Euro Truck Simulator 2 izdvojena tema

poruka: 21.220
|
čitano: 8.176.912
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: ETS2 multy nickovi (da se ekipa lakše skupi)
14 godina
Re: Euro Truck Simulator 2
suMaper kaže...
kign kaže...

Ima tko kakav link za nekakvi pack za prikolice i teret?? Sve sto nadem je posebno,a nemam bas vremena jedno po jedno skidati.

Trailers Mod Pack v 3.2 (126 MB): http://ets2.lt/en/trailers-mod-pack-v-3-2/
Patch for Trailer Mod Pack v 3.2 - ovo ti treba za v1.12:
http://ets2.lt/en/patch-for-trailer-mod-pack-v-3-2/

Trailers and Cargo Pack v 2.5: (428 MB): http://ets2.lt/en/trailers-and-cargo-pack-v-2-5/
Fix for Trailers and Cargo Pack by Jazzycat v2.5- isto kao i gore: 
http://ets2.lt/en/fix-for-trailers-and-cargo-pack-by-jazzycat-v2-5/

Ti si na potezu (biraj) ... {#}

Fala lega.   Budem ovu dolje probao nekako mi se vise svida.

Nego vi koji imate pro mod jel se i vama igra rusi kad udete u graficke postavke?? Sve ostale postavke uredno rade,ali kad udem u grafiku uvijek crash. 

13 godina
neaktivan
kign kaže...
suMaper kaže...
kign kaže...

Fala lega.   Budem ovu dolje probao nekako mi se vise svida.

Nego vi koji imate pro mod jel se i vama igra rusi kad udete u graficke postavke?? Sve ostale postavke uredno rade,ali kad udem u grafiku uvijek crash. 

Ne.Jednom mi se igra srusila rendom ali kad sam vozio,inace sve super radi mapa je odlicna {#}

15 godina
Euro Truck Simulator 2

Savjet za one koji koriste Promods mapu... Sutra bi trebao izaći update za Poland Rebuilding pa si i to ubacite. Ima i Ruska mapa koja radi s trenutnim Promods 1.12 ali najvjerojatnije neće raditi kad ovaj Poljak sutra ili kad već izbaci pa će se trebati pričekati fix za to. Puno novih km i cesta se otvara ovim dodacima pa tko voli....

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Euro Truck Simulator 2

Jel jos kome smetaju ovi zvukovi auta i kamiona kad prolaze pored tvog kamiona bilo na autocesti ili manjim putevima.Moje je mišljenje da su to prebucno stavili i iritira me.Kad prodje auto pored mnene kao da je traktor prošao{#}

Moj PC  
0 9 hvala 0
17 godina
Euro Truck Simulator 2

....super su odradili ovu ver. 1.12.1s. s opcijama za prikolice/terete,pa za izgled kamiona/kabine/ubacili još novih skinova/tereta ...{#}..extra..

Poruka je uređivana zadnji put sub 16.8.2014 23:55 (lion002).
Moj PC  
4 1 hvala 0
13 godina
Euro Truck Simulator 2

Kad ce mp za novi patch?

Moj PC  
1 1 hvala 0
11 godina
neaktivan
Euro Truck Simulator 2

Evo par slika sa danasnje ture :D

fotogenican je jako ovaj moj kamioncic :D fotogenican je jako ovaj moj kamioncic :D

2 1 hvala 0
15 godina
Euro Truck Simulator 2

Malo s novih cesta Skandinavije u omiljenoj Scaniji.

Moj PC  
6 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Euro Truck Simulator 2

Mali bug na promods mapi.Moze se proci kroz to..

EDIT: Dali netko igra ETS 2 na joystick? Dali se preko gljivica moze skretati normalno kao na volanu ili je isto kao i na tipkovnici ili mi je bolje kupiti neki jeftiniji volan?

Poruka je uređivana zadnji put ned 17.8.2014 16:58 (Xperiax1).
Moj PC  
6 0 hvala 0
14 godina
Euro Truck Simulator 2

1.12 patch MP izlazi do kraja idučeg tjedna, ja sam već migrirao na 1.12 :D

Prva slika kamiona, druga mješalica i treća kako su loše izgledaju modeli ljudi u autobusu, plaše me {#}

NHF_NFH_NHF_NFH_NHF_NFH_NHF_NFH_NHF_NFH_NHF_NFH_NHF_NFH_NHF_NFH_NHF_NFH_NHF_NFH_NHF_NFH_NHF_NFH_NHF_NFH_NHF_NFH_NHF_NFH_NHF_NFH_NHF_NFH_NHF_NFH_NHF_NFH_NHF_NFH_NHF_NFH_NHF_NFH_NHF_NFH_NHF_NFH_NHF_NFH
Moj PC  
3 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Xperiax1 kaže...

EDIT: Dali netko igra ETS 2 na joystick? Dali se preko gljivica moze skretati normalno kao na volanu ili je isto kao i na tipkovnici ili mi je bolje kupiti neki jeftiniji volan?

Ja igram na joysticku, i to XBOX360 za PC.
Dakle, joystick košta oko 300 kuna, ili 40-ak €. Ako imaš ti pare, puno ih je bolje potrošit na takav joystick, nego na volan. Zašto? Zato jer za te pare možeš naći neke "no name" volane, koji se ili brzo raspadnu ili nisu dovoljno precizni, a to je onda skoro kao da igraš na tipkovnici.
Što se tiće igranja na navedenom joysticku, osjećaj je puno bolji, neusperedivo bolji na tipkovnici. Gljive su doslovno milimetarski precizne, dakle svaki, pa i najmanji trzaj gljive odražava se u igri (na volanu). Meni lijeva gljiva služi za upravljanje, a desna za okretanje po kamionu (pomicanje glave)
Gas i kočnica? Opet fantastično. Gas i kočnica su tipke RT i LT, odnosno to nisu tipke nego polugice. Razlika je u tome što tipku ili si pritisnuo ili nisi, dakle ili držiš gas do kraja ili ga ne držiš. S ovim polugicama možeš dozirat gas, i to ponovljam, opet vrlo precizno, a to je jako važno u ovoj igri, pogotovo se odražava na potrošnji goriva. 
Na joysticku ima još dovoljno tipki za svjetla, ručnu kočnicu, mjenjanje brzina (sekvencijski mjenjač), board computer, mapu itd.
Ja joystick imam dosta dugo, i za to vrijeme koristio sam ga i za ETS i PES i FIFU i svašta još, ugl. skupio je jako puno sati, a još uvijek savršeno radi.
I da, imate 5 godina garancije, tako da, mislim da se ovo stvarno isplati uzet i svima ga preporučujem (hvala ti Microsofte). 

13 godina
neaktivan
Euro Truck Simulator 2

imam ja isti takav ali mi nije palo na pamet igrat ets s njim...

dali mi mozes rec tocno kako si postavio kontrole na koju tipku

Gaming 4ever.
Moj PC  
2 0 hvala 0
15 godina
leotom kaže...
Xperiax1 kaže...

I da, imate 5 godina garancije, tako da, mislim da se ovo stvarno isplati uzet i svima ga preporučujem (hvala ti Microsofte). 

Gdje to ima 5 godina garancije, posvuda je 3. Inače moj će uskoro navršiti 3 godine, da bi bar krepao pa da ga nosim na reklamaciju prije nego istekne ali stanje mu je predobro, radi kao i kad sam ga prvi put uštekao i sumnjam da će kihnuti pa ništ od toga čini se :D

Isprobao sam i promjenio dosta gamepada (Logitech, Trust, Speedlink...) ali ovaj Xboxov je broj 1, najčvršći i najizdržljiviji a i ergonomski je odličan što mi je najbitnije makar neki se ne mogu naviknuti na pozicije gljiva. Best buy bez dileme.

13 godina
neaktivan
99Mile99 kaže...

imam ja isti takav ali mi nije palo na pamet igrat ets s njim...

dali mi mozes rec tocno kako si postavio kontrole na koju tipku

dakle ovako je to kod mene, meni je super:
A- pozicijska, kratka svjetla
B- duga svjetla

X- ručna kočnica

Y- sva 4 žmigavca
back- mapa svijeta
start- pauza

e sad ide ovo između gljiva, tipke ove "navigacijske"
gore- upali motor
dolje- tempomat
lijevo- putno računalo
desno- truba
kad stisnem lijevu gljivu upali se lijevi žmigavac, desna gljiva je za desni žmigavac
LB- viši stupanj prijenosa (viša brzina), RB- niži stupanj prijenosa (niža brzina)
LT- kočnica, RT- gas

@vrinho ja sam mislio dosad da ima 5 godina garancije haha
evo sad sam pogledao na mom jamstveni list i to, i čini se da imaš pravo, ipak je 3 godine garancija, što je opet odlično :) 

15 godina
Euro Truck Simulator 2

Baš sam mislio igrat malo multiplayer i piše da mi treba patch, sad ja to trebam kupiti ili kaj?

http://www.youtube.com/user/Brzi559
Moj PC  
0 4 hvala 0
13 godina
neaktivan
Euro Truck Simulator 2

Moraš kupit igru (ETS2), a multiplayer ti je džabe samo ako se ne varam još nije došla za najnoviju verziju igre

Moj PC  
0 0 hvala 0
11 godina
Euro Truck Simulator 2

Ako imaš 1.12 verziju ne možeš igrati MP jer patch za MP je trenutno u izradi. Izlazi uskoro.

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Euro Truck Simulator 2

leotom Hvala na objasnjenju {#}

Razmisljao sam si dal da si kupim ili ne.Netko mi kaze da mi je isto kao preko tipkovnice a ja neznam jel nisam nikada igrao sa đojem preko kompa,jedino na PS1 prije oho godina.Rekao mi je prijatelj dati volan,nije neka extra marka ali za ets2 ce posluziti pa ako se raspadne kupujem bolji đoj..

EDIT: Malo novosti o novom Daf-u {#}

http://blog.scssoft.com/2014/08/the-new-daf-xf-euro-6-tease-images.html

Poruka je uređivana zadnji put pon 18.8.2014 14:28 (Xperiax1).
Moj PC  
3 0 hvala 1
12 godina
Euro Truck Simulator 2

Ja jednostavno ne prepoznajem Portugal, Spanjolsku a ni Francusku (za sada) ...

IDEA is not discovered or undiscovered, it come self, it light !
Moj PC  
1 0 hvala 0
15 godina
Euro Truck Simulator 2

Dobro su napravili ovog novog DAFa.

Even if trucks are eating considerable amount of company human and financial resources, we still resist the temptation to ask for money for the upcoming Euro Truck Simulator 2 standard truck models and will continue bringing them to you free of charge in future updates of the game.

Nadam se da će se držati ovog gore :)

Moj PC  
3 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Euro Truck Simulator 2

Napravili su ga zvjerski dobro,a metallic boje im jos poboljsaju izgled.Samo da hoce Renaulta,Mana i Mercedesa ubacit.

Moj PC  
3 0 hvala 0
17 godina
Euro Truck Simulator 2
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
leotom kaže...

Dakle, joystick košta oko 300 kuna, ili 40-ak €. Ako imaš ti pare, puno ih je bolje potrošit na takav joystick, nego na volan. Zašto? Zato jer za te pare možeš naći neke "no name" volane, koji se ili brzo raspadnu ili nisu dovoljno precizni, a to je onda skoro kao da igraš na tipkovnici.
Što se tiće igranja na navedenom joysticku, osjećaj je puno bolji, neusperedivo bolji na tipkovnici. Gljive su doslovno milimetarski precizne, dakle svaki, pa i najmanji trzaj gljive odražava se u igri (na volanu). Meni lijeva gljiva služi za upravljanje, a desna za okretanje po kamionu (pomicanje glave)
Gas i kočnica? Opet fantastično. Gas i kočnica su tipke RT i LT, odnosno to nisu tipke nego polugice. Razlika je u tome što tipku ili si pritisnuo ili nisi, dakle ili držiš gas do kraja ili ga ne držiš. S ovim polugicama možeš dozirat gas, i to ponovljam, opet vrlo precizno, a to je jako važno u ovoj igri, pogotovo se odražava na potrošnji goriva. 
Na joysticku ima još dovoljno tipki za svjetla, ručnu kočnicu, mjenjanje brzina (sekvencijski mjenjač), board computer, mapu itd.
Ja joystick imam dosta dugo, i za to vrijeme koristio sam ga i za ETS i PES i FIFU i svašta još, ugl. skupio je jako puno sati, a još uvijek savršeno radi.

Cisto jedna napomena. Ako uzimate zicni gamepad imate na amazonu.uk ili game.co.uk za 20 funti(s postarinom oko 220kn).  

Za gamepad svakako preporuka,definitivno best buy gamepad. 

14 godina
Euro Truck Simulator 2

Bit če u MP, koji izlazi sutra ili prekosutra podrška za High Power Cargo pack koji ofc uzimam :D

NHF_NFH_NHF_NFH_NHF_NFH_NHF_NFH_NHF_NFH_NHF_NFH_NHF_NFH_NHF_NFH_NHF_NFH_NHF_NFH_NHF_NFH_NHF_NFH_NHF_NFH_NHF_NFH_NHF_NFH_NHF_NFH_NHF_NFH_NHF_NFH_NHF_NFH_NHF_NFH_NHF_NFH_NHF_NFH_NHF_NFH_NHF_NFH_NHF_NFH
Moj PC  
0 0 hvala 0
11 godina
neaktivan

Znas li mozda gdje ce bit za kupit? ili vec ima?

11 godina
neaktivan
Euro Truck Simulator 2

Jel zna neko koje packove podrzava ETS2  MP ???

Ako bi mi mogli napisat na pm! :D

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
FallenArmy911 kaže...

Jel zna neko koje packove podrzava ETS2  MP ???

Ako bi mi mogli napisat na pm! :D

Sve?

14 godina
Euro Truck Simulator 2

Pozz! Pre fora je, i meni vrjedi svake lipe jer inaže neskidam modovove, još če i biti support u MP{#}

Moj PC  
1 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Euro Truck Simulator 2

da li se moze igrat MP bez nekih DLC-ova? (jer vidim da igra ima brdo nekih DLC-ova).....HVALA  {#}

Team32Ipe77
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
Ipe77 kaže...

da li se moze igrat MP bez nekih DLC-ova? (jer vidim da igra ima brdo nekih DLC-ova).....HVALA  {#}

Može, ja sam, jedini DLC koji sad imam je High Cargo Pack

Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: ETS2 multy nickovi (da se ekipa lakše skupi)
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice