Euro Truck Simulator 2 izdvojena tema

poruka: 21.223
|
čitano: 8.231.870
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: ETS2 multy nickovi (da se ekipa lakše skupi)
16 godina
Euro Truck Simulator 2

Weekend Deal na Steamu

Euro Truck Simulator 2 snižen 66%, sa 20 na 6.8 Eura.

ETS + Going East Bundle -55%, sa 30 na 14.8.

Samo Going East -25%, sa 10 na 7.5.

Poruka je uređivana zadnji put pet 25.10.2013 0:26 (FLes).
Moj PC  
3 0 hvala 4
13 godina
neaktivan
Euro Truck Simulator 2

Jel ovaj novi patch 1.7.0 samo za steam verziju ili?

Gaming 4ever.
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
Euro Truck Simulator 2

Hmm kad je došao ovaj dlc?

Ono što možeš sutra,ne ostavljaj za danas.
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Re: Euro Truck Simulator 2
zelenbic kaže...

Hmm kad je došao ovaj dlc?

Pise na toj stranici: Release Date: 24 Oct 2013 {#}

13 godina
neaktivan
Kiki287 kaže...

Evo kad svi voze novog Volvo, dao sm mu i ja sansu.

Lijep je novi Volvo, pogotovo ova kabna, ali zvuk je nikakav, iz kabine se jedva cuje, no dobro, tek je izasao, znam osobno par frendova koji ce uskoro izbaciti bolju modanu verziju ovog Volva..

Evo par slika

KONACNO i jedan 6x4!!{#}

13 godina
neaktivan
suMaper kaže...

Pozdrav iz Greece (Serres > Drama) ... {#}

PS - hm, ma niko ovdje ne radi svi se nalijepili na novi Volvo ... {#}

Kako se ne radi?? Radi se i to naveliko!!

P.S. Steka mi visestruki reply.

Poruka je uređivana zadnji put pet 25.10.2013 11:01 (BULIGO).
16 godina
neaktivan
Euro Truck Simulator 2

Počelo je glasovanje za naj skin na ets2.lt pa ako vam se sviđa moj Scania Vabis skin stisnite mu "lajk" :D 

Tempus fugit

4 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Euro Truck Simulator 2

Odlican je ovaj novi Volvo :) 

Nazalost {#} verzija jos nije online (mislim na c{#}k  version by FHT i ostali timovi koji su izbacivali igru online), ali radi uz malo blokiranja u firewallu te nekog tamo keya kojeg imam od davnina (v 1.1.1 mislim).

Extend my EMSI License for free: http://download.emsisoft.com/EmsisoftAntiMalwareSetup_6434073 / My Web Site: http://markoidzan.from.hr || http://www.erepublik.com/hr/referrer/midzan21 Help me :D
Moj PC  
1 4 hvala 0
15 godina
Euro Truck Simulator 2

ima tko mod da prednji kraj kamiona bude spušten i mod za crne felge i kotače ,a da rade na 1.6 verziji? 

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
midzan21 kaže...

Odlican je ovaj novi Volvo :) 

Nazalost {#} verzija jos nije online (mislim na c{#}k  version by FHT i ostali timovi koji su izbacivali igru online), ali radi uz malo blokiranja u firewallu te nekog tamo keya kojeg imam od davnina (v 1.1.1 mislim).

...već su odradili sve,vani je,tj. ver. 1.7+DLC East+Halloween Paint Jobs DLC...ali o tome nećemo ovdje...{#}

13 godina
robisierra92 kaže...

Počelo je glasovanje za naj skin na ets2.lt pa ako vam se sviđa moj Scania Vabis skin stisnite mu "lajk" :D 

Evo, moj lajk te vratio na drugo mjesto, iza one Scanije i izjednaceno sa MAN-om :D

Samozadovoljstvo uništava perfekciju.
16 godina
neaktivan
GamerX9 kaže...
robisierra92 kaže...

Evo, moj lajk te vratio na drugo mjesto, iza one Scanije i izjednaceno sa MAN-om :D

Ako dobijem glavnu nagradu runda cuge za sve :D 

Skin sam napravio više iz zayebancije kad sam vidio onaj scania playboy skin pa mi je sad krivo što se nisam više potrudio ;) 

Btw stigao snijeg u ETS :) 

http://ets2.lt/en/winter-mod-v-2-0/

Tempus fugit
14 godina
robisierra92 kaže...
GamerX9 kaže...
robisierra92 kaže...

Ako dobijem glavnu nagradu runda cuge za sve :D 

Skin sam napravio više iz zayebancije kad sam vidio onaj scania playboy skin pa mi je sad krivo što se nisam više potrudio ;) 

Btw stigao snijeg u ETS :) 

Dobio si like :D dali taj mod radi na 1.4.8s? i dali radi s TSM Map 3.5

EDIT
Download link neradi :( Stoji mi na dolje priloženom SS i nemiče se.

evilmage007@gmail.com skype evilmage007
Poruka je uređivana zadnji put pet 25.10.2013 16:44 (kruskar).
16 godina
neaktivan
kruskar kaže...

EDIT

Fala :) 

Vjerojatno radi na 1.4 ali zašto ne updejtaš igru na 1.7? Isprobat ću na TSM mapi tek predvečer 

Hosting na kojemu je mod očiglendo ima nekakav zastoj, inače sharemods radi bez problema. Ja sam ga uspio skinuti pa probaj opet nakon nekog vremena

Tempus fugit
12 godina
BULIGO kaže...
suMaper kaže...

Pozdrav iz Greece (Serres > Drama) ... {#}

PS - hm, ma niko ovdje ne radi svi se nalijepili na novi Volvo ... {#}

Kako se ne radi?? Radi se i to naveliko!!

P.S. Steka mi visestruki reply.

Super ... ali pa to i nemere vazit za one "male zelene" sto samo za par dana razotkriju 50-tak gradova ... {#}

He, ti rece da ces u EU na krace ture ali si previdjeo da Afrika ne pusta bas tako olako ...
A drugo, znas li ti uopce upalit kamion za turu manju od 4 tkm ... {#}

Na prvoj slici imas primjer mog dvostrukog rekorda u jednoj turi Wien - Algir, max. km i min. zarada {#}

IDEA is not discovered or undiscovered, it come self, it light !
15 godina
neaktivan
Euro Truck Simulator 2

Ne može sve biti kako treba, nema šanse! Imam 1.6.1 going east + scandinavija te modove za jači zvuk u kabini, fiziku i real economy. Sve je radilo dobro prvih nekoliko tura i sada sve radi ali kad hoču ući u banku iga se zamrzne, moram ctrl+ald+del na task menager i jedva uspijem izači iz igre, čak kad zamrzne izađem u windowse ali nemam strelice od miša sve neš blokirano, jel se desilo nekom? 

Ja sam novi vozač s malo radnog staža, široka mi kola a uska garaža...
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
Zekat kaže...

Ne može sve biti kako treba, nema šanse! Imam 1.6.1 going east + scandinavija te modove za jači zvuk u kabini, fiziku i real economy. Sve je radilo dobro prvih nekoliko tura i sada sve radi ali kad hoču ući u banku iga se zamrzne, moram ctrl+ald+del na task menager i jedva uspijem izači iz igre, čak kad zamrzne izađem u windowse ali nemam strelice od miša sve neš blokirano, jel se desilo nekom? 

Očito te banka zamrzila (previše kredita{#}).. Anyways, šalu na stranu, jesi probao disejblati neki od modova?? Oni znaju praviti problem...

Minecraft u srcu :) R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011.
16 godina
neaktivan
Zekat kaže...

Inače pc radi normalno?

Da nije nekakav harderski problem? Grije li se možda pojačano? 

Tempus fugit
14 godina
robisierra92 kaže...
kruskar kaže...

EDIT

Fala :) 

Vjerojatno radi na 1.4 ali zašto ne updejtaš igru na 1.7? Isprobat ću na TSM mapi tek predvečer 

Hosting na kojemu je mod očiglendo ima nekakav zastoj, inače sharemods radi bez problema. Ja sam ga uspio skinuti pa probaj opet nakon nekog vremena

Kad budem stigo onda ću na 1.7 stavit,rjetko kad stignem zaigrat igru.

evilmage007@gmail.com skype evilmage007
13 godina
neaktivan
Euro Truck Simulator 2

Dal zna ko do cega je? samo idem napravit novi profil i taman da ce ga uciti i kad ovo.

Gaming 4ever.
Poruka je uređivana zadnji put pet 25.10.2013 19:40 (99Mile99).
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan

suMaper kaže...

Super ... ali pa to i nemere vazit za one "male zelene" sto samo za par dana razotkriju 50-tak gradova ... {#}

He, ti rece da ces u EU na krace ture ali si previdjeo da Afrika ne pusta bas tako olako ...
A drugo, znas li ti uopce upalit kamion za turu manju od 4 tkm ... {#}

Na prvoj slici imas primjer mog dvostrukog rekorda u jednoj turi Wien - Algir, max. km i min. zarada {#}

Zarada od jabuka NULA kuna nakon toliko kilometara? Kako?? Crvi ti pojeli jabuke??

Inace, nakon 19.000KM po Africi, vratim se ja u Europu, i ture mi sve neke kratke :) Taman se raskomotim u Scanijici (konacno se docepao R730-ke), malo vozim i OPA! Crvena zastavica. A sto? Pa kraj ture! Zar vec????{#}

13 godina
Euro Truck Simulator 2

Napokon novi FH16 {#} evo glasajte jel vam bolje izgleda sa angel eyes ili bez.

Slika 1

Slika 2

Slika 3

Slika 4

Slika 5

2 Sa angel eyes
1 Bez angel eyes
Poruka je uređivana zadnji put pet 25.10.2013 19:45 (macgyver 53).
Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
Euro Truck Simulator 2

zasto na novi Volvo nemogu staviti plocicu sa imenom :( 

i dali ovaj zimski mod radi na novom patchu, dali je netko vec isprobao

tnx

Uspori malo! Već sutra budeš samo ime na spomeniku!
Poruka je uređivana zadnji put pet 25.10.2013 19:55 (gale007).

0 0 hvala 0
13 godina
gale007 kaže...

zasto na novi Volvo nemogu staviti plocicu sa imenom :( 

i dali ovaj zimski mod radi na novom patchu, dali je netko vec isprobao

tnx

Moraš otići u servis kad ga kupiš da bi ju mogao stavit, kad radiš narudžbu nemožeš ju stavit.

EDIT: Skidam snow mod pa vam javim rezultate.

Poruka je uređivana zadnji put pet 25.10.2013 20:03 (macgyver 53).
12 godina
neaktivan
Euro Truck Simulator 2

evo ja sam svoju scaniu, sa 39 tisuca predao novoj radnici i to crnkinja nek vozi dok ja isprobam novog Volva, ako nebudem zadovoljan vreacam svoju skaniju nazad a njoj Volvo, do sada svih 17 cura koliko ih je zaposleno u mojim garazama voze iste Scanije :)

Uspori malo! Već sutra budeš samo ime na spomeniku!

1 0 hvala 0
13 godina
Euro Truck Simulator 2

Evo isprobao sam winter mod, dobar je na višim obrtajima kamion proklizava,temperature u kamionu su u minusu, gume su prljave, proklizava kad se koči, svijetla na AI vozilima su uvijek upaljena itd... Ali koristit ću ga kad i u RL napada snijeg, ovako mi nije zabavan. {#}

Moj PC  
2 0 hvala 1
16 godina
neaktivan
Euro Truck Simulator 2

Novi zimski mod je pravo osvježenje :) Radi s 1.7 i TSM 4.1.2 a u kombinaiji s modom "Real Enviroment" sve skupa izleda odlično. 

Mod dolazi s tri fajla - teksture ceste i okoliša, teksture snijega i lanci na kotačima i mod za fiziku - ova dva se mogu isključiti i nisu vezani za mod s teksturama

Dakle ima ono što je nedostajalo prvom modu, koji je izašao prije oko pola godine, a to je da sada kamion proklizava, i to poprilično.

Vožnja je tako sada puno realnija i kamion se otprilike ponaša kako bi se ponašao na skliskoj cesti pa dakle sada nema jurnjave. Problem je samo što se to ne odnosi na AI kamione koje i dalje voze 80 ali zanimljivo je da imaju lance na pogonskim kotačima.

Ne znam da li postoje lanci i za naše kamione, možda ih se može uzeti u servisu. 

Nisu sve ceste pod snijegom ali bez obzira na to kamion proklizava pod jačim gasom posvuda. 

Brzina isporuke smanjena je s 80 na 40 kmh zbog čega ne bi trebalo biti kašnjenja. 

Edit: Evo dok sam ja čačkao po fotkama macgayver je objavio post ;) 

Edit 2: Nisu sve ceste pod snijegom zbog "Real Enviroment" moda koji inače mijenja teskture ceste 

Tempus fugit
Poruka je uređivana zadnji put pet 25.10.2013 21:00 (robisierra92).

4 0 hvala 0
14 godina
Euro Truck Simulator 2

Imam onog novog Volva,samo neznam gdje se točno prikazuje potrošnja?? Može neki screen plz??

Strm
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
Strm kaže...

Imam onog novog Volva,samo neznam gdje se točno prikazuje potrošnja?? Može neki screen plz??

Imaš na putnom računalu, šaltaj ga sa slovom I i imat ćeš trenutnu potrošnju i potrošnju na 100km. Btw da su bar svi kamioni detaljni kao novi Volvo, čak su napravili da kad potegneš ručnu da se na ručici od ručne upali crvena crta i kad se upale sva četiri žmigavca svijetli njihov gumb.

EDIT: Ima netko link moda za felge koji radi na novom Volvu?

Poruka je uređivana zadnji put pet 25.10.2013 21:25 (macgyver 53).
16 godina
neaktivan
macgyver 53 kaže...
Strm kaže...

Imaš na putnom računalu, šaltaj ga sa slovom I i imat ćeš trenutnu potrošnju i potrošnju na 100km. Btw da su bar svi kamioni detaljni kao novi Volvo, čak su napravili da kad potegneš ručnu da se na ručici od ručne upali crvena crta i kad se upale sva četiri žmigavca svijetli njihov gumb.

Isto tako kad pališ kamion,ključ se okreće,odlično su odradili posao s novim volvom.

Poruka je uređivana zadnji put pet 25.10.2013 21:26 (flash3).
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: ETS2 multy nickovi (da se ekipa lakše skupi)
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice