F1 2010 - rasprava

poruka: 3.571
|
čitano: 1.009.441
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Hot Lap F1 2010 - natjecanje
16 godina
neaktivan
RE: aa
Suvre kaže...
razer1911 kaže...
Suvre kaže...
razer1911 kaže...

ajd mi reci jel ozbiljno da pocne u pola trke kisa padati?inace nisam jos krenio sezonu jel cekam patch.

jep.počne pa prestane pa pisdarije,ili nastavi padati cijelu utrku

mozes li mi reci.kako u opcijama nariktati da kad se sudarim dijelovi lete ak me kuzis,jel skuzio sam kad se sudarim uvjek drugi nahebe a ja ne

u opcijama narihtaš damage full ali to što se nekad sudariš pa to nebude niš a trebalo bi a nekad se okrzneš i ode sve u k to je do igre.

e sory nemogu naci u opcijama kako to upaliti damage full

16 godina
neaktivan
sd
Kora kaže...

Hoće li ti preko radija uvijek govoriti: This lap u have to go to pitstop ili se to može isključiti? Mislim meni je to odlično, jer ja čim skrenem imalo pogled sa bolida, odo u qurac lol

hhahahahah koja si ti legenda nemos vjerovat.

15 godina
protjeran
RE: sd
razer1911 kaže...
Kora kaže...

Hoće li ti preko radija uvijek govoriti: This lap u have to go to pitstop ili se to može isključiti? Mislim meni je to odlično, jer ja čim skrenem imalo pogled sa bolida, odo u qurac lol

hhahahahah koja si ti legenda nemos vjerovat.

lol, pa da, haha

Dinamo živi vječno
16 godina
Kora kaže...

lol, pa da, haha

Baš si ponosan na sebe, zar ne?!

Nego jučer vozim karieru i u 18 krugu mi pukne guma.  A bio sam 16. i nakraju završio 24. Koji je to peh bio.

Poruka je uređivana zadnji put pet 24.9.2010 12:11 (Jack Sparrow).
15 godina
neaktivan
F1 2010

ovaj bug sa boksovima mi je totalno upropastio igru

igra je zabavna i u to nema sumnje

ali kada voziš 4-5 krugova odlična,probiješ se sa 11. na 2.mjesto i onda zbog buga izgubiš 15 sekundi u boksu i izađeš kao posljednji,daleko iza svih-UNIŠTI TI ŽELJU ZA VOŽNJOM

nastavio sam voziti i vidio sam da neću uspjeti uloviti mjesto na podiju koje zaslužujem,štoviše nisam bio ni blizu podija

restartovao sam utrku,opet sam bio dobro pozicioniran i onda mi se opet dogodi taj glupi bug

stvarno katastrofa,igra je zabavna i sviđa mi se ali zbog ovakvih gluposti ću morati čekati patch prije nego nastavim karijeru

nemam vremena da 10 puta restartiram utrku i nadam se da mi se neće dogiditi bug u boksu 

Poruka je uređivana zadnji put pet 24.9.2010 12:15 (patch123).
Moj PC  
1 0 hvala 0
15 godina
protjeran
Jack Sparrow kaže...
Kora kaže...

lol, pa da, haha

Baš si ponosan na sebe, zar ne?!

Nego jučer vozim karieru i u 18 krugu mi pukne guma.  A bio sam 16. i nakraju završio 24. Koji je to peh bio.

Zašto pitaš? hehehe

Dinamo živi vječno
15 godina
odjavljen
RE: F1 2010fsafsaf
patch123 kaže...

ovaj bug sa boksovima mi je totalno upropastio igru

igra je zabavna i u to nema sumnje

ali kada voziš 4-5 krugova odlična,probiješ se sa 11. na 2.mjesto i onda zbog buga izgubiš 15 sekundi u boksu i izađeš kao posljednji,daleko iza svih-UNIŠTI TI ŽELJU ZA VOŽNJOM

nastavio sam voziti i vidio sam da neću uspjeti uloviti mjesto na podiju koje zaslužujem,štoviše nisam bio ni blizu podija

restartovao sam utrku,opet sam bio dobro pozicioniran i onda mi se opet dogodi taj glupi bug

stvarno katastrofa,igra je zabavna i sviđa mi se ali zbog ovakvih gluposti ću morati čekati patch prije nego nastavim karijeru

nemam vremena da 10 puta restartiram utrku i nadam se da mi se neće dogiditi bug u boksu

treba ono što je tebi nick xD

One death is tragedy, but million deaths is statistics - Joseph Staljin [One to all Units Let's toast some russians - By James Gastovski ] // OFP Fan
14 godina
neaktivan
F1 2010

To se rješava tako da nabiješ 15 sek. prednosti ispred drugog izađeš prvi i pobjediš.

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
RE: f1 2010
Zekat kaže...

To se rješava tako da nabiješ 15 sek. prednosti ispred drugog izađeš prvi i pobjediš.

15 sekundi nije dovoljno

dok uđem i izađem u boks prođe tko zna koliko sekundi,a samo zaustavljanje u boksu mi traje 15-20 sekundi

da bih izašao prvi trebao bih voditi za pola kruga prednosti Smijeh

igrica mi je zabavna ali ovo smeće čini karijeru neigrivom

16 godina
neaktivan
F1 2010

Pozdrav nabavio sam igru, ali imam problema pa me zanima da li je netko zna kako rijesiti ovaj problem kad pokrenem igru na onom prvom screenu na kojem pise F1 2010 igra padne na desktop cim dalje krene ucitavat igru?

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
F1 2010

Slozio sam si upravo kamere, slicno kao onaj "patch". Vec 3. puta ponovno instaliram igru jer cackam po XML file-ovima...

Pokusavam rijesiti pretjerana upozorenja o cutting corner i slicnim stvarima... Izgleda da ce igra biti modabilna, to mi se eto svidja.

Valjda bu pacth brzo. Nadam se... :)

Koreju su fino slozili, izgleda dobro. A dobro neke su staze totalka fulali, neke pogodili. Valjda ce biti i neki track pack za download.

Pozz

Interviewer: The most exciting moment during the race weekend? Kimi: I think it's the race start, always. Interviewer: The most boring? Kimi: Now..
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
protjeran
Mike Litoris kaže...

Slozio sam si upravo kamere, slicno kao onaj "patch". Vec 3. puta ponovno instaliram igru jer cackam po XML file-ovima...

Pokusavam rijesiti pretjerana upozorenja o cutting corner i slicnim stvarima... Izgleda da ce igra biti modabilna, to mi se eto svidja.

Valjda bu pacth brzo. Nadam se... :)

Koreju su fino slozili, izgleda dobro. A dobro neke su staze totalka fulali, neke pogodili. Valjda ce biti i neki track pack za download.

Pozz

Meni su staze ok nisam ih još sve probao, a najbolje mi izgleda grafički Abu Dhabi.. drago mi je zbog modova.

BAZINGA
16 godina
neaktivan
F1 2010

pokušao sam uništiti motor i gume ali nisam mogao nikako.deset minuta sam šlajdrao,dima ima ali su gume i motor ok.čemu onda onda upozorenja i mijenjaja gume neznam :(

1 0 hvala 0
17 godina
F1 2010

Nakon šta dobijem upozorenje iz boxa da smanjim okretaje, ako ih ne poslušam u sljedeća dva kruga motor ode kvragu. Ako odvozim krug bez klanja motora tada mi kažu da je motor OK i idelan za "stiskanje".... A na treningu sam slik gume toliko uništio da nije bilo gripa uopće i pred boks mi je pukla zadnja ljeva guma... Dužina utrke i treninga 100%

ššššš - možda su u šumi
Poruka je uređivana zadnji put pet 24.9.2010 15:19 (doktor1).
Moj PC  
1 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
RE: F1fgj 2010
doktor1 kaže...

Nakon šta dobijem upozorenje iz boxa da smanjim okretaje, ako ih ne poslušam u sljedeća dva kruga motor ode kvragu. Ako odvozim krug bez klanja motora tada mi kažu da je motor OK i idelan za "stiskanje".... A na treningu sam slik gume toliko uništio da nije bilo gripa uopće i pred boks mi je pukla zadnja ljeva guma... Dužina utrke i treninga 100%

super ako je tako.ja još nisam odvozio punu trku,zasad samo vježbam

17 godina
RE: F1 201o
doktor1 kaže...

skrita na skriptu.. ko i FIFA nekoć..

Demokracija je, također, kada dva vuka i jedna ovca glasuju što će biti za večeru.
17 godina
neaktivan
F1 2010

dal se kome dogodilo da je izgubio sejvove? Ja sad ucitavam igru kad tamo save corrupted... Viče

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
F1 2010

Homemade DX11.. Baš ću ga osposobit pa da vidim....

SLIKA

ššššš - možda su u šumi
Poruka je uređivana zadnji put pet 24.9.2010 15:55 (doktor1).
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
RE: F1 2010 mmm
doktor1 kaže...

Homemade DX11.. Baš ću ga osposobit pa da vidim....

SLIKA

Vidi se razlika. Najveca je u gumama, naravno :)

Interviewer: The most exciting moment during the race weekend? Kimi: I think it's the race start, always. Interviewer: The most boring? Kimi: Now..
15 godina
protjeran
nixass kaže...
doktor1 kaže...

skrita na skriptu.. ko i FIFA nekoć..

Na neki način da no ipak neće ti javljat da je motor u banani ako nije tak da je uredu.

BAZINGA
17 godina
neaktivan

Oni "modani" pogledi (kamere) su posve promašeni. Originalni kokpit je bolji.

Pravi znak inteligencije nije znanje, već mašta - Albert Einstein
16 godina
neaktivan
naxeem kaže...

Oni "modani" pogledi (kamere) su posve promašeni. Originalni kokpit je bolji.

T-Cam je bolji moddani nego original, IMHO. Cockpit su shebali, istina.

15 godina
protjeran
F1 2010

jbt završim 12 i sjebu me kazne, nadodaju 20 sekundi i završim 22, bote!

Dinamo živi vječno

0 0 hvala 0
15 godina
protjeran
F1 2010

Zašto su mi advanced wheel settings zaključani odnosno zamrznuti..

BAZINGA
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
protjeran
F1 2010

Koliko se točno kazne dobije za presjecanje krivina? Nikako da obratim pažnju na to

Dinamo živi vječno

0 0 hvala 0
16 godina
RE: F1 2010
Zakljucani su kad igras tipkovnicom, kod volana su ukljuceni.
15 godina
protjeran
luckyluke kaže...
Zakljucani su kad igras tipkovnicom, kod volana su ukljuceni.

Igram sa volanom Formula ex od logitecha i nema ga tamo za odabrati pa sam namjestio u editu gas, kočnice itd.. kak da ga igra prepozna.

BAZINGA
15 godina
protjeran
Kora kaže...

Koliko se točno kazne dobije za presjecanje krivina? Nikako da obratim pažnju na to

bump

Dinamo živi vječno
15 godina
protjeran
Kora kaže...
Kora kaže...

bump

iskreno neznam..

BAZINGA
16 godina
Imam isti volan.Instaliraj drivere za volan koje si dobio,pa ponovo pokusaj,mozda je do tog.Inace,ni meni ga igra ne prepoznaje automatski,nego moram editirat kontrole.
Meni recimo NFS Shift automatski prepoznaje volan i toliko dobro radi da za navigiranje po menuima i sl. ne trebam uopce tipkovnicu.Sve ovisi do igre i koliko se trudilo oko podrske za volan.
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Hot Lap F1 2010 - natjecanje
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice