Euro Truck Simulator 2 izdvojena tema

poruka: 21.205
|
čitano: 7.971.872
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: ETS2 multy nickovi (da se ekipa lakše skupi)
12 godina
neaktivan
Re: Euro Truck Simulator 2
malina22 kaže...

Ma meni je smijesna ta opcija air pressure...Ja je juce ukljucio da vidim sta je i vozim 200 kilometara sve pet, dodjem na semafor kad ne mogu krenuti...nisam mogao krenuti 5 minuta. Ja koliko znam pritisak se nabija kad kamion dugo stoji ili odmara pa ga kad krenes voziti nabijes pritisak a ne ja vozim 200 kilometara i stanem i on kao nema pritiska.

svako "diranje" kočnice i "šaltanje" oduzima zrak, i ako je motor na niskim okretajima ne "nabija" dovoljno zraka

15 godina
neaktivan
malina22 kaže...

Ma meni je smijesna ta opcija air pressure...Ja je juce ukljucio da vidim sta je i vozim 200 kilometara sve pet, dodjem na semafor kad ne mogu krenuti...nisam mogao krenuti 5 minuta. Ja koliko znam pritisak se nabija kad kamion dugo stoji ili odmara pa ga kad krenes voziti nabijes pritisak a ne ja vozim 200 kilometara i stanem i on kao nema pritiska.

I meni stane pretezno na semaforu, ali ga ja ubacim u ler i gasiram, i 2-3 puta se semafor izmjenja prije nego sto krene.

Jesam se zafrkao, htio da idem u afriku da otkljucam koji grad, i nisam odmah vidio da su sve dvosmjerne ceste, sada mi valja voziti preko 800km u jednom pravcu dvosmjernim cestama, aaah :D

Kada ga ja stisnem, mora nabiti pritisak :D Kada ga ja stisnem, mora nabiti pritisak :D
http://www.speedtest.net/result/2906188858.png
13 godina
neaktivan
Euro Truck Simulator 2

Kupi igru?

6 1 hvala 0
16 godina
neaktivan
bivsi branitelj kaže...
malina22 kaže...

svako "diranje" kočnice i "šaltanje" oduzima zrak, i ako je motor na niskim okretajima ne "nabija" dovoljno zraka

Jest u pravu si ali isto tako kamion ne radi na pukom minimumu zraka koliko mu treba da radi uredno, vec ima rezervoar zraka u kome skladisti odredjenu kolicinu zraka, vlazni rezervoar. Ja sam vozio 40 na sat prije nego sam ukocio, sto znaci da nije potrebna velik pritisak za zaustavljanje. Msm ja da su oni dobro mislili uvodjenjem te opcije ali nisu je dobro realizovali, igra simulira nedostatak zraka al ne uzima u obzir parametre koje bi trebalo.

16 godina
neaktivan
Euro Truck Simulator 2

Skino si igru sa pirate baya sta ocekujes, ako vec hoces da igras skini demo sa off stranice pa vidi desava li ti se isto. Ako ti se igra svidi kupi je ima je na popustu za par eura ako ne...

Moj PC  
3 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Euro Truck Simulator 2

^

Poslusaj ga

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Euro Truck Simulator 2

Pa ti ocigledno znas u cemu je problem, sto si onda dosao ovde da trazis pomoc. Trazis pomoc, dobijes odgovor i pametujes...

Moj PC  
7 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
goransmy kaže...

Samo mali ispravak,kamion ti postaje ružičast ako se neki modovi "kolju".

Ako i nemas modova, svejedno ti kamion postane ruzicast ako je piratska verzija. Prilje ili kasnije to  jest{#}

U ranijim verzijama bi nestajala prikolica :)

12 godina
neaktivan
BULIGO kaže...
goransmy kaže...

Samo mali ispravak,kamion ti postaje ružičast ako se neki modovi "kolju".

Ako i nemas modova, svejedno ti kamion postane ruzicast ako je piratska verzija. Prilje ili kasnije to  jest{#}

U ranijim verzijama bi nestajala prikolica :)

Onda je moja gusarska verzija iz svemira....mala šala,još mi se nije desilo da su kamioni ružičasti niti su mi nestajale prikolice.

12 godina
Euro Truck Simulator 2

Ili to ili pocni da igras loto {#} vidi ovo i par postova ispod:

http://www.bug.hr/forum/post/pc-igre/euro-truck-simulator-2/3882468.aspx

IDEA is not discovered or undiscovered, it come self, it light !
Poruka je uređivana zadnji put sri 20.11.2013 17:10 (suMaper).
Moj PC  
0 1 hvala 0
15 godina
neaktivan
goransmy kaže...

Onda je moja gusarska verzija iz svemira....mala šala,još mi se nije desilo da su kamioni ružičasti niti su mi nestajale prikolice.

I u mene isto sve OK, ne farba se kabina i ne nestaju prikolice, 1.7.0 verziju koristim, vjerovatno smo sretni :D

Poruka je uređivana zadnji put sri 20.11.2013 17:39 (Haker_x).
14 godina
neaktivan
Euro Truck Simulator 2

Bas sam se oko tog problema danas igrao. Nasao sam privremeno rijesenje dok ne bude ponovo popust na Steam-u. Problem sa rozim kamionom sam rijesio tako sto sam stavio skin i stavio plasticne retrovizore koji ne koriste boju kamiona.

The future is Fusion - AMD
Poruka je uređivana zadnji put sri 20.11.2013 18:05 (MaXt0r).
Moj PC  
4 1 hvala 0
14 godina
neaktivan
Euro Truck Simulator 2

1 subotnji izlazak i evo ti originala ;) 
http://store.steampowered.com/app/227300/?snr=1_7_15__13

Nije to GTA 5 koji kosta 500 kn.. 

=)=):D:D=);)
Moj PC  
5 0 hvala 0
11 godina

Isplati se sada uzet ovaj pack Golden Bundle za 29,69$ ja kad sam kupovao prije obican mislim da sam ga toliko platio, igra je za 10 jos ju i danas igram uz Logitech G25, nema bolje.

http://store.steampowered.com/sub/31562/

Gold BundleGold Bundle
13 godina
neaktivan
MasterNerdx kaže...

Isplati se sada uzet ovaj pack Golden Bundle za 29,69$ ja kad sam kupovao prije obican mislim da sam ga toliko platio, igra je za 10 jos ju i danas igram uz Logitech G25, nema bolje.

http://store.steampowered.com/sub/31562/

Gold BundleGold Bundle

Nađe se za puno jeftinije. Jučer sam uzo key za igru na greenmangamingu za 5,4 EUR sa popustom od 66% + 20% voucher, a danas uzeo DLC Go East za 4 EUR, 50% + 20% voucher

14 godina
neaktivan
tuga000 kaže...

1 subotnji izlazak i evo ti originala ;) 
http://store.steampowered.com/app/227300/?snr=1_7_15__13

Nije to GTA 5 koji kosta 500 kn.. 

Zašto bi dao 20€ kad mogu igrati ovako do popusta i kupiti za 6€

The future is Fusion - AMD
12 godina
neaktivan
Euro Truck Simulator 2

da li ste vi nailazili na ovako nesto ili mi je problem do graficke ? 

ovo sam sretao i pirje :D ovo sam sretao i pirje :D
Poznat ćeš me i po mraku po felgama i šestaku a ja tebe po oblaku dima što izlazi iz tvog tdi-a!!!!!!

1 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
vucko40 kaže...

I ja sam na to naletio neki dan, možda je problem u TSM mapi.

14 godina
protjeran
Euro Truck Simulator 2

Jel imate kakav trainer za verziju 1.7 za dodavanje love i brzinskog rastanja xp-a?? :D

Moj PC  
0 9 hvala 0
12 godina
neaktivan
Doctor Freak kaže...

Jel imate kakav trainer za verziju 1.7 za dodavanje love i brzinskog rastanja xp-a?? :D

Ima na net-u neki cheat engine. ne znam radi li ispravno sad sa 1.7.1.{#}

12 godina
neaktivan
laux kaže...
vucko40 kaže...

Ono prvo ne znam sto je, ali stabla/grmlje/trava/znakovi nasred ceste je slamperaj od TSM-mahera. Ima toga dosta na ruti smrti. Vjerojatno relativno manji broj ide tuda pa nije bilo puno prituzbi. Ja sam pokusao prijaviti ali mi njihov sajt/sistem foruma djeluje nekako odbojno, dok su mi Promod-ovci odgovorili nakon 20 minuta kad sam prijavio glitch{#}

15 godina
neaktivan
Euro Truck Simulator 2

Ipak sam lahko rijesio ovu turu koja je jednim dijelom prolazila kroz Afriku.

Ovaj kruzni tok dosta opasan, dugo se ceka da udjes u kruzni tok...

jeftino gorivo jeftino gorivo
Izlazak sunca Izlazak sunca
muka uci... muka uci...
muka izaci... muka izaci...
Moj PC  
2 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Euro Truck Simulator 2

Ups {#}

Moj PC  
2 0 hvala 0
17 godina
Euro Truck Simulator 2

Go east za 5€

http://www.greenmangaming.com/s/hr/en/pc/games/simulation/euro-truck-simulator-2-go-east/

Ako se unese kod GMG20-ODON7-FLUA7 onda još 20% popusta

Poruka je uređivana zadnji put čet 21.11.2013 9:51 (Gajotres).

1 0 hvala 4
11 godina
neaktivan
Gajotres kaže...

Go east za 5€

http://www.greenmangaming.com/s/hr/en/pc/games/simulation/euro-truck-simulator-2-go-east/

skidam je odmah s neta? jesi ti kupio?

17 godina
Euro Truck Simulator 2

Ja sam uzeo. Hvala!

btw sinoc sam imao prvi udes :)

Zaspao za volanom hehe, ali doslovno zaspao. Kako igram sa gamepadom, nekako mi je lakse na "gljive" voziti, zavalio se u stolicu i nesto si kontam odvozit cu jos jednu turu, jest da je 00.30, ali jedna brzinska i onda spavanje. islo je jedno 15 min, ali onda u sred okuke glava klecnu auto produzi dalje :( zabio se u zastitnu ogradu, sreca pa sam ostao na tockovima. Na kraju je dobro proslo, 2% stete na teretu.

It's better to keep your mouth shut and give the impression that you're stupid than to open it and remove all doubt.
Moj PC  
11 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
malina22 kaže...
bivsi branitelj kaže...
malina22 kaže...

Jest u pravu si ali isto tako kamion ne radi na pukom minimumu zraka koliko mu treba da radi uredno, vec ima rezervoar zraka u kome skladisti odredjenu kolicinu zraka, vlazni rezervoar. Ja sam vozio 40 na sat prije nego sam ukocio, sto znaci da nije potrebna velik pritisak za zaustavljanje. Msm ja da su oni dobro mislili uvodjenjem te opcije ali nisu je dobro realizovali, igra simulira nedostatak zraka al ne uzima u obzir parametre koje bi trebalo.

Ja mislim da igra to jako dobro simulira, tko se vozio u "pravom" kamionu to može potvrditi.

Ali zato imaš retarder, s tim se koči po nizbrdicama i kad god, i tako se štedi zrak. Osim toga u RL stalnim kočenjem se troše kočioni materijali, koji skraćuju interval servisa, a iznimno su skupi. 

Vožnja kamiona nije niti približno kao vožnja auta, mora se predviđati daleko ranije. Kamion moraš nježno voziti i predviđati situaciju ranije ;) Kočiti retarderom prije zavoja pa proći pod gasom, ovisno naravno o tome kakav je zavoj ili prijevoj, da se ne bi izgubio okretni moment. 

Oni koji non stop pimplaju po kočnici u igri naravno da će ostati brzo bez zraka, ali ponavljam, zato je tu retarder kojia ima nekoliko stupnjeva i odlično radi posao. 

Srećom postoje i oznake na kontrolnoj ploči u svakom kamionu koje prikazuju pritisak zraka. 

BULIGO kaže...
laux kaže...
vucko40 kaže...

Ono prvo ne znam sto je, ali stabla/grmlje/trava/znakovi nasred ceste je slamperaj od TSM-mahera. Ima toga dosta na ruti smrti. Vjerojatno relativno manji broj ide tuda pa nije bilo puno prituzbi. Ja sam pokusao prijaviti ali mi njihov sajt/sistem foruma djeluje nekako odbojno, dok su mi Promod-ovci odgovorili nakon 20 minuta kad sam prijavio glitch{#}

Definitnitvno je problem u šlamperaju, takvih je nekoliko lokacija na TSM mapi. Srećom pa ne utječe na igru na bilo koji način, ali svjedno usporim i oprezno prođem jer ne vidiš što je iza toga 

Tempus fugit
17 godina
denisbucan1993 kaže...
Gajotres kaže...

Go east za 5€

skidam je odmah s neta? jesi ti kupio?

Dobiješ key i dodaš ga na steam. Tako sam kupio i orginal kada je bio na popustu. 

13 godina
neaktivan
Euro Truck Simulator 2

Pozz, ja bih pital par pitanja a da me se ne kritizira, po mogucnosti... :)

Prvo, moze li se ETS 2 skinuti piratski, i valja li to?

Drugo, sto je toliko posebno kod te igre da ima najvise gledanja i komentara na cijelom forumu?

Trece, jel tesko za nauciti, i mogu li ja u tome izgubiti sate i sate vremena?

[img]http://ch-slike.com/images/2013/09/09/buyYn.png[/img]

0 5 hvala 0
14 godina
neaktivan

skini si demo, probaj demo. ak ti se dopada imas online po par eura igru. piratska ne vrijedi nikaj. jer nakon određenog vremena su ti svi kamioni pink (zaštita od piratsva)
nema nikaj posebno, dobra je igra to je jednostavno tak :D
Nije tesko za naucit ;) 

=)=):D:D=);)
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: ETS2 multy nickovi (da se ekipa lakše skupi)
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice