Euro Truck Simulator 2 izdvojena tema

poruka: 21.205
|
čitano: 7.972.135
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: ETS2 multy nickovi (da se ekipa lakše skupi)
15 godina
neaktivan
Re: Euro Truck Simulator 2
Damir1908 kaže...
Rodić kaže...

Neki su ovdje sa 100 razinom a ti vec odustajes? :(

ne odustaje ..vozio je 170 km na sat , stavio svakakve modove i vec na 53 razini ima 150 i kolko vec vozaca..a neki sto su na 100 i nekom nisu ni blizu tome, dok su neki stavili hard economy mod, al i ovako realno sad igram na pocetku ako igras kako treba a kupio sam g27 i to ti je tesko jer vozis polako, fino, jednostavno gustiras i uzivas u igri skupa sa volanom 

------------

Ja sam novi vozač s malo radnog staža, široka mi kola a uska garaža...
Poruka je uređivana zadnji put čet 3.10.2013 22:17 (Zekat).
12 godina
neaktivan
Euro Truck Simulator 2

imam problem, ofarbam kamion u bijelu boju i poslije nekoliko km on se jednostavno prefarba u rozu, moze li mi neko pomoci ?

Poznat ćeš me i po mraku po felgama i šestaku a ja tebe po oblaku dima što izlazi iz tvog tdi-a!!!!!!

0 0 hvala 0
12 godina
Euro Truck Simulator 2
IDEA is not discovered or undiscovered, it come self, it light !
Moj PC  
1 0 hvala 1
12 godina
neaktivan
suMaper kaže...

a vidi majke ti :D

Poznat ćeš me i po mraku po felgama i šestaku a ja tebe po oblaku dima što izlazi iz tvog tdi-a!!!!!!
16 godina
neaktivan
vucko40 kaže...

imam problem, ofarbam kamion u bijelu boju i poslije nekoliko km on se jednostavno prefarba u rozu, moze li mi neko pomoci ?

a baš ti je simpa kamion hahaha - scania girl power! {#}

Tempus fugit
12 godina
Euro Truck Simulator 2

... hehehe ... hahaha ... hohoho ... {#}

Moj PC  
1 2 hvala 0
16 godina
neaktivan
robisierra92 kaže...

Od kad igram ovu igru ovo mi je bila uvjerljivo najteža ruta. "Mali" komad mape, oko sto kilometara, prema Tazi u Maroku prelazio sam oko pola sata realnog vremena i to cijelo vrijeme 2-3-4 brzina pri 20-40 na sat. Scania R620 jedva jedvice je vukla 45 tona prikolicu uzbrdo.

Čestitao bih ovim putem manijaku koji je napravio tu dionicu mape jer za popet se uz to brdo treba imati valjda 1500 konja, i jako dobre živce.

Al ne da mi vrag mira, opet sam našao najveću prikolicu u ponudi pa sad vučem 35 tona od Taze do Tirane al ovaj put idemo nizbrdo ;) Eto ako idete ovim putem naoštrite si živce ;)

Cini mi se da sam slicnu rutu vozio na pocetku u Libiji ili na granici sa Libijom..pa i moje cestitke "manijaku" :D

Odlicna ruta... provozaj se u Libiji,pa procijeni koja je teza.Ovdje ima cijelo vrijeme uzbrdica - nizbrdica sa svim mogucim zavojima. Vozio sam 25t bager. Volvo 600ks. Ukoliko je ova u Maroku teza dolazim odmah u probu :)

12 godina
neaktivan
Euro Truck Simulator 2

.

Euro Truck simulator 2 Moderator 92% tinejđera sluša turbo folk. Ako si ti među onih 8% koji još uvijek slušaju pravu glazbu kopiraj si ovo u potpis.
Moj PC  
5 5 hvala 0
16 godina
neaktivan
insight kaže...
robisierra92 kaže...

Od kad igram ovu igru ovo mi je bila uvjerljivo najteža ruta. "Mali" komad mape, oko sto kilometara, prema Tazi u Maroku prelazio sam oko pola sata realnog vremena i to cijelo vrijeme 2-3-4 brzina pri 20-40 na sat. Scania R620 jedva jedvice je vukla 45 tona prikolicu uzbrdo.

Čestitao bih ovim putem manijaku koji je napravio tu dionicu mape jer za popet se uz to brdo treba imati valjda 1500 konja, i jako dobre živce.

Al ne da mi vrag mira, opet sam našao najveću prikolicu u ponudi pa sad vučem 35 tona od Taze do Tirane al ovaj put idemo nizbrdo ;) Eto ako idete ovim putem naoštrite si živce ;)

Cini mi se da sam slicnu rutu vozio na pocetku u Libiji ili na granici sa Libijom..pa i moje cestitke "manijaku" :D

Odlicna ruta... provozaj se u Libiji,pa procijeni koja je teza.Ovdje ima cijelo vrijeme uzbrdica - nizbrdica sa svim mogucim zavojima. Vozio sam 25t bager. Volvo 600ks. Ukoliko je ova u Maroku teza dolazim odmah u probu :)

Donja ruta u sjevernoj Africi, koja vodi od Casablance prema Hebiri, je odlična za vožnju, puna izazova :) Samo što te GPS uglavnom ne vodi tamo ako putuješ s jednog kraja na drugi, jer ćeš skoro sigurno uvijek zakasniti, barem ja jesam, ali baš zato je izazov ;) 

Malo su ju "ispeglali" u 4.1. verziji mape ali još uvijek ima dovoljno uskih zavoja i uzbrdica. 

A ovom mulcu koji dijeli TD-ove po temi bezveze poručio bih "dabog da ti djeca unatraške hodala" olo

Tempus fugit
13 godina
Euro Truck Simulator 2

U zadnje vrijeme mi dosta šteka igra na pojedinim mjestima, ne znam dali je i vama tako? 

Mjerio sam fps i kad padne na 50-ak postane skoro pa neigrivo....probao sam se igrati sa grafičkim postavkama ali nema pomoći. {#}

Isprobavao sam svakakve drivere i opet isto. koristim najnoviji patch od igre

Poruka je uređivana zadnji put sub 5.10.2013 16:18 (gogo17792).
Moj PC  
0 1 hvala 0
12 godina
robisierra92 kaže...
insight kaže...

A ovom mulcu koji dijeli TD-ove po temi bezveze poručio bih "dabog da ti djeca unatraške hodala" olo

Mislim da je ovo problem moderatora, i da ja imam tvoju razinu ovdje (godine i zvjedice) i postovanje svih ovdje koje ti imas, priupitao bih moder. sljedece: Kako objasnjavaju i omogucavaju TD na insight-ov post i mnooge druge slicne ovom primjeru.

"Jesen stize dunjo moja ..." {#}

14 godina
neaktivan
Euro Truck Simulator 2

My love <3

Moj PC  
4 3 hvala 0
12 godina
neaktivan
Euro Truck Simulator 2

Šta ti je reć baksuz, kad sam spašavao fileove sa starog kompa kopiram pogrešan save game za ETS2, sad sve ispočetka. A na starom profilu bio lvl 62 u 160+ h igre :(

Muka mi ponovo igrat od lvl 1 , ali nekako ću se natjerat. Kad vidim da izbacuju novi Volvo FH uskoro a ja nemam ni dovoljno xp za novi kamion niti dovoljno €€€ da ga kupim :(

Moj PC  
3 1 hvala 0
12 godina
neaktivan
Euro Truck Simulator 2

Prvu sliku uslikao taman kad je sjevnulo 

Euro Truck simulator 2 Moderator 92% tinejđera sluša turbo folk. Ako si ti među onih 8% koji još uvijek slušaju pravu glazbu kopiraj si ovo u potpis.
Moj PC  
6 2 hvala 0
12 godina
Euro Truck Simulator 2

Ma decki (ljudi) ja pao sa stolice kad sam ovo vidjeo {#}

Od mog proslog posta danas u 17.15 pa do sada u 21.20 prosto nevjerojatno ali JE NESTALO 7 (sedam) TD-ova sa 7 postova (2 moja, 2 robisiera92, 2 vucko40 i 1 insight) samo sa ove stranice {#}
Jasno da je to mogao uraditi samo onaj tko ih je i dodjelio (u sta jako vjerujem) no mogao je i moderator ali ipak bih mnoogo vise volio onu prvu mogucnost ...

Kako kod, big thanks i jednom i drugom ... {#}

Moj PC  
4 4 hvala 0
16 godina
neaktivan
suMaper kaže...

Mislim da je ovo problem moderatora, i da ja imam tvoju razinu ovdje (godine i zvjedice) i postovanje svih ovdje koje ti imas, priupitao bih moder. sljedece: Kako objasnjavaju i omogucavaju TD na insight-ov post i mnooge druge slicne ovom primjeru.

suMaper kaže...

Ma decki (ljudi) ja pao sa stolice kad sam ovo vidjeo {#}

Od mog proslog posta danas u 17.15 pa do sada u 21.20 prosto nevjerojatno ali JE NESTALO 7 (sedam) TD-ova sa 7 postova (2 moja, 2 robisiera92, 2 vucko40 i 1 insight) samo sa ove stranice {#}
Jasno da je to mogao uraditi samo onaj tko ih je i dodjelio (u sta jako vjerujem) no mogao je i moderator ali ipak bih mnoogo vise volio onu prvu mogucnost ...

Kako kod, big thanks i jednom i drugom ... {#}

modovi nemaju veze s td-ovima, to je subjektivna stvar juzera na forumu da li će nekome stisnuti td, tu ili hvala. ne može se nikome zabraniti td-ove niti ih se može brisati.

međutim očigledno je da ovdje netko bezveze stišće td-ove na svaki post, bez obzira o čemu se raspravljalo i to mi moram priznati ide na živce. nemam ja nikakve korsti ili gubitka od toga, ali kad je bezveze onda me smeta jer smatram da to netko radi iz objesti.

kako god, tko je stiskao taj ih je i maknuo

Tempus fugit
15 godina
neaktivan
Euro Truck Simulator 2

Taj što lupa TD ne zna tko mu je otac pa je ljut na sve ali moramo ga shvatit.

Ja sam novi vozač s malo radnog staža, široka mi kola a uska garaža...
Moj PC  
7 5 hvala 0
13 godina
neaktivan
robisierra92 kaže...
 "dabog da ti djeca unatraške hodala" olo

Prepo se covjek {#}

Nadam se da sam pomogao, ako jesam prst gore
12 godina
neaktivan
Euro Truck Simulator 2

evo forumasi Red Expert Mod v 2.0 {#} http://ets2.lt/en/red-expert-mod-v-2-0/

Nikad nereci nikad!!
Poruka je uređivana zadnji put ned 6.10.2013 13:51 (croatia324231).

1 1 hvala 0
14 godina
neaktivan
Euro Truck Simulator 2

Jel' moze link te mape od "manijaka" sto kazete da je pravo zaje*ana :) 

0 1 hvala 0
12 godina
neaktivan
Euro Truck Simulator 2

Scania sidescrits mod

Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
Nrd kaže...

Jel' moze link te mape od "manijaka" sto kazete da je pravo zaje*ana :) 

To je TSM mapa v4.1.0: http://ets2.lt/en/truck-sim-map-v4-1-0/

A slike sa DLC su ovdje: http://www.bug.hr/forum/post/pc-igre/euro-truck-simulator-2/3863346.aspx

14 godina
Euro Truck Simulator 2

Ajmo moderi, trebam malu pomoć. Da li je moguće OVAJ mod srediti da kad staviš skin kao iz primjera sa slike da bude u njegovoj boji jer koji god skin se stavi taj dio je uvijek crn, samo kad se izabiru obične boje onda se mjenja i njegova boja.

Poruka je uređivana zadnji put ned 6.10.2013 19:09 (vrinho).
Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
Euro Truck Simulator 2

Trebalo bi promijeniti bazu skina. Svi ti skinovi koji su "po cijelom" kamionu kao ovaj imaju crnu bazu i onda stavljene slike/crte na to. Zato kad se stavi retrovizor u boji kamiona bude crn isto kao i ovaj branik (ako nije skin obuhvatio i to). Trebalo bi ili promijeniti branik da ima boju skina (editati boju), ili promijeniti bazu skina u tu "krem" ili kakvu vec. Drugacije ne znam kako ti pomoci.

Samozadovoljstvo uništava perfekciju.
Moj PC  
2 0 hvala 1
14 godina
GamerX9 kaže...

Trebalo bi promijeniti bazu skina. Svi ti skinovi koji su "po cijelom" kamionu kao ovaj imaju crnu bazu i onda stavljene slike/crte na to. Zato kad se stavi retrovizor u boji kamiona bude crn isto kao i ovaj branik (ako nije skin obuhvatio i to). Trebalo bi ili promijeniti branik da ima boju skina (editati boju), ili promijeniti bazu skina u tu "krem" ili kakvu vec. Drugacije ne znam kako ti pomoci.

A to objašnjava zašto je uvijek crn kakav god skin stavim osim one jednobojne. Zasad uzimam samo skinove koji su crni pa se dobro uklope ali ovi ostali... Znači sad bi za svaki skin posebno trebalo mjenjati boju baze da bi boja branika bila ista sa skinom?

Poruka je uređivana zadnji put ned 6.10.2013 21:44 (vrinho).
17 godina
Euro Truck Simulator 2

..negdje na sjeveru...{#}

Moj PC  
4 1 hvala 0
13 godina
neaktivan
Euro Truck Simulator 2

pozz

jel mi može neko reči sta da napravim...pofarbam si kamion na crno i kad vozim on mi dode na rozu boju tako svi kamijoni koje imam -.-.-.-.-

ajde recite sta trebam napraviti vec sam {#}

čitajuči na forumima xD

0 2 hvala 0
12 godina
neaktivan
kuky007 kaže...

pozz

jel mi može neko reči sta da napravim...pofarbam si kamion na crno i kad vozim on mi dode na rozu boju tako svi kamijoni koje imam -.-.-.-.-

čitajuči na forumima xD

http://www.eurotrucksimulator2.com/buy.php{#}

12 godina
kuky007 kaže...

pozz

čitajuči na forumima xD

Pa zar nisi pregledao niti ovu stranicu {#}, jer je drugi post od gore imao isti problem ... {#}

13 godina
neaktivan

ma netrosim ja pare na igre...nisam lud...uvjek se nade bez da kupis :):) {#}

Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: ETS2 multy nickovi (da se ekipa lakše skupi)
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice