Ima li jos ko ovakav problem s mapom afrike?
http://imageshack.us/photo/my-images/812/memorydrain.jpg/
Vuce mi 1400mb RAM-a.
Ima li jos ko ovakav problem s mapom afrike?
http://imageshack.us/photo/my-images/812/memorydrain.jpg/
Vuce mi 1400mb RAM-a.
da li neko zna ili ima link za facebook hack
ajde ne lupetaj
ajde ne lupetaj
sto ne lupetaj
ajde ne lupetaj
sto ne lupetaj
Pa jel ovo tema za facebook ili euro truck?? -.-"
ljudi na facebuku ima ets2 hrvatska ajmo da vidimo koliko ima fanova ets2
ovo je link http://www.facebook.com/pages/Euro-Truck-Simulator2-Croatia/431952926867042
Jeste Volvo postao vlasnik Renaulta, ali pred godinu malo više, kinezi postali vlasnici Volva tako da ti je to smeće.... A Scania i Man se dale u ruke VAG-a i sad su na vrhu ljestvica
Jeste Volvo postao vlasnik Renaulta, ali pred godinu malo više, kinezi postali vlasnici Volva tako da ti je to smeće.... A Scania i Man se dale u ruke VAG-a i sad su na vrhu ljestvica
nadam se da je njihov samo kapital jer inače im se loše piše ako ga oni budu počeli proizvoditi i past će na loš glas kao i merđo koji više od pola svojih autića proizvodi u Kini i redovno se kvare za razliku od onih napravljenih u EU/Njemačkoj al nažalost danas se gleda samo profit (masovna jeftina proizvodnja) a ne kvaliteta i brend koji su dugo stvarali, nije isto tvornica od 2000 ljudi sa 90 kn po satu i tvornica sa 6000 po 5 kn satnici i nemat vremena pregledat jel sve dobro spojeno ...malo karikiram al to je to ...ostaje nam samo nadad se da će u skorijoj budućnosti i oni početi zahtjevati radnička prava pa ćemo dobiti i mi kvalitetu, no neide im u prilog što ih ima previše pa ako neš ti radit za 5 kn ima ko hoće jer ih je vani u redu koji čekaju na milijone
Bez obzira ko je kome vlasnik novi Volvo izgleda više nego dobro.
Lijepo izvana, lijepo iznutra.. ali kilometar sat
Ako netko zna dobar mod za specijalne terete neka da link.Probao sam dva i jedan ne radi,a drugi mi ruši igru.
Jel imas poseban mod za to? Nikad nisam vidio neku guzvu na autocesti?
Jel ima ko jos kakve zanimljive modove?
Meni od boljih koje imam su:
AI Realism Mod 2.1
Ai Traffic Mod by Sintclair
Real Sounds
Real Enviroment eXtreme
Realistic Physics Mod v1.6
Realistic Weather Sound v1.1
Jel imas poseban mod za to? Nikad nisam vidio neku guzvu na autocesti?
Jel ima ko jos kakve zanimljive modove?
Meni od boljih koje imam su:
AI Realism Mod 2.1
Ai Traffic Mod by Sintclair
Real Sounds
Real Enviroment eXtreme
Realistic Physics Mod v1.6
Realistic Weather Sound v1.1
neznam jel postoji mod i za to no ovo je baš unutar igre...znači nije neko križanje il ukljkučivanje na cestu pa da se stvaraju gužve već baš auti voze ko u stvarnom životu sa odstojanjem, čak je bilo samo par pretjecanja...jedno vrijeme je čak i na drugoj strani bila takva gužva i to je baš izgledalo realistično a ne poluprazne autoceste
EDIT: postoji mod - More Traffic by Lavigne
Kad riješe ovo o čemu sam ranije pisao možemo pričati o gužvama na autocesti. Zadržavanja su bar po 10-15 pravih minuta.
jednom sam samo naletio na takav prometni zastoj al trajao je nekih cca 4 min
priviše okruglih svjetala naprid
https://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=ssLS-axpx1E#!
pogledajte ovo...nova karta
Pozz svima treba mi pomoc,naime instalirao sam euro truck 2 igrao ga 15-ak dana sakupio dosta novca kupio kamion i tako vozio imao sam poslje preko 100 tisuca i odjednom usred voznje neki bug se pojavio kamion mi je poceo da leti po zraku poceo se prevrtati i razbijati izasao iz igre usao i nisam mogao vise nastaviti uvjek krene od tu spemilo mi u tom trenutku ,bio sam da izvinete po*izdio moram sad ponovo igrati, i sad dali ima neki patch novi da popravi to sve nek mi netko posalje da mi se ne desi to vise i ako ima jos kakvih modova po vama da su korisni i da se brze i lakse napreduje naravno
....ako nisi probao,stavi kvačicu da ti pokaze sva automatska spremanja i izaberi koji ti odgovara...