EVE Online

poruka: 1.719
|
čitano: 439.975
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: EVE Online : Veliki EvE Rat
14 godina
EVE Online

Dao bi sansu igri pa me zanimaju 3 stvari:

Koliko kosta i da li ima jos koje ekspanzije koje se dodatno placaju ( kolko je mjesecni bon? ) 

Ima li kakav starter edition da probam malo prije kupovine i mogu onda nastaviti kada kupim full igru
Gdje najjeftinije mogu nabaviti igru? 

Vidim da pricate o nekim toolovima za pomoc? pa ako i meni mozete reci neke da skinem ipak mi je prvi put da igram ovako nesto, mslm igrao sam svakavih MMO-a (SW:TOR,WoW,Rion,Aion ..) ali ovo mi je nesto sasvim drukcije ili bar mi lici na to:D

EDIT: Napravio acc 14 dana besplatnog igranja .. budem preko noci skinuo sutra igrao i odlucio hocu li kupiti.

Peace!
Poruka je uređivana zadnji put uto 24.7.2012 19:12 (XVII Mini).
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Re: EVE Online
XVII Mini kaže...

Dao bi sansu igri pa me zanimaju 3 stvari:

Koliko kosta i da li ima jos koje ekspanzije koje se dodatno placaju ( kolko je mjesecni bon? ) 

Ima li kakav starter edition da probam malo prije kupovine i mogu onda nastaviti kada kupim full igru
Gdje najjeftinije mogu nabaviti igru? 

Vidim da pricate o nekim toolovima za pomoc? pa ako i meni mozete reci neke da skinem ipak mi je prvi put da igram ovako nesto, mslm igrao sam svakavih MMO-a (SW:TOR,WoW,Rion,Aion ..) ali ovo mi je nesto sasvim drukcije ili bar mi lici na to:D

EDIT: Napravio acc 14 dana besplatnog igranja .. budem preko noci skinuo sutra igrao i odlucio hocu li kupiti.

Expanzije su sve uključene u mjesečnu pretplatu.

Kupuje se preko GTC-ova (Game time code) od 60 dana (cca 200kn). Najjeftinije je ako uzimaš pretplatu (direktno preko EVE Online) i to na 3 ili više mjeseci. Primaju kartice ili paypal.

Alternativno, ako uspjevaš nakupiti 500tinjak miljona ISK-a mjesečno, plaćati igru sa ingame lovom. Onda te ne košta ništa osim tvog vremena igranja.

Origin: F4stReload ----- | ----- Nema na čemu! ----- | ----- Google is your friend ----- | -----
14 godina
Zura kaže...

Expanzije su sve uključene u mjesečnu pretplatu.

Kupuje se preko GTC-ova (Game time code) od 60 dana (cca 200kn). Najjeftinije je ako uzimaš pretplatu (direktno preko EVE Online) i to na 3 ili više mjeseci. Primaju kartice ili paypal.

Alternativno, ako uspjevaš nakupiti 500tinjak miljona ISK-a mjesečno, plaćati igru sa ingame lovom. Onda te ne košta ništa osim tvog vremena igranja.

A gdje je najjeftinije za kupiti igru i kada kupim igru imam jedan mjesec ukljucen ili?

Peace!
Poruka je uređivana zadnji put uto 24.7.2012 21:33 (XVII Mini).
16 godina
neaktivan
EVE Online

jednostavno nadoplati trial,85 kuna i nemas problema,ili ako ti neko da 500 milja u igri al to je rijetkost,pogotovo sad kad su cijene nenormalne

NS/ZD
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
nazi commander kaže...

jednostavno nadoplati trial,85 kuna i nemas problema,ili ako ti neko da 500 milja u igri al to je rijetkost,pogotovo sad kad su cijene nenormalne

Danas budem skinuo 14 dana besplatnog igranja, jel ima kakvih levela kao ogranicenje ili je jedino ogranicenje to sto se moze 14 dana igrati? mislim kojih 5 dana testat i onda kad kupim(ako kupim) nastavit igrati od tamo gdje sam stao.

Peace!
16 godina
neaktivan
XVII Mini kaže...

Danas budem skinuo 14 dana besplatnog igranja, jel ima kakvih levela kao ogranicenje ili je jedino ogranicenje to sto se moze 14 dana igrati? mislim kojih 5 dana testat i onda kad kupim(ako kupim) nastavit igrati od tamo gdje sam stao.

Neke skilove ne možeš kupiti dok imaš trial. Međutim, nisu ti nužni da isprobaš igru. I naravno, nastavljaš od tamo gdje si stao. Iskoristi trial period do kraja, u par dana ćeš se još uvijek gubiti po izbornicima :)

Origin: F4stReload ----- | ----- Nema na čemu! ----- | ----- Google is your friend ----- | -----
16 godina
neaktivan
EVE Online

ima dosta ogranicenja,pogotovo za contracte i jos neke osnovne stvari... ako mislis ozbiljno krenit odmah nadoplati,al nije neka razlika   u prvih 5-6 dana

NS/ZD
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
EVE Online

Može li mi netko poslati invite. Mislim početi igrati za oko tjeda dana možda prije. Zanima me recimo kad imaš više brodova dal možeš napraviti konvoj s recimo 3 transporta ili samo možeš voziti po jedan u isto vrijeme. Što preporučate za početnika? Dal rasa ima ikakve veze. Htio bih igrati s minerom ili planetary industrialist ili manufacturerom. Dal se može recimo početi s minerom i razvijati skillove za ova dva ostala tako da si recimo podjednako dobar u ta 3 područja?

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
EVE Online

mozes vozit samo 1 brod,a skillove za ta 3 podrucja mozes podjednako dobro uskilat

NS/ZD
Moj PC  
1 0 hvala 1
14 godina
neaktivan
mac92 kaže...

Može li mi netko poslati invite. Mislim početi igrati za oko tjeda dana možda prije. Zanima me recimo kad imaš više brodova dal možeš napraviti konvoj s recimo 3 transporta ili samo možeš voziti po jedan u isto vrijeme. Što preporučate za početnika? Dal rasa ima ikakve veze. Htio bih igrati s minerom ili planetary industrialist ili manufacturerom. Dal se može recimo početi s minerom i razvijati skillove za ova dva ostala tako da si recimo podjednako dobar u ta 3 područja?

Naravno da mozes pocet s mine-anjem.

Samo trebas se skillat za mineanje prvo,pa naknadno za PI i manufacture,a treba ti i nekakav dobar hauler....

Dakle trebas utuc nesto vremena u skillove za pilotiranje industrial shipovima.

Npr Bestower ti je relativno jeftin ind. ship s jako malim skill requirementom.

stavis 4 obicna cargohold expandera i moze prenosit 10 000+ m3 sta nije lose za pocetak.

PI je jako skup sport+ nemozes injectat skillove dok ti je account trial,takoder je poprilicno neisplativ vecini ljudi u high sec-u.Factory planeti su isplativi ali zahtjevaju iznimno velik pocetni kapital i dosta haulanja.

Prvo se dobro ushemi u igru pa probaj PI,ja sam se opeka s svoja prva dva planeta i izgoria sam 10 milijuna iska u nista, pa sam se slepa po L1 misijama dok mi kolega s foruma tu nije pomoga s jednim begginer fit caracalom da pocnem L2 misije.:)

Poruka je uređivana zadnji put čet 26.7.2012 0:32 (Ashelor).
16 godina
neaktivan
EVE Online

PI je dobar samo u rupi i u nuli sa sovom

NS/ZD
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
nazi commander kaže...

PI je dobar samo u rupi i u nuli sa sovom

Da sta se extractanja ticeali evo ja dobar profit imam s preradivanjem p1->p2 pos goriva.

Iman 3x p1-p2 i 1x p2-p4 planeta,po mom izracunu u 30 dana s punjenjem  tvornica svako 3 dana zarada bi trebala bit izmedu 1.8 i 2 bil, a profit oko 1.2 bil,sta bi bilo dovoljno za 3 plex-a skoro.

16 godina
neaktivan
EVE Online

al potrebno je dosta altova,vremena i zajebancije...al ako skupis tako dobar profit,ostavi se PI-ja i sve u trejd ulozi,viruj mi,zarada moze ici i vise od 15% na ulozeno...

NS/ZD
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
EVE Online

ma zajebi market trejd,samo BPO,salvage i to je to... netreba bas puno vrimena koliko triba iska

NS/ZD
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
EVE Online

Sad radim L3 misije s Drejkom.

Koliko vidim medium wreckovi daju relativno ok salvage,ali small su njesra zesce.

Kaze ekipa u corpu da je ogroman skok u kolicini novaca zaradenih izmedu L3 i L4,tako da trenutno farmam standing s Caldari Navy za L4,nasa sam 2x L3 agenta u istoj stanici blizu Jite, s 3 security storyline agenta na 3 skoka udaljenosti od te stanice.I ide nelose lova.

Svako par misija uleti mi neka misija koja daje 500-600k iska + 500-700k bonusa i 1.5k + loyalty pointova,i da se posteno posalvage-at iz tih misija.

Jucer u nekih 2 sata igre sam zaradia oko 35-40 mil iska

Za pocetnika to mi izgleda kao solidna lova :)

Poruka je uređivana zadnji put pon 30.7.2012 14:39 (Ashelor).
Moj PC  
1 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
EVE Online

odlicne su pare i sa capitalnim blueprintovima,i to hebeno dobre pare

NS/ZD
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
Ashelor kaže...

Koliko vidim medium wreckovi daju relativno ok salvage,ali small su njesra zesce.

Kaze ekipa u corpu da je ogroman skok u kolicini novaca zaradenih izmedu L3 i L4,tako da trenutno farmam standing s Caldari Navy za L4,nasa sam 2x L3 agenta u istoj stanici blizu Jite, s 3 security storyline agenta na 3 skoka udaljenosti od te stanice.I ide nelose lova.

Svako par misija uleti mi neka misija koja daje 500-600k iska + 500-700k bonusa i 1.5k + loyalty pointova,i da se posteno posalvage-at iz tih misija.

meni fali jos dan,dva do lvl3 misija..javi ak si za combo..drake i noctis u garazi(sponsored by P3k1zg)

Poruka je uređivana zadnji put uto 31.7.2012 2:40 (phnx).
14 godina
neaktivan
phnx kaže...
Ashelor kaže...

meni fali jos dan,dva do lvl3 misija..javi ak si za combo..drake i noctis u garazi(sponsored by P3k1zg)

Evo sinoc sam zapea na misiji The Blockade.

Nesto bolesnije nisam vidia,kolicina cruisera i BC u toj misiji nije normalna,ali bar su bounty po killu 120k :)

Shieldovi na drake-u se tope u manje od minutu,9 k shield hp,433 sec recharge 85% kinetic resist i 76% thermal s hardenerima.

Spawna se ogromna kolicina Moa i Feroxa, za Moe treba 9 salvoa raketa da puknu a za Feroxe 4.

Roka sam samo Feroxe jer rade veci dmg,i lakse ih je puknit....Ispostavilo se da su oni trigger za valove i tako sad imam nekih 12 estak Moi,5-6 frigata koje jammaju i par Feroxa,a vise nista ne mogu ubit jer u onom periodu jammanja mi stitovi odu na 30% -.-

Ako hoces uletit nema problema bit cu online veceras oko,8 ipo-9 pa mozemo pokusat misiju zavrsit u dvoje :)

2x kinetic shield hardenera 1x thermal,heavy scourge missile u lansere i molimo se bogu da ne budemo permajammani xD

Poruka je uređivana zadnji put uto 31.7.2012 9:50 (Ashelor).
17 godina
neaktivan
EVE Online

http://eve-survival.org/

Mijenjaj resiste i municiju ovisno o misiji i pazi na triggere.

Svaki pocetak je kaotican, uhvatiti ces brzo grif.

A i biti ce ti lakse kad se podignu malo skillovi.

U EVEMon si pogledaj fitove za mission Drakea.

Cypher: Ignorance is bliss.
Poruka je uređivana zadnji put uto 31.7.2012 10:02 (Chaky).
Moj PC  
1 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
ludizao kaže...
Ashelor kaže...
Roka sam samo Feroxe jer rade veci dmg,i lakse ih je puknit....Ispostavilo se da su oni trigger za valove..

http://eve-survival.org/wikka.php?wakka=Blockade3gu

Fora je nakon newbanja u Drakeu prvi put zalutat u maxanom Tenguu pa one/two-shottat prvo triggere i ne brinut o tanku, dpsu, rangeu, ničemu {#}

Ovo me podsjeca na onaj oglas:

Nista ne prodajem, samo se hvalim.

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
ludizao kaže...
Ashelor kaže...
Roka sam samo Feroxe jer rade veci dmg,i lakse ih je puknit....Ispostavilo se da su oni trigger za valove..

http://eve-survival.org/wikka.php?wakka=Blockade3gu

Fora je nakon newbanja u Drakeu prvi put zalutat u maxanom Tenguu pa one/two-shottat prvo triggere i ne brinut o tanku, dpsu, rangeu, ničemu {#}

Hehe,ma odj. sam tengu-a skroz i idem direktno na CNR,diga sam caldari cruiser na 4 jucer,sad jos 3 dana dizanja missile launcher operationa na lv5 i onda trening cruise missile-a i caldari battleshipova  :)

Poruka je uređivana zadnji put uto 31.7.2012 11:49 (Ashelor).
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
EVE Online

kakav crni CNR,tengu je bog isus pve-a... al jbg,triba dosta skilat za njega da bi bija takva masina

NS/ZD
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
ludizao kaže...
Ashelor kaže...
Hehe,ma odj. sam tengu-a skroz i idem direktno na CNR,diga sam caldari cruiser na 4 jucer,sad jos 3 dana dizanja missile launcher operationa na lv5 i onda trening cruise missile-a i caldari battleshipova  :)

na tengi možeš iskoristit heavy missiles skillove s drejka, ne trebaš skillat bs, cruise/torps, a i bolji je za gro stvari - pve, pvp, exploration, razno {#}

jedino gdje ga cnr možda šiša su poneki incursion sajtovi iako i to je vrlo upitno... poštena tenga ima skoro 850 dpsa s heaviesima i za razliku od cnr-a radi 99,99%-tni damage na bilo čemu i owna... nah, reći će opet da se hvalim {#}

Kako mislis 99.99%tni dmg na bilo cemu? 

Mogu se swappat i cruise missile tipovi isto kao i heavy :)

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
EVE Online

tengu je iskljucivo heavy missile ili HAM... sto se tice cnr-a,za inkurzije je dobar,ali posto su unistili inkurzije ka i masu drugih stvari nemas bas koristi,vrlo je spor,jedini problem tenge je to sto je skup,mislim,dobar fit,a ne neki jeftini shit

NS/ZD
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
ludizao kaže...
Ashelor kaže...

na tengi možeš iskoristit heavy missiles skillove s drejka, ne trebaš skillat bs, cruise/torps, a i bolji je za gro stvari - pve, pvp, exploration, razno {#}

jedino gdje ga cnr možda šiša su poneki incursion sajtovi iako i to je vrlo upitno... poštena tenga ima skoro 850 dpsa s heaviesima i za razliku od cnr-a radi 99,99%-tni damage na bilo čemu i owna... nah, reći će opet da se hvalim {#}

Reci cu, da {#}

ludizao kaže...
Ashelor kaže...
Kako mislis 99.99%tni dmg na bilo cemu? 

Mogu se swappat i cruise missile tipovi isto kao i heavy :)

Tako, lijepo, ti ni s level V CNR-om ne možeš na fregaticama i kruzerima radit skoro 100% damage, zbog njihovog manjeg radijusa, a ja mogu i to ti je to. S pravilno fittanim/skillanim Tenguom možeš uletit u bilo koju misiju, uzbunit cijelu sobu, dozvolit si bit 5..6x webban i imat dovoljno tanka za skidat elite fregatice jednu po jednu u laganini modu, što s CNR-om ne možeš.

Swappat?

Ma ima CNR dobar tank, a dronovi ce pojest elite fregate (pod uvjetom da cu odskilani, a trebali bi biti).

Sta ti ludi zeli reci.

U pozadini svega ti je signature radius broda, pa ti cruise missile nece na maloj meti napraviti puni damage.

U pravilu bude neki smijesni i na pocetku ti je to cudno.

Ali ce napraviti full damage na velikoj meti (veliki sig radius), kao BS.

Dok ce manji missile na vecoj meti raditi full damage.

Ako ti je nejasno, baci oko u begginers guide.

I ludi je definitivno u pravu da je Tengu zvijer. Bas zbog toga sto ima manji sig radius BS-ovi ga skakljaju, a manje Tengu pojede dok kazes keks.

Cijenom su bili u istom rangu Tengu i CNR (bar dok sam ja igrao).

Pitao te i ludi za swapanje.

Nadamo se da ne stavljas Heavy Launchere na BS {#}

To se ne radi.

U BS-u za manje mete koristi Light dronove ili povedes kompanjona u Drakeu.

Psmtr {#}

Kako je zivnula tema, dobio sam zelju za reaktivacijom {#}

Poruka je uređivana zadnji put uto 31.7.2012 14:19 (Chaky).
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
EVE Online

Ma za swappanje sam mislia da se mogu mijenjat missile tipovi (scourge,inferno,nova,mjolnir) za maksimalni dmg na razlicitim rat-ima.

Trebat ce mi jos 36 dana skillanja samo da u tengua mogu sjest -.- a onda jos 12 estak dana za maxanje subsystema pa onda opet dizanje svih missile launcher operation i engineering skillova....

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Ashelor kaže...

Ma za swappanje sam mislia da se mogu mijenjat missile tipovi (scourge,inferno,nova,mjolnir) za maksimalni dmg na razlicitim rat-ima.

Trebat ce mi jos 36 dana skillanja samo da u tengua mogu sjest -.- a onda jos 12 estak dana za maxanje subsystema pa onda opet dizanje svih missile launcher operation i engineering skillova....

Subsysteme ne moras odmah na max. Digni do lv4. ili cak i 3.

A 2 mj. skillanja u EVE je nista :D

16 godina
neaktivan
EVE Online

nista lvl 4 subove,samo 5,to ti je malo skilanja,ali viruj mi,isplati se... iman tengua za 0.0 misije,,maxan je,fit od par bilja,ali znan da se iz njega moze jos izvuci

NS/ZD
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
EVE Online

caldary navy mi je na 2.33.... dali ako idem s nekim na caldary navy misije lvl3,dali ce mi rasti standing s njima? 

ash...sumnjam da cu danas ili sutra moci bit online...ali nije sigurno...opijanje vs eve je za sad na 51% vs 49%

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
EVE Online

samo radi misije i standing ide gori

NS/ZD
Moj PC  
0 0 hvala 0
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: EVE Online : Veliki EvE Rat
Nova poruka
E-mail: