Nakon podužeg igranja pirata večeras je kupljen original
. Šteta što na Gala Storeu nije bilo DLC jefitniji (nisam ga kupio, lijen sam tj čekam neku akciju) , dok je base game koštao 6$
(p.s.: akcija vrijedi do sutra tako tko hoće original preko Steama za male novce neka požuri).
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Jel ima ko dobar tuning mod za mercedesa ? Njih par sam probao ali na svakom ima bug (nestanu svijetla ili izbaci iz igre) .. Hvala unaprijed
Niko ?
Niko ?
?
rijetko kad se nasmijem na neke komentare al si me sad postenski nasmijao 
Niko ?
?
rijetko kad se nasmijem na neke komentare al si me sad postenski nasmijao 
Moja greška. Mislio sam "Niko nema mod ?" u tom smislu , pogrešno sam se izrazio. Al haj' život ide dalje
Koji winter mod koristite? Ja bi ga koristio sa scandinavia mapom i DLC-om...
EDIT: Stavio sam ovaj winter mod v3, jedini problem sto nemogu staviti lance, svi ostali kamioni ih imaju, samo moj nema. Imate li kakvu ideju?
odkad igram igricu, (od kako je izasla), probao sam sve mape i uvjek se vraim TSM, jer mi je nekako najbolja, ali ono sto me stalno kopaje; kako to da jos nitko nije napravijo nekakav mod, za brodove, avione vlakove bla, bla, da se recimo kad dodes na ukrcaj nas brod uvjek ceka, klako jos niko nije napravijo da ima nekakv red voznje recfimo, nekad se desi nesto pa zakasnes na ukrcaj pa cekaj sljedeci trajekt, koliko vidim ima Vas pregrst koji se bavite modovima, mapama i sta ti ja znam, dali netko mozda ima ideju za vako nesto
i opet sam se vratio na svoju scaniu, mani volvo, ;)
EE pozdrav ljudi, jel bi mi htio tko uzet ETS2 sa ove stranice http://store.indiegala.com/index.php/active-discounts/euro-truck-simulator-2.html.
Dakle, ja Vama kupim bon od 50 kn, pošaljem Vam kod sa bona, i vi meni onda kupite igru.
Aj molim vas nek se javi neko na PM ;)
EDIT: Stavio sam ovaj winter mod v3, jedini problem sto nemogu staviti lance, svi ostali kamioni ih imaju, samo moj nema. Imate li kakvu ideju?
vrijeme je da posetis servis, ocito davno nisi bio ... 
odkad igram igricu, (od kako je izasla), probao sam sve mape i uvjek se vraim TSM, jer mi je nekako najbolja, ali ono sto me stalno kopaje; kako to da jos nitko nije napravijo nekakav mod, za brodove, avione vlakove bla, bla, da se recimo kad dodes na ukrcaj nas brod uvjek ceka, klako jos niko nije napravijo da ima nekakv red voznje recfimo, nekad se desi nesto pa zakasnes na ukrcaj pa cekaj sljedeci trajekt, koliko vidim ima Vas pregrst koji se bavite modovima, mapama i sta ti ja znam, dali netko mozda ima ideju za vako nesto
i opet sam se vratio na svoju scaniu, mani volvo, ;)
TSM mapa je dosadna iz razloga što su na njoj tvoji radnici previše sposobni (20 000€/D), tako da si ti nepotreban u toj priči. Jednostavno odeš malo do grčke ili afrike s trajektom, dani prolaze, a pare kapaju u firmu.
EE pozdrav ljudi, jel bi mi htio tko uzet ETS2 sa ove stranice http://store.indiegala.com/index.php/active-discounts/euro-truck-simulator-2.html.
Dakle, ja Vama kupim bon od 50 kn, pošaljem Vam kod sa bona, i vi meni onda kupite igru.
Aj molim vas nek se javi neko na PM ;)
ajde ljudi netko plz, htio bi imat original, a nemam ni paypal ni karticu, necu vas prevarit. Dakle, ja Vama prvo bon, pa vi meni cd key ;)
Kolega ajde evo uzet ću ti ja, daj mi svoj skype
kako rjesit problem na prikolici nema guma ? :S ... i kako opet da mi se prikaze cijela mapa nakon winter moda? iskljucio sam ga ..
vrijeme je da posetis servis, ocito davno nisi bio ... 
Cim sam stavio mod sam otisao u servis, al nisam znao da se nalaze samo na onim najjeftinijim gumama. 
TSM mapa je dosadna iz razloga što su na njoj tvoji radnici previše sposobni (20 000€/D), tako da si ti nepotreban u toj priči. Jednostavno odeš malo do grčke ili afrike s trajektom, dani prolaze, a pare kapaju u firmu.
... samo za one koji su jos koliko juce pitali koja je mapa bolja i nisu culi za hard economy ... 
Ajde pomažite, evo lista modova što imam, trenutna verzija igre je 1.7... uglavnom imam ovaj problem, otkad sam stavio ove modove, kiša u igri mi uopće više nepada, neznam koji mod je blokira ili šta se događa:
TSM Map v4.1.2a
Traffic Mod
Trailers Pack
Real Physics v7
Awesome Rain v3.5
Realistic Headlights v1.5
Realistic Weather Sounds v1.4
New Volvo FH2013 Interior
New Mercedes Interior & Exterior
Ajde pomažite, evo lista modova što imam, trenutna verzija igre je 1.7... uglavnom imam ovaj problem, otkad sam stavio ove modove, kiša u igri mi uopće više nepada, neznam koji mod je blokira ili šta se događa:
TSM Map v4.1.2a
Traffic Mod
Trailers Pack
Real Physics v7
Awesome Rain v3.5
Vidi u postavkama da nisi slucajno postavio klizac za kisu skroz u lijevo. Neki modovi traze da to ucinis prije nego ih instaliras.
ETS2 za 6.79€ na Steam-u. Navalite!!! 
ETS2 za 6.79€ na Steam-u. Navalite!!! 
Svejedno ce jos biti ruzicastih kamiona 
kako rjesit problem na prikolici nema guma ? :S ... i kako opet da mi se prikaze cijela mapa nakon winter moda? iskljucio sam ga ..
Hm, pa na ovo ti se ne moze dati pravi odgovor niti uz najbolju volju, jer je za to potreban dodatni info. Kako da ti namontiram gume kad neznam ni o kojoj prikolici se radi niti koristis li neki pack ili ne.
A winter mod pri ukljucivanju kvari pogled na tsm mapu a iskljucivanjem vraca na predhodno stanje tj. na normalan, ok prikaz cijele tsm , a ti pitas upravo to "kako da vratis na predhodno stanje ?" ... uf, uf, ...
Vidi citat ispod, to ti je super primjer lijepo i detaljno obrazlozenog pitanja (problema) tako da vec samo pitanje prosto vice i odgovor: "provjeri klizac" ... zar ti se ne cini tako ?
TSM Map v4.1.2a
Traffic Mod
Trailers Pack
Real Physics v7
Awesome Rain v3.5
Nova beta verzija dostupna 1.7.2.1
Hmm, malo me povukla nostalgija i sjecanja pa evo i vama dajem par fotki da vidite bar dio iz mog trucker-skog zivota, nadam se da nece biti bas veliki smor ali dobro to cu vec vidjeti, tu/td ce mi sve reci ...
Prikazani su simulatori, ne meni to nije igra jer ja to koristim iz istih razloga i potreba kao vecina vas sto gleda prati i navija za razne klubove (utakmice)
RIG´n´Roll, 18 WoS Long Haul, ets1 i gts. Da ets2 sam namjerno izostavio jer vam je on poznat.
EDIT: uf, uf, upravo sam skuzio da ne znam (ne mogu) staviti vise slika bez Silverlight 
pozz svima jel mi moze netko dat dobre modove za Euro Truck Simulator 2 - Going East?? poprvi put igram igru pa neznam koji su modovi najbolji

...sredili su bug sa ogledalima i ne zamjenjuje sve scanie u igri,može se posebno kupiti u salonu...