Euro Truck Simulator 2 izdvojena tema

poruka: 21.205
|
čitano: 7.959.000
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: ETS2 multy nickovi (da se ekipa lakše skupi)
13 godina
neaktivan
Re: Euro Truck Simulator 2
goransmy kaže...
Damir1908 kaže...
goransmy kaže...

Nema to veze.Baš me zanima odakle je.Koja je to f***** verzija da su kamioni rozni.

pa piratska pobogu... napravljena je zastita ako nemas original igru nakon par km predenih kamion u rozo se ofarba..i meni se to desilo pa sam na kraju promjenio nesto u configu ili dodao misecini ugl ima na youtube sam treba pogledat

ne drži vodu...meni se još to nije desilo zato me zanima odakle je i koja je uopće verzija.

a istina da ne desava se svima al eto nekima se desi , nzm ocemu ovisi ta zastita i kako i kad reagira 

Nadam se da sam pomogao, ako jesam prst gore
12 godina
neaktivan
Damir1908 kaže...
goransmy kaže...
Damir1908 kaže...
goransmy kaže...

Nema to veze.Baš me zanima odakle je.Koja je to f***** verzija da su kamioni rozni.

pa piratska pobogu... napravljena je zastita ako nemas original igru nakon par km predenih kamion u rozo se ofarba..i meni se to desilo pa sam na kraju promjenio nesto u configu ili dodao misecini ugl ima na youtube sam treba pogledat

ne drži vodu...meni se još to nije desilo zato me zanima odakle je i koja je uopće verzija.

a istina da ne desava se svima al eto nekima se desi , nzm ocemu ovisi ta zastita i kako i kad reagira 

A kakva je to zaštita?Nisam siguran da sam na to naletio u ovoj svojoj verziji...

13 godina
neaktivan
goransmy kaže...
Damir1908 kaže...
goransmy kaže...
Damir1908 kaže...
goransmy kaže...

A kakva je to zaštita?Nisam siguran da sam na to naletio u ovoj svojoj verziji...

NZm, koja je to "tvoja "verzija al ja odkad sam 1.7.0 al nisam siguran kamion mi se u rozo ofarbo i nesto sam cacko i uspio sredit igru da to ne radi ne sjecam se 

12 godina
neaktivan
Damir1908 kaže...
goransmy kaže...
Damir1908 kaže...
goransmy kaže...
Damir1908 kaže...
goransmy kaže...

NZm, koja je to "tvoja "verzija al ja odkad sam 1.7.0 al nisam siguran kamion mi se u rozo ofarbo i nesto sam cacko i uspio sredit igru da to ne radi ne sjecam se 

Onda jednostavno reci da ne znaš u čemu je stvar! Nema tu moje tvoje verzije.Većina nas tu igra 1.7.0

15 godina
neaktivan
goransmy kaže...
Damir1908 kaže...

Onda jednostavno reci da ne znaš u čemu je stvar! Nema tu moje tvoje verzije.Većina nas tu igra 1.7.0

I u mene je 1.7.0, presao sam blizu 10000km sa 1.7.0 verzijom i nije mi se kamion prefarbao u rozo

http://www.speedtest.net/result/2906188858.png
14 godina
Euro Truck Simulator 2

Skoro svaki prokleti dan se mora pisati o rozim kamionima i piratskoj verziji igre? Koji vam je k....?

Moj PC  
10 4 hvala 3
13 godina
neaktivan
goransmy kaže...

Pa reko sam da ne znam u cemu je stvar..cito sam engdje da kao steam radi taj klinac nekako... 

12 godina
neaktivan
Damir1908 kaže...
goransmy kaže...

Pa reko sam da ne znam u cemu je stvar..cito sam engdje da kao steam radi taj klinac nekako... 

Kod mene samo mogu biti krivi modovi,naravno,oni koji se "kolju" ali jednostavno se to obriše i stvar je riješena.

13 godina
neaktivan
goransmy kaže...
Damir1908 kaže...
goransmy kaže...

Kod mene samo mogu biti krivi modovi,naravno,oni koji se "kolju" ali jednostavno se to obriše i stvar je riješena.

Ne mogu modovi farbat kamione u rozo msm na igru je stavljena zastita i

to radi ali ovo vise ne sljaka jer je 1.5.1 verziju napravljeno 

12 godina
R4zOR229 kaže...

Jel dela snjeg na TSM mapi?

Netko se zalio da ne vidi cijelu TSM mapu sa modom za snjeg i zbog toga ja pretpostavljam da radi ali ja to nisam probao, a dole ti je mod da ipak mozes vidjeti cijelu TSM ...
http://en.file-upload.net/download-8276952/zzzzzzWinterModV3_view-za-TSM.scs.html

goransmy kaže...

nisi nov, zar ne mislis da bi bilo pozeljno da skracujes ovako duuuge i besmislene citate ...

EDIT:

goransmy kaže...

pa koliko njih si usrecio tim tvojim rjesenjem ? ...

IDEA is not discovered or undiscovered, it come self, it light !
Poruka je uređivana zadnji put pon 25.11.2013 23:19 (suMaper).
13 godina
neaktivan
Euro Truck Simulator 2

p.s. ovo sto sam pisao oko piratizma ..odmah da se zna IMAM ORIGINAL igru i mogu moderatori vidit sliku di sam sliko kako je skidam preko steama da dzabe ne pokupim karton, a sto se tice ovog fixa taj vise ne radi ali sam htio da objasnim o cemu je rijec i zasto kamion se farba u rozo al nisam dao rjesenje !!! 

Moj PC  
0 2 hvala 0
12 godina
neaktivan
Euro Truck Simulator 2

ljudi moji sta je ovo

da li je ovo sala ili zaista radi ovaj multiplayer ? Ja ga ne mogu skinuti zbog onog surviva, {#} gladajuci po komentarima ovo radi

Poznat ćeš me i po mraku po felgama i šestaku a ja tebe po oblaku dima što izlazi iz tvog tdi-a!!!!!!

0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
vucko40 kaže...

ljudi moji sta je ovo

da li je ovo sala ili zaista radi ovaj multiplayer ? Ja ga ne mogu skinuti zbog onog surviva, {#} gladajuci po komentarima ovo radi

Na filmicu se nista ne vidi od multiplejera.Na pocetku FRAPS (ili cime vec snima) ide u real time, kao film. Kad treba pokazati ono 'socno', paf, imamo slideshow slicica kojima se bilo tko mogao poigrati i u Paintu dodavati imena iznad kamiona itd. Nek pokazu kad sretnes kolegu na cesti i on ti ablenduje ili zatrubi ili ..se zabije u tebe, a ovako.. sto se babi htilo, to se babi snilo. Bar dok ne pokazu nes konkretnog. Ako je istina/kad bude istina da ce biti ETS2 Multi, bit ce to bomba! :)

15 godina
neaktivan
Euro Truck Simulator 2

Ja dok ne probam MP, ne vjerujem da postoji

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Euro Truck Simulator 2

Od danas više ne koristim navigaciju i puno je zanimljivije i realnije, s njom sam se osječao kao robot. Prije puta dobro proučim kartu kojim putem ići, gdje treba skrenuti kad sići sa auto-puta na lokalnu cestu a i stvar je što više ne vidim konfiguraciju ceste u smislu jačine zavoja itd, moraš biti koncentriran na znakove i tak to, nekad i neidem putem koji je crveno obilježen na karti već samo dio. Bitno je zapamtit (zapisat) veće gradove i gas, GPS uključim eventualno kad uđem u grad. A nekad je zanimljivo i pogrešno skrenit, heheh. {#}

Ja sam novi vozač s malo radnog staža, široka mi kola a uska garaža...
Poruka je uređivana zadnji put uto 26.11.2013 13:58 (Zekat).
Moj PC  
9 1 hvala 0
12 godina
neaktivan

Jel ima ko dobar tuning mod za mercedesa ? Njih par sam probao ali na svakom ima bug (nestanu svijetla ili izbaci iz igre) .. Hvala unaprijed

12 godina
Euro Truck Simulator 2

Nekad na konju a sada na kamionu ... {#}

Moj PC  
1 1 hvala 0
15 godina
neaktivan
Euro Truck Simulator 2

Kako ti se da igrat sa tempomatom, automatskim mjenjačem, navigacijom i milijunima na računu?

Svaka čast!

Ja sam novi vozač s malo radnog staža, široka mi kola a uska garaža...
Moj PC  
0 1 hvala 0
16 godina
neaktivan
Euro Truck Simulator 2

dolazi novi daf u igru...kada ce da ubace man facelift...

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
malina22 kaže...

dolazi novi daf u igru...kada ce da ubace man facelift...

For God's sake why!!!!

Vozaca jedino vidis kad se ides naslikavati...

It's better to keep your mouth shut and give the impression that you're stupid than to open it and remove all doubt.
16 godina
neaktivan
Euro Truck Simulator 2

Hahah nisi me razumio, pitao sam kad ce da ubace MAN facelift 2012 a ne da prerade čovjeka...

Moj PC  
6 0 hvala 0
17 godina
malina22 kaže...

Hahah nisi me razumio, pitao sam kad ce da ubace MAN facelift 2012 a ne da prerade čovjeka...

LOL 

odavno se nisam ovako slatko nasmijao hehehehe

sry za nesporazum

btw, jel netko uspio namjestiti gamepad i force feedback. Nikako nisam uspio skombinirati, u windowsu vibrira normalno, ali u igri ni cuti.

It's better to keep your mouth shut and give the impression that you're stupid than to open it and remove all doubt.
14 godina
neaktivan
Euro Truck Simulator 2

Evo jedan mali putopis.. :) 

S obzirom na promjene u firmi promijenio i kamion, nakon puno km sa novim volvom malo povratak na scaniu R730.. samo se specijalni teret vozi sa tim kamionom da bude jasno ;)
Taman kupim kamion i odmah dobim nalog za "express" turu..  Berlin-Glasgow 22t-van gabaritni teret i 29 000€ nagrade.. odlično.. 
Zovem disponente u firmu, dobim papire, zakačim prikolicu i pici ;)
Nakon 2-3 km prvi problem.. Jedan semafor je preniski na raskrižju ali uz malo manevra lijevo-desno i malo škripanja prošao nekako :)
Prođe nekih 5 sati vožnje i idemo na prvu veliku pauzu.. usput natankamo i idemo dalje..
Country glazba je nezaobilazna na takvim turama, a ovaj 181.fm ima odlicnu mjuzu.

Stajem u Esbjergu u Danskoj da kupim jednu garažu pošto moji vozaci rade odlican posao, vec imam dosta veliku firmu sa nekih 70 kamiona i širimo se ;)
Dolazim u luku, i idemo za UK.. usput pravimo veliku pauzu.
Malo privikavanja na lijevu stranu i nema problema.
100 km napravim uz puno stiskanja i žurbe i dostižem svoje vozace, popijem s deckima kavu i mozemo dalje :D
Skretanje za Aberdeen mučno zbog idiota u Fordu koji me nije propustio, pa idemo dalje na okretanje i ponovno skretanje za "dlaku" i krečemo dalje :)

Jedva pronalazim kamenolom iako je ogroman, takav dan mi je valjda.. dočekuje me portir, koji je sretan ko sam vrag jer ima neku porodicu u hrvatskoj pa smo odma na TI,

nemoram niti govorit da sam prvi na istovaru bio :)
Istovareno i idemo na zasluženu kavu ;) 

Nemojte me ubit sad s komentarima o kamionu itd.. svaki od nas ima svoje veselje :) 
Sam glasajte da vidim dali se vam barem dopada tako nešto ;) 

2 Loš
6 Dobar
8 Super
1 Ocu još
Poruka je uređivana zadnji put uto 26.11.2013 14:47 (tuga000).
Moj PC  
5 0 hvala 0
14 godina
goodye kaže...

btw, jel netko uspio namjestiti gamepad i force feedback. Nikako nisam uspio skombinirati, u windowsu vibrira normalno, ali u igri ni cuti.

Koji gamepad? Ja sam FF na XBoxovom riješio s ovim, skini xi.win7 i unutra izaberi i instaliraj x64 ili x86.

Poruka je uređivana zadnji put uto 26.11.2013 15:01 (vrinho).
12 godina
neaktivan
tuga000 kaže...

Evo jedan mali putopis.. :) 

S obzirom na promjene u firmi promijenio i kamion, nakon puno km sa novim volvom malo povratak na scaniu R730.. samo se specijalni teret vozi sa tim kamionom da bude jasno ;)
Taman kupim kamion i odmah dobim nalog za "express" turu..  Berlin-Glasgow 22t-van gabaritni teret i 29 000€ nagrade.. odlično.. 
Zovem disponente u firmu, dobim papire, zakačim prikolicu i pici ;)
Nakon 2-3 km prvi problem.. Jedan semafor je preniski na raskrižju ali uz malo manevra lijevo-desno i malo škripanja prošao nekako :)
Prođe nekih 5 sati vožnje i idemo na prvu veliku pauzu.. usput natankamo i idemo dalje..
Country glazba je nezaobilazna na takvim turama, a ovaj 181.fm ima odlicnu mjuzu.

Stajem u Esbjergu u Danskoj da kupim jednu garažu pošto moji vozaci rade odlican posao, vec imam dosta veliku firmu sa nekih 70 kamiona i širimo se ;)
Dolazim u luku, i idemo za UK.. usput pravimo veliku pauzu.
Malo privikavanja na lijevu stranu i nema problema.
100 km napravim uz puno stiskanja i žurbe i dostižem svoje vozace, popijem s deckima kavu i mozemo dalje :D
Skretanje za Aberdeen mučno zbog idiota u Fordu koji me nije propustio, pa idemo dalje na okretanje i ponovno skretanje za "dlaku" i krečemo dalje :)

Jedva pronalazim kamenolom iako je ogroman, takav dan mi je valjda.. dočekuje me portir, koji je sretan ko sam vrag jer ima neku porodicu u hrvatskoj pa smo odma na TI,

nemoram niti govorit da sam prvi na istovaru bio :)
Istovareno i idemo na zasluženu kavu ;) 

Nemojte me ubit sad s komentarima o kamionu itd.. svaki od nas ima svoje veselje :) 
Sam glasajte da vidim dali se vam barem dopada tako nešto ;) 

Ona lijencina Jazzycat jos nije promijenio svoje cirilicne nazive za specialne terete {#}

Kad su ga pitali kada ce vec jednom promijeniti nazive svojih tereta na latinicu, ogdovorio je: a zasto? ja sam Rus i sasvim fino ih mogu procitati {#}

Poruka je uređivana zadnji put uto 26.11.2013 15:27 (BULIGO).
12 godina
Zekat kaže...

Kako ti se da igrat sa tempomatom, automatskim mjenjačem, navigacijom i milijunima na računu?

Svaka čast!

Moja firma se zove Loong Hauling, a vozim na mis + tipk. i bez temp. i aut. mjenj. ets2 bi leteo u tri ... lijepe sargarepe ...
Rucnog mjenj. mi je u RL preko svih Drina i Dunava, i nemas pojma koliko ja jedva cekam da sjednem u mog ljubimca sa aut. mjenj. {#}
Navigaciju ja vec oodavno ne koristim, pa cak i bacio gomilu sati ceprkajuci kako to da izbacim iz tog prozorcica jer mi on ipak treba da bi imao trenetni uvid u to sta mi moji vozaci vrsljaju. Zato ih imam samo 10-tak a ne 100 iako mi je lvl 110+.
A 1 mil. je min. stanje racuna firme (za zlu ne trebalo) a 5 mil. max. Si zaboravio da sam nedavno imao 5 mil. kad sam poceo dijeliti bozicnice, godisnjice, dividente ... i rekao da ce to trajati sve do 1 mil.

goodye kaže...
malina22 kaže...

LOL 

odavno se nisam ovako slatko nasmijao hehehehe

... ali i ja takodje, hehehehe ...tks obojici ... {#}

BULIGO kaže...
Ona lijencina Jazzycat jos nije promijenio svoje cirilicne nazive za specialne terete {#}

Kad su ga pitali kada ce vec jednom promijeniti nazive svojih tereta na latinicu, ogdovorio je: a zasto? ja sam Rus i sasvim fino ih mogu procitati {#}

hehe, nas i Rusa 300 miliona ... {#}

15 godina
neaktivan
Euro Truck Simulator 2

Kako se zove ovaj mod sto ti u dnu ekrana pokazuje polozaj volana?

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

nije to mod, to je kad vozis s mišom..

14 godina
neaktivan
Euro Truck Simulator 2

Kako da premjestim onaj F3 prozor (gps i to) gore na vrh, to sam vidio kod nekih..

Život čudne knjige piše, lozovača brige briše...
Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
Euro Truck Simulator 2

Route advisor simplification and relocation v1.2

http://ets2.lt/en/route-advisor-simplification-and-relocation-v1-2/

Moj PC  
2 0 hvala 0
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: ETS2 multy nickovi (da se ekipa lakše skupi)
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice