Euro Truck Simulator 2 izdvojena tema

poruka: 21.223
|
čitano: 8.229.258
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: ETS2 multy nickovi (da se ekipa lakše skupi)
16 godina
neaktivan
Re: Euro Truck Simulator 2
macgyver 53 kaže...
Strm kaže...

Imam onog novog Volva,samo neznam gdje se točno prikazuje potrošnja?? Može neki screen plz??

Imaš na putnom računalu, šaltaj ga sa slovom I i imat ćeš trenutnu potrošnju i potrošnju na 100km. Btw da su bar svi kamioni detaljni kao novi Volvo, čak su napravili da kad potegneš ručnu da se na ručici od ručne upali crvena crta i kad se upale sva četiri žmigavca svijetli njihov gumb.

EDIT: Ima netko link moda za felge koji radi na novom Volvu?

Koje felge? 

Kad već spominjemo potrošnju evo koliko R620 troši dok ju se gazi po zimi - prosječno 105 litara na 100 kilometara :) 

Tempus fugit
13 godina
Euro Truck Simulator 2

Isto mi se sviđa što ima lampica od retardera prije u Scanii mi nekad ostane na prvom stupnju i neskužim.

EDIT:Nešto ovako kao što Kiki ima.

Poruka je uređivana zadnji put pet 25.10.2013 21:31 (macgyver 53).
Moj PC  
0 1 hvala 0
12 godina
neaktivan

Pozdrav svima !

Prije sam igrao ovu igru, ali nešto malo, sad sam opet skinuo i vjerojatno imam ovaj najstariji patch 1_1_1 ako se ne varam, pa ako bi mi netko mogao dati link za najnoviji patch i objasnit kako skidam mape i odakle da ih skidam ugl. volio bi da mi netko da linkove da si skinem neke stvarčice zbog kojih će mi bit veći gušt igrat ovu igru, zahvaljujem unaprijed! Ne trebam sad puno modova, pa da igra crasha itd. samo možda neku mapu Balkansku( ili samo HRV ) ako postoji i možda pokoji mod ugl. vi ste iskusni u ovom, ja sam tek počeo, pa pomozite {#}

Poruka je uređivana zadnji put pet 25.10.2013 21:36 (kamiondzija123).
13 godina
kamiondzija123 kaže...

Pozdrav svima !

Prije sam igrao ovu igru, ali nešto malo, sad sam opet skinuo i vjerojatno imam ovaj najstariji patch 1_1_1 ako se ne varam, pa ako bi mi netko mogao dati link za najnoviji patch i objasnit kako skidam mape i odakle da ih skidam ugl. volio bi da mi netko da linkove da si skinem neke stvarčice zbog kojih će mi bit veći gušt igrat ovu igru, zahvaljujem unaprijed! Ne trebam sad puno modova, pa da igra crasha itd. samo možda neku mapu Balkansku ako postoji i možda pokoji mod ugl. vi ste iskusni u ovom, ja sam tek počeo, pa pomozite {#}

Link za patcheve:http://eurotrucksimulator2.com/update.php

Stranica s modovima:http://ets2.lt/en

Što se tiče balkanske mape imaš TSM ali imaš samo par gradova u HR.

Jeste primjetili da smo jedna od najčitanijih tema u PC Igre podforumu. {#}

EDIT: Na slici se ništ nevidi ali pogledajte sami.

Poruka je uređivana zadnji put pet 25.10.2013 21:41 (macgyver 53).
12 godina
neaktivan

Hvala :) Mislim da će mi za početak bit dovoljan ovaj najnoviji patch, kad prođem cijelu ovu mapu što sam dobio sa igrom počet ću ubacivat i druge.

14 godina
flash3 kaže...
macgyver 53 kaže...
Strm kaže...

Imam onog novog Volva,samo neznam gdje se točno prikazuje potrošnja?? Može neki screen plz??

Imaš na putnom računalu, šaltaj ga sa slovom I i imat ćeš trenutnu potrošnju i potrošnju na 100km. Btw da su bar svi kamioni detaljni kao novi Volvo, čak su napravili da kad potegneš ručnu da se na ručici od ručne upali crvena crta i kad se upale sva četiri žmigavca svijetli njihov gumb.

Isto tako kad pališ kamion,ključ se okreće,odlično su odradili posao s novim volvom.

Uff,predobar je...Sad isto oćekujem za novu Scaniu{#}

Strm
16 godina
neaktivan
macgyver 53 kaže...

EDIT:Nešto ovako kao što Kiki ima.

To je mod za sve kamione izašao prije nekoliko mjeseci, ne mogu se sjetiti kako se zove ali nisam ga nikad koristio jer u donjem dijelu kotača ima nekakvu čudnu sjenu, što se može vidjeti i na ovoj kikijevoj fotki 

macgyver 53 kaže...

Jeste primjetili da smo jedna od najčitanijih tema u PC Igre podforumu. {#}

EDIT: Na slici se ništ nevidi ali pogledajte sami.

Već smo neko vrijeme pri vrhu i ponosni smo na to {#} jedan od razloga je što je forum odlično indeksiran, temu čitaju mnogi koji nisu članovi a i broj virtualnih kamiondžija sve više raste kako mi se čini 

Ja bih naravno volio da što više ljudi sudjeluje :) 

kamiondzija123 kaže...

Hvala :) Mislim da će mi za početak bit dovoljan ovaj najnoviji patch, kad prođem cijelu ovu mapu što sam dobio sa igrom počet ću ubacivat i druge.

Ako nešto nije jasno slobodno pitaj, pomoći ćemo naravno 

Btw da ne bi bilo zabune patchevi iz linka gore rade samo na original igri ne i na piratu ;) 

Tempus fugit
13 godina
Euro Truck Simulator 2

Nekoliko "umjetnickih" sa novom ljubavi. {#}

Samozadovoljstvo uništava perfekciju.
Moj PC  
2 1 hvala 0
14 godina
Euro Truck Simulator 2

Btw. da se pohvaliim xD Prvo napravio sliku..Onda mi se svidjela ta  igraćka od Volva pa si sredio desk {#}

Strm
Moj PC  
2 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
GamerX9 kaže...

Nekoliko "umjetnickih" sa novom ljubavi. {#}

aaaaa..pa ova s mjesecom u pozadini je prava romantika :) 

Tempus fugit
13 godina
Euro Truck Simulator 2

Da nema ove igre ja se nikad nebi rego na ovaj forum. {#} I od kad sam se rego zarazio sam se kompjuterima. {#}

Strm a vidi moj {#}

Poruka je uređivana zadnji put pet 25.10.2013 22:03 (macgyver 53).
Moj PC  
2 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Euro Truck Simulator 2

Svi vozite i slikate volva,a nakon nekog vremena ce vam dosadit,tak je bilo i sa Ivecom hi-way

Euro Truck simulator 2 Moderator 92% tinejđera sluša turbo folk. Ako si ti među onih 8% koji još uvijek slušaju pravu glazbu kopiraj si ovo u potpis.
Moj PC  
1 0 hvala 0
15 godina
Euro Truck Simulator 2

Da vidimo koliko ''volite i podržavate'' SCS, tj. ETS 2 jer ipak svojom podrškom i podrškom modera imamo igru koja postaje sve bolja i popularnija a tim se ne može podičiti bilo koja igra.

Igram:

15 Original
11 Original + DLC
20 Piratska
Moj PC  
4 0 hvala 0
12 godina
neaktivan

Pošto imam pirat verziju znači ne mogu ubacivat njihove patcheve postoji li kakav mod koji unosi neke korisne stvarčice u samu igru i čini igru zanimljivijom ? te kako uopče ubacujem modove ? Možda jednog dana kupim igru ako mi se svidi :D

13 godina
Strumf123 kaže...

Svi vozite i slikate volva,a nakon nekog vremena ce vam dosadit,tak je bilo i sa Ivecom hi-way

Neće, Iveco nije ovako dobro napravljen,preslab je za neke specijalne terete, ima mutav zvuk, a i putno računalo mu se ništa nevidi.

14 godina
neaktivan

Ja se vratio na "pravi" kamion, a vi ostali zapnite na Volvu haha ;)
Haha salu na stranu, neman nista protiv Volva, ali ima par stvari koji me zivciraju te kad budu popravljene, onda cu biti u stanju voziti ga neko vrijeme, no dobro, necu sad o tome ;)

13 godina
neaktivan
Euro Truck Simulator 2

Evo mog kamioncica 

Moj PC  
7 0 hvala 0
14 godina
Euro Truck Simulator 2

Malo{#} ali nema veze....Skužite moje kamiončeko

Strm
Moj PC  
1 9 hvala 0
14 godina
neaktivan
Strm kaže...

Ljudi bozji, upilali ste sa tim "Spintires" sto vam je danas, evo u grupi na FB su danas 50 puta objavili kao da je igra danas izasla, a ima vec godinu dana da je BETA XD

14 godina
Kiki287 kaže...
Strm kaže...

Ljudi bozji, upilali ste sa tim "Spintires" sto vam je danas, evo u grupi na FB su danas 50 puta objavili kao da je igra danas izasla, a ima vec godinu dana da je BETA XD

ah zarazna je...Normalnim je ljudima zarazn Spintires..A teb i meni OMSI {#}

Strm
15 godina
neaktivan
Xperiax1 kaže...

Evo mog kamioncica 

Kolko je to KS?

Jel ima neko link (1.6.1verzija) za rigorozniji "real economy mod" od mog trenutnog koji mi već nakon par tura nudi poslove po 60000€?

Ja sam novi vozač s malo radnog staža, široka mi kola a uska garaža...
13 godina
neaktivan
Euro Truck Simulator 2

Zekat-Evo upravo ubacio u Renault 460 ks,ja igram na hard economy mod-u.Igrao sam na tom modu na nesto starijim verzijama igre,nemam problema sto se tice verzije...

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Zekat kaže...

Jel ima neko link (1.6.1verzija) za rigorozniji "real economy mod" od mog trenutnog koji mi već nakon par tura nudi poslove po 60000€?

Evo ti hard economy mod, daje otprilike pet puta manje love nego inače - dakle za 100 000 dobiješ 20 za 10 tisuća oko 2 

Igra postaje puno teža i puno zanimljivija, pogotovo ako kreneš iz početka s tim kao ja ;) 

http://www.mediafire.com/download/a8skcmhsd31xwha/zzzzzzzzzzHardEconomy+by+vrinho.scs

Tempus fugit
15 godina
neaktivan
robisierra92 kaže...
Zekat kaže...

Evo ti hard economy mod, daje otprilike pet puta manje love nego inače - dakle za 100 000 dobiješ 20 za 10 tisuća oko 2 

Igra postaje puno teža i puno zanimljivija, pogotovo ako kreneš iz početka s tim kao ja ;) 

http://www.mediafire.com/download/a8skcmhsd31xwha/zzzzzzzzzzHardEconomy+by+vrinho.scs

Jel economy mod koji trenutno imam moram maknit ili samo stavim ovaj?

Ja sam novi vozač s malo radnog staža, široka mi kola a uska garaža...
15 godina
Euro Truck Simulator 2

Evo dečki, kriza je u svijetu pa da malo doprinesem realističnosti, Hard economy mod di radite za kikiriki. Samo za hardcore šofere {#}

Extreme Hard Economy by vrinho

Moj PC  
5 0 hvala 3
13 godina
neaktivan
Euro Truck Simulator 2

Iskljucis stari mod i ukljucis novi hard economy mod...

Eto jos koja slika Renaulta na benzinskoj i sa oversize load teretom..

Moj PC  
3 0 hvala 0
13 godina
Strumf123 kaže...

Ja sam od pocetka vozio Volvo, prvih 50.000 km. Onda sam presao na Scaniju i mijenjao Volvo/Scania svakih 20.000, kako-kad mi je dosadio koji kamion. Ove izmedju ne brojim, jer uzmem neki mod (npr. Actros MP4) odvozim 2,3 ture po 1000 km i vratim se na Volvo i Scaniju. Novi Volvo nista ne mijenja od te rutine, jedino sto cu se na njemu mozda zadrzati neko duze vrijeme, kojih 50.000 km jer je prekrasan. {#}

Samozadovoljstvo uništava perfekciju.
13 godina
neaktivan
Euro Truck Simulator 2

Mocan {#} {#} 

Moj PC  
6 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Euro Truck Simulator 2

Bio dan ili noc,nema zabusavanja! Preuzmes teret i vozi!!{#}

5 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
Euro Truck Simulator 2

Pozdrav,evo jos jednog novo clana. Pratim temu vec odavno i igram ets2 pomalo, hard economy mod pridonosi zanimljivosti igre to bih naglasio. SVe pohvale za temu,jedna je od najzanimljivijih tema na forumu{#}

moj kamion bivsi, a sad je naravno novi fh 16

3 0 hvala 0
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: ETS2 multy nickovi (da se ekipa lakše skupi)
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice