Euro Truck Simulator 2 izdvojena tema

poruka: 21.205
|
čitano: 7.958.546
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: ETS2 multy nickovi (da se ekipa lakše skupi)
13 godina
neaktivan
Re: Eurotruck Simulator 2 aka next

Koliko otprilike treba proci meseci da objave besplatno preuzimanje patch-a Beyond the Baltic Sea  ?.  (https://eurotrucksimulator2.com/download.php)

Volim Split ! - Jelena Rozga najbolji estradni umetnik svih vremena !
Poruka je uređivana zadnji put pet 18.1.2019 15:05 (Slaven23).
14 godina
odjavljen
Re: Euro Truck Simulator 2
Više
12 godina
Slaven23 kaže...

Koliko otprilike treba proci meseci da objave besplatno preuzimanje patch-a Beyond the Baltic Sea  ?.  (https://eurotrucksimulator2.com/download.php)

Slaven23 kaže...

... Ja sam skinuo igricu na zvanicnoj njihovoj stranici i instalirao sve dodatke (patch-eve) ...

Koju ti verziju zapravo imas i koje si to sve 'dodatke instalirao' ?!?

Beyond the Baltic Sea je dlc koji se placa/kupuje i nikada nece biti besplatan ...

Razumijevanje map editora je vrlo jednostavno, sve što treba uraditi je razumjeti map editor ... :O
12 godina
Euro Truck Simulator 2

Prikolica koja se moze kupiti ... 

Razumijevanje map editora je vrlo jednostavno, sve što treba uraditi je razumjeti map editor ... :O
Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
suMaper kaže...
Slaven23 kaže...

Slaven23 kaže...

... Ja sam skinuo igricu na zvanicnoj njihovoj stranici i instalirao sve dodatke (patch-eve) ...

Koju ti verziju zapravo imas i koje si to sve 'dodatke instalirao' ?!?

Beyond the Baltic Sea je dlc koji se placa/kupuje i nikada nece biti besplatan ...

Sve mi se čini da je skinuo non-steam file sa službene stranice ali je "patchao" da bude besplatna ("patch" je nabavio na nekim od poznatih stranica) . Bar sam ja tako shvatio...

12 godina
Re: Eurotruck Simulator 2
GreenLife kaže...
 Sve mi se čini da je skinuo non-steam file sa službene stranice ali je "patchao" da bude besplatna ("patch" je nabavio na nekim od poznatih stranica) . Bar sam ja tako shvatio...

Pa je, to je blago očekivana mogućnost ...

Poruka je uređivana zadnji put ned 20.1.2019 18:18 (suMaper).
10 godina
Euro Truck Simulator 2

Op op, izgleda da nam stiže novi MAN! 

6 0 hvala 2
14 godina
Euro Truck Simulator 2

noviteti stižu i u 2019, godini

0 0 hvala 0
10 godina
Euro Truck Simulator 2

Malo sam bio vrijedan pa sam si slozio novi kokpit

Ovo je je bio samo test paše li sve pa onda ide farbanje. Možda sam mogao još malo nagnuti volan ali imam ručnu kutnu pilu koja nije bas namijenjena pilanju greda od 10cm tako da će ovo morati biti dobro 

Jedina mi je još nedoumica hoću li napraviti inverted pedale ili ću ih zavidati u pod. I hoću li na pod staviti nekakav tepih ili ću staviti još jedan sloj novijeg laminata. Jutro je pametnije od večeri pa ću o tome odlučiti ujutro 

13 0 hvala 0
10 godina
Euro Truck Simulator 2

pitanje za one koji imaju delanclip:

Zašto vama radi, a meni ne radi?

znači, napravim sve kako triba, slijedim sve upute i kad upalim opentrack - ništa! ne reagira
isprve sam mislio da sjedim predaleko ali i kad se približim ista stvar. doduše, kad sam malo dalje onda se ne pojalvjuju oni zeleni križići na ledicama. ali što god napravim ne reagira. ona hobotnica bi se trebala micati ali se ne miče...
E sad, problem možda može biti što je vani baš danas sunčano, a ja u kući imam jebeni prozor od 2x2 metra i možda sva ta svjetlost smeta kameri.... 
Pokušat ću još jednom večeras i ako ne uspije onda cu ga jednostavno poklonit nekome. Ma poklonit ću vam i delanclip i volan i pc i ženu i sve jer mi je pun kurac da meni nikad ništa ne radi kako bi tribalo

Poruka je uređivana zadnji put čet 7.2.2019 15:25 (Prte).

0 0 hvala 0
14 godina
Euro Truck Simulator 2

Pa jesi stisnuo tipku Start i jesi posložio u CL Eye testu pod pod camera settings Gain i Exposure? To ti je jako bitno. Imaš tutorial

Ovo su moje postavke još u Opentracku

Some people are like clouds. When they disappear, it’s a beautiful day.
Moj PC  
0 0 hvala 0
10 godina

napravio sam sve kako je u tutorialu i kad stisnem start nista se ne desava. hobotnica uopce ne reagira. 
ja imam opentrack 2.2 stable. pokusat cu sad skinuti ovaj koji ti imas

14 godina
Euro Truck Simulator 2

Skini taj 2.3.10 i probaj. Probaj instalirati i Facetrack NoIR ak treba pa probaj. Mora raditi. Ako se na CL eye testu pokazuju bijele točkice i pomiču se kako ti pomičeš glavu onda radi, samo onda vjerojatno program zajebava.

Poruka je uređivana zadnji put čet 7.2.2019 17:22 (vrinho).
Moj PC  
1 0 hvala 1
16 godina
Euro Truck Simulator 2

Mora raditi. Ako vidiš tri ledice u CL-Eye onda je samo pitanje postavki u opentrack-u kao što je kolega vrinho rekao . Meni nije htio pokazati tri točkice u opentracku ako sam stavio više od 60 FPS-a u postavkama PS3 kamere, probaj staviti na 60 Hz.

Sada mi radi na 75, ali ne znam što sam točno promjenio da su proradile na 75 Hz, valjda neki bug.

Slikaj nam da vidimo postavke u Opentrack-u. Ovo su moje postavke.

Battlefield 4 nick : BenjiCRO, Dirt Rally nick : BenjiCRO
Moj PC  
1 0 hvala 2
10 godina
Euro Truck Simulator 2

Hvala na pomoći dečki!
Izgleda da je samo problem bio u opentrack-u 2.2. S ovim 2.3.10 radi bez problema

2 0 hvala 0
14 godina
Euro Truck Simulator 2

E sad uživaj A htio si ženu dati

Poruka je uređivana zadnji put čet 7.2.2019 20:50 (vrinho).
Moj PC  
0 0 hvala 0
10 godina
vrinho kaže...

E sad uživaj A htio si ženu dati

A s obzirom da nisam igrao ETS2 vise od 2 miseca i da je sad napokon sve spremno mozda je i dalje dam nekome da mi ne smeta doma 

14 godina
Euro Truck Simulator 2

stigls je nadogradnja 1.34, novi MAN je došao....

2 0 hvala 0
10 godina
Euro Truck Simulator 2

Ne znam dečki, polako već gubim nadu da će meni ovo ikad normalno raditi.

Znači sinoć testiram u novom programu i sve radi. Danas spojim sve opet i udem u igru i radi normalno ali nekako kamera nije centrirana(nisam direktno iza volana nego je kamera kao malo u lijevo pomaknuta). Ok, idem izaci pa da malo to pokusam srediti. Palim opentrack ponovo - ćorak! Opet ništa ne reagira. Pokušao sam i sa facetrack-om, ali kako on radi bolje mu je da ne radi...

Pokusao sam restartati pc ali nije pomoglo, ištekati pa uštekati delanclip isto ne pomaže... Stvarno ne znam vise sto da pokusam

edit: napravio sam novi profil u opentracku. za sad radi

Poruka je uređivana zadnji put pet 8.2.2019 14:27 (Prte).

0 0 hvala 0
14 godina
Euro Truck Simulator 2

Ja sam si složio da preko tipkovnice palim i gasim opentrack. Glava ti mora biti ravno prema kameri kad pališ opentrack svaki put, ako nije neće biti centrirana otpočetka. Pazi da ti nije neka tipka u igri za neku komandu ista kao za paljenje i gašenje trackinga. Kamera svjetli crveno kad je tracking upaljen pa si to malo pripazi.

Poruka je uređivana zadnji put pet 8.2.2019 14:39 (vrinho).
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina

Meni je PS3 kamera konstantno uključena u usb utor i ne isključujem ju na novom kompu. Na starom kompu sam isključivao nakon svakog korištenja i nije bilo nikakvog problema nakon uključivanja. Isto i sa delanclip-om.

Dali si kalibrirao delanclip u opentrack-u?

Pogledaj sliku što je vrinho postavio gdje se vide tri točke plus žuti križić, meni je recimo taj križić udaljen od tih točki.

Mogu bez problema okrenuti glavu za 180 stupnjeva, udaljiti se iz video kruga PS3 kamere i opet mi je dobro ako se vratim u početnu točku.

Battlefield 4 nick : BenjiCRO, Dirt Rally nick : BenjiCRO
10 godina
Euro Truck Simulator 2

e, nakon malo prčkanja po postavkama mogu samo reći da sam oduševljen 
kad se jos malo naviknem na ovo teško da bi se vise ikad mogao vratit na igranje bez delanclip-a 

2 0 hvala 0
14 godina
Euro Truck Simulator 2

Jednom to probaš i nema natrag. Nećeš s konja na magarca.

Sad sam i ja malo postavke od benjia sebi posložio i bolje je jer ja nisam dirao uopće input i output postavke dosad. Hvala benji

Idem TGX E6 malo isprobati ali vidim da ljudi i nisu nešto oduševljeni, ipak je Madster to predobro napravio.

Poruka je uređivana zadnji put pet 8.2.2019 17:01 (vrinho).
Moj PC  
1 0 hvala 0
14 godina
odjavljen
Nema do Scanie
12 godina
neaktivan
Euro Truck Simulator 2

Nema veze sa ets ali nisam mogao a da ne stavim sliku..Brutala

Moj PC  
3 0 hvala 0
14 godina
odjavljen

Pratiš Krista Boginskog na YTu?

12 godina
neaktivan
Euro Truck Simulator 2

Pojma ja nemam o cemu ti,kakvi krist 

Moj PC  
0 0 hvala 0
11 godina
Euro Truck Simulator 2

https://www.youtube.com/user/deazet555

Baci oko na kanal. Frajer vozi Scaniu po Scandinavii. Nekad ima stvarno zanimljivih ruta. Jedan od omiljenijih Youtubera (uz Trucker Josha).

Moj PC  
0 0 hvala 0
10 godina
Euro Truck Simulator 2

Je, super je Kristo! 

Dobar mi je i Driving Bro ali kaže da sad neko vrime neće raditi pa neće ni biti videa s kamionima

2 0 hvala 0
14 godina
odjavljen
Euro Truck Simulator 2

Jel ko Emkuru gleda?

Nije ETS tema al tu je to negdje haha :D

2 0 hvala 0
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: ETS2 multy nickovi (da se ekipa lakše skupi)
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice