Weekend Deal na Steamu
Euro Truck Simulator 2 snižen 66%, sa 20 na 6.8 Eura.
ETS + Going East Bundle -55%, sa 30 na 14.8.
Samo Going East -25%, sa 10 na 7.5.
Weekend Deal na Steamu
Euro Truck Simulator 2 snižen 66%, sa 20 na 6.8 Eura.
ETS + Going East Bundle -55%, sa 30 na 14.8.
Samo Going East -25%, sa 10 na 7.5.
Jel ovaj novi patch 1.7.0 samo za steam verziju ili?
Evo kad svi voze novog Volvo, dao sm mu i ja sansu.
Lijep je novi Volvo, pogotovo ova kabna, ali zvuk je nikakav, iz kabine se jedva cuje, no dobro, tek je izasao, znam osobno par frendova koji ce uskoro izbaciti bolju modanu verziju ovog Volva..
Evo par slika
KONACNO i jedan 6x4!!
Počelo je glasovanje za naj skin na ets2.lt pa ako vam se sviđa moj Scania Vabis skin stisnite mu "lajk" :D
Odlican je ovaj novi Volvo :)
Nazalost
verzija jos nije online (mislim na c
k version by FHT i ostali timovi koji su izbacivali igru online), ali radi uz malo blokiranja u firewallu te nekog tamo keya kojeg imam od davnina (v 1.1.1 mislim).
ima tko mod da prednji kraj kamiona bude spušten i mod za crne felge i kotače ,a da rade na 1.6 verziji?
Odlican je ovaj novi Volvo :)
Nazalost
verzija jos nije online (mislim na c
k version by FHT i ostali timovi koji su izbacivali igru online), ali radi uz malo blokiranja u firewallu te nekog tamo keya kojeg imam od davnina (v 1.1.1 mislim).
...već su odradili sve,vani je,tj. ver. 1.7+DLC East+Halloween Paint Jobs DLC...ali o tome nećemo ovdje...
Počelo je glasovanje za naj skin na ets2.lt pa ako vam se sviđa moj Scania Vabis skin stisnite mu "lajk" :D
Evo, moj lajk te vratio na drugo mjesto, iza one Scanije i izjednaceno sa MAN-om :D
Evo, moj lajk te vratio na drugo mjesto, iza one Scanije i izjednaceno sa MAN-om :D
Ako dobijem glavnu nagradu runda cuge za sve :D
Skin sam napravio više iz zayebancije kad sam vidio onaj scania playboy skin pa mi je sad krivo što se nisam više potrudio ;)
Btw stigao snijeg u ETS :)
Ako dobijem glavnu nagradu runda cuge za sve :D
Skin sam napravio više iz zayebancije kad sam vidio onaj scania playboy skin pa mi je sad krivo što se nisam više potrudio ;)
Btw stigao snijeg u ETS :)
Dobio si like :D dali taj mod radi na 1.4.8s? i dali radi s TSM Map 3.5
EDIT
Download link neradi :( Stoji mi na dolje priloženom SS i nemiče se.
EDIT
Fala :)
Vjerojatno radi na 1.4 ali zašto ne updejtaš igru na 1.7? Isprobat ću na TSM mapi tek predvečer
Hosting na kojemu je mod očiglendo ima nekakav zastoj, inače sharemods radi bez problema. Ja sam ga uspio skinuti pa probaj opet nakon nekog vremena
Pozdrav iz Greece (Serres > Drama) ... 
PS - hm, ma niko ovdje ne radi svi se nalijepili na novi Volvo ... 
Kako se ne radi?? Radi se i to naveliko!!
P.S. Steka mi visestruki reply.
Super ... ali pa to i nemere vazit za one "male zelene" sto samo za par dana razotkriju 50-tak gradova ... 
He, ti rece da ces u EU na krace ture ali si previdjeo da Afrika ne pusta bas tako olako ...
A drugo, znas li ti uopce upalit kamion za turu manju od 4 tkm ... 
Na prvoj slici imas primjer mog dvostrukog rekorda u jednoj turi Wien - Algir, max. km i min. zarada 
Ne može sve biti kako treba, nema šanse! Imam 1.6.1 going east + scandinavija te modove za jači zvuk u kabini, fiziku i real economy. Sve je radilo dobro prvih nekoliko tura i sada sve radi ali kad hoču ući u banku iga se zamrzne, moram ctrl+ald+del na task menager i jedva uspijem izači iz igre, čak kad zamrzne izađem u windowse ali nemam strelice od miša sve neš blokirano, jel se desilo nekom?
Ne može sve biti kako treba, nema šanse! Imam 1.6.1 going east + scandinavija te modove za jači zvuk u kabini, fiziku i real economy. Sve je radilo dobro prvih nekoliko tura i sada sve radi ali kad hoču ući u banku iga se zamrzne, moram ctrl+ald+del na task menager i jedva uspijem izači iz igre, čak kad zamrzne izađem u windowse ali nemam strelice od miša sve neš blokirano, jel se desilo nekom?
Očito te banka zamrzila (previše kredita
).. Anyways, šalu na stranu, jesi probao disejblati neki od modova?? Oni znaju praviti problem...
Inače pc radi normalno?
Da nije nekakav harderski problem? Grije li se možda pojačano?
EDIT
Fala :)
Vjerojatno radi na 1.4 ali zašto ne updejtaš igru na 1.7? Isprobat ću na TSM mapi tek predvečer
Hosting na kojemu je mod očiglendo ima nekakav zastoj, inače sharemods radi bez problema. Ja sam ga uspio skinuti pa probaj opet nakon nekog vremena
Kad budem stigo onda ću na 1.7 stavit,rjetko kad stignem zaigrat igru.
Super ... ali pa to i nemere vazit za one "male zelene" sto samo za par dana razotkriju 50-tak gradova ... 
He, ti rece da ces u EU na krace ture ali si previdjeo da Afrika ne pusta bas tako olako ...
A drugo, znas li ti uopce upalit kamion za turu manju od 4 tkm ... 
Na prvoj slici imas primjer mog dvostrukog rekorda u jednoj turi Wien - Algir, max. km i min. zarada 
Zarada od jabuka NULA kuna nakon toliko kilometara? Kako?? Crvi ti pojeli jabuke??
Inace, nakon 19.000KM po Africi, vratim se ja u Europu, i ture mi sve neke kratke :) Taman se raskomotim u Scanijici (konacno se docepao R730-ke), malo vozim i OPA! Crvena zastavica. A sto? Pa kraj ture! Zar vec????
zasto na novi Volvo nemogu staviti plocicu sa imenom :(
i dali ovaj zimski mod radi na novom patchu, dali je netko vec isprobao
tnx
zasto na novi Volvo nemogu staviti plocicu sa imenom :(
i dali ovaj zimski mod radi na novom patchu, dali je netko vec isprobao
tnx
Moraš otići u servis kad ga kupiš da bi ju mogao stavit, kad radiš narudžbu nemožeš ju stavit.
EDIT: Skidam snow mod pa vam javim rezultate.
evo ja sam svoju scaniu, sa 39 tisuca predao novoj radnici i to crnkinja nek vozi dok ja isprobam novog Volva, ako nebudem zadovoljan vreacam svoju skaniju nazad a njoj Volvo, do sada svih 17 cura koliko ih je zaposleno u mojim garazama voze iste Scanije :)
Novi zimski mod je pravo osvježenje :) Radi s 1.7 i TSM 4.1.2 a u kombinaiji s modom "Real Enviroment" sve skupa izleda odlično.
Mod dolazi s tri fajla - teksture ceste i okoliša, teksture snijega i lanci na kotačima i mod za fiziku - ova dva se mogu isključiti i nisu vezani za mod s teksturama
Dakle ima ono što je nedostajalo prvom modu, koji je izašao prije oko pola godine, a to je da sada kamion proklizava, i to poprilično.
Vožnja je tako sada puno realnija i kamion se otprilike ponaša kako bi se ponašao na skliskoj cesti pa dakle sada nema jurnjave. Problem je samo što se to ne odnosi na AI kamione koje i dalje voze 80 ali zanimljivo je da imaju lance na pogonskim kotačima.
Ne znam da li postoje lanci i za naše kamione, možda ih se može uzeti u servisu.
Nisu sve ceste pod snijegom ali bez obzira na to kamion proklizava pod jačim gasom posvuda.
Brzina isporuke smanjena je s 80 na 40 kmh zbog čega ne bi trebalo biti kašnjenja.
http://ets2.lt/en/winter-mod-v-2-0/
Edit: Evo dok sam ja čačkao po fotkama macgayver je objavio post ;)
Edit 2: Nisu sve ceste pod snijegom zbog "Real Enviroment" moda koji inače mijenja teskture ceste
Imam onog novog Volva,samo neznam gdje se točno prikazuje potrošnja?? Može neki screen plz??
Imam onog novog Volva,samo neznam gdje se točno prikazuje potrošnja?? Može neki screen plz??
Imaš na putnom računalu, šaltaj ga sa slovom I i imat ćeš trenutnu potrošnju i potrošnju na 100km. Btw da su bar svi kamioni detaljni kao novi Volvo, čak su napravili da kad potegneš ručnu da se na ručici od ručne upali crvena crta i kad se upale sva četiri žmigavca svijetli njihov gumb.
EDIT: Ima netko link moda za felge koji radi na novom Volvu?
Imaš na putnom računalu, šaltaj ga sa slovom I i imat ćeš trenutnu potrošnju i potrošnju na 100km. Btw da su bar svi kamioni detaljni kao novi Volvo, čak su napravili da kad potegneš ručnu da se na ručici od ručne upali crvena crta i kad se upale sva četiri žmigavca svijetli njihov gumb.
Isto tako kad pališ kamion,ključ se okreće,odlično su odradili posao s novim volvom.