Euro Truck Simulator 2 izdvojena tema

poruka: 21.205
|
čitano: 7.961.447
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: ETS2 multy nickovi (da se ekipa lakše skupi)
12 godina
neaktivan
Euro Truck Simulator 2

Neznam zasto ga ljudi zovu retarder..To je tempomat.Recimo vozis se brzinom od 100 km/h i upalis tempomat,on ti ide 100 km/h bez da drzis gas...To ima maltene svaki auto...

Moj PC  
0 8 hvala 0
13 godina
Re: Euro Truck Simulator 2
Xperiax1 kaže...

Neznam zasto ga ljudi zovu retarder..To je tempomat.Recimo vozis se brzinom od 100 km/h i upalis tempomat,on ti ide 100 km/h bez da drzis gas...To ima maltene svaki auto...

wrong!

| ORIGIN: CR0_VandaL | STEAM: vandalzd | TDU2: VaandaL | R* Social Club: vandal_zd | Play withSIX/DayZ mod: VandaL | RaceNET: VandaLzd
15 godina
neaktivan
Xperiax1 kaže...

retarder i tempomat su dvije razlicite stvari. Tempomat ti drzi odredjenu brzinu dok retarder ima vise stupnjeva i ako se dobro sjecam od pogoni ulje u suprotnom smijeru i tako koči.

13 godina
neaktivan
Euro Truck Simulator 2

Mislim da će te skužiti.. Ako ste se kad vozili u autobusu napred negdje, vidit ćete kako vozač ne koči pedalom već retarderom..

Moj PC  
2 0 hvala 1
12 godina
neaktivan
Chev Chelios kaže...

Pozdrav

Evo upravo sam i ja instalirao najnoviji patch pa imam pitanje za one koji se razumiju u kamione. Zanima me što je to retarder koji se koristi u igri i na koji način funkcionira kod stvarnih kamiona? Engine break mi je poznat otprije, ali retarder mi je nešto novo.

ako se vozis u busu cesto mozes primjetit da neki vozaci kad hoce usporit bus povuku malu rucicu koja se zove retarder, to je nesto slicno kocnici

13 godina
neaktivan
Hrvek1909 kaže...

Mislim da će te skužiti.. Ako ste se kad vozili u autobusu napred negdje, vidit ćete kako vozač ne koči pedalom već retarderom..

Pa normalno. Što će trošit radne kočnice kad ima retarder. Tomu i služi, mislim za kočenje. Nije pre jak ali služi :DDD 
EDIT: svaki dan se vozim u busu kod vozača a i OMSI igram tako da buseve poznajem 2 puta bolje nego kamione  

šta će nama šoferima kuća, kad je naša kuća putujuća.... :D
Poruka je uređivana zadnji put sri 13.2.2013 22:10 (mantgxtruck).
12 godina
neaktivan
mantgxtruck kaže...
Hrvek1909 kaže...

Pa normalno. Što će trošit radne kočnice kad ima retarder. Tomu i služi, mislim za kočenje. Nije pre jak ali služi :DDD 
EDIT: svaki dan se vozim u busu kod vozača a i OMSI igram tako da buseve poznajem 2 puta bolje nego kamione  

"OMSI"? kakva je to igra?

BTW skin na kojem radim bit će bruuuutalan.... odlučio sam da ću se kasnije pozabaviti sa stavljanjem u igru :)

--> gas -- gas <---
13 godina
neaktivan
Euro Truck Simulator 2

OMSI je najbolji simulator autobusa ikad napravljen 

http://www.bug.hr/forum/topic/pc-igre/omsi-der-omnibus-simulator/125044.aspx?page=7
evo ti link teme 

šta će nama šoferima kuća, kad je naša kuća putujuća.... :D

1 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
bbigii kaže...

samo malo guglanja i sve se nade ja sam sebi nesto radijo oko kamijona uz pomoc raznih tutorijala 

http://www.eurotruck2.com.br/search/label/Tutoriais%20-%20ETS%202

pogledajte ovdije koji tutorijal

onako iskreno, nesto sam shvatio i nesto sam cak i napravio, ali brate pa jel ima  sta na nasem jeziku, ti ga zakonpliciro skroz

Poruka je uređivana zadnji put sri 13.2.2013 23:47 (gale007).
12 godina
neaktivan
Euro Truck Simulator 2

Jel sam jedini kojem je igrica dojadila? Neam nes volje igrat u zadnja 2 dana...

Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
Virus_sc kaže...
Chev Chelios kaže...

Pozdrav

Evo upravo sam i ja instalirao najnoviji patch pa imam pitanje za one koji se razumiju u kamione. Zanima me što je to retarder koji se koristi u igri i na koji način funkcionira kod stvarnih kamiona? Engine break mi je poznat otprije, ali retarder mi je nešto novo.

ako se vozis u busu cesto mozes primjetit da neki vozaci kad hoce usporit bus povuku malu rucicu koja se zove retarder, to je nesto slicno kocnici

Da li je to nesto slicno motornoj kocnici, isto se ne koristi papucica nego motor koci. Znam da se i to cesto koristi

Poznat ćeš me i po mraku po felgama i šestaku a ja tebe po oblaku dima što izlazi iz tvog tdi-a!!!!!!
14 godina
neaktivan

Sve veliki vozaci, a nitko nezna sto je retarder, FAIL

Retarder je kocnica pogona, moze biti hidraulicni ili elektromagnetski (koji se vise koristi na vrzim vlakovima), noviji kanioni i busevi imaju stupnjeve retardera, dok kod starijih kamiona ili buseva je samo bio botun on/off

Sve ostale detalje mozete i sami pronaci na googleu, ljencine !!

12 godina
neaktivan
Euro Truck Simulator 2

eee  sad, neke stvari sam skonto, al daj sad pomagajte, gjde da nadem kabine, da ih mogu uredivati, kako da dodem do njih, kako i koje velicine cerade od prikolica moraju biti, ma gledao sam po tutoriali-ma ali svi otvaraju negu (base) podataka a kod mene na kompu nemrem naci, dali se ta baza instalira zajedno sa igricom ili kako daj te malo pomozite, da se malo zabavljam  tnxxx

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
gale007 kaže...

eee  sad, neke stvari sam skonto, al daj sad pomagajte, gjde da nadem kabine, da ih mogu uredivati, kako da dodem do njih, kako i koje velicine cerade od prikolica moraju biti, ma gledao sam po tutoriali-ma ali svi otvaraju negu (base) podataka a kod mene na kompu nemrem naci, dali se ta baza instalira zajedno sa igricom ili kako daj te malo pomozite, da se malo zabavljam  tnxxx

base.scs ako se ne varam ( ime filea ) ti je tamo di si instalirao si igru..npr C:program files/eurotrucksimulator 2 ... 

Nadam se da sam pomogao, ako jesam prst gore
12 godina
neaktivan
Damir1908 kaže...
gale007 kaže...

base.scs ako se ne varam ( ime filea ) ti je tamo di si instalirao si igru..npr C:program files/eurotrucksimulator 2 ... 

sve pretrazio ali nemogu naci

dali bi mi netko htio poslati na mail taj file base.scs ja stvarno neznam gdje da trazim, nasao sam tut. gdje je super sve objasnjeno, ali base.scs nema kod mene nigdje, moze neko na teamwiwier da pogleda ako ima volje  samo pomoziteeeee

Poruka je uređivana zadnji put čet 14.2.2013 13:34 (gale007).
12 godina
neaktivan
Euro Truck Simulator 2

evo ja imam jedno noobersko pitanje... dakle, radim skin za scaniu... i sada me zanima, skinio sam onaj skin template i to kada se otvori imaju svi dijelovi kamiona, e sad, jel smijem ja to "micati". ... tipa, krov copy/paste odmah iznad stražnjeg dijela da prenesem crte ili sve mora ostati kako je napravljeno izvorno?... znam da je pitanje glupo, al eto, da se ne trudim previše ako je nemoguće...

--> gas -- gas <---

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
gale007 kaže...
DriverOS kaže...

Još jednom bih molio ako mi netko može reći kako se rade skinovi za kamione bio bih vrlo zahvalan... imam jednu odličnu ideju i baš mi se prčka po tome, pa eto, trebao bih pomoć :)

i mene to zanima, vremena na pretek a neznam kako grrr, eto vidis i meni drugi rade

F4 ili tako nesto i mozes podesit oces ova gornja ili donja, a mozes i sve od jedanput

It takes only a blink of an eye for the perfect ride to become undone. When sex was safe and motor racing dangerous.
12 godina
neaktivan
Euro Truck Simulator 2

moze li mi pomoc neko stavio sam novi physic mod 1.7 ali opet kad idem u rikverc nemogu stat nikako?? igra mi se igra a to me zivcira.... verzija patcha je 1.3.1

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
gale007 kaže...
Damir1908 kaže...
gale007 kaže...

sve pretrazio ali nemogu naci

dali bi mi netko htio poslati na mail taj file base.scs ja stvarno neznam gdje da trazim, nasao sam tut. gdje je super sve objasnjeno, ali base.scs nema kod mene nigdje, moze neko na teamwiwier da pogleda ako ima volje  samo pomoziteeeee

Kako nemaš, pa taj file ima 1.7 GB i nemožeš igrati bez njega. Mora biti u folderu di je igra instalirana.

12 godina
neaktivan
Euro Truck Simulator 2

evo ovako to sad na zalost izgelda ovaj base mi je u formatu DxtBMP otkako sam ovaj skinuo i nemrem nikako da da ga otvorim sto sad

pomoccccccccccccccccccccccccccccccccccc pomoccccccccccccccccccccccccccccccccccc
Poruka je uređivana zadnji put čet 14.2.2013 16:01 (gale007).

0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
gale007 kaže...

evo ovako to sad na zalost izgelda ovaj base mi je u formatu DxtBMP otkako sam ovaj skinuo i nemrem nikako da da ga otvorim sto sad

dobrp, uspio sam base.scs da raspakiram neznam kako ali jesam.

hvala svima na pomoci.

e dalje naravno da ima problema, sve sam napravio po jednom tut. i sad kad ubacim u mod prikolicu nigdje je nema, pa ja cu da prosviram idemo se dalje patit

i sad to u mod folderu izgleda ovako ZASTOOOOO?????

Poruka je uređivana zadnji put čet 14.2.2013 18:21 (gale007).
12 godina
neaktivan
Euro Truck Simulator 2

odi prvo na SCS-ovu stranicu i skini sebi SCS Extraktor pa ppomocu njega otvori taj base .scs file ali prvo napravi novu mapu i onda ga kopiraj u tu mapu i tek tad ga extraktuj 

0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan

pa izgleda da su nasi ljudi previse lijeni da bi napravili tutorijal barem oni koji znaju da ga naprave a mi koji neznamo osudeni smo na strane tutorijale 

12 godina
neaktivan
bbigii kaže...

odi prvo na SCS-ovu stranicu i skini sebi SCS Extraktor pa ppomocu njega otvori taj base .scs file ali prvo napravi novu mapu i onda ga kopiraj u tu mapu i tek tad ga extraktuj 

to jesam i base sa, otvorio, al sad pogledaj gore ispred posta kaj mi se desilo u mod folderu

12 godina
neaktivan
bbigii kaže...

pa izgleda da su nasi ljudi previse lijeni da bi napravili tutorijal barem oni koji znaju da ga naprave a mi koji neznamo osudeni smo na strane tutorijale 

za ENGLESKI sam tele, dobro ajd nesta kontam, i jedva sam nasao na Njemackom tutorijal i onda sam skonto sve sta treba i ok sve 5 dok nisam otisao u mod folder kao sto vec rekoh i eto rezultat, sad se pitam dali to smeta i kad pogledam svojstva svi modovi mi pisu da su u SCS jedino svoju prikolicu nevidim nigdje u igrici, dali sam ju trebao staviti kao mod u folder ili mozda tamo u base folder koji sam raspakirao

Hmmm 

12 godina
neaktivan
Euro Truck Simulator 2

gdje ima ova  mapa

ovo mi se svida ima i lezece policajce

Poruka je uređivana zadnji put čet 14.2.2013 18:43 (gale007).

0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
gale007 kaže...

gdje ima ova  mapa

mapa mi se čini odlična.... nadam se da žće netko znati o čemu se radi pa da skinem i ja :)

--> gas -- gas <---
13 godina
neaktivan
Euro Truck Simulator 2

Ima li kakva dobra mapa a da radi na 1.3.1??

Tamo negdje u srcu Balkana, moja ljubav moja lijeva strana.
Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
DriverOS kaže...
gale007 kaže...

gdje ima ova  mapa

mapa mi se čini odlična.... nadam se da žće netko znati o čemu se radi pa da skinem i ja :)

A niste se sjetili otići na you tube i u opisu videa pogledati link od mape.{#}

Evo vam http://www.mediafire.com/?ssqzr589q51nsto

12 godina
neaktivan
Euro Truck Simulator 2

ovo mi se  svida

0 3 hvala 0
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: ETS2 multy nickovi (da se ekipa lakše skupi)
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice