Koliko otprilike treba proci meseci da objave besplatno preuzimanje patch-a Beyond the Baltic Sea ?. (https://eurotrucksimulator2.com/download.php)
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Koliko otprilike treba proci meseci da objave besplatno preuzimanje patch-a Beyond the Baltic Sea ?. (https://eurotrucksimulator2.com/download.php)
... Ja sam skinuo igricu na zvanicnoj njihovoj stranici i instalirao sve dodatke (patch-eve) ...
Koju ti verziju zapravo imas i koje si to sve 'dodatke instalirao' ?!?
Beyond the Baltic Sea je dlc koji se placa/kupuje i nikada nece biti besplatan ...
... Ja sam skinuo igricu na zvanicnoj njihovoj stranici i instalirao sve dodatke (patch-eve) ...
Koju ti verziju zapravo imas i koje si to sve 'dodatke instalirao' ?!?
Beyond the Baltic Sea je dlc koji se placa/kupuje i nikada nece biti besplatan ...
Sve mi se čini da je skinuo non-steam file sa službene stranice ali je "patchao" da bude besplatna ("patch" je nabavio na nekim od poznatih stranica) . Bar sam ja tako shvatio...
Pa je, to je blago očekivana mogućnost ...
noviteti stižu i u 2019, godini
Malo sam bio vrijedan pa sam si slozio novi kokpit
Ovo je je bio samo test paše li sve pa onda ide farbanje. Možda sam mogao još malo nagnuti volan ali imam ručnu kutnu pilu koja nije bas namijenjena pilanju greda od 10cm tako da će ovo morati biti dobro
Jedina mi je još nedoumica hoću li napraviti inverted pedale ili ću ih zavidati u pod. I hoću li na pod staviti nekakav tepih ili ću staviti još jedan sloj novijeg laminata. Jutro je pametnije od večeri pa ću o tome odlučiti ujutro
pitanje za one koji imaju delanclip:
Zašto vama radi, a meni ne radi?
znači, napravim sve kako triba, slijedim sve upute i kad upalim opentrack - ništa! ne reagira
isprve sam mislio da sjedim predaleko ali i kad se približim ista stvar. doduše, kad sam malo dalje onda se ne pojalvjuju oni zeleni križići na ledicama. ali što god napravim ne reagira. ona hobotnica bi se trebala micati ali se ne miče...
E sad, problem možda može biti što je vani baš danas sunčano, a ja u kući imam jebeni prozor od 2x2 metra i možda sva ta svjetlost smeta kameri....
Pokušat ću još jednom večeras i ako ne uspije onda cu ga jednostavno poklonit nekome. Ma poklonit ću vam i delanclip i volan i pc i ženu i sve jer mi je pun kurac da meni nikad ništa ne radi kako bi tribalo
napravio sam sve kako je u tutorialu i kad stisnem start nista se ne desava. hobotnica uopce ne reagira.
ja imam opentrack 2.2 stable. pokusat cu sad skinuti ovaj koji ti imas
Skini taj 2.3.10 i probaj. Probaj instalirati i Facetrack NoIR ak treba pa probaj. Mora raditi. Ako se na CL eye testu pokazuju bijele točkice i pomiču se kako ti pomičeš glavu onda radi, samo onda vjerojatno program zajebava.
Mora raditi. Ako vidiš tri ledice u CL-Eye onda je samo pitanje postavki u opentrack-u kao što je kolega vrinho rekao . Meni nije htio pokazati tri točkice u opentracku ako sam stavio više od 60 FPS-a u postavkama PS3 kamere, probaj staviti na 60 Hz.
Sada mi radi na 75, ali ne znam što sam točno promjenio da su proradile na 75 Hz, valjda neki bug.
Slikaj nam da vidimo postavke u Opentrack-u. Ovo su moje postavke.
Hvala na pomoći dečki!
Izgleda da je samo problem bio u opentrack-u 2.2. S ovim 2.3.10 radi bez problema
E sad uživaj A htio si ženu dati
E sad uživaj A htio si ženu dati
A s obzirom da nisam igrao ETS2 vise od 2 miseca i da je sad napokon sve spremno mozda je i dalje dam nekome da mi ne smeta doma
stigls je nadogradnja 1.34, novi MAN je došao....
Ne znam dečki, polako već gubim nadu da će meni ovo ikad normalno raditi.
Znači sinoć testiram u novom programu i sve radi. Danas spojim sve opet i udem u igru i radi normalno ali nekako kamera nije centrirana(nisam direktno iza volana nego je kamera kao malo u lijevo pomaknuta). Ok, idem izaci pa da malo to pokusam srediti. Palim opentrack ponovo - ćorak! Opet ništa ne reagira. Pokušao sam i sa facetrack-om, ali kako on radi bolje mu je da ne radi...
Pokusao sam restartati pc ali nije pomoglo, ištekati pa uštekati delanclip isto ne pomaže... Stvarno ne znam vise sto da pokusam
edit: napravio sam novi profil u opentracku. za sad radi
Ja sam si složio da preko tipkovnice palim i gasim opentrack. Glava ti mora biti ravno prema kameri kad pališ opentrack svaki put, ako nije neće biti centrirana otpočetka. Pazi da ti nije neka tipka u igri za neku komandu ista kao za paljenje i gašenje trackinga. Kamera svjetli crveno kad je tracking upaljen pa si to malo pripazi.
Meni je PS3 kamera konstantno uključena u usb utor i ne isključujem ju na novom kompu. Na starom kompu sam isključivao nakon svakog korištenja i nije bilo nikakvog problema nakon uključivanja. Isto i sa delanclip-om.
Dali si kalibrirao delanclip u opentrack-u?
Pogledaj sliku što je vrinho postavio gdje se vide tri točke plus žuti križić, meni je recimo taj križić udaljen od tih točki.
Mogu bez problema okrenuti glavu za 180 stupnjeva, udaljiti se iz video kruga PS3 kamere i opet mi je dobro ako se vratim u početnu točku.
Jednom to probaš i nema natrag. Nećeš s konja na magarca.
Sad sam i ja malo postavke od benjia sebi posložio i bolje je jer ja nisam dirao uopće input i output postavke dosad. Hvala benji
Idem TGX E6 malo isprobati ali vidim da ljudi i nisu nešto oduševljeni, ipak je Madster to predobro napravio.
Pratiš Krista Boginskog na YTu?
Pojma ja nemam o cemu ti,kakvi krist
https://www.youtube.com/user/deazet555
Baci oko na kanal. Frajer vozi Scaniu po Scandinavii. Nekad ima stvarno zanimljivih ruta. Jedan od omiljenijih Youtubera (uz Trucker Josha).
Je, super je Kristo!
Dobar mi je i Driving Bro ali kaže da sad neko vrime neće raditi pa neće ni biti videa s kamionima
Jel ko Emkuru gleda?
Nije ETS tema al tu je to negdje haha :D