Šta će stvarno već sutra biti dostupno na 'onim' stranicama??
oce sigurno, al cemo morat cekat crack
Koliko je običaj čekati crack na ovako hit igrama? onako odokativno..?
od oka nekih par dana mozda tjedan
Šta će stvarno već sutra biti dostupno na 'onim' stranicama??
oce sigurno, al cemo morat cekat crack
Koliko je običaj čekati crack na ovako hit igrama? onako odokativno..?
od oka nekih par dana mozda tjedan
Prvo će doči za Xbox360 pa zatim malo kasnije za pc tak je uvijek i bit će isto sa f1.
Prvo će doči za Xbox360 pa zatim malo kasnije za pc tak je uvijek i bit će isto sa f1.
a da valjda navecer tak je i bilo s fifom a i sa svim ostalim igrama lol, makar je pes dosao dosta rano za pc taj dan
a da valjda navecer tak je i bilo s fifom a i sa svim ostalim igrama lol, makar je pes dosao dosta rano za pc taj dan
Ja i dalje nisam siguran da igra uopće dolazi sutra jer nigdje nema datuma 21.9 večinom piše 22, 23 ili 24 ja se i dalje nadam da dolazi sutra jer imam cjeli dan slobodan. Ako prvo dođe za Xbox360 skinut ću je za njega jer ga posjedujem no nemam volan za Xbox360 ako netko ima za preporučit neki solidan za Xbox360 nek mi posta link no i dalje mislim da je bolje igrat na pc-u.
Ja i dalje nisam siguran da igra uopće dolazi sutra jer nigdje nema datuma 21.9 večinom piše 22, 23 ili 24 ja se i dalje nadam da dolazi sutra jer imam cjeli dan slobodan. Ako prvo dođe za Xbox360 skinut ću je za njega jer ga posjedujem no nemam volan za Xbox360 ako netko ima za preporučit neki solidan za Xbox360 nek mi posta link no i dalje mislim da je bolje igrat na pc-u.
Ahaa.. to je za xbox.. ja sam mislio da će za PC već biti sutra, 'tamo'.. :(
Ahaa.. to je za xbox.. ja sam mislio da će za PC već biti sutra, 'tamo'.. :(
Sve verzije imaju izlazak u istom danu tak bi trebalo bit, ali je za očekivati da će se na onim stranicama pojaviti prije za konzole nego pc uvijek je tak jer za pc treba napravit Cr4c*.
To je 2001 kaj ne?
Je.
A što će nam to onda tu?
Za usporedbu F1 2001 i 2010.
Zar nisi vidio leteći Mclaren (mislim da je Hamilton) bez 2 ili čak 3 gume na 1:15.. ;)
Ukoliko netko bude imao problema sa korištenjem Games for Windows - LIVE-a u F1, pošaljite PM, odlično poznajem program i rado ću pomoći...
na kakve to probleme mislis?
na kakve to probleme mislis?
vjerovatno na to da nije podržan u našoj zemlji.
vjerovatno na to da nije podržan u našoj zemlji.
staviš bilo koju podržanu zemlju i to je to... nema tu nekog velikog znanja...
Opet Hitler....LOL
To želim vidjet.... U zadnjih pet dana smo dobili video priloge koji vrijede deset puta više nego ono kada je mularija na onim sajmovima uzela y-padu prvi put u ruke i probala odvozit krug.....
Pa da smo gledali video priloge kakve je radio ovaj zadnji VVV..bla bla.. pa Codemasters bi privukao još 1500000 kupaca...
A ne oni bacaju "DEMO vožnje" kada vozi neki jazavac koji nikada nije vozio niti NFS 3 Hot Pursuit...
CODEMASTERS.... plalac gore za igru (po onome šta smo vidjeli, ali ne sumnjam da ćemo se razočarat), a V E L I K I palac dole kome si dopustio da ti prezentira igru...............................
To želim vidjet.... U zadnjih pet dana smo dobili video priloge koji vrijede deset puta više nego ono kada je mularija na onim sajmovima uzela y-padu prvi put u ruke i probala odvozit krug.....
Pa da smo gledali video priloge kakve je radio ovaj zadnji VVV..bla bla.. pa Codemasters bi privukao još 1500000 kupaca...
A ne oni bacaju "DEMO vožnje" kada vozi neki jazavac koji nikada nije vozio niti NFS 3 Hot Pursuit...
CODEMASTERS.... plalac gore za igru (po onome šta smo vidjeli, ali ne sumnjam da ćemo se razočarat), a V E L I K I palac dole kome si dopustio da ti prezentira igru...............................
Dobro to im nemožeš uzeti za krivo tak svi prezentiraju igre na sajmovima.
ako me pamćenje služi uzeli su sutila da im prezentira igru... a to kaj je ostala hrpa kretena vozila na sajmu je sasvim normalno za očekivati...
Puno prije nego je Sutil sjeo za virtualni volan smo dobivali snimke koje su ljudima zgadile igru................... NULA BODOVA
Onda imaju očito kretene u firmi ako su oni vozili one bolide šta smo imali prilku vidjet....
Puno prije nego je Sutil sjeo za virtualni volan smo dobivali snimke koje su ljudima zgadile igru................... NULA BODOVA
Onda imaju očito kretene u firmi ako su oni vozili one bolide šta smo imali prilku vidjet....
Pa i neki likovi koji su dobili priliku testirati prije izlaska su preloši samo što su puno bolji od onih koje smo gledali prije zato kaj to dobe novinari koji inače i ne vole baš automoto igre i onda snimaju neke bezvezne video uratke.
Pa i neki likovi koji su dobili priliku testirati prije izlaska su preloši samo što su puno bolji od onih koje smo gledali prije zato kaj to dobe novinari koji inače i ne vole baš automoto igre i onda snimaju neke bezvezne video uratke.
Pa onda koji k... ima taj novinar testirat tu igru?!?!?!!?!?? Testiraj God Of War 3, Mortak Kombat 1888, Super Maria u osam dimenzija i ta konzolaška sranja (da sranja za mene) ....., ali okani se igre za koju nisi zainteresiran i pusti to ljudim koji će uživat u tome...................
Pa onda koji k... ima taj novinar testirat tu igru?!?!?!!?!?? Testiraj God Of War 3, Mortak Kombat 1888, Super Maria u osam dimenzija i ta konzolaška sranja (da sranja za mene) ....., ali okani se igre za koju nisi zainteresiran i pusti to ljudim koji će uživat u tome...................
Takav ti je život
Aaaaaaaaaaaaa daj mi igru...hoću vozit.Taman malo F1, pa stigne PES 2011 i tak....bude bilo za igrat.Znači ak je release date 22. ili 24. to bi moglo do četvrtka il petka bit...
Oće se igra moć modirat?
Izašla je xbox 360 verzija na onim stranica
S tim vašim kodiranim "izlazak igre tamo", "ono za igru" i sl. nije meni problem ni dati karton za "ono" i "one" boje, jel...