EVE Online

poruka: 1.719
|
čitano: 434.158
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: EVE Online : Veliki EvE Rat
16 godina
EVE Online

E ali nema beče sreče kada se onda logaš i podan si, u stanici  a ono orginalni clone i ne moraš platiti novog. Ili ili ili your ship is out of control i onda za 20 min ostanem bez jednog guna, onda za drugih 20 min ode DC ali pazi cijelo vrijeme MWD na permarunu na BS-u. Pa svaki put napravim petition kao nadobudno nečto se čudno događa, pa mi GM svaki put objašnjava kako da isključim brackete i kako ad smanjim lag, ili kako to da sam se izlogirao u 1h a km pokazuje da sam umro 3 sata poslje. Joj to sam iz zabave radio, možda mi zato sada ne odgovaraju na petitione.

Poruka je uređivana zadnji put sri 13.7.2011 22:32 (Gajotres).

0 0 hvala 0
17 godina
EVE Online

.....

Potpis:
Poruka je uređivana zadnji put čet 14.7.2011 0:25 (Necto).
Moj PC  
2 0 hvala 0
16 godina
EVE Online

Onaj čoban endeva reforma MOWE, ako hoče tko u 0.0 nek se prijavi

0 0 hvala 0
16 godina
EVE Online

Ma jok ne trebaš se sekirati u vezi toga, endeva je i oanko slab na domaču ekipu, do sada je več regrutirao dosta mlađih igraća.

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Re: EVE Online
Gajotres kaže...

Ma jok ne trebaš se sekirati u vezi toga, endeva je i oanko slab na domaču ekipu, do sada je več regrutirao dosta mlađih igraća.

a cuj....kako dosli ..tako osli...

17 godina
EVE Online

http://www.mmorpg.com/gamelist.cfm/game/14/feature/5410/EVE-Online-Kristoffer-CCP-Soundwave-Touborg-Interview.html

Soundwave Intervju

Dio:
Expect the flying in space side to be a little more old-school. We need to get back to our roots if that makes sense. I think EVE has become a little soft, as strange as it sounds. It’s really easy to make money, it’s pretty safe, it’s become too much of a happy fairy land where everyone holds hands and eats lollipops than the dystopian universe it’s supposed to be. There needs to be more opportunities for people to take massive risks and strike rich. I’ll tell you where it starts though; 0.0.
So this winter, we’re going to do two things. First of all, we’re going to crank up ship balancing efforts. Continual balancing should be part of the EVE universe, it shouldn’t be a special event that happens every year or two, it should be a constant process and that’s being kicked off. A ship, modules, everything under the sun needs a bit of a shakeup. CCP Tallest has taken the banner on this and is currently rebalancing super-caps. I think we need to give the power back to the masses, so expect to see an increased role for sub-caps. That EVE is real trailer? That’s where we need to be.
The second part is 0.0, where we’ll look at resources. Resource scarcity or exclusivity is something we’ve done really well when it comes to stuff like tech 3 and so on. In other areas, such as minerals, ice etc, we’ve not done so well. So I’d like to take some of the broadly distributed stuff and kind of slim down the availability. Hopefully that will create more professions for people, and make content that’s currently underutilized interesting again. I think people generally need some sort of identity and letting people do everything at once detracts from that.

Potpis:
Poruka je uređivana zadnji put ned 17.7.2011 13:17 (Necto).
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Necto kaže...

Dio:
... There needs to be more opportunities for people to take massive risks and strike rich. I’ll tell you where it starts though; 0.0.

...

CCP Tallest has taken the banner on this and is currently rebalancing super-caps. I think we need to give the power back to the masses, so expect to see an increased role for sub-caps. That EVE is real trailer? That’s where we need to be.

The second part is 0.0, where we’ll look at resources. Resource scarcity or exclusivity is something we’ve done really well when it comes to stuff like tech 3 and so on. In other areas, such as minerals, ice etc, we’ve not done so well. So I’d like to take some of the broadly distributed stuff and kind of slim down the availability. ...

eto ccp opet brlja po nečemu:

1. rebalancing supercaps: ako pogledaš trailer i još uz ovu izjavu, supercapitalci će postati smeće. Jer na traileru su većinom (uglavnom) BS-ovi. Carriere su nedavno smrdali (skinuli im cargo prostor) tako da nisu više tako dobri za potrebe logističkih operacija (migraciju flote). Što će im još napraviti?? omekšati ih i učiniti patkicama za odstrel? Ili pretvoriti u putujuću bolnicu. Flotu Fighter dronova zamijeniti sa četom exotic dancers u bijelim suknjama.

2. prvo su očerupali anomalije, sad je red na ostale načine zarade.. zašto bi igrači koji AFK farmaju misije u high seku bili u podređenijem položaju od onih koji ISK zarađuju u 0.0 i jednim okom uvijek motre na local? bljuv.

Nema na čemu! --| Google is your friend |--
Poruka je uređivana zadnji put pon 18.7.2011 10:13 (Zura).
17 godina
neaktivan
EVE Online

ono sto treba napraviti je maknuti mogucnost *bojne* upotrebe kapitalaca u low secu. Neka uredno prevoze stvari ali nema repanja, nema dronova nema fajtanja.

Na taj nacin se vraca vaznost citavoj plejadi brodova koji su sada marginalizirani. Low sec fajt bi bio ponovno zanimljiv.

Danas se kapitalci bacaju na svakakav drek po gejtovima ili pred stanicom... 

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
EVE Online

Da li mi tko moze poslati Buddy Invite ?

Hvala unaprijed.

Hvala Ludizao.

Poruka je uređivana zadnji put sri 20.7.2011 0:39 (ERM).

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
EVE Online

diste picke:D

samo da kazem mowe recruita btw:) "mowe public" ingame channel. dio smo white noise alijanse i rekruitamo pohotne balkance

http://goodfellas.killmail.org/

Poruka je uređivana zadnji put sub 23.7.2011 14:08 (endeva).

0 0 hvala 0
16 godina
EVE Online

Da definitivno topla preporuka.

www.decorain.com

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
EVE Online

Sve mi se cini da cu prodati EVE account i uzeti Dust {#}

Cypher: Ignorance is bliss.
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
EVE Online

Ma j*** ja ovaj eve, evo fajtam se s CCP-om i RMT zadnjih dva, tri tjedna, evo pettition i trt dobijem tjedan dana bana za zagrijavanje (kada mi je GM Nova obečao nagradu nisam ovo mislio), i šatro ono pošaljem isto blizardu, nemam tamo account i dobijem dva mjeseca game time. Ma mamu ono sakati CCP šteta što volim EVE a što je CCP tako smeče. 

www.decorain.com

0 0 hvala 0
14 godina
protjeran

ma ide eve u k.., bilo je samo pitanje vremena. drago mi je da sam odustao nakon 2 godine trošenja živaca

Proud member of Lore Breakers
15 godina
neaktivan
skullscar kaže...

ma ide eve u k.., bilo je samo pitanje vremena. drago mi je da sam odustao nakon 2 godine trošenja živaca

Aha. Zato svako veče ima po 45-50k igrača na serveru. Eve is dying, bla, bla. Ak ti se ne igra nemoj igrat i zdravo. Nemoj tražit utjehu i alibi u izmišljanju da je EVE u kur.. Sve mi je to poznato. Ja sam igrao wow tri godine i kad mi je dop-izdio onda sam tražio alibi da prestanem igrat, umjesto da sam rekao ne igra mi se više i zdravo.

14 godina
protjeran
Mlitavi kaže...
skullscar kaže...

Aha. Zato svako veče ima po 45-50k igrača na serveru. Eve is dying, bla, bla. Ak ti se ne igra nemoj igrat i zdravo. Nemoj tražit utjehu i alibi u izmišljanju da je EVE u kur.. Sve mi je to poznato. Ja sam igrao wow tri godine i kad mi je dop-izdio onda sam tražio alibi da prestanem igrat, umjesto da sam rekao ne igra mi se više i zdravo.

majstore imao sam 5 accounta u eve, sve plačao isk-om. sve plex-ove sam zaradio za par dana. zadnjih godinu nije bilo praktički nikakvih novosti u igri. jedini zanimljivi aspekt je bio pvp u nuli ali lag je sve uvijek upropastio. zbog njihovih glupih buggova igra ti se eventualno počne gaditi. gubiš brodove zbog toga a peticije nikad ne priznaju jer oni ne vide probleme u svojim logs. pa kad par puta pukneš brodove od 3-4 bilje isk-a a oni ne priznaju da su zajebali, malo ti je svega već dosta zar ne? a sad ovaj micro store sa glupostima. vidi se koliko je ccp-u stalo do igrača a koliko do zarade. tek se zakuhava sve, kako je krenulo uskoro će se kupovati skillpoints boost-evi. i dok sam igrao na serveru je bilo po 55k ljudi, malo je brojka ipak pala

15 godina
neaktivan
skullscar kaže...

majstore imao sam 5 accounta u eve, sve plačao isk-om. sve plex-ove sam zaradio za par dana. zadnjih godinu nije bilo praktički nikakvih novosti u igri. jedini zanimljivi aspekt je bio pvp u nuli ali lag je sve uvijek upropastio. zbog njihovih glupih buggova igra ti se eventualno počne gaditi. gubiš brodove zbog toga a peticije nikad ne priznaju jer oni ne vide probleme u svojim logs. pa kad par puta pukneš brodove od 3-4 bilje isk-a a oni ne priznaju da su zajebali, malo ti je svega već dosta zar ne? a sad ovaj micro store sa glupostima. vidi se koliko je ccp-u stalo do igrača a koliko do zarade. tek se zakuhava sve, kako je krenulo uskoro će se kupovati skillpoints boost-evi. i dok sam igrao na serveru je bilo po 55k ljudi, malo je brojka ipak pala

Majstore, haha. Gotovo ti mogu bit tata. No uglavnom, već si jednom ispričao tu svoju priču i nema potrebe za ponavljanjem. Ne vidim potrebu ljudi kojima se nešto zgadi da onda i dalje prate forum i ponavljaju stvari koje su već rekli. Ne igra ti se više i to je ok.

14 godina
protjeran

možeš mi biti tata jeli... a igrao si wow koji ponajviše igraju djeca od 10-15 godina.. zanimljivo, očito si veoma zreo za svoje godine

p.s. reci mi imena par charactera koje imaš, zaista imam osjećaj da smo skupa trollali po croatian channelu 

Poruka je uređivana zadnji put pet 5.8.2011 14:27 (skullscar).
14 godina
protjeran

ma poanta je što uvijek ima ljudi kojima je neka igra svetinja i bogom dana te čim netko nešto kaže protiv te igre, smak svijeta. kad čovjek dođe do te granice vrijeme je da se malo makne od računala i uzme pauzu, izađe iz kuće i udahne divan zrak pun smoga pa se podsjeti kako postoje još neke stvari osim pixela na monitoru

0 0 hvala 0
15 godina
protjeran
daj mulja

0 0 hvala 0
14 godina
protjeran

ccfly.. ONAJ ccfly iz staroga cnexus-a hehehe? mislim da me se sjećaš još uvijek stari kolega, samo mi pogledaj ovaj nick.  a zarada.. odeš fino u wh s 2-3 čovjeka, class 3 ili 4. počistiš sve unutra i za cca 2 dana smo svaki dizali 1 bilju. samo i to su zeznuli, što ćeš. a farmanje u nuli, 10/10 plex-ovi pa kad ti padne fino neki xl shield booster ili implant.. to smo radili praktički svaki dan, svi u t3 i navali

p.s. eh da, a level 4 misije. bilo je dana kad bih se smjestio u sistem gdje su mi 2 ili 3 lv4 agenta blizu i samo radio misije. 300 milja kapne za 7,8 sati dnevno. samo treba volja za to

p.p.s. a market.. sjećam se kad sam uvaljivao idiotima giant station conteiners pune riftera.. a od misija sam dobivao lp koje sam trošio na implante. zarada za 1 +4 je bila po 10-13 milja a ja sam ih tjedno uvaljivao po cca 15 komada

Poruka je uređivana zadnji put pet 5.8.2011 16:22 (skullscar).
14 godina
skullscar kaže...

ccfly.. ONAJ ccfly iz staroga cnexus-a hehehe? mislim da me se sjećaš još uvijek stari kolega, samo mi pogledaj ovaj nick.  a zarada.. odeš fino u wh s 2-3 čovjeka, class 3 ili 4. počistiš sve unutra i za cca 2 dana smo svaki dizali 1 bilju. samo i to su zeznuli, što ćeš. a farmanje u nuli, 10/10 plex-ovi pa kad ti padne fino neki xl shield booster ili implant.. to smo radili praktički svaki dan, svi u t3 i navali

p.s. eh da, a level 4 misije. bilo je dana kad bih se smjestio u sistem gdje su mi 2 ili 3 lv4 agenta blizu i samo radio misije. 300 milja kapne za 7,8 sati dnevno. samo treba volja za to

u wh su pare..trnutno je moj korp u c5, anomalije čistimo sa tenguima(gang od 5-6 komada) i para je tu

R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011.
15 godina
neaktivan
skullscar kaže...

možeš mi biti tata jeli... a igrao si wow koji ponajviše igraju djeca od 10-15 godina.. zanimljivo, očito si veoma zreo za svoje godine

p.s. reci mi imena par charactera koje imaš, zaista imam osjećaj da smo skupa trollali po croatian channelu 

Žene kažu da su muškarci cijeli svoj život kao mala djeca. Nije mene sram priznat da sam nekad nezreo. Zreo sam kad treba, a nezreo opet kad treba (kad hoću opustit mozak uz neku igru, jer me drži gejmerski duh još od zx spectruma i c64. ti se nisi tad još ni rodio). Jedan od razloga zašto sam i prestao sa wow je taj što ti kažeš. Djeca od 10-15 godina, ali ipak nemam potrebe na wow forumu plakat kak je igra u ku... Ne sviđa mi se pravac kojim je igra krenula, ne pratim više i to je to.

14 godina
protjeran

ali trollanje je na nivou haha.. nisi mi rekao imena svojih charactera.. jako mi je poznat stil tvog pisanja

15 godina
neaktivan
ludizao kaže...
Mlitavi kaže...
Ne vidim potrebu ljudi kojima se nešto zgadi da onda i dalje prate forum i ponavljaju stvari koje su već rekli. Ne igra ti se više i to je ok.

Tako ti je to kod zaluđenosti, prijatelju, ništa novo pod kapom nebeskom. Sto žešće uživaš, to ti teže padne kad ti netko kvari {#}

Da ne ispadne kak sam se ja nešto okomio na skulla.. vidim i na eve official forumu da svako malo se pojavi neki lik koji pili kak je ovo, kak je ono u kur.. i kak je on prekinuo pretplatu. Super, i šta sad imaš stalno to ponavljat? Kao kad prekineš sa curom i pričaš frendovima kak je ona ovakva, kak je onakva, i tražiš opravdanje za to što si s njom prekinuo, a u biti jedva čekaš da ju vidiš{#}

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
skullscar kaže...

ali trollanje je na nivou haha.. nisi mi rekao imena svojih charactera.. jako mi je poznat stil tvog pisanja

Kakvo trolanje? Krasnjici na kazzaku

15 godina
EVE Online

Hmmm...a ja kako vec duze ne igram nikakvu online igru bas mislio presaltat se na EVE Online.

Kod mene je problem taj sto kada igram neku online igru, zaboravim na sve druge igre.....tako je bila i stvar sa LOTRO.

Mjesecima nisam igrao nista drugo osimo LOTRO-a, tek kada sam se malo maknio od njega sam vidio koliko je dobrih igara doslo pa sam bar imao sta za igrat.

Tu je jos jedan problem bio, tzv kinovi koji su se radili svaki dugi dan da bi odmah tako i propadali.

Onaj beni Swim me samo nazivcirao, kada se "elita" odvojila i kao izbacili sve smo ne one koji se znaju u RL-u.....no glavno da su zvali godinama sve da idu kod njih i onda je ekipa preko noci dobila nogu i odjednom se more dobrih igraca naslo bez kina!

Da nisam vise u kinu sam sazna tek kada su mi od stranih igraca pocele stizati poruke dali hocu kod njih u kin.

No sve sam odhebao, da bi na kraju otisao u neki Hrv. kin te da bi skuzio da je "glavni" lik neki seljo-beljo, balavac od 15 god! OMG

Naravno da sam otisao istog trenutka, pogotovo kada se klinac poceo ponasat kao neka manga u LOTRO svijetu...hebote, a mladi je od mene 15 godina! Dok sam ja igrao, ovaj se jos mucko' u necijim jajima! Nisu problem ni godine, vec sam pristup i nacin ponasanja koji je bio sve samo ne ok.

Kasnije mi se sve to skupa zgadilo i prestao lagano igrati LOTRO...nisam vise imao ekipu i sta da radim, nemam volje svaki dan zicat nekoga da ide samnom igrat neke questove kojih mi je i sada more ostalo te ih ne mogu preci sam.

Sada bih isao ne naku novu (meni novu) online igru, pa zato gledam EVE.

Najvauznije mi je da se ne igra na nacin da najbolji brod ima onaj koji i u RL-u ima najvise love tj onaj koji si nafila acc sa nekom lovom i kupi najhebeniji brod koji postoji i svu opremu za njega.

Ako ne budem isao na EVE, nemam pojma sta cu drugo...ako treba nista, cekati cu Star Wars "The Old Republic" te cu bar uzivat sa fanovima SW-a  i lijepo nesto igrat od samoga pocetka (sve mi se cini da ce tako biti na kraju)....a ne da me hebu u mozak kao neki "iskusni" likovi kojima jos smrklji cure iz nosa.

Nadam se da postom nisam nikoga uvrijedio, posto mi to nikako nije bila namjera....jedino me zaboli za neke balavce iz LOTRA koji se mogu pronaci u ovome postu...mozda skull zna tu ekipu ako je igrao lotro prije cca 6 mj pa neka slobodno prenese tim balavcima poruku da se spuste na zemlju.

First they ignore you... Then they laught at you... Then they fight you... Then you win... Mohandas Gandhi
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
protjeran

ne samo da ih znam, bio sam i ja u tom kinu. pa je sve otišlo u 3 zna-se-čega, jedan stariji lik napravio novi kin i pazite ovo, pozvao sve te klince u novi kin jer su mu cmizdrili kako ih nitko drugi ne želi. taj kin je stagnirao gadno, nas par koji smo htjeli nešto napraviti od charactera tamo smo bili popljuvani jer nismo radili slabe instance sa ostalima koji su bili low level, nego smo sa strancima radili bolje stvari. ja sam reko dosta, otišao van iz kina sa još par ljudi koji su bili u sličnoj situaciji i bye bye. ukratko taj leader u kinu je sad isto odustao od lotr-a uz riječi da mu je tek sad jasno sve što sam ja 2 mjeseca prije govorio o tim klincima. zabit će ti nož u leđa čim im više ne trebaš i olajavat da nemaš pojma o ničemu, oni sve znaju bolje od tebe. makar ja o lotr-u i nekim stvarima mogu knjigu napisati a oni nisu probali 90% onoga što sam ja radio doslovce svakodnevno.

a eve, igra u kojoj nema svega odmah. win32, bazira se na skillovima i real vremenu potrebnome da ih naučiš. za neke treba par dana da budu level 5, za neke mjesec dana. brodovi imaju skillove za armor/shield repair, missile naoružanje ili turrets, energy management itd itd. ima hrpa svega, ako ćeš igrati startaj trial i upoznaj se s osnovama. kad odigraš trial onda ćeš vidjeti jel ti se sviđa ili ne, ne plačaj ništa do tad. prosjek je nekih 3+ mjeseca da možeš raditi bolje stvari recimo. imaš battleship brod za lv4 misije koji je dobro opremljen, imaš skillove lv5 za stvari na njemu jer vjeruj mi, ovdje se vidi razlika između lv4 i lv5 na nekom skillu. a misije su najbolji način zarade za sve koji počinju igrati, mining nakon toga ali to puno ljudi smatra malo dosadnim hehe. a opet je nekome zanimljivo, što ćeš. da, rekao sam 3 mjeseca za bolje stvari, to je tek lagano zagrijavanje jer eve ima skillova koje bi realno trebao skilati preko 25 godina da ih sve znaš hehehe. naravno ti biraš što te zanima. science i proizvodnja te čučanje u postaji ili misije/pvp te combat orijentirani skillovi. startaj trial i vidi {#}

15 godina
neaktivan
win32 kaže...

Sada bih isao ne naku novu (meni novu) online igru, pa zato gledam EVE.

Najvauznije mi je da se ne igra na nacin da najbolji brod ima onaj koji i u RL-u ima najvise love tj onaj koji si nafila acc sa nekom lovom i kupi najhebeniji brod koji postoji i svu opremu za njega.

Za ovo se ne trebaš brinut. U EVE ne važi što veće to bolje. Prije bi bilo što veće, veća šansa da će te neki gang naguzit. {#}

Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: EVE Online : Veliki EvE Rat
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice