EVE Online

poruka: 1.719
|
čitano: 428.464
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: EVE Online : Veliki EvE Rat
16 godina
neaktivan
EVE Online

Oj jel ima netko da radi misije od naših u HC? Tek sam krenia pa bi se tia malo zabavit :)

0 0 hvala 0
13 godina
EVE Online
Mjenjam 2 eve acc. Za dobar world of tanks acc.. na eve-u jedan acc ima 30mili sp-a a na drugom ima 15mili sp-a
NaRaYaN
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
protjeran
EVE Online

jedna od onih cool players stories ,zasto igramo EVE ,i sto je to sandbox i kako je ovo ustvari jednostavna  i casual friendly igra u kojoj se sve vrti oko interakcija izmedju igraca ;

https://forums.eveonline.com/default.aspx?g=posts&t=350449&find=unread

0 0 hvala 1
13 godina
neaktivan
EVE Online

PLEX = 800+ mil...

Sad mi propali balkanci mozemo birat...

5 sati dnevno tri tjedna majnat ili L4 radit za plex ili davat 150 kuna mjesecno za igru...

Fuj... Mislio sam da je CCP bolji od toga... Na kraju dana moras dati para za igru htio to ili ne htio...

0 1 hvala 0
17 godina
protjeran
EVE Online

ja placam pretplatu i svaka tri mjeseca kupim i prodam jedan plex za isk, jer mi se ne da trositi  gameplay vrijeme za isk grind , trebala bi cijena biti preko bilijun

0 1 hvala 0
13 godina
neaktivan
Re: EVE Online
Van_Blaster kaže...

ja placam pretplatu i svaka tri mjeseca kupim i prodam jedan plex za isk, jer mi se ne da trositi  gameplay vrijeme za isk grind , trebala bi cijena biti preko bilijun

{#}

Bravo za tebe. Jesi ti ikad probao zaraditi "preko bilijun"? Nije lagano kao sto mislis, pogotovo ne novim igracima, zar ne?

Neka odoh pocet igrat lutriju pa kad osvojim idem floodat New Eden sa 10000 plexova po 500 mil...

16 godina
neaktivan
Svenos kaže...
Van_Blaster kaže...

{#}

Bravo za tebe. Jesi ti ikad probao zaraditi "preko bilijun"? Nije lagano kao sto mislis, pogotovo ne novim igracima, zar ne?

Neka odoh pocet igrat lutriju pa kad osvojim idem floodat New Eden sa 10000 plexova po 500 mil...

U womholu sam zaradivao 1bil za 2-3 dana i nije bio neki preveliki grid ali ova cijena plex je previse.

17 godina
protjeran
Svenos kaže...
Van_Blaster kaže...

{#}

ja kad sam bio bez posla ,nisam igrao Eve , a mogao sam grindati po pola dana lvl 4 misije,sub mi je bio aktivan jos pola godine,nekako sam  osjecao da mi je pametnije traziti novi posao

16 godina
EVE Online

Zivio afk ishtar, nema laganijeg nacina za isplexati racune. Tko je jos vidio truditi se oko iska ;)

1 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
EVE Online

Ja si sredio 2 PLEXa za 20 kuna, yaaay. Idem sad letjeti po WHu opet...

Dogovoril sam se sa corpom da ja i jos 2 lika idemo srijedom navecer PLEXat, oni imaju svaki 2 acca tj 6 charactera i 6 monitora pa ce oni mi pomoci u C3-C5 misijama. I to je cca 200 mil po satu, 4 sata i evo plexa... :D

Nego, pitanjce.

Ja sad imam Nagu, i to T1 i gunnery skillove te shieldove kad dodje do PvPa i PvEa (ostatak je u industriji i trgovanju). Koji bi mi bio najbolji brod i s kakvim fittom da je shield tank sa hybridima i T1 opremom za WH? Da nije skup i da mi ga nije zao izgubit, ali da je za PvE? Jer mislim da je malo glupo da idem s njima u WH radit combat siteove u C4 sa Nagom...

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
EVE Online

Jel Ima jos EVE igraca na ovoj stranici :) ?

0 0 hvala 0
17 godina
protjeran
EVE Online

trenutno ne igram ali placam pretplatu  i samo se logiram za skill treniranje.Period obiteljskih obaveza pa se i nema vremena za duze game sessione.

0 0 hvala 0
10 godina
neaktivan

Uh gledao sam i pozeleo da je igram 

znam da dosta toga moram prvo procitati da bih je dobro shvatio 

e sada vidim da je na storu popust 24 casovni 

posto nisam igrao i ne znam nista o igri dali je glupo u startu uzeti premium koji se nudi  ili samo da uzmem 

start paket ,Hvala na odgovoru 

17 godina
protjeran
EVE Online

Predlazem prvo isprobaj igru, jer igra jeste sci fi  i sve se vrti oko svemirskih brodova ali nije to space sim,fokus Eve-a je interakcija izmedju igraca,prijateljska / neprijateljska,ima prevara ima griffinga , ... ma ima svega.Ako si veteran u MMO igrama ,najbolje zaboravi sve sto si naucio i kreni kao mmo newbie.Ako ti se svidi ,prvo napravi/potrazi in game prijateljstva,potrazi aktivnu  coorporaciju koja odgovara tvom tipu gameplaya.

Eve je meni osobno najbolji mmorpg  ,pokusao sam i probao druge sandbox mmo-ve ali uvijek sam se vracao ovoj igri koja je 11 godina stara i jos je bez konkurencije ,,na zalost,,

0 0 hvala 0
10 godina
neaktivan

Da primetio sam da ovo nije ni priblizno eliti koju sam mnogo voleo pre jedno 2 decenije i cuo sam da je pri kraju jedna takva igra koja nalik na Elite  zove se 

Elite: Dangerous

mada su mislim promenili ime igre , e sada ova EVE Onlile treba probati  nista uzecu onu varijantu 14 free pa da vidim , mada mislim da kao pocetnik mi treba dosta vise od 14 dana shvatitije .

Hvala na odgovoru 

10 godina
neaktivan

ako bi uzimao sta je po tebi ok premium varijanta ili ovaj starter pogledaj na steamu sta se nudi narednih 40 sati 

17 godina
Proka Bg kaže...

ako bi uzimao sta je po tebi ok premium varijanta ili ovaj starter pogledaj na steamu sta se nudi narednih 40 sati 

Ako mislis igrati vise od mjesec dana, onda Premium.

Jer u njemu dobijes PLEX koji ti produzi gametime za jos mjesec dana.

Ili ga mozes prodati za ingame valutu, vjerojatno vise od 500M ISK-a (ingame valute) s kojima mozes kupovati brodove i opremu.

Vjerojatno i ove skinove za brodove mozes prodati, ali nisam 100% siguran, jer dok sam igrao toga nije bilo.

Probaj si naci neki noob friendly corp sto brze.

Izguglaj EVE Online korporacije, mozda ima jos aktivnih balkanskih korpova.

Battletag - Gobac#2782; Cypher: Ignorance is bliss.
Poruka je uređivana zadnji put uto 26.8.2014 22:32 (Chaky).
13 godina
neaktivan
Chaky kaže...
Proka Bg kaže...

Ako mislis igrati vise od mjesec dana, onda Premium.

Jer u njemu dobijes PLEX koji ti produzi gametime za jos mjesec dana.

Ili ga mozes prodati za ingame valutu, vjerojatno vise od 500M ISK-a (ingame valute) s kojima mozes kupovati brodove i opremu.

Vjerojatno i ove skinove za brodove mozes prodati, ali nisam 100% siguran, jer dok sam igrao toga nije bilo.

Probaj si naci neki noob friendly corp sto brze.

Izguglaj EVE Online korporacije, mozda ima jos aktivnih balkanskih korpova.

Prijatelju trenutna cijena plexa je 800 M skocio je sataces :) Ako se zeli prikljucit ja mu mogu pomoc da udje u moju korporaciju ima nas sa nasih prostora pa i dalje :) 

A ako zelis ja ti mogu dat buddy link za 21 dan triala pa pogledaj jako je komplicirana beskonacno sadrzajaa :)

Poruka je uređivana zadnji put sri 27.8.2014 17:44 (Doma3).
10 godina
neaktivan

druze rado bi voleo priknjuti se brzo cu to shvatiti uz vasu pomoc 

uzeo sam 14 dana sto nude nick mi je proka bg  tamo  a na steamu razigrana 

hvala ti unapred  - mnogo mi llici na elite i ako nema puno veze sa njom ova igra 

Poruka je uređivana zadnji put sri 27.8.2014 20:24 (Proka Bg).
17 godina
Doma3 kaže...

Prijatelju trenutna cijena plexa je 800 M skocio je sataces :)

Zato sam i napisao vjerojatno vise od 500M :D

Nisam igrao vec par godina.

13 godina
neaktivan

Puno se toga promjenilo xD 

17 godina
Doma3 kaže...

Puno se toga promjenilo xD 

Bilo bi tuzno da nije {#}

16 godina
EVE Online

Ne znam da li ste upratili, no napokon je objavljen i dokumentarac o EVE. Ja sam ga pogledao danas i mogu ga preporučiti, zanimljiva stvar za pogledati.

3 0 hvala 4
13 godina
neaktivan
EVE Online

Jako ljepo :) Ali ja nemam vremena za to gledat :P

0 1 hvala 0
17 godina
neaktivan
EVE Online

Novi EVE trailer da malo potakne ekipu za EVE sad kad imaju jaku konkurenciju poput Elite Dangerous-a ;)

Filmić

Lijep pozdrav ;)
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
protjeran
EVE Online

Eve nije igra o space shipovima ,EVE je igra o interakcijama izmedju igaca.

Eve je jos uvijek bez konkurencije,srecom za ccp ali lose za nas igrace,a kako stvari stoje nema konkurencije uopce na horizontu i pored sporog postepenog poglupljivanja EVE jos uvijek  ima ono nesto.

Imam aktivan acount a uglavnom samo treniram skillove,i rijetko kad se logiram poneki vikend i to sa sa FW altom.Dosadila mi igra ( igram od 2005) ali kako je jedinstvena jednostavno nikad je nisam uspjeo napustiti samo pauziram i uvijek se vratim.

Mozda me pozitivno iznenadi Repopulation ali shebali su stvari u startu,nece biti jedan univerzum ,sto je jedna od odlika EVE sandbox univerzuma.A i vjerovatno zavrsi kao Earthrise(propadne) ili cisti eve klon Perpetuum kojem fali ono nesto.

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Van_Blaster kaže...

Moguće, ja sam igrao nekoliko mjeseci ali nije me predugo zadržala.

Dizajnerski je super, ali svodi se na grindanje skill pointova i ISK-a, a i ne volim kada se dogfight svodi na klikanje mišem na ikone, želim upravljati letjelicom.

U gildi u koju sam dospio je bilo nekoliko fora ljudi ali nismo se mogli uskladiti da uvijek istovremeno igramo (taj problem imam i u WoW-u).

Lijep pozdrav ;)
17 godina
protjeran
EVE Online

je ,  kontrole su point & click,a i EVE nije nikakav space sim,to je vise takticka strategija sa rpg elementima,ali to je jedini nacin kako EVE moze funnkcionirati,za akcijski i space sim pristup trebalo bi poceti od pocetka i napraviti EVE 2

EVE;Valkirye je  space sim u eve univerzumu,ali ne moze konkurirati ED i SC ni u cemu,nisam siguran jel jos uvijek ccp radi na tome ili su dosli pameti i otkazali.

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Van_Blaster kaže...

Eve je jos uvijek bez konkurencije,srecom za ccp ali lose za nas igrace,a kako stvari stoje nema konkurencije uopce na horizontu i pored sporog postepenog poglupljivanja EVE jos uvijek  ima ono nesto.

Imam aktivan acount a uglavnom samo treniram skillove,i rijetko kad se logiram poneki vikend i to sa sa FW altom.Dosadila mi igra ( igram od 2005) ali kako je jedinstvena jednostavno nikad je nisam uspjeo napustiti samo pauziram i uvijek se vratim.

Mozda me pozitivno iznenadi Repopulation ali shebali su stvari u startu,nece biti jedan univerzum ,sto je jedna od odlika EVE sandbox univerzuma.A i vjerovatno zavrsi kao Earthrise(propadne) ili cisti eve klon Perpetuum kojem fali ono nesto.

Jel mi možeš pojasniti zbog čega misliš da CCP poglupljuje igru?

Poruka je uređivana zadnji put pet 28.11.2014 21:46 (rashomon).
15 godina
neaktivan
rashomon kaže...
Van_Blaster kaže...

Jel mi možeš pojasniti zbog čega misliš da CCP poglupljuje igru?

Nisam dugo igrao eve, ali ovak na prvu mi pada na pamet exploration sistem. Danas čim uđeš u sistem ti se izlistaju cosmic signature i cosmic anomalies.

Nekada si morao skenirat sistem da bi to vidio. Druga stvar, samo skeniranje sondama je olakšano. Ako imaš malo bolje skilove dobiješ 100% signal u roku minute

Plus toga imaš dvije vrste sondi. Nekada ih je bilo 5 ili 6. Ne sjećam se više. Sada se exploration mjesta smanjena na data i relic i još nešto. Gas čini mi se. Nekada je bilo hrpa drugih, radar, magnetometric, ladar, gravimetric itd.

Sistem reputacije sa agentima je isto pojednostavnjen. Ali to nisam igrao dosta dugo. Čini mi se da je smanjen tip misija na 4 i izbačena je kvaliteta agenta. I smanjen je broj atributa agenta.

To je onak na prvu što mi pada na pamet. Netko tko više igra može dat još više primjera kojih sigurno ima.

Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: EVE Online : Veliki EvE Rat
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice