Ok
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Aj mi posalji ako ti nije problem....
gle
zdravo ljdui, nisam igrao duze vrijeme pa ne znam sta ima novo, neke bitnije stvari i ostalo. Ima li sta? :)
svasta boze moj je ove igrice koju god mapu stavim ni jedna ne moze samo me izbaciva iz igrice sranje zivo slupacu kompjuter zbog ovoga ..danas je uninstalirao i novu skinuo i isto sranje
Auuu...
svasta boze moj je ove igrice koju god mapu stavim ni jedna ne moze samo me izbaciva iz igrice sranje zivo slupacu kompjuter zbog ovoga ..danas je uninstalirao i novu skinuo i isto sranje
Jesi li updejtao igru na najnoviju verziju?
Momci , vi koji imate win7 jel vama laga kad upalite svijetla ?
momci moze li se ubaciti neciji profil u moj ets2 da nastavim tamo gdje je on stao ??
Ljudi htio sam vas pitat , imam problema sa vrtnjom na max te igre sa gtx460..problem je u skaliranju kad stavim 400% ima 20 fps i manje..sta je ta igrica kao tolko zahtjevna? :( ... p.s. ako ima neko volan za ovu simulaciju da proda nek se javi u pm ! :)
Igra je dosta zahtjevna. Pomirite se s tim.
Kada upalim svjetla, pad FPS-a bude možda 3%.
Najviše me živcira kad po danu upalim žmigavac.
Osjećaj je užasan.
FPS skače od 25-40 i kao da vozim kanu, veslam-ne veslam.

Nije ona dosta zahtjevna već je veoma loše optimizovana .. Ja igram Max Payne 3 na max. detalje i ne laga. Mafia 2 na max. bez laga. BF3 na max bez laga. A nemoguće da ETS2 zahtjeva više od ove tri. Dakle , optimizacija je veoma loša , odnoso ovo je poluproizvod.
kada odgovorite na drugo pitanje ne na moje
Moze li se neciji profil ubaciti koji je daleko napredovao na ets2 u moju igru da nastavim gdje je on stao et hvala
kada odgovorite na drugo pitanje ne na moje
Moze li se neciji profil ubaciti koji je daleko napredovao na ets2 u moju igru da nastavim gdje je on stao et hvala
Naravno da može :) Kopira se samo ona mapa "profile" i to je to. Ja vozim na dva kompa i igram isti profil, prenosim save.
dobro na dva ali s drugom racunara pa da ubacim , hajd pokusat cu skontati :D
hvala ipak
, hajd pokusat cu skontati :D
hvala ipak
pa to ti i govorim, treba ti samo mapa "profile" koja se nalazi u "my documents-eurotruck simulator2"
to ti neko pošalje i ju sebi skopiraš i voziš
Jel mi može neko poslati savegame pao mi je windows pa mi je izbrisao sve podatke na 16 sam levelu
Jel mi može neko poslati savegame pao mi je windows pa mi je izbrisao sve podatke na 16 sam levelu
Sad sam upravo zavrsio rutu Bratislava - Aberden (tako nekako) uglavnom uzasno dugacka ruta, posto imam manji rezervar moro sam 3 puta tocit gorivo, doduse izdrzo bih i s 2 puta ali kad sam vidio kakve me ceste ocekuju rekoh sebi daj bolje natankaj da budemo sigurni.
Dosadan put sve do trajekta za UK, a onda poslje tog trajekta cijelo vrijeme vam ide obicna cesta uz jaaako puno krivina, i jos kad vas prati kisa cijelim tim putem, preljepo :D
http://ets2.lt/en/volvo-interior-3/
Nova unutrašnjost za Volva. Meni se sviđa¸
EDIT: promjenio mišljne, brišem mod. Obrtaljka ko od nekog sportskog auta.
Nova unutrašnjost za Volva. Meni se sviđa
Svjetla u tunelu ne trebaju?
Bilo bi zakon da naprave multiplayer
Nova unutrašnjost za Volva. Meni se sviđa
Svjetla u tunelu ne trebaju?
nije kamion niti upaljen, samo sam poslikao i izašao iz igrice.
radi se i na MP-u ali ne SCS tim nego grupa ljudi iz cise zemalja evo linka
di ste "stari" igrači ?
:(
ako dodje taj multy mogli bi se malo skupit pa igrat zajedno :D
pozz raja...igram ETS 2 i nije original igrica, skinuta je sa torenta. Kako da promijenim auspuh na svome MAN kamionu? Trenutno sam level 22 i sva podesavanja su mi dostupna osim auspuha. Da li treba doci do odrecenog levela da bi auspuh bio dostupan ili je problem u igri. Koristim 1.2.5 verziju. Hvala
kada kopiram neciji profil sve je ok, ali ne mogu da udjem u menadzer vozaca izbaci me iz igre , ili hocu kupiti kamion i ne mogu ga ubaciti u garazu, zasto mi neda? sve mogu osim pratiti svoje vozace mislim njegove koje je imao?
pucat cu odgovorite :P
pozz raja...igram ETS 2 i nije original igrica, skinuta je sa torenta. Kako da promijenim auspuh na svome MAN kamionu? Trenutno sam level 22 i sva podesavanja su mi dostupna osim auspuha. Da li treba doci do odrecenog levela da bi auspuh bio dostupan ili je problem u igri. Koristim 1.2.5 verziju. Hvala
Moraš imat onu klasičnu šasiju za auspuh..
kada kopiram neciji profil sve je ok, ali ne mogu da udjem u menadzer vozaca izbaci me iz igre , ili hocu kupiti kamion i ne mogu ga ubaciti u garazu, zasto mi neda? sve mogu osim pratiti svoje vozace mislim njegove koje je imao?
pucat cu odgovorite :P
Taj "neciji" profil je sadržavao modove vjerovatno..
Izašo novi patch; http://www.eurotrucksimulator2.com/update.php