EVE Online

poruka: 1.719
|
čitano: 428.496
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: EVE Online : Veliki EvE Rat
17 godina
neaktivan
EVE Online

Ja sam počeo nedavno, tako da ne znam kako je prije bilo... Vjerujem vam na riječ :)

Ali dosta toga je još uvijek jako teško početnicima... Treba baš vremena da se skonta u kom pravcu treba ići sa razvojem...

Recimo da sam počeo sa skeniranjem Data i Relic siteova i išlo je OK - nije baš kao rudarenje jednostavno, ali se može brzo skontati... Izlet u null sec je bio greška, treba sačekati dok se ne dođe barem do Interceptora - a sve u skladu sa maksimom do not fly what you can't afford to lose... Učlanjenje u korporaciju u hi-sec sistemima gotovo automatski znači War Dec, dal' od Marmitea ili Forsaken Asyluma, tako da onda i rudarenje postane napeta aktivnost itd.

Vjerovatno su neke stvari pojednostavljene - ali u odnosu na ono što treba da bi se igralo normalno, a sve u odnosu na druge igre - Eve je i dalje Mount Everest.

2 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Re: EVE Online
Mlitavi kaže...

Nisam dugo igrao eve, ali ovak na prvu mi pada na pamet exploration sistem. Danas čim uđeš u sistem ti se izlistaju cosmic signature i cosmic anomalies.

Nekada si morao skenirat sistem da bi to vidio. Druga stvar, samo skeniranje sondama je olakšano. Ako imaš malo bolje skilove dobiješ 100% signal u roku minute

Plus toga imaš dvije vrste sondi. Nekada ih je bilo 5 ili 6. Ne sjećam se više. Sada se exploration mjesta smanjena na data i relic i još nešto. Gas čini mi se. Nekada je bilo hrpa drugih, radar, magnetometric, ladar, gravimetric itd.

Sistem reputacije sa agentima je isto pojednostavnjen. Ali to nisam igrao dosta dugo. Čini mi se da je smanjen tip misija na 4 i izbačena je kvaliteta agenta. I smanjen je broj atributa agenta.

To je onak na prvu što mi pada na pamet. Netko tko više igra može dat još više primjera kojih sigurno ima.

Sjećam se i ja toga.

Stvar je ta da EVE polagano gubi igrače ili je na nuli. Naravno, igrači se registriraju, ali onda vide da to nije WoW i da ne možeš izgrindat lvl 80 u mjesec dana već trebaš strpljenje i taktiku. EVE je putovanje. To je spor proces treniranja, otkrivanja i pravljenja novih prijatelja. Ljudi na to nisu navikli. CCP želi smanjiti broj igrača koji odustanu sa trial accountovima. Možda je to do toga da se igra treba pojednostaviti, iako se ja s tim ne slažem. Složenost EVEa je njezin šarm. Ali kako ćeš to objasnit nekom liku koji je počeo prije tri dana?

Ovi moji iz korporacije postavljaju infrastrukturu za recruitanje novih trial accountova i nadamo se da uz dobro objašnjavanje i potporu će shvatiti igru i njezin potencijal.

Jer, igrače zbuni najviše ono što trebaju raditi.

U svakoj drugoj igri imaš cilj. Ubij ovoga, napravi ovo, izgradi ovo, postani ovo, dodji do ovog levela, blablabla

u EVE kad dodjes, to je kao da te neko ubaci i kaže ti: Ajde

A ti ne znaš što trebaš raditi. A kvaka je u tome da možeš biti, raditi, postati tko god želiš, samo što to noviji igrači ne shvate brzo.

Zato i kažu bittervetsi da EVE postaje zabavan tek nakon 3-4 mjeseca :D

I čisto da se zna, PLEX se lagano zaradi. Uđi u korporaciju i voila. Ja zaradio 900 milijuna trgovanjem i Jiti u roku od 3 tjedna, i to 2-3 sata dnevno. Sad sam  trenutno u jednom C2, mineam fullerite C72 jer je otišao gore. Evo ti 2 milijuna po minuti. U C5 je 16 milijuna u minuti.

Ali sad već baljezgam gluposti...

Stvar je ta da po meni, EVE se kreće u dobrom smjeru. 

Pogotovo sa ovim novim skinovima tema ovisno koji brod voziš. Evo videa:

o7

EDIT:
Evo dok sam ovo napisao zaradio sam 30 milijuna. :)

Laganini

Poruka je uređivana zadnji put ned 30.11.2014 13:36 (Svenos).
10 godina
neaktivan
EVE Online

Pozdrav ekipa!
Evo vracam se na Eve nakon 2 godine otprilike... Imao sam acc sa 10ak milja SP ali sam ga prodao, ali sam ga prodao tak da sam prije tjedan dana krenuo ispocetka. Nisam bas  noob, ali dosta stvari mi je isparilo iz glave haha Uzeo sam Caldari, igram misije laganini za pocetak...
Dakle trazim neki HRV ili BALKANSKI corp, da skratim dosadu tokom misija ovih i za poslje da imam neku ekipu... Pa eto, ingame nick je: Zagrebelo Saken. Ako nema nikakvog hrv ili balkanskog corpa, probajte me ugurat negdje, znam engleski nije problem haha

o7

0 0 hvala 0
10 godina
neaktivan
EVE Online

Super, hvala! Pokusat cu ja koga dobit na conv pa tak se raspitat :)

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
ludizao kaže...
rashomon kaže...

Učlanjenje u korporaciju u hi-sec sistemima gotovo automatski znači War Dec, dal' od Marmitea ili Forsaken Asyluma, tako da onda i rudarenje postane napeta aktivnost itd.

To što si u ratu s plaćenicima te ne spriječava da radiš sve što inače radiš. Sve što trebaš je biti nešto oprezniji te znati par stvari. Veći savezi korporacija poput Marmitea i Forsakena manje više funkcioniraju na sličan način pa kad jednom skužiš koja je njihova igra, nije previše teško izbjegavati ih. Prvo gdje ne želiš biti su sužavanja zvjezdanih puteva u tzv. "uska grla", od kojih su među najpoznatijim Uedama i Niarja. I inače je pametno da u ratu koristiš scouta (drugi account za izviđanje, koji će ići jedan jump ispred tebe), a ako si u većem brodu (cruiser+) i želiš proći kroz spomenuta zvjezdana vrata scout je gotovo 'must have' jer šansa da ćeš naletjeli na kamp je veća od 50% pa ako nemaš scouta onda je preporučljivo da putuješ u nečem što manjem, što bržem i što okretnijem (što kraći align time, oko 2 sekunde ili manje znači da si skoro 100% siguran) tako da ti kod decloaka nakon jumpa ne stignu onemogućiti warp, a ako se to i desi da se stigneš vratiti nazad do vrata i skočiti u sustav iz kojeg si i došao prije nego što ti sasvim unište brod.

Ako si u kapsuli i ne koristiš autopilot (što inače probaj ne raditi, služiti se istim, a posebno ne kad si u ratu) onda te na vratima ne mogu uloviti, ali mogu na ulasku i izlasku u zvjezdane stanice (station), što posebno vrijedi za glavna mjesta trgovanja (trade hubs) kao što su Jita, Amarr, Dodixie, Hek, Rens.. . Prvo i prvo nastoj ne pristajati u te stanice samo u kapsuli ili rookie brodu jer su spori (koristi radije shuttle ili fregaticu) pa te stignu s lakoćom ubiti samo jednim hicem (tzv. "alpha") no ako iz nekog razloga baš moraš onda si napravi docking pointse (bookmark koji se nalazi na 0 m od stanice odnosno unutar trenutnog radijusa pristajanja koji je i inače u ratu jako dobro imati). Isto tako treba ti undocking bookmark (vidi na youtubeu kako se rade ako ne znaš), tako da možeš trenutno isploviti i ući u warp jer ako kasniš makar i jednu sekundu specijalizirani station camperi mogu te lockati i ubiti samo jednim hicem, tako da se ni ne snađeš a već budeš u kapsuli. Ako se to i desi, opet imaš možda sekundu do dvije sve skupa da selektiraš nešto (gate, station, belt...) i spamaš warp tipku nadajući se da nisi previše spor ili pak da se i Eve lag nije urotio protiv tebe.

Ako miniraš ili radiš misije pazi da si uvijek unutar istog sustava jer ako pažljivo pratiš local (gdje možeš vidjeti war targete, označeni su bijelom zvjezdicom unutar crvenog kvadratića) tamo te ne mogu samo tako uloviti. Čim ih vidiš u sustavu, prekidaš sve što radiš i pravac stanica - posebno ako si novi u tome, bolje je ne riskirati. Inače možeš biti poravnan (align) i održavati barem 75% brzine u smjeru stanice pa ako na directional scanu vidiš brod koji ti se približava pritiskom na tipku trenutno uđeš u warp. Ako ne, provjeravaš Dscan svakih par sekundi da bi bio siguran da si sam (kliznikom možeš povećavati i smanjivati radijus skeniranja) sve dok se ne maknu iz istog sustava. Ako pak mijenjaš sustav i u većem si brodu, trebaš nekako znati što je s druge strane vrata (tvoj scout ili netko drugi, tko će ti reći da li je sigurno).

EDIT:

Zaboravio sam spomeniti nešto što se podrazumijeva, da ako imaš brod s cov.op. cloakom ne moraš strepiti od kampera iako i tada trebaš paziti (moliti Boga haha) da nema previše brodova na vratima koji bi te mogli decloakati ili pak da nema mrtvih gankera što ponekad može značiti čitav roj Concord brodova i povećanu mogućnost da ti jedan od njih bude bliže od 2 km. Dobro je ne žuriti i voditi računa da se cloak ne pritisne prerano (odmah iste sekunde nakon aligna) jer ponekad neće prihvatiti pa onda bude frka-panika. Druga stvar je nadaleko poznati warp cloak trik, no tu je važno voditi računa da je align time s uključenim MWD-om kraći od 10 sekundi pa ako nije treba dodati koji I-stab (Inertia Stabilizer) u low slotove. Jedan od mnoštva linkova slijedi:

http://wiki.eveuniversity.org/Cloak_Trick

Par odličnih savjeta - hvala druže. Za sve sam već načuo - sad ide neki ključni period - 14 skokova kroz Nulu do regije u kojoj je korporacija - tako da će MWD + Cloak na prelazima iz sistema u sistem biti ključna stvar.

Dosta toga sam znao i War Decs mi više nisu problem, ali da - zijanio sam svoju prvu Čitu (nisam još imao Cloak istreniran kako treba) u Uedami - tamo sve pršti od crvenih i narandžastih ---- i suštinski - da - direktni skok od ulaza u sistem do izlaza iz sistema, ili još gore autopilot, su najgore stvari što možeš uraditi sebi... Pogotovo ako u sistemu vidiš "crvene".

Ali opet za Eve sve ključna iskustva, znači ne postoji lakši način. Trenutno sam u fazi kad učim o crvotočinama. Nedavno je bila jedna koja vodi direktno do sektora u kojem je moja korporacija. ali iz Jitte - tako da je bilo previše riskantno da ulazim.

Ne gubi mi se ISK tek tako više :O sve ide sa duplom provjerom.

0 0 hvala 0
11 godina
protjeran
EVE Online

E sad,malo offtopic,ali moram nekoga pitati,s obzirom da vise preferiram space sim,dakle vise akcije u manje vremena(jer ga bas i nermam previse)..Jel tko igrao X-REBIRTH,i opcenito,kakve dojmove ima,jel igra za preporuku? THX unaprijed{#}

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Re: EVE Online - Rhea
ludizao kaže...

Sheeeeeeeeeeeeeeeeeeeit :) Š'a biva s klonovima, moram se začitati?

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
EVE Online

E drugari... Imam par pitanja... Rovim svuda po netu, pa da provjerim i ovdje vaša iskustva.

Znači uspio izvesti prohod u The Catch sa Cheetahom (nisam poginuo na putu od 45 džampova). U suštini od 4 miliona SP-a, najviše ih imam u istraživanju, skeniranju, etc. Međutim, kužim da to i nije najbolji izvor ISK-a pogotovo ako imam namjeru, a imam, raditi pohode sa flotom.

U glavi imam 2 opcije:

- ubijanje pacova u asteroidnim pojasevima, pa sam u tu svrhu istrenirao osnovnog Vexora, kojeg bih i mogao sebi priuštiti, konkretno imajući u vidu ovaj FIT: http://eve.battleclinic.com/loadout/70716-Vexor-Null-Sec-Sansha-Ratting-Fit.html

Ali - ekipa u savezu me sad tuče, kao nećeš to moći, moraš imati Vexor Navy Issue, koji mi količinom ISK-a nikako ne ide pod kožu trenutno - tako da sam se vratio null sec istraživanjima, ako se baš mora ići sa Navy izdanjem - mene zanima jel imate iskustva sa nekim fitom do 30 miliona u koji bi imalo smisla uložiti i da bi se mogao isplatiti lovom na Sanshe.

- druga opcija je PI - Planetary Interaction - ali mi nije jasno šta se najviše isplati od resursa ubirati za profit - i jel ima tu nekih grdnih početnih ulaganja. Trenutno sam na nekih 70 miliona ISK-a, + 50-ak miliona opreme, jednu sam CovOps fregatu zijanio...

Ako ima neka treća četvrta alternativa, a da nije preskupa za početak :) unaprijed zahvalan...

0 0 hvala 0
15 godina
rashomon kaže...

E drugari... Imam par pitanja... Rovim svuda po netu, pa da provjerim i ovdje vaša iskustva.

Znači uspio izvesti prohod u The Catch sa Cheetahom (nisam poginuo na putu od 45 džampova). U suštini od 4 miliona SP-a, najviše ih imam u istraživanju, skeniranju, etc. Međutim, kužim da to i nije najbolji izvor ISK-a pogotovo ako imam namjeru, a imam, raditi pohode sa flotom.

U glavi imam 2 opcije:

- ubijanje pacova u asteroidnim pojasevima, pa sam u tu svrhu istrenirao osnovnog Vexora, kojeg bih i mogao sebi priuštiti, konkretno imajući u vidu ovaj FIT: http://eve.battleclinic.com/loadout/70716-Vexor-Null-Sec-Sansha-Ratting-Fit.html

Ali - ekipa u savezu me sad tuče, kao nećeš to moći, moraš imati Vexor Navy Issue, koji mi količinom ISK-a nikako ne ide pod kožu trenutno - tako da sam se vratio null sec istraživanjima, ako se baš mora ići sa Navy izdanjem - mene zanima jel imate iskustva sa nekim fitom do 30 miliona u koji bi imalo smisla uložiti i da bi se mogao isplatiti lovom na Sanshe.

- druga opcija je PI - Planetary Interaction - ali mi nije jasno šta se najviše isplati od resursa ubirati za profit - i jel ima tu nekih grdnih početnih ulaganja. Trenutno sam na nekih 70 miliona ISK-a, + 50-ak miliona opreme, jednu sam CovOps fregatu zijanio...

Ako ima neka treća četvrta alternativa, a da nije preskupa za početak :) unaprijed zahvalan...

Ovisi čime se želiš baviti u EVE-u najbolje ti je da treniraš ili droneve ili neki brod s kojim možeš ubijati npcove. Nemoj kao ja npr. gdje sam htio sve isprobati u Eve-u pa imam karaktere od 40M SP-a, a najveći domet mi je tengu, a mogu proizvoditi T2 stvari, kapitalce raditi, inventat, PI, retat, eto imam i T2 drone skupa s ishtarom. Ishtar ti je relativno dobar za raditi anomalije, a s obzirom da nemožeš ishtara onda moraš imati navy vexora, jer če te npcijevi ubiti. Što se tiče PI, ako radiš na 1 charu to je jako malo, je to neki "pasivan" ISK, ali neznam baš dal je vrijedan truda. Pošalji mi svoje ingame ime na pm pa ti pošaljem nekaj iska.

17 godina
neaktivan
EVE Online
E, druže, mnogo hvala... Slažem se - već vidim da imam isti problem sa rasipanjem fokusa... Odustao sam od PI...

Volim Eve zato što je to što jeste, tako da više volim sam - a kad ljudi ponude pomoć - kao da sam već dobio lovu :) hvala....

Ništa, još malo sam istrenirao fit za Navy Vexora - izgleda da ne ide ispod toga, u pravu si... U međuvremenu skeniram RELIC siteove, imao sam 2-3 OK ture, sa po + 50 miliona ISK-a (intact armor plates još uvijek imaju neku vrijednost u The Catch), tako da ću u međuvremenu i njega uspjeti izgurati...

Samo što moram izlijetati u teritoriju gdje je Northern Alliance i nećeš vjerovati - bolje se osjećam sad kad upadnem u sistem gdje je 5-6 crvenih dok skeniram (znam šta me čeka) - nego sa plavima... Brave Collective koji je u istom savezu izgleda ima grdnih problema sa AWOX-erima...

Inače već sam OK u korporaciji, odbio sam pomoć i od njih :) osim u savjetima naravno... Zaljubio sam se u Cheetah... tako da će mi skeniranje uvijek biti aktivnost sa strane.

A neki vrh koji me privlači su T3 kruzeri i interdictori, i sad kužim da bi RECON brodice mogle biti dobre... Nisam baš zainteresovan za pilotiranje grdosijama (još uvijek).

0 0 hvala 0
15 godina
rashomon kaže...
E, druže, mnogo hvala... Slažem se - već vidim da imam isti problem sa rasipanjem fokusa... Odustao sam od PI...

Volim Eve zato što je to što jeste, tako da više volim sam - a kad ljudi ponude pomoć - kao da sam već dobio lovu :) hvala....

Ništa, još malo sam istrenirao fit za Navy Vexora - izgleda da ne ide ispod toga, u pravu si... U međuvremenu skeniram RELIC siteove, imao sam 2-3 OK ture, sa po + 50 miliona ISK-a (intact armor plates još uvijek imaju neku vrijednost u The Catch), tako da ću u međuvremenu i njega uspjeti izgurati...

Samo što moram izlijetati u teritoriju gdje je Northern Alliance i nećeš vjerovati - bolje se osjećam sad kad upadnem u sistem gdje je 5-6 crvenih dok skeniram (znam šta me čeka) - nego sa plavima... Brave Collective koji je u istom savezu izgleda ima grdnih problema sa AWOX-erima...

Inače već sam OK u korporaciji, odbio sam pomoć i od njih :) osim u savjetima naravno... Zaljubio sam se u Cheetah... tako da će mi skeniranje uvijek biti aktivnost sa strane.

A neki vrh koji me privlači su T3 kruzeri i interdictori, i sad kužim da bi RECON brodice mogle biti dobre... Nisam baš zainteresovan za pilotiranje grdosijama (još uvijek).

Ja ti vozim proteusa i tengua, s time da sad skilam i lokija. Interdictori od njih ti je jedino sabre kao bog i batina, ali mislim da ni eris ne odskače od toga svega i da dictor ti je potrošna roba računaj da kad sjedneš u njega da je izgubljen, fokusiraj se na relice onda jer u jugu bacaju aprtove za armor koji su skuplji od onih za shield. Si u brave newbisima?

17 godina
neaktivan
mac92 kaže...

Ja ti vozim proteusa i tengua, s time da sad skilam i lokija. Interdictori od njih ti je jedino sabre kao bog i batina, ali mislim da ni eris ne odskače od toga svega i da dictor ti je potrošna roba računaj da kad sjedneš u njega da je izgubljen, fokusiraj se na relice onda jer u jugu bacaju aprtove za armor koji su skuplji od onih za shield. Si u brave newbisima?

Interdictori će biti za PvP uglavnom, tako da da, potrošna roba - ali još mi je rano o tome pričati... Više kao plan razvoja...

Ne, jedan od manjih corpova u TEST Please Ignore savezu, mislim naklonjeni su newbisima a i Brave je dio koalicije, tako da mi je OK tu sad zasad - iako baš zna biti divljih scena - nisam još nijednom nastradao. U kojem dijelu svemira generalno obitavaš?

15 godina
rashomon kaže...
mac92 kaže...

Interdictori će biti za PvP uglavnom, tako da da, potrošna roba - ali još mi je rano o tome pričati... Više kao plan razvoja...

Ne, jedan od manjih corpova u TEST Please Ignore savezu, mislim naklonjeni su newbisima a i Brave je dio koalicije, tako da mi je OK tu sad zasad - iako baš zna biti divljih scena - nisam još nijednom nastradao. U kojem dijelu svemira generalno obitavaš?

Ja sam bio u CO2 ne stignem radi posla i faksa igrati tako da imam oko 60 dana na accovima i za to vrijeme skilaju. Trenutno sam u hisecu i ne radim ništa osim što rasprodajem stvari da pokupujem plexove. Trenutno sam oko jite i tako budem ostao do kraja.

17 godina
protjeran
EVE Online

1 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

Jeli to konačno stižu jovijanci?

Origin: F4stReload ----- | ----- Nema na čemu! ----- | ----- Google is your friend !
17 godina
neaktivan
EVE Online
Nisam uspio razlučiti priču, i ne čini mi se posebno relevantnom.

Korp uskoro gradi vlastiti starbase, uveliko participiram - uglavnom kao skaut i dio response team PvP odreda.

0 0 hvala 0
15 godina
rashomon kaže ...
Nisam uspio razlučiti priču, i ne čini mi se posebno relevantnom. Korp uskoro gradi vlastiti starbase, uvelike participiram - uglavnom kao skaut i dio response team PvP odreda.

Stanicu? To su pasja posla kaj se tiče logistike, ako nemaš većinu materijala tam gdje radiš. Ovo kaj se tiče tog trailera, dolazi nova Sub-Jove frakcija koja se spawna random od hiseca do nullseca, (za wh nisam siguran). Treba dosta ljudi da se ubije tak brod jer ima mini doomsday na tome koji se pali kad uđe u armor ili strukturu i radi oko 100k omni damage. Marauder s dobrim fitom i bastionom i ako imate nekog boostera onda još bolje. Ja sam sudjelovau u izgradnji 4 stanice i nadogradnji 2 na lv.3. Jednostavno prolupaš od spreadshetova isto možeš sjebat s anchoranjem pa da ti netko pukne jaje i ode mislim da 20B u vjetar. :D

17 godina
neaktivan
EVE Online

^^
Pun korp logističara - kako ja shvatam stvari materijali nisu problem - veći je problem The Catch - divlji kakav već jeste. U korpu je par iskusnjara, igraju Eve od 2005.

Mislim da se ovi Jovianci Drifteri zovu?

Poruka je uređivana zadnji put pon 16.2.2015 22:32 (rashomon).

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
mac92 kaže...

.... Ovo kaj se tiče tog trailera, dolazi nova Sub-Jove frakcija koja se spawna random od hiseca do nullseca, (za wh nisam siguran). Treba dosta ljudi da se ubije tak brod jer ima mini doomsday na tome koji se pali kad uđe u armor ili strukturu i radi oko 100k omni damage. Marauder s dobrim fitom i bastionom i ako imate nekog boostera onda još bolje. ... :D

To onda zvuči kao dodavanje novih "inkurzija"

Origin: F4stReload ----- | ----- Nema na čemu! ----- | ----- Google is your friend !
15 godina
rashomon kaže ...

^^
Pun korp logističara - kako ja shvaćam stvari materijali nisu problem - veći je problem The Catch - divlji kakav već jeste. U košaricu je par iskusnjara, igraju Eve od 2005.

Mislim da se ovi Jovianci Drifteri zovu?

Objašnjeno je da su drifteri neki stari sub-Jovi (neka frakcija od Jova). Imate snimke sa test servera i neki lik je objasinio kak to funkcionira, jedina stvar je da ono ne dropaju ništa, ali to je kao "podoložno promjenama". Kaj se tiče stanice u Catchu nije to toliko problem, koliko je problem tajming, 5-6 frejtera materijala treba ubaciti u station egge 1-2 minute prije DT-a i nemaš problema. Nakon DT-a imaš stanicu.

13 godina
neaktivan
EVE Online

ova igra nije umrla ??

kako mi se cinilo prije ohohooo  ovo su igrali jedino propali studenti ekonomije

i neki wanabee privater nobovi

0 3 hvala 0
17 godina
neaktivan
ludizao kaže...

Čudni su Circadian Seekers pravo. Nisam se usudio dirati ih. 

Počeo sam ratting po asteroidnim pojasevima sa VNI i susrećem ih tu i tamo.

1 0 hvala 0
15 godina
rashomon kaže ...
ludizao kaže ...

Čudni su Circadian Seekers pravo. Nisam se usudio dirati ih. 

Počeo sam ratting po asteroidnom pojasevima s VNI i susrećem ih tu i tamo.

Drifteri su samo opasni sa tim doomsdayem :)
Što se tiče seekersa ima video gdje ih je ekipa namamila na pos i onda ih pos poubijal. Uglavnom ti agresaš i odvarpaš do posa i udeš u forcefield, a seekeri pucaju pos, ako si gunner još bolje preuzmeš kontorlu nad puškama i pucaš, neznam dal bi to funkcioniralo za driftere ipak su oni battleship klasa.

10 godina
neaktivan
EVE Online

o/

pozz svima

Ako je itko zainteresiran za malo FW-a, slobodno mi se javi...

ingame name: Random Citizen

eto vrtim manji korp od 40ak ljudi u alijansi od 350+

https://www.youtube.com/channel/UC0Ymg5Kj6_DDfSt5W4Xz3JQ/videos

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
EVE Online

Auuuuuuu bre sranja u GE-rusalemu... Učestvovah u bici protiv supercapital flote od Pandemic Legion - masakr, Brave newbies kao pravi newbies.

Oko 1000 brodova u sistemu...

0 0 hvala 0
10 godina
neaktivan
EVE Online

Bok svima 

Da li ima koja dobra duša voljna pomoći, htjela bi igrati ovu igricu ali želim preskočiti onaj početni dio gdje ne mogu koristiti većinu brodova i stvari, pa ako ima netko da je prestao igrati i više mu ne treba njegov račun sa pilotom da mi ga pokloni?

Hvala punooo xoxoxoxox

Poruka je uređivana zadnji put čet 4.6.2015 19:46 (Stella1993).

0 1 hvala 0
15 godina
neaktivan
Stella1993 kaže...

Bok svima 

Da li ima koja dobra duša voljna pomoći, htjela bi igrati ovu igricu ali želim preskočiti onaj početni dio gdje ne mogu koristiti većinu brodova i stvari, pa ako ima netko da je prestao igrati i više mu ne treba njegov račun sa pilotom da mi ga pokloni?

Hvala punooo xoxoxoxox

Da ti ga pokloni? Good luck

17 godina
neaktivan
EVE Online

Neko ko ima dobro razvijenog lika za PvP ili nešto teško da to može pokloniti, ti accounti se kupuju.

Druga stvar, ne znam koliko to ima smisla ako si apsolutni noob. Znači da ne cijeniš izazov, koji je suština Evea, i znači da ćeš prvom prilikom kad nadrljaš, a nadrljaćeš mnogo puta prije nego što bilo šta naučiš - pobjeći iz igre glavom bez obzira.

2 0 hvala 0
17 godina
protjeran
Stella1993 kaže...

Bok svima 

Hvala punooo xoxoxoxox

EVE nije igra o svemirskim brodovima,to je igra o interakciji izmedju igraca , bolje potrazi in game prijatelje 

16 godina
Svenos kaže...

I čisto da se zna, PLEX se lagano zaradi. Uđi u korporaciju i voila. Ja zaradio 900 milijuna trgovanjem i Jiti u roku od 3 tjedna, i to 2-3 sata dnevno. Sad sam  trenutno u jednom C2, mineam fullerite C72 jer je otišao gore. Evo ti 2 milijuna po minuti. U C5 je 16 milijuna u minuti.

Ali sad već baljezgam gluposti...

Toliko si ja mogu priuštit igre mjesečno, dakle grindao bi za PLEX, a to mi se stvarno neda...
Baš zato sam i prestao igrat prije cca 3g., premalo sam igrao da bih mogao opravdati lovu za to. A onda opet nisam nikad prodao acc, jer mi ga je nekak žao... Možda se i vratim jednog dana u penziji :)

Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: EVE Online : Veliki EvE Rat
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice