakon utrke...uvijek daju oko 20sek  za te neke manje prekrsaje...nisam ni reko da nije isto samo sam pitao na kaj mislis...tek sam poceo danas igrati pa ni neznam kak je u igri

Poruka je uređivana zadnji put pet 24.9.2010 17:33 (salahudin).
16 godina
neaktivan
Zekat kaže...
Mike Litoris kaže...
luckyluke kaže...

A kad je to izašla zadnja f1 za pc ako nije tajna??

14 godina
protjeran
RE: RE:asdafgasgasgasgasg F1 2010
hrvatskafarkasevec kaže...
luckyluke kaže...

da gamepad :| volana nemam...al opet mislim da su puno bolje mogli jer ona formula sa Demo GranTurisma(koji je sad star skoro 3 godine) bolje izgleda i bolji je osjecaj je bio tog Ferraria vozit neg ove na F1 2010 

Vozio sam tog Ferraria i nije mi bilo neš posebno, a i to je jedna formula rađena posebno za igru na njihovom engineu naravno da su se potrudili no dok radiš cjelu f1 igru potrebno je puno više od jedne f1.

BAZINGA
17 godina
F1 2010

Instalirao, malo igrao, uninstall.

Nisam ja za formulu, poludio bih vozeći 10 krugova kamoli 20,30, 40...

MSN - drazen016@net.hr , e-mail - drazen018@email.t-com.hr | FAN of Neon Genesis Evangelion and Star Trek | Downloading High Definiton Video
Moj PC  
1 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Suvre kaže...
Zekat kaže...

A kad je to izašla zadnja f1 za pc ako nije tajna??

Zašto je to bitno? Mislim 2001 od EA.

16 godina
neaktivan
F1 2010

Jel koristi netko one postavke za vrijeme trke. ja koristim samo ono za motor.kad trebam nekog obić odem na fast i onda vratim na standard.pretpostavljam da bi to tako trebalo ići.što ako je uvijek na fast?oće otić motor??

0 0 hvala 0
16 godina
protjeran
ZDS kaže...
luckyluke kaže...

Vozio sam tog Ferraria i nije mi bilo neš posebno, a i to je jedna formula rađena posebno za igru na njihovom engineu naravno da su se potrudili no dok radiš cjelu f1 igru potrebno je puno više od jedne f1.

ah tesko napravit 12 gotvo identicnih formula... uglavnom na njihovom engineu(od gt5) mi to je sve puno prirodnije nema onog glupog filtera i izgleda normalno,a i ono je demo star gotovo 3 godine i sad kad dođe puna igra siguran sam da ce bit jos bolje

evo malo

(premotajte na 2.10 i gledajte kak ce Toyota Supra izbjec sudar)

Dragon Slayer
17 godina
neaktivan
Mike Litoris kaže...
luckyluke kaže...

Moj volan star 8 godina (Wingman Formula Force) radi savršeno. Da kupiš neki koji valja?

Pravi znak inteligencije nije znanje, već mašta - Albert Einstein
14 godina
protjeran
ZDS kaže...
luckyluke kaže...

ah tesko napravit 12 gotvo identicnih formula... uglavnom na njihovom engineu(od gt5) mi to je sve puno prirodnije nema onog glupog filtera i izgleda normalno,a i ono je demo star gotovo 3 godine i sad kad dođe puna igra siguran sam da ce bit jos bolje

evo malo

(premotajte na 2.10 i gledajte kak ce Toyota Supra izbjec sudar)

Da ti budem iskren ja i nevolim baš japanski Gran Turismo nekako mi ta igra od početka nema života sve je polumrtvo, muzika itd. fali im nešto iako je simulacija vožnje vrh, ali kako i ne bi bio kada se igra radi godinama.

BAZINGA
14 godina
protjeran
naxeem kaže...
Mike Litoris kaže...
luckyluke kaže...

Moj volan star 8 godina (Wingman Formula Force) radi savršeno. Da kupiš neki koji valja?

Ma evo i ja sam riješio problem update-ao sam drivere sad igram sa uključenim force feedbackoom i malo je teže, ali i realnije. Igra nije nikako lagana sada sam radio krugove sa TC na medium i uspio sam se izvrtit par puta te promašit kočenje. Onda sam vozio heavy rain bez TC i ostalog i izvrtio se u Monzi u prvom zavoju nije baš lagano treba dozirati gas i davati prije brzine.

BAZINGA
Poruka je uređivana zadnji put pet 24.9.2010 18:06 (ZDS).
17 godina
Hyperion kaže...

Instalirao, malo igrao, uninstall.

Nisam ja za formulu, poludio bih vozeći 10 krugova kamoli 20,30, 40...

moram se pohvalit da sam sa 12 godina već znao 100 trke voziti sa manualnim šaltanjem i sve ostalo

16 godina
neaktivan
F1 2010

igrat f1 a ne igrat  100% duljinu staze je bezveze.kad igraš punu duljinu onda do izražaja dolazi igra tj trošenje guma,benzin,sudari,otkazivanje motora,taktike,vremenske neprilike itd itd. gušt je bar meni nekog vijat 20 krugova i onda ga stigneš i naguziš...hehehe

0 0 hvala 0
14 godina
protjeran
Suvre kaže...

igrat f1 a ne igrat  100% duljinu staze je bezveze.kad igraš punu duljinu onda do izražaja dolazi igra tj trošenje guma,benzin,sudari,otkazivanje motora,taktike,vremenske neprilike itd itd. gušt je bar meni nekog vijat 20 krugova i onda ga stigneš i naguziš...hehehe

I ja bi tak igro no nisam sam doma komp koriste i drugi itd. možda prek ljeta ili praznika.

BAZINGA
15 godina
F1 2010

instalirao, sredio account nakon lupanja glavom u zid...usao, fora pocetak, isao mjenjati kontrole (koji deb*il stavlja gas na space?), poceo sa lotusom, prosao P1 20ti i to je realno...1 sek brze od virgina...3 desetinke iza trulija...super! SAMO...neznam dali kome se to desava, ali meni kao da kontrole kasne pola sekunde...a koji put i vise (kad saltam u visu, najcesce 4. u 5.) tako da moram predvidjeti kad ce mi okretaji doc u crveno, a cesto mi i klupa blokadu i tu gubim vrijeme...jel ima kakav patch ili nesto sta god za to? pogotov u zavojima, dok reagira vec izgubim apex zavoja...tako da ono...

inace grafika je super, kisa je odlicna, isprobao ju u singaporu, samo kao sta ste pisali, prestabilni su bolidi na kisi...

inace igram na tipkovnici, a posto nemam ga G27 (rado bi ga), planiram si kupiti genius speedwheel pro 5...nije skup, nije najjeftiniji, mislim da je solidan...jel ima tko iskustva s njime?

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
protjeran
F1 2010

Moze li mi itko na msn poslati igricu ili link ovdje napisati za skidanje igrice

0 2 hvala 0
14 godina
protjeran
RuskeGTT kaže...

instalirao, sredio account nakon lupanja glavom u zid...usao, fora pocetak, isao mjenjati kontrole (koji deb*il stavlja gas na space?), poceo sa lotusom, prosao P1 20ti i to je realno...1 sek brze od virgina...3 desetinke iza trulija...super! SAMO...neznam dali kome se to desava, ali meni kao da kontrole kasne pola sekunde...a koji put i vise (kad saltam u visu, najcesce 4. u 5.) tako da moram predvidjeti kad ce mi okretaji doc u crveno, a cesto mi i klupa blokadu i tu gubim vrijeme...jel ima kakav patch ili nesto sta god za to? pogotov u zavojima, dok reagira vec izgubim apex zavoja...tako da ono...

inace grafika je super, kisa je odlicna, isprobao ju u singaporu, samo kao sta ste pisali, prestabilni su bolidi na kisi...

inace igram na tipkovnici, a posto nemam ga G27 (rado bi ga), planiram si kupiti genius speedwheel pro 5...nije skup, nije najjeftiniji, mislim da je solidan...jel ima tko iskustva s njime?

ak igraš s tipkovnicokm sve je moguče nisam probao pa neznam kak j.. bolidi na kiši znaju biti i stabilni, ali i vrlo nestabilni meni bar pogledaj na kolko ti je traction control i dal ti je uključen ABS isključi sve i onda probaj kišu. Kod šaltanja brzina meni je sve ok.

BAZINGA
14 godina
neaktivan
F1 2010

Jel može neko stavit link od kud da skinem drajvere za logitech driving force gt?

Kupio sam ga danas al kad uđem u igricu ne mogu namjestit FF. Jednostavno tu opciju preskoči

0 0 hvala 0
16 godina
protjeran
RE: F1 2010
mozes li mi poslati igricu preko msn-a
17 godina
Suvre kaže...

Nemam živaca za to kao ni za one kamione (eurotruck simulator, 18 wheels of steel...).

Ship simulator 2008 jedva probavljam i to samo zato zbog ljubavi prema titanicu.

MSN - drazen016@net.hr , e-mail - drazen018@email.t-com.hr | FAN of Neon Genesis Evangelion and Star Trek | Downloading High Definiton Video
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Hot Lap F1 2010 - natjecanje
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice