◆ mpBalkan Gaming ◆ 92.222.211.21:9029
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
smaraš. 
Hvala :P ...
Ma nista ne rade (SCS) samo se paradiraju po sajmovima ... 
http://blog.scssoft.com/2016/09/impressions-from-iaa-2016.html
Na kojoj stranici za modove ima najviše za 1.25 inačicu igre?
Osobno mi je broj 1 stranica za modove službeni scs forum a nakon njega ets2.lt.
Druge više ni ne gledam.
nisi kupio skandinavio igru, već si uzeo DLC, igra je samo jedna ETS2 a na nju se onda naknadno mogu kupovati dodatci (DLC). Isto tako ako bi želio imati i "dio" Balkana moraš imati Promods dodatak, što toplo i preporučam...
Trenutno imam u firmi 3 kamiona pa me zanima dali se u igri mogu voziti rute odnosno konvoj sa svojim kamionima?
Trenutno imam u firmi 3 kamiona pa me zanima dali se u igri mogu voziti rute odnosno konvoj sa svojim kamionima?
Promods je jedno a multiplayer je drugo dok pak u njemu mozes vozit konvoje... ako zelis javi se na PM pa ti sve pojasnim
... ako zelis javi se na PM pa ti sve pojasnim
A zasto PM ? ... jel' to neka tajna sekta ??? ... 
Ovako - multiplayer ti podržava original steam Eurotruck 2 igru + DLC Going East + DLC Scandinavia (+ostali DLC sa skinovima, manje bitno) i TO SE PLAĆA, ali NE PODRŽAVA ProMods mapu, kao niti TSM i ostale mod mape, koje možeš BESPLATNO skinuti, ima u ovoj temi negdje linkovi na te mape, potraži.
Te ProMods i TSM mape možeš, kao što sam napisao, besplatno skinuti i igrati SINGLEPLAYER. Puno toga je napisano ovdje na forumu u temi pa malo prolistaj po stranicama da se upoznaš s terminima i ostalim stvarima.
ponovno poanvljam da ti za konvoje treba multiplayer
Huh, pa i mp je vec za 1.25 a sto ti hoces na 1.23 ?!? 
Na slici je prikazano za Steam i za 1.22 ali odmah ispod je i za 1.23, a za yogurt i ne pitaj ovdje ...
http://i28i.imgup.net/ets12258d0.jpg
DLC Vive la France! - nove fotke ... 
... At this stage of the project, there are still many weeks of work ahead of us ... sad se vec plasim da mi to necemo dobiti ni za NG ... 
Cini mi se da ce ubacit par novih auta u promet..A ti si se ponadao da ces dobit do NG 
N A P O K O N nesto konkrektno, thankss ... 
DLC Vive la France! - nove fotke ... 
... At this stage of the project, there are still many weeks of work ahead of us ... sad se vec plasim da mi to necemo dobiti ni za NG ... 
Mene više zanima kada će dodati nekakav sustav zatvaranja prometnica(mostova) zbog vjetra? Gdje je magla, poledica, ljuljanje kamiona/prikolice zbog vjetra? Snijega nema u Skandinaviji...
Malo se tu fail osjeti, osim AI-a koji i nije nešto jako pametan.
Također, nema nikakvih dinamičnih evenata. Pričam za čistu igru, ne igru s modovima.
Na starom PC-u, u dokumentima imaš save-ov. Prebaci ih na novi PC.

.