Euro Truck Simulator 2 izdvojena tema

poruka: 21.220
|
čitano: 8.191.831
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: ETS2 multy nickovi (da se ekipa lakše skupi)
17 godina
Euro Truck Simulator 2

....jedno pitanjce: koji config file u ovome red expert/real enviroment modu poboljšava boje i gdje se nalazi/naziv...ako ga je moguće uopće iskopati..{#}

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
Re: Euro Truck Simulator 2
lion002 kaže...

....jedno pitanjce: koji config file u ovome red expert/real enviroment modu poboljšava boje i gdje se nalazi/naziv...ako ga je moguće uopće iskopati..{#}

Misliš na file koji bi se dao srediti da bi ti izgledalo ko sa SweetFX/FXAA. Mislim da nema.

14 godina
Euro Truck Simulator 2

Jedna drugarska xD I čekanje u koloni -.-"

Strm
Moj PC  
2 3 hvala 0
16 godina
neaktivan
vrinho kaže...

Malo sam poboljšao verziju svjetla za AI, smanjio sam intenzitet, kut a povećao daljinu snopa svjetla.

Link

AI automobili mi se zabijaju u kamion ko nenormalni, osječam se kao u nekom road rageu gdje su zombiji za volanom {#}

Dakle uopće ne koče kad vide moj kamion nego se zabiju pod punim gasom :D

Daj provjeri da nisi nešto krivo sejvao ;) Drugih modova osim tog nisam stavljao 

Tempus fugit
12 godina
Strm kaže...

Ovo je u stvari pravi kamion za Truckers-map-by.goba6372 mape, cini se da si malko promasio cestu (tj. mapu) ... {#}

IDEA is not discovered or undiscovered, it come self, it light !
14 godina
Euro Truck Simulator 2

WoW{#} može link

Strm
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
suMaper kaže...
Strm kaže...

Ovo je u stvari pravi kamion za Truckers-map-by.goba6372 mape, cini se da si malko promasio cestu (tj. mapu) ... {#}

Meni najdraža mapa, šteta što radi samo na 1.3.1

Btw, jedan detalj iz Ljubljane

Tempus fugit
15 godina
robisierra92 kaže...
vrinho kaže...

Malo sam poboljšao verziju svjetla za AI, smanjio sam intenzitet, kut a povećao daljinu snopa svjetla.

Link

AI automobili mi se zabijaju u kamion ko nenormalni, osječam se kao u nekom road rageu gdje su zombiji za volanom {#}

Daj provjeri da nisi nešto krivo sejvao ;) Drugih modova osim tog nisam stavljao 

To sigurno nije radi tog moda. Kod mene sve radi normalno a u file-ovima sam promjenio postavke samo koje imaju veze sa svjetlom. Čak ni ne vidim ništa u njima što bi imalo utjecaj na taj simptom. 

Provjeri dal ti još koji mod ima te file-ove u sebi, jer recimo kod mene ovaj novi RED Expert ima te file-ove za promet pa sam stavio više zzzzz ispred u ovaj svoj mod da učitava iza njega, tj. zadnji. Možda ovaj mod za jesen koji imaš... A ona prva verzija od 2 stranice prije, kako je bilo s njom?

16 godina
neaktivan
vrinho kaže...
robisierra92 kaže...
vrinho kaže...

Link

To sigurno nije radi tog moda. Kod mene sve radi normalno a u file-ovima sam promjenio postavke samo koje imaju veze sa svjetlom. Čak ni ne vidim ništa u njima što bi imalo utjecaj na taj simptom. 

Provjeri dal ti još koji mod ima te file-ove u sebi, jer recimo kod mene ovaj novi RED Expert ima te file-ove za promet pa sam stavio više zzzzz ispred u ovaj svoj mod da učitava iza njega, tj. zadnji. Možda ovaj mod za jesen koji imaš... A ona prva verzija od 2 stranice prije, kako je bilo s njom?

To se počelo događati danas nakon što sam stavio taj mod, koji je zbog silnih slova zzzzz posljednji na popisu. Prije toga sam sinoć malo vozio s jesenjim modom bez greške. Vjerojatno je problem u poziciji, odnosno neki od modova bi trebao biti poslije tog moda za svjetla. 

Prethodni mod za svjetla nisam niti stigao probati. 

Kad sam ga isključio prestalo je. Nakon toga sam isključio i mod za jesen jer sam tek sad skužio da mi se TSM mapa ne da zumirati na Afriku.

Uglavnom, nisam otvarao mod da vidim kako radi ali morat ću to istražiti jer je vožnja doslovce nemoguća. Kao da AI vozila ne vide kamion pa zato ne koče. 

Tempus fugit
15 godina
robisierra92 kaže...

To se počelo događati danas nakon što sam stavio taj mod, koji je zbog silnih slova zzzzz posljednji na popisu. Prije toga sam sinoć malo vozio s jesenjim modom bez greške. Vjerojatno je problem u poziciji, odnosno neki od modova bi trebao biti poslije tog moda za svjetla. 

Prethodni mod za svjetla nisam niti stigao probati. 

Kad sam ga isključio prestalo je. Nakon toga sam isključio i mod za jesen jer sam tek sad skužio da mi se TSM mapa ne da zumirati na Afriku.

Uglavnom, nisam otvarao mod da vidim kako radi ali morat ću to istražiti jer je vožnja doslovce nemoguća. Kao da AI vozila ne vide kamion pa zato ne koče. 

Provjeri si u TSM mapi dal ima tih file-ova, sjećam se da se to meni s njom znalo događati (nisam imao ovakav AI mod za svjetla), recimo uvijek u Africi na onim uzbrdicama gdje jedva spužeš do vrha i AI mi se uvijek zaljetavao u prikolicu, samo ide kao da me nema. Ne znam kako da ti drugačije pomognem kolega, nemam nikakvih problema a vidim da je dosta ljudi skinulo taj AI mod i nitko drugi se ne žali.

14 godina
neaktivan
Euro Truck Simulator 2

M.A.N F2000, ali jednostavno je nevozljiv, interoir je od TGX, crasha igru jer je raden za 1.4.12, a ne za 1.5.2

Viti cu ako uspijem uzicati nekog da se popravi :P

Poruka je uređivana zadnji put čet 10.10.2013 19:50 (Kiki287).
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
Kiki287 kaže...

M.A.N F2000, ali jednostavno je nevozljiv, interoir je od TGX, crasha igru jer je raden za 1.4.12, a ne za 1.5.2

E, sad sam se sjetio.... Znaš možda što je s onim F10 od onih Poljaka ili što su god već. 

17 godina
vrinho kaže...
robisierra92 kaže...
vrinho kaže...

Link

...mod je ok,jačina/intenzitet svjetala je super...samo sam našao kod ove dvojice(nadam se da češ prepoznati aute u modu) svjetla bacaju na stranu a ne ispred njih..ne vidi se na slici al sam ih uhvatio,kut im je preširok, pa ako se može srediti, a ako ne nema veze.... u svakom slučaju mod ja za 10-ku  {#}

14 godina
neaktivan
vrinho kaže...
Kiki287 kaže...

E, sad sam se sjetio.... Znaš možda što je s onim F10 od onih Poljaka ili što su god već. 

F10 ce vjerojatno istati private, nije bio radio na njemu 2 mjeseca, ali je nastavio prije tjedan dana, neznam oce li ga izbaciti...

15 godina
lion002 kaže...

...mod je ok,jačina/intenzitet svjetala je super...samo sam našao kod ove dvojice(nadam se da češ prepoznati aute u modu) svjetla bacaju na stranu a ne ispred njih..ne vidi se na slici al sam ih uhvatio,kut im je preširok, pa ako se može srediti, a ako ne nema veze.... u svakom slučaju mod ja za 10-ku  {#}

Normalno je da bacaju u stranu ali po sredini ne osvjetljavaju i tu je problem, svima sam vrijednosti promjenio i ne mogu otkriti u čemu je stvar. A recimo Fabiji su svjetla kao da ništa nisam dirao, po defaultu, jedva se vide. Pogledat ću još malo ali ništa ne garantiram a i stvar je što je to samo kod 2-3 auta pa kad promjenim vrijednosti moram ih loviti po mraku da vidim ima li promjene {#}

Kiki287 kaže...

F10 ce vjerojatno istati private, nije bio radio na njemu 2 mjeseca, ali je nastavio prije tjedan dana, neznam oce li ga izbaciti...

{#} 

12 godina
Strm kaže...

WoW{#} može link

Izvoli, nadam se da si zapazio post ispod da je za v1.3.1, no ipak ti dajem link jer moozda je koristis kao i ja ...

http://gamesmods.net/euro-truck-simulator2/ets2-maps/33179-truckers-map-bygoba6372r26.html

robisierra92 kaže...

Meni najdraža mapa, šteta što radi samo na 1.3.1

He, pa ja samo zbog nje jos uvjek mogu koristiti i v1.3.1 ... {#}

IDEA is not discovered or undiscovered, it come self, it light !
Poruka je uređivana zadnji put čet 10.10.2013 22:03 (suMaper).
17 godina
Euro Truck Simulator 2

...jedna molbica: ako može,netko ko je sa znanjem i vremenom(ako ne uzima puno vremena) da u ovom modu samo malo smanji jačinu/intenzitet,u pitanju je flare mod,evo link...

http://www61.zippyshare.com/v/44584644/file.html 

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
Euro Truck Simulator 2

Kiki-grafika s tvojim modom je preodlična imam 130fps-a,kad sam se vozio me malo zanijelo pa otišao u kanal,evo me izvlače van xD

Strm
Moj PC  
0 6 hvala 0
13 godina
Euro Truck Simulator 2

Ja sa svojim jedva izvucem 25fps.a ne razumijem zasto. 

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Strm kaže...

Kiki-grafika s tvojim modom je preodlična imam 130fps-a,kad sam se vozio me malo zanijelo pa otišao u kanal,evo me izvlače van xD

ovo je tuzno {#}

Euro Truck simulator 2 Moderator 92% tinejđera sluša turbo folk. Ako si ti među onih 8% koji još uvijek slušaju pravu glazbu kopiraj si ovo u potpis.
13 godina
Euro Truck Simulator 2
@SimeKZ Za grafu koju imas, i to je vec vrh...
Samozadovoljstvo uništava perfekciju.
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
Euro Truck Simulator 2

A sad....Minuta tišine za Scanie{#}

Strm
Poruka je uređivana zadnji put pet 11.10.2013 18:26 (Strm).
Moj PC  
0 2 hvala 0
13 godina
neaktivan
Strm kaže...

A sad....Minuta tišine za Scanie{#}

{#}{#}{#}{#} tuzno i zalosno...

Euro Truck simulator 2 Moderator 92% tinejđera sluša turbo folk. Ako si ti među onih 8% koji još uvijek slušaju pravu glazbu kopiraj si ovo u potpis.
17 godina
Euro Truck Simulator 2

...super su se sjetili. Ubacili i skinove za AI kamione u promet,sad nismo jedini "skinovani" na cesti.....{#} ....uhvatio sam ih nekoliko...

Moj PC  
7 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Euro Truck Simulator 2

Kad već offtopičarimo - naletio sam na ovu lijepu Scaniu pa sam morao fotku podijelit s vama ;) 

Prekrasne su joj felge :D 

Tempus fugit

8 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
lion002 kaže...

...super su se sjetili. Ubacili i skinove za AI kamione u promet,sad nismo jedini "skinovani" na cesti.....{#} ....uhvatio sam ih nekoliko...

To s nekim modom? ako je moze link, jos nisam vidio ni jedan skinovan kamion...

17 godina
Rodić kaže...
lion002 kaže...

...evo link za mod,ostalo znaš.. http://www.mediafire.com/download/8ggkct1api4gjjo/painted_truck_traffic_by_jazzycat.7z  {#}

14 godina
neaktivan
lion002 kaže...
Rodić kaže...
lion002 kaže...

...evo link za mod,ostalo znaš.. http://www.mediafire.com/download/8ggkct1api4gjjo/painted_truck_traffic_by_jazzycat.7z  {#}

ty :)
btw dns sam putovao, samo sam slinio kad vidim Scaniu i Iveco kamione {#} 

15 godina
lion002 kaže...

Evo sredio sam i za njih jača svjetla

LINK

12 godina
neaktivan
Euro Truck Simulator 2

mene zanima da li postoji mod da se kamion (scania) ne prevrce moja skanija ima 10000 ks,a ide 294km/h kako da napravim da se ne prevrce??? pomagajteeeee

0 12 hvala 0
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: ETS2 multy nickovi (da se ekipa lakše skupi)
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice