Euro Truck Simulator 2 izdvojena tema

poruka: 21.220
|
čitano: 8.167.410
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: ETS2 multy nickovi (da se ekipa lakše skupi)
14 godina
neaktivan
Re: Euro Truck Simulator 2
Damir1908 kaže...
GALA132 kaže...

Meni redovno izbacuje da nemam orginal verziju, tako da moram izaci pa ponovo uci u igricu. Imali neko neki savjet u vezi toga? Inace imam verziju 1.1, to sad dobijo uz igricu kad sam je skinuo sa torenta. :D

Koji kralj hahaha.. ako nemas 6-7 eura za igru kad je na popustu onda ne znam sta da ti kazem. 

Čuj bio sam u takvim vodama kada nisam imao šta jest, a da nepričam izdvajanje 50kn za igru, hvala bogu i ta vremena su mi prošlost, tako da nekog razumijem..

Život čudne knjige piše, lozovača brige briše...
17 godina

Nemas za jest a za internet i komp imas? Zakon jbt. nzn ako je to stvarno istina mogu jedino rec da si blesav. Mjesto da ljepo napises da neces kupit jel si skrt i gotova stvar.

You got to lose to know how to win
Poruka je uređivana zadnji put pet 13.12.2013 23:50 (R4zOR229).
13 godina
R4zOR229 kaže...

Nemas za jest a za internet i komp imas? Zakon jbt. nzn ako je to stvarno istina mogu jedino rec da si blesav. Mjesto da ljepo napises da neces kupit jel si skrt i gotova stvar.

WTF, u cemu je tvoj problem jbt.

Covjek je lijepo reko da je bio(proslo vrijeme) u vremenima kada nije imo za hranu ko i mnogi balkanci, to sto si ti balavac od 13 godina i nisi prozivio sto su neki ne mora da bude stvar ismijavanja.

13 godina
neaktivan
Euro Truck Simulator 2

eto malo mojih slika :):) iz pocetka pa do kraja.... VOLVO <3{#}

e ovdje sam zapeo xD e ovdje sam zapeo xD
Moj sadašnji volo :) Moj sadašnji volo :)

6 2 hvala 0
17 godina
Xpider kaže...
R4zOR229 kaže...

WTF, u cemu je tvoj problem jbt.

Covjek je lijepo reko da je bio(proslo vrijeme) u vremenima kada nije imo za hranu ko i mnogi balkanci, to sto si ti balavac od 13 godina i nisi prozivio sto su neki ne mora da bude stvar ismijavanja.

Nzn ocito je jedino meni nelogicno da covjek koji nema sta jest igra doma igrice. Ja te koje nemaju sta za jest vidim samo na cesti kak zicaju par kuna za brasno, i sumnjam da doma imaju komp i internet i igraju igrice.

You got to lose to know how to win
13 godina
neaktivan
R4zOR229 kaže...

Dečkići,k****** se kako pomažete developerima tako da kupujete igrice za par eura.Očito da nikad niste izdvojili iz vlastitog novčanika (pored režija koje ne plaćate) 400 ili 500 kn.Tako se pomaže,a ne ovo seruckanje.Mislim,j*** mi se živo ali šta je previše previše je.I koji d**** bi uopće kupovao ako na internetu postoje milijarde gigabajta podataka koji samo plutaju tako da vas molim da prestanete s tim k*******.{#}

15 godina
goransmy kaže...
R4zOR229 kaže...

Dečkići,k****** se kako pomažete developerima tako da kupujete igrice za par eura.Očito da nikad niste izdvojili iz vlastitog novčanika (pored režija koje ne plaćate) 400 ili 500 kn.Tako se pomaže,a ne ovo seruckanje.Mislim,j*** mi se živo ali šta je previše previše je.I koji d**** bi uopće kupovao ako na internetu postoje milijarde gigabajta podataka koji samo plutaju tako da vas molim da prestanete s tim k*******.{#}

Hold, HOLD ON... Ti kažeš da ne treba kupovati i podržavati developere? Ajde samo se zamisli koliko su oni SATI i TRUDA potrošili na ono što ti igraš, i onda samo tako da odeš na net i piratiziraš? Mislim stvarno.. I ja sam donedavno piratizirao ovu igricu, no kada je bila na popustu KUPIO sam je, iako imam 15 godina, dao sam svoje novce koje sam uštedio tako da mi tu nemožeš srati da nisu moji novci.

Whomsoever takes this sword shall wield the power eternal.. But, as the sword remains fresh, so must power SCAR the spirit. -Frostmourne | R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011.
Poruka je uređivana zadnji put sub 14.12.2013 10:30 (luxxxfromhell).
12 godina
neaktivan
goransmy kaže...
R4zOR229 kaže...

Joj daj kaj se delas pametan, ti si kao dal kad za koju igricu 500kn, a i rezije sigurno ne placas... Ova igrica kost par desetica, u cem je tu problem? Onaj ko voli kamione za njega je takva igra odlicna, ko ne voli hebemu se za igru itd... Ko i meni za pucacine koje kostaju par stotina kuna, a ne vrede pol k***a...

12 godina
luxxxfromhell kaže...

Hold, HOLD ON... Ti kažeš da ne treba kupovati i podržavati developere? Ajde samo se zamisli koliko su oni SATI i TRUDA potrošili na ono što ti igraš, i onda samo tako da odeš na net i piratiziraš? Mislim stvarno.. I ja sam donedavno piratizirao ovu igricu, no kada je bila na popustu KUPIO sam je, iako imam 15 godina, dao sam svoje novce koje sam uštedio tako da mi tu nemožeš srati da nisu moji novci.

15 god. mu je tek a sazreo kao da mu je 40+ vec ... pa cak i razlikuje sljam ljudskog roda (grebatore, pirate ... etc) od ostalih ... duboko se klanjam ovoj dobi sa ovom zreloscu ...

Posedovanje compa (i neta) i glad ne idu ruku pod ruku, ili je blesavo (citat) ili besmisleno ...

IDEA is not discovered or undiscovered, it come self, it light !
15 godina
goransmy kaže...
R4zOR229 kaže...

Zašto se uopće javljaš, igru nisi kupio nego se hvališ kako skidaš piratske i onda bi još moralizirao {#} 

12 godina
vrinho kaže...

Zašto se uopće javljaš, igru nisi kupio nego se hvališ kako skidaš piratske i onda bi još moralizirao {#} 

Pa zar to nijo ocito, jer mu je to elementarna psiholoska potreba (bojim se veca od hrane) ... zasto bi inace svaki post potpisivao (zavrsavao) sa piratskim sesirom !?! ... {#}

--------------------------

Hm, a cini mi se da ni ovo nije bas za bacit ... u jbt jos cu i ja zalutati u Scania fan ... {#}
http://ets2.lt/en/king-of-the-road-streamline/

Poruka je uređivana zadnji put sub 14.12.2013 15:37 (suMaper).
13 godina
neaktivan
Euro Truck Simulator 2

Piratizirati igre, filmove muziku itd. je kradja. Kod nas, zakoni koji to pitanje 'uredjuju' su toliko mlitavi i neefikasni, da omogucavaju svakom pojedincu da sam odluci kako ce se prema tome postaviti. Nasa Balkanska stvarnost govori da je na ovim prostorima posteno raditi i posteno placati sramota, dok je krasi/dangubiti/mutikasiti stvar prestiza i nesputanog herojstva.

Caruga FTW.

Dok tome bude tako, gusit cemo se u ovoj govnjarskoj zabokrecini i nema nam boljitka. A sto se tice 'ne imati za kruh pa moram krasti', samo jedan primjer iz mog stvarnog zivota. Jednom sam radio u jednom shopu. Dodje mama s djecacicem od 5-6 godina. Kaze mali: mama kupi mi Zivotinjsko carstvo (mikroskopsku cokoladicu) mooolimm teeee mamaaaa! Mama: drugi put, Ivane, mama nema sada novaca.... i kupi od mene kutiju Winstona...

5 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Euro Truck Simulator 2

Dečki,imate razne Call of dutyje i Medal of honoure skinute s neta i tu ,kako kaže jedan,moralizirate.Jel se itko od vas sjeća,makar sumnjam jer ste još djeca,koliko je koštao Gran Turismo2 kad je izašao?Naravno da ne.E,kad je izašao ja sam ga naručio i nije bio jeftin.Poslije toga sam digao kredit i kupio auto.Nakon toga sam doooobro razmislio kada ću i koju kupiti jer PLAĆAM REŽIJE.Nekome možda čudno ali ima nas dosta starijih gamera,a pod gamer smatram nekoga koji igra iz gušta već godinama.Sigurno među vama ima netko od staraca koji još odigraju nešto na kompu,a posebno skidam kapu dečkićima koji su ovdje pokazali dobro znanje,naravno da sam koristio neke savjete,i njima ću i dalje lajkati i dobre slike i dobre modove jer ih i ja prepravljam...već dosta godina.Dalje...moj euro truck nije piratski (jbg. dobio sam ga besplatno od kolege koji ima godinama cd i dvd shop sa igrama i filmovima) niti je bio onaj prvi ali mi je stvarno smiješno kako se sad razbacuje s kupovinom od par € a ne zna kako je kupovati skupe igre.Nemojte se ljutiti ali morao sam to sve reći.I neću nestati odavde jer je tu nepresušan izvor svakavih dobrih ideja,mislim na skinove jer ih uređujem (ne samo za Euro Truck).

Samo za kolegu jedna sitnica,Napoleon nije bio pirat... {#}

Bilo kako bilo,i dalje ću tražiti savjete od vas pa makar me obrisali!!!!!
Vozim DAF-a....

7 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Euro Truck Simulator 2

Sjecam se ja ko dan danas kad sam na ps1 (kocki) igrao gt2,bome su to lijepa vremena bila {#}

Moj PC  
2 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Xperiax1 kaže...

Sjecam se ja ko dan danas kad sam na ps1 (kocki) igrao gt2,bome su to lijepa vremena bila {#}

Sjetim se tih vremena, sav sretan se vratim iz škole, dobijem 5... stara me pusti napokon da igram GT2, ja u sobu.. a stari visi na tome, i neda nikome, onda sjedi i gledaj kako on igra, navuko se čudo :P

Život čudne knjige piše, lozovača brige briše...
13 godina
neaktivan
Euro Truck Simulator 2

Dobro veče kamiondžije ;)
1. slika- moj Volvo i brodić na nekom zanimljivom skretanju
2. slika- neznam jel se vidi, al ostala mi je još 1 litara goriva, zadnjih 50ak kilometara sam vozio sa jako laganim gasom (na xbox360 gamepadu igram). eto šta se dogodi kad budala zaboravi ranije gorivo natočit xD 

Coca cola Volvo i brodič Coca cola Volvo i brodič
Poruka je uređivana zadnji put sub 14.12.2013 19:18 (leotom).
Moj PC  
5 1 hvala 0
12 godina
neaktivan
goransmy kaže...

Dečki,imate razne Call of dutyje i Medal of honoure skinute s neta i tu ,kako kaže jedan,moralizirate.Jel se itko od vas sjeća,makar sumnjam jer ste još djeca,koliko je koštao Gran Turismo2 kad je izašao?Naravno da ne.E,kad je izašao ja sam ga naručio i nije bio jeftin.Poslije toga sam digao kredit i kupio auto.Nakon toga sam doooobro razmislio kada ću i koju kupiti jer PLAĆAM REŽIJE.Nekome možda čudno ali ima nas dosta starijih gamera,a pod gamer smatram nekoga koji igra iz gušta već godinama.Sigurno među vama ima netko od staraca koji još odigraju nešto na kompu,a posebno skidam kapu dečkićima koji su ovdje pokazali dobro znanje,naravno da sam koristio neke savjete,i njima ću i dalje lajkati i dobre slike i dobre modove jer ih i ja prepravljam...već dosta godina.Dalje...moj euro truck nije piratski (jbg. dobio sam ga besplatno od kolege koji ima godinama cd i dvd shop sa igrama i filmovima) niti je bio onaj prvi ali mi je stvarno smiješno kako se sad razbacuje s kupovinom od par € a ne zna kako je kupovati skupe igre.Nemojte se ljutiti ali morao sam to sve reći.I neću nestati odavde jer je tu nepresušan izvor svakavih dobrih ideja,mislim na skinove jer ih uređujem (ne samo za Euro Truck).

Samo za kolegu jedna sitnica,Napoleon nije bio pirat... {#}

Bilo kako bilo,i dalje ću tražiti savjete od vas pa makar me obrisali!!!!!
Vozim DAF-a....

Sunce mu drago ljubim... Radje dam novce tom malom timu iz SCS Software.a nego nekom timu koji radi pucacine, i to one katastrofalne, di su radnje u buducnosti(bar je moje misljenje da je to katastrofa) tipa CoD i slicni i takve gluposti ne vredi kupovat, i jos k tome kosta 500kn, wtf... 
I ta kupnja od par desetaka kn i nije neko razbacivanje... I kaj sad ako zicaju starce za pare... Ne kuzim kaj tebe tolko muci... 

Poruka je uređivana zadnji put sub 14.12.2013 20:20 (Lettel).
12 godina
Euro Truck Simulator 2

He, ne da vrag mira i ja morao poci kupit Scaniu, kad povuci potegni, nikako da se odlucim koju i kupim obje {#}
Hm, ali sad je pitanje u koju prvo sjesti ? ... ajd pomozite ...

11 1. King of the road
4 2. Jack Daniels
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
suMaper kaže...

He, ne da vrag mira i ja morao poci kupit Scaniu, kad povuci potegni, nikako da se odlucim koju i kupim obje {#}

Evo, ja dao glas za King Of The Road!

Kakva je to Skandza koja nema bar malo crvenoga!?!?{#}

12 godina
Euro Truck Simulator 2

Hehe, mirise mi de te pali crvena boja i u RL ... {#}

------------------------------------

Update your copy of the game to version 1.8.2.5! (i Steam i ne-Steam)
Please do not apply this patch manually to Steam edition of the game. It will be applied automatically.
Local link (slow)
    Patch from any older version to 1.8.2.5 (~525 MB)
    Patch from 1.8.2.3 to 1.8.2.5 (~8 MB)
What's new in this update:
1.8.2.5
    Fixed crash with new Volvo in UK
1.8.2.3
    All-new Scania Streamline truck model
http://www.eurotrucksimulator2.com/update.php
http://ets2.lt/en/ets-2-update-1-8-2-5/

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
suMaper kaže...

S obzirom da ne pijem alkohol dao sam glas "King of the road" skinu naravno ,)

Isprobao sam streamline, sivđa mi se interijer ali nikakve druge posebne razlike ne vidim u odnosu na "staru" R seriju. Ok manje troši i motor je napredniji ali vizaulno su gotovo isti. 

S obzirom da još nisam našao tunig pack koji radi na tom modelu, a niti skinovi s R serije mi ne rade, a ne da mi ih se sada konvertirati, ostajem do daljnjeg pri R620 ;)

Tempus fugit
12 godina

Da li je jednostavnije igrati sa gamepadom ili tipkovnicom,trenutno igram sa tipkovnicom no nemam neki osjećaj prilikom vožnje pa me zanima da li je ugodnije sa kontrolerom ?

14 godina
Euro Truck Simulator 2

Otkad je izasla, igram sa tipkovnicom, a skrecem sa misem.Da imam G27 igrao bi sa njim, posto nemam.........

1 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
ArminBHF44 kaže...

Da li je jednostavnije igrati sa gamepadom ili tipkovnicom,trenutno igram sa tipkovnicom no nemam neki osjećaj prilikom vožnje pa me zanima da li je ugodnije sa kontrolerom ?

ako nemaš volan, najbolje je igrati mišem.
Možeš skretati s njim kao s volanom, dozirati gas, kočnicu istovremeno micati kamerom pritiskom na neku tipku, kotačićem mjenjati brzine...

ETS2 Croatia http://www.facebook.com/pages/Euro-Truck-Simulator2-Croatia/431952926867042
14 godina
Euro Truck Simulator 2

Left mouse-Gas

Right mouse-Kocnica

Mouse wheel-Zmigavci

FTW!!

6 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Euro Truck Simulator 2

http://www.speedyshare.com/6285n/zzzzzzzHard-Economy-v2.1-by-vrinho.scs

To sam sebi prilagodio, nije baš najbolje napravljen freight market jer je cijena po kilometru 2 eura, a inače u RL je od 0,8 € do 1,2 €

Al zato kad vam rade vozači super je napravljeno, skill 0.8 vam jedva donosi zaradu, nekad i felša pa gubite pare, dok skill 10 redovno donosi po 100 - 200 eurića kući

Isto tako napravio sam kunu, tečaj 7.3 naprema 1 euru

Što znači da za 1 euro dobijete 7,3 kuna.

Par SSova, to je moj profil, novce nemojte gledat jer dok sam to isprobavao sjedali su novci ko ludi, tak da ću to resetirat na nekih 20 tisuća kuna. Inače sve kamione sam kupio sam, samo sam uzeo kredit kad sam skupio dovoljno para za prvog čovjeka da uzmem tak da mog popunit garažu :) I isto tak, mala garaža košta 700 tisuća kuna, dok velika košta 2 milijuna :)
Pa si skupljajte sad pare za to hehe

Ak ima kakav bug, slikajte, snimite, javite mi na privatnu poruku :)

http://i.imgur.com/4W6s3zs.png

http://i.imgur.com/hy9PNHG.png

http://i.imgur.com/WfFVp4u.png

Moj PC  
2 0 hvala 1
16 godina
neaktivan
ArminBHF44 kaže...

Po mom mišljenju s gamepadom, ali ovisi s kakvim naravno. S nekim gampadom od 50 kuna nećeš postići ništa jer vjerojatno nećeš moći postaviti osjetljivost kako treba. 

Igram s gamepadom već pola godine i ne vjerujem da bih se više mogao vratiti na tipkovnicu.

Jedna od prednosti gamepada je što možeš igrati zavaljen, ne moraš imati ruke na stolu kao kad igraš s tipkovnicom i mišem. Ja osobno preferiram takav način igre

Ako možeš najbolje prije isprobati gampad a ako se odlučiš preporučujem xbox360 gamepad. Nije jeftin ali je odličan, mnogi ga hvale, a dosta ljudi igra s njim ETS.

Tempus fugit
Poruka je uređivana zadnji put ned 15.12.2013 16:51 (robisierra92).
12 godina
robisierra92 kaže...
S obzirom da ne pijem alkohol dao sam glas "King of the road" skinu naravno ,)

Isprobao sam streamline, sivđa mi se interijer ali nikakve druge posebne razlike ne vidim u odnosu na "staru" R seriju. Ok manje troši i motor je napredniji ali vizaulno su gotovo isti. 

S obzirom da još nisam našao tunig pack koji radi na tom modelu, a niti skinovi s R serije mi ne rade, a ne da mi ih se sada konvertirati, ostajem do daljnjeg pri R620 ;)

Da, pa zato je vjerojatno mnogima izgledalo glupo sto sam si kupio dvije Scanije umjesto jedne i promjenio skin {#}
Nova je samo po tome sto nista ne stima sa stare a to novo sam jeedva zapazio i uz pomoc videa gdje mi je takoreci prstom pokazivao razliku {#}
Kako god, zahvaljujem svima na pomoci (glasanju), a vidim vas rezultat 9:2 za King, onaj jedan za Jack je moj {#}
I evo upravo sjedam u Novu Scaniu (ne nije mi to prva Scanije) i krecim u uzivanciju ... {#}

13 godina
neaktivan
Euro Truck Simulator 2

evo poceo sam igrat sam misem i puno mi je zabavnije preporucujem svima

Gaming 4ever.
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
coso9288 kaže...

Left mouse-Gas

Right mouse-Kocnica

Mouse wheel-Zmigavci

FTW!!

bolje pokret mišem prema gore..povećavanje gasa, pokret prema dolje, smanjivanje gasa i kočenje...
lijevo-desno..okretanje volana 

ETS2 Croatia http://www.facebook.com/pages/Euro-Truck-Simulator2-Croatia/431952926867042
Poruka je uređivana zadnji put ned 15.12.2013 16:55 (gefufna).
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: ETS2 multy nickovi (da se ekipa lakše skupi)
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice