probat cu hvala na savjetu po neznam koji puta
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Neki dan sam ja ubacio traffic mod...Medjutim kako sam ja rutu vozio ja sam vidjao sve manje kamiona na cestama dok taj mod nisam maknio i sve 5
EDIT: Lega moj je isto ubacio pa mu se nije htjela podic rampa na naplatnim,samo stvarala kolona..
Eto koja slikica..
taj mod dobro radi do 1.4.5. poslje šteka zato jer koliko sam vidio iz game loga ima u sebi nekakve zastarjele teksture, pa zato izbacuje iz igre
inače mod je odličan jer daje razno razne dodatka na AI kamione
Evo decki da vam preporucim jedan forum... Za sve ljubitelje teskih vozilica
http://www.teretna-vozila.com/smf/
koji modovi ne funkcioniraju?
Htio sam se zahvaliti za sve savjete oko igre. Ne igram se cesto,pa ne znam neke sitnice. Modovi koje imam funkcioniraju. Trebalo ih je aktivirati unutar igre. Verzija 1.4.8s i velika mapa TSM (3.0 mislim) funkcioniraju odlicno do sada.
Isprobao sam kupovinu drugog kamiona...i imam jedan problem..
Kamion je volvo, 750ks, full oprema..dakle najmodernija i najveca kabina, bolji mjenjac i 6x4 pogon. Kada treba aktivirati pogled odozgo (na defoult-u je to tipka sa br.3 ) tada se to ne dogada.. Taj polozaj pogleda kamiona sam najcesce koristio pri parkiranju prikolice...po danu lagano,po noci vrlo vazno. Sada to vise ne mogu koristiti.Preuzeo sam teret i prikolicu da provjerim i zaista vise taj pogled ne mogu dobiti.
Gdje je problem?
Da li zbog pogona 6x4 pa je kamion duzi?
Da li zbog vece (visinom vece) kabine?
Nesto trece??
Postoji li neki drugi nacin da dobijem isti pogled...dakle rekli bi to tlocrt..pticji pogled i sl :)
Molim za komentare ili rjesenja bilo koga tko je imao slican problem..
robisierra92 da mod je odlican ali hebe me jakoooo
i maknio i radi sve za 10 ;) nekicka i ti je to
Ljudi mogu li vas pitati sto vam znaci ovaj D kod prikaza brzine? meni je samo broj, mozda zbog H-shiftera?
Ljudi mogu li vas pitati sto vam znaci ovaj D kod prikaza brzine? meni je samo broj, mozda zbog H-shiftera?
P- zaustavljeno (parking)
R- rikverc
n- izbaciti iz brzine
d- vožnja - u igri pokazuje uz brzinu
Ovo je blio čupavo u tirani,poludio sam -.-"
"skupo će tebe doći održavanje ovog četveroosovinca..."
U ets2 znaci slijedece:
R -> rikverc
N -> nula
D3 -> automatski mjenjac (jednostavan i pravi automatski)
3 -> sekvencijalni mjenjac (rucni)
U ets2 znaci slijedece:
R -> rikverc
N -> nula
D3 -> automatski mjenjac (jednostavan i pravi automatski)
3 -> sekvencijalni mjenjac (ruci)
N nije nula već je neutralna, ler, prazan hod..
P je parking odnosno kamion je pod ručnom
Da, N si preciznije objasnio nego ja, ali mislim da je svakom vozacu jasno sta znaci nula kod mjenjaca.
P se ne prikazuje na mjestu za brzine tj. ne tamo gde i D3 ...
Pozz ljudi evo novi sam ovdje igru imam vec par mjeseci ali je nisam igrao i nisam nista pratio u vezi nje , ugl. moze te mi dati preporuku par modova koje bi trebalo imati za lezernije igranje i neke dodatke poput novih gradova itd. , hvala unaprijed !
Jel TSM radi na 1.5.2? Da ne stavljam bezveze 1.5.2 dok ne dodje update TSM-a.
.. ne radi...
Jel TSM radi na 1.5.2? Da ne stavljam bezveze 1.5.2 dok ne dodje update TSM-a.
.. ne radi...
Kako to mislis (znas) da ne radi !?!
...radi ali ???...sa drugog foruma,pričaju o problemima sa profilom tko nastavi igrati na 1.5.2. Ja je ne vozim,samo Skandinavija+DLC East..( http://steamcommunity.com/app/227300/discussions/0/864979455253197502/ ) i http://www.trucksim-map.com/4004-patch-1-5-2.html ... Mala pauza pa nastavljamo dalje..
Hah,bitch please
...daj shot od statistike,koliko si prešao kilometara?
Evo pic u full velićini :D
Zanimljive fotke s Truckstar Festivala 2013 u nizozemskoj pogledajte ovdje :)
Zna se tko je bio najljepši kamion ;)
http://newsroom.scania.com/en-group/2013/07/29/scania-best-in-show-as-usual/
Zašto mi ne radi mapa Scandinavie na 1.5.2