Euro Truck Simulator 2 izdvojena tema

poruka: 21.223
|
čitano: 8.234.660
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: ETS2 multy nickovi (da se ekipa lakše skupi)
13 godina
Euro Truck Simulator 2

Evo klanjam se kakvi sve igraju ovo... Ti igras NFS ili ? :D 

Moj PC  
4 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Re: Euro Truck Simulator 2
koni987 kaže...

mene zanima da li postoji mod da se kamion (scania) ne prevrce moja skanija ima 10000 ks,a ide 294km/h kako da napravim da se ne prevrce??? pomagajteeeee

NFS manijak, ti i Zekat se mozete primit za ruku {#}

Euro Truck simulator 2 Moderator 92% tinejđera sluša turbo folk. Ako si ti među onih 8% koji još uvijek slušaju pravu glazbu kopiraj si ovo u potpis.
14 godina
neaktivan
koni987 kaže...

mene zanima da li postoji mod da se kamion (scania) ne prevrce moja skanija ima 10000 ks,a ide 294km/h kako da napravim da se ne prevrce??? pomagajteeeee

Bye bye iz teme ;)

Ovo je stvarno vec previse -,-''

14 godina
Euro Truck Simulator 2

Evo još par km,šta  kažete?

Strm
Moj PC  
1 13 hvala 0
13 godina
Euro Truck Simulator 2

Trebao bi netko tko je dobar sa moderatorima dogovorit da se ove padobrance sa NFS-a instantno bana sa foruma kad pocnu pisat sr*nja. {#}

Samozadovoljstvo uništava perfekciju.
Moj PC  
7 0 hvala 0
13 godina
robisierra92 kaže...

Kad već offtopičarimo - naletio sam na ovu lijepu Scaniu pa sam morao fotku podijelit s vama ;) 

Prekrasne su joj felge :D 

Mislim da nitko nije bacio oko na scaniu hahahaha {#}

I Love Milka
13 godina
neaktivan
Euro Truck Simulator 2

.

2 0 hvala 0
13 godina
koni987 kaže...

Evo po mom mišljenju je već je zaslužio da bude protjeran s foruma.

13 godina
neaktivan
Euro Truck Simulator 2

i da mu se oduzme igra sa kompa i zabrani ponovna instalacija XD

6 0 hvala 0
15 godina
Euro Truck Simulator 2

ja imam FAP-a od 54500 KS i ide mi 417 kmh po dobroj nizbrdici...kako napraviti da postignem tu brzinu i na ravnome -.-?

(ironija, jel)

{#}

Moj PC  
5 5 hvala 0
14 godina
neaktivan
Euro Truck Simulator 2

GTFO 

Moj PC  
0 2 hvala 0
16 godina
neaktivan
Strumf123 kaže...
koni987 kaže...

NFS manijak, ti i Zekat se mozete primit za ruku {#}

to je profil s kojeg balavac, koji već ima profil na forumu, trola jer nema drugo šta raditi u životu a s komentarima samo hranite trola

1950Killer kaže...
robisierra92 kaže...

Kad već offtopičarimo - naletio sam na ovu lijepu Scaniu pa sam morao fotku podijelit s vama ;) 

Prekrasne su joj felge :D 

Mislim da nitko nije bacio oko na scaniu hahahaha {#}

to je bio test ;)

onaj tko je najprije komentirao felge a tek onda dupe trebao bi se zapitati da li je s njim sve u redu ;) 

Tempus fugit
17 godina
vrinho kaže...
lion002 kaže...

...super su se sjetili. Ubacili i skinove za AI kamione u promet,sad nismo jedini "skinovani" na cesti.....{#} ....uhvatio sam ih nekoliko...

Evo sredio sam i za njih jača svjetla

LINK

...samo da ti javim skinovani su dobri,al obični nisu, tj. scania obična 420 je ok,merc,daf i iveco obični nisu,nema promjene u svjetlima. Uhvatio sam ih, pa pogledaj o čemu se radi,nadam se da ćeš moći prepoznati modele...ako se radi samo u editovanju u sii fajlu(zzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzBolja svjetla za AI vozila v3.scs.rar\def\vehicle\truck ), izmjenama vrijednosti,reci šta bi se trebalo mijenjati pa da ja pokušam srediti...

15 godina
lion002 kaže...

...samo da ti javim skinovani su dobri,al obični nisu, tj. scania obična 420 je ok,merc,daf i iveco obični nisu,nema promjene u svjetlima. Uhvatio sam ih, pa pogledaj o čemu se radi,nadam se da ćeš moći prepoznati modele...ako se radi samo u editovanju u sii fajlu(zzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzBolja svjetla za AI vozila v3.scs.rar\def\vehicle\truck ), izmjenama vrijednosti,reci šta bi se trebalo mijenjati pa da ja pokušam srediti...

Sad sam provjerio sve i kod mene su defaultni OK, samo nisam usppio uhvatiti Mercedesa. Ne znam zašto su kod tebe sad ovi obični po defaultu jer jedan nema veze s drugim jer za svaki kamion posebno se naštimavaju vrijednosti za svjetla, isto kao i kod auta. A ovo zašto je nekim autima snop svjetla samo sa strane a nema ga po sredini nisam otkrio razlog, vjerojatno takva skripta kod tih auta ili nešto slično i to se neda promjeniti jer po defaultu isto bacaju samo na stranu.

Ako se hoćeš poigrati onda samo otvori sii file od željenog vozila i mjenjaj headlights_range (duljina) i headlights_angle (kut) a ispod toga imaš headlights_intensity_min i headlights_intensity_max tj. koliki hoćeš intenzitet svjetla.

Poruka je uređivana zadnji put sub 12.10.2013 17:17 (vrinho).
12 godina
robisierra92 kaže...
... Nakon toga sam isključio i mod za jesen jer sam tek sad skužio da mi se TSM mapa ne da zumirati na Afriku.

I, kaj si usutio, ma nisi vaaljda bacio taj super-extra mod :-)
Ja sa njim nisam imao taj problem (niti bilo koji drugi) ali posle tvog posta sam ga pogledao i vidio da to je problem za TSM mapu, dok za Skandinaviju i default mapu je ok.

Pa sam zato napravio mali dodatak tj. mod za sve koji koriste jesen-mod i TSM mapu (vjerujem da si ti to vec sebi uradio) koji popravlja to zumiranje onako kako to radi i TSM.
Znaci ako netko koristi mod za jesen i TSM mapu treba da skine ovaj moj mod i zumiranje mape ce biti ok.

mod za jesen: http://ets2.lt/en/autumn-mod-v-4-0/
moj mod: http://en.file-upload.net/download-8170403/zzzzHerbstmod_dodatak_za_TSM.scs.html

PS - a to sto ja nisam imao taj problem, e to je duga prica ...

vrinho kaže...
Sad sam provjerio sve i kod mene su defaultni OK, samo nisam usppio uhvatiti Mercedesa. Ne znam zašto su kod tebe sad ovi obični po defaultu jer jedan nema veze s drugim jer za svaki kamion posebno se naštimavaju vrijednosti za svjetla, isto kao i kod auta. A ovo zašto je nekim autima snop svjetla samo sa strane a nema ga po sredini nisam otkrio razlog, vjerojatno takva skripta kod tih auta ili nešto slično i to se neda promjeniti jer po defaultu isto bacaju samo na stranu.

Ako se hoćeš poigrati onda samo otvori sii file od željenog vozila i mjenjaj headlights_range (duljina) i headlights_angle (kut) a ispod toga imaš headlights_intensity_min i headlights_intensity_max tj. koliki hoćeš intenzitet svjetla.

Teesko sam se odlucio da ovo kazem, jer se jos uvjek malo plasim tvoje reakcije (pa ipak sam jos poprilicno nov) ali prevagnulo je to da ipak moozda i pomogne.
Ja ne koristim taj mod ali bacio sam pogled i zapazio da koristis fajlove iz v1.4.12, zar ne mislis da je to moguci uzrok problema za v1.5.2 ...

IDEA is not discovered or undiscovered, it come self, it light !
14 godina
neaktivan
Euro Truck Simulator 2

Moze help, pocelo mi se desavat da kad igram da mi se pojavio not responding, svi modovi su za tocnu verziju...

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Euro Truck Simulator 2

Evo mene opet, treba dostavit jabuke i zaradit za život.

{#} svima.

5 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Euro Truck Simulator 2

mogu ti biti za tocnu verziju ali moguce da ti se neki folderi u modovim padudaraju tj sudaraju pa te zato kicka van,99% je to  tako je do sada uvijek bilo

mene je zezalo jako izbacio sve modove van i 1 po 1 ubacivo aktiviro dok nisam nasao koji me pati sad igra letiiiiii   XD

1 0 hvala 0
15 godina

vrinho kaže...

Teesko sam se odlucio da ovo kazem, jer se jos uvjek malo plasim tvoje reakcije (pa ipak sam jos poprilicno nov) ali prevagnulo je to da ipak moozda i pomogne.
Ja ne koristim taj mod ali bacio sam pogled i zapazio da koristis fajlove iz v1.4.12, zar ne mislis da je to moguci uzrok problema za v1.5.2 ...

Samo ti pričaj, čega se plašiš, ne grizem {#} {#}

Koji fajlovi su iz 1.4.12. točno, svi ili pojedini jer sam i neke fajlove uzeo iz drugih modova koje koristim, recimo Audi Q7, BMW 320i, nova Astra, Sprinter.... i samo kod Q7 od tih dodatnih imam taj problem da se svjetlo ne vidi po sredini nego samo baca bočno. Imam 1.5.2.1s i jedino sam kod Fabije vidio da je po defaultu snop makar sam promjenio vrijednosti kao kod svih, sve ostale što sam promjenio je OK, pa i kamioni. Sad i ovisi koju verziju imaju drugi korisnici jer ja problema nemam osim tih sitnica.

12 godina
neaktivan
Euro Truck Simulator 2

Eh za takve terete stvarno trebas imat iskustva {#}

Nikad nereci nikad!!

7 0 hvala 0
13 godina
Euro Truck Simulator 2

Jel i vama smeta kako su na nekim mjestima ceste uzasno uske ? Ajde dok nema prometa sa druge strane, ali kad idem tamo u Tunisu kroz silne zavoje i ako mi ide auto iz suprotnog smjera nema sanse, moram stat i pricekat da prode. Kad bi bar napravili pola metra siru cestu nego sad bilo bi odlicno.

Moj PC  
0 4 hvala 0
14 godina
Euro Truck Simulator 2

Radim na verziji 1.4.12 i zanima me neki mod kojem su jako dugacke i ogromne priikolice,zbilja volim izazove...Pravi užitak mi je bilo voziti onaj baobab tree

Strm
Moj PC  
2 0 hvala 0
12 godina
vrinho kaže...

Samo ti pričaj, čega se plašiš, ne grizem {#} {#}

Koji fajlovi su iz 1.4.12. točno, svi ili pojedini jer sam i neke fajlove uzeo iz drugih modova koje koristim, recimo Audi Q7, BMW 320i, nova Astra, Sprinter.... i samo kod Q7 od tih dodatnih imam taj problem da se svjetlo ne vidi po sredini nego samo baca bočno. Imam 1.5.2.1s i jedino sam kod Fabije vidio da je po defaultu snop makar sam promjenio vrijednosti kao kod svih, sve ostale što sam promjenio je OK, pa i kamioni. Sad i ovisi koju verziju imaju drugi korisnici jer ja problema nemam osim tih sitnica.

E super ... thanks ...
Svi fajlovi ne-kamiona su isti u 1.5.2 (bez .1s) i u 1.4.12 tako da su oni ok, ali svi kamioni u 1.5.2 se znatno razlikuju od 1.4.12.
Na slikama je primjer za daf i iveco, lijevo 1.4.12 a desno 1.5.2, ali svi kamioni se ovako razlikuju.

daf_traffic.sii daf_traffic.sii
iveco_traffic.sii iveco_traffic.sii
IDEA is not discovered or undiscovered, it come self, it light !
15 godina
suMaper kaže...

E super ... thanks ...
Svi fajlovi ne-kamiona su isti u 1.5.2 (bez .1s) i u 1.4.12 tako da su oni ok, ali svi kamioni u 1.5.2 se znatno razlikuju od 1.4.12.
Na slikama je primjer za daf i iveco, lijevo 1.4.12 a desno 1.5.2, ali svi kamioni se ovako razlikuju.

E vidiš to nisam znao da su fajlovi različiti, ty. Mislio sam da nisu mjenjali to već sam samo modificirao jedan drugi mod za svjetla. Sad sam raspakirao original def iz igre i u mod ubacio te fajlove iz 1.5.2 uključujući Fabiu koja sada ima jače svjetlo, svi ostali su OK kao i kamioni i više ne vidim gdje bi mogao biti problem kolegi lionu ili kome drugom, osim na nekim autima koji raspršuju svjetlo samo sa strane, ubacio sam i njih iz 1.5.2 ali nema promjene, to se očito neda srediti. 

LINK

17 godina

.....superiška je sad...{#},bio sam imao mod koji je poništavao tvoj ili drugi koji sam probavao...uklonjen je i sad je sve OK...{#}...malo off: ja kralja...

Poruka je uređivana zadnji put sub 12.10.2013 23:47 (lion002).
12 godina
neaktivan
Damir1908 kaže...
Rodić kaže...

Neki su ovdje sa 100 razinom a ti vec odustajes? :(

ne odustaje ..vozio je 170 km na sat , stavio svakakve modove i vec na 53 razini ima 150 i kolko vec vozaca..a neki sto su na 100 i nekom nisu ni blizu tome, dok su neki stavili hard economy mod, al i ovako realno sad igram na pocetku ako igras kako treba a kupio sam g27 i to ti je tesko jer vozis polako, fino, jednostavno gustiras i uzivas u igri skupa sa volanom 

Jdan moj frend igra od 1-og mjeseca, 70lvl, gustira voznju normalno i ima 5 vozaca, na racunu 5-10.000.000€... S tim da ne skida nikakve modove, patcheve itd :D  
BTW evo moje fps-ove koji su katastrofa.. Oko 25 mi je prosjek, s tim da u gradu pada znatno do 15 a van grada oko 35
Kasnije budem probal onu foru s HDR-om i par stvari daiskljucim i dodam Red expert 2 il kak se vec zove :) 

13 godina
neaktivan
Euro Truck Simulator 2

Pozdrav!

Igrao sam ETS2 otkad je izasao pa negdje do travnja (igram na 1.3 patchu, legalna igra). Nemam velike prohtjeve pa imam malo modova ( a i  PC je slabasan). Par novih skinova za prikolice, malo usminkan kamion (Scania 830 lol) i to je to. Sad me opet uhvatio gust (malo sam ispao iz slike zbog WoW-a i Farme 2013, a i ljeto je iza nas). Zanima me hocu li instaliranjem DLC-a i najnovijeg patcha imati problema sa tih malo starih modova?Samo instaliram 1.5+ preko 1.3 ili?

I je li komplicirano instalirati tu 4.1 mod-mapu? Sa Scaniom sam presao nesto preko 100k kilometara i lvl 44 sam, volio bih nastaviti, da ne moram nanovo startati zbog nove mape?

Hvala :)

Poruka je uređivana zadnji put ned 13.10.2013 0:54 (BULIGO).

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Euro Truck Simulator 2

Mod 4.1 nije tesko instalirat, sve scs. fileove prebacis u mod mapu i samo ih pod uredi profil u igri ukljucis... pozz :)

Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
Euro Truck Simulator 2

Upravo isprobal onu caku kaj bi dobil nekaj malo FPS-ova, e, al ja ih dosta izgubim, kad iskljucim HDR i poboljsanje boja frapsi padnu na 10-15 i nejdu vise od tolko o.O, kad vratim HDR i ono frapsi se odma vrate u normalu {#} ftw?

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
Strm kaže...

Radim na verziji 1.4.12 i zanima me neki mod kojem su jako dugacke i ogromne priikolice,zbilja volim izazove...Pravi užitak mi je bilo voziti onaj baobab tree

bump...

Strm
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: ETS2 multy nickovi (da se ekipa lakše skupi)
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice