Meni su to danas dva puta napravili,istovari prikolicu i afk.Ja ga pokusao izgurat i napravio si 6% stete,a liku danas stekalo i udario u mene i meni 60% stete na kamionu.Stvarno ima debila ali se nadje i korektnih ljudi...
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Ja cekam da pocnu se sobe pravit da mi svi u bugu furamo kolonu pjevajuci " hebo vladu, hebo politiku, u parlamentu. sve njih redom ! " 
Posto mi Hrvati smo poznati po slabom uploadu jel laggamo drugim ljudima ?
Sto leteca kamera i F9 ne radi u toj MP verziji?
Danas sam normalno igrao online i sad ulazim u server i piše mi: You are kicked from server. Reason: Reserved slot.. Nisam ništa napravio krivo pa neznam zašto bi me izbacili sa servera.. Šta da napravim u vezi toga? Dali je netko imao sličan problem?
gdje da nađem update za skinuti?
Danas sam normalno igrao online i sad ulazim u server i piše mi: You are kicked from server. Reason: Reserved slot.. Nisam ništa napravio krivo pa neznam zašto bi me izbacili sa servera.. Šta da napravim u vezi toga? Dali je netko imao sličan problem?
-Evo ja imam taj problem..
gdje da nađem update za skinuti?
Ali nigdje ne mogu naći update, da li moram skinuti opet cijeli mp mod?
edit: tako se updatea
-Evo ja imam taj problem..
Ja isto ali sam odustao nakon 2 puta...
HaH, skinite opet sa SCS-ove stranice mp mod i opet ga instaliraje, meni proradilo 
Jel vama zeli uci u server,meni vec 15 minuta pokusava uci u server i stalno govori da je server pun.
club is full
Jel vama zeli uci u server,meni vec 15 minuta pokusava uci u server i stalno govori da je server pun.
Ko čeka taj dočeka 
Znaci, ima glupljih sofera od AI-ja? Ahh, njima nikakav patch ne pomaze jeli :)
imam problemcic
kamion kad zakocim ide sam naprijed
kad ubacim u R ide sam unazad
kada je u N (leru) obrtaji odu ma maximalno
sta je tu problem?? a na ravnici nemoram drzati gas sam ubrzava do maximuma :)
Zaglavila ti se pedala gasa
izgleda pobenavio ali se sam vraio u normalu za sada :)
Nov sam na ovom forumu, nadam se da mi necete nesto zamjeriti.
Imam ETS 2 1.7.0 verziju, da li mogu igrati multiplayer sa tom verzijom, ako ne da li mi neko moze poslati tacan link igre i moda da mogu igrati sa vama MP..
Hvala unaprijed, nadam se brzom odgovoru. :)
Imam ETS 2 1.7.0 verziju, da li mogu igrati multiplayer sa tom verzijom, ako ne da li mi neko moze poslati tacan link igre i moda da mogu igrati sa vama MP..
Za MP moras imati i legit i najnoviju Steam v1.9.24.1s ... link igre: http://www.eurotrucksimulator2.com/
mod skini ovdje: http://alpha.ets2mp.com/ ali i za to ti treba Steam nalog
------------------------
Zboogom mape, skinovi i ostali modovi ... odoh ja u MP-ovce (ma nee medj´ ovce) ...
... 
Koliko sam cuo, treba original imati za MP?!?
Hvala na odgovoru, izgleda da cu morati nastaviti samostalno da se vozam, sto me je malo smorilo ali sta se moze...
Malo smo si popili 
Dao sam ti TD sam zato sto nemas sestru i neces s nama vozit :D
Jbg vi samo po UK vozite,aj sutra moramo neki konvoj nas par organizirat..
Jbg vi samo po UK vozite,aj sutra moramo neki konvoj nas par organizirat..
Ma osli smo gore jer smo mislili da nema guvze u gradovima, na kraju smo popusili, istovaro sam teret 10 min da bi na kraju prekinuo posao da mozemo ic dalje, al sam oso onda off
htio bi igrati MP neka mi netko pojasni kak to instalirati i ........
- Znaci ovako, skines ovo i pise ti 'Sign Trought Steam' i to stisni i ulogiraj se na steam, zatim ce ti oc zeleni pravokutnik i to stisnes i to je to, i dalje znas sam :D
- Da te podsjetim, trebas imati original kljuc, ako nemas mislim da nemozes igrat MP.
- Skini ovo.
Lega suMaper i ja :D
Hmm, ak se ne varam vidio sam ovaj Volvo jučer u jednoj od garaža za popravljanje i bilo je par "balkanaca"(neki bosanac i ne znam još ko) tamo, e sad ne znam el ste to vi bili?!
Inaće bio sam u bijeloj Scaniji sa crvenim trakama gore. 
gdej da to popravim?????
gdej da to popravim?????
Kupi igru