Euro Truck Simulator 2 izdvojena tema

poruka: 21.220
|
čitano: 8.176.040
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: ETS2 multy nickovi (da se ekipa lakše skupi)
13 godina
neaktivan
Re: Euro Truck Simulator 2
nerevar20 kaže...
wall3 kaže...

Inače ovo se desi kad si ja umislim da znam voziti sa kamerom 1(inače koristim kameru 2):

Kako kameru 2 pa nit crte ne vidis nit aute ispred sebe.. Nije mi jasno. 

Vidim i crte i aute. Crte vidim 25m ispred i u retrovizoru, a na autoputu mi je dovoljno da vidim i aute sa 25m. Kad je semafor okrenem kameru tako da vidim razmak do sljedećeg vozila, a stekao sam i osjećaj za udaljenost pri kočenju. Kamera se jako lijepo podešava tako da kamion vidim iz svih perspektiva laganim pomjeranjem miša.

To sam ja- sigurno JA
13 godina
neaktivan

Niko ne zna kako se ubacuje ovaj snow mod :S ?

13 godina
neaktivan
gefufna kaže...

pozdrav iz Afrike  {#}

mozel link od ovog kamiona

fgfhj
13 godina
neaktivan
gefufna kaže...

pozdrav iz Afrike  {#}

fgfhj
13 godina
neaktivan
jako kaže...
gefufna kaže...

pozdrav iz Afrike  {#}

http://ets2.lt/en/peterbilt-379-v1-1/

evo

13 godina
neaktivan

9090 kaže...

U samom početku igre unajmio/kupio sam  John-a koji ima 2.5 ocjenu i mislio da će on brzo napredovati donositi novac al lik je neki prosjek jer bolji su oni sa 1.7 il 0.8 ocjenama od njega...onda mi se nakon dugo vremena otvorio novi vozač  Julian 2.5 al neuzimam ga jer smatram da će i taj biti loš (imam 85% firmi za najam vozača otkriveno)... zanima me jel su samo ta 2 lika s tom ocjenom il ih ima više samo moram uzet i njega da bi mi se novi sa takovm ocjenom otvorio ??

Nema ti to veze to samo znaci kolko skilova ima. Onaj s vecim brojem ima vise skilova. Moja 2 vozaca koja sam unajmio na pocetku su imala 1.7 i zaradivala minus dnevno a sad svaki zaradjuje po 4k € dnevno. Isto imam puno agencija otkriveno ali nemam u ponudi nikog iznad 1.7.. Malo cudno.

ovaj prvi je imo 3 skila s tom ocjenom, jedino što je u startu bio skup i loša investicija, jer sam mogo uzet 0.8 il 1.7 sa 3 skila ali ostavio sam ga da se razvija, doduše sporije od drugih al sada već ima 50% skilova i ok je al očekivao sam puno više za uloženo/dobiveno... mislim čemu to ako je lošiji od drugih - prava navlakuša, al dobro ...no sad me zanima ako je neko otpušto dobro razvijenog vozača dal se on vrati nazad u ponudi agencije il ne i dal ima skilove il opet se mora dokazivati ??

13 godina
Euro Truck Simulator 2

Jel ima neki mod za kvalitetniju unutrašnjost?Jer mi je u renaultu unutrašnjost nekvalitetna a u ostalim kamionima se sve super vidi.

Poznat ću te i po mraku po felgama i turbaku a ti mene po rotirci na mojoj škodici
Moj PC  
0 1 hvala 0
15 godina
neaktivan
macgyver 53 kaže...

Jel ima neki mod za kvalitetniju unutrašnjost?Jer mi je u renaultu unutrašnjost nekvalitetna a u ostalim kamionima se sve super vidi.

Pa sta ocekujes od francuza {#}

13 godina
Euro Truck Simulator 2

Pa šta fali francuzima??? Imam Renault-a (auto) i puno je udobniji od bilo kojeg njemca.

Poznat ću te i po mraku po felgama i turbaku a ti mene po rotirci na mojoj škodici
Moj PC  
1 6 hvala 0
16 godina
Euro Truck Simulator 2

OOjjj evo me s duuuuuuuuuuuugog putovanja njemacka------------- Afrika!--... za popi**it!..{#}

Softwer

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
trucktz kaže...

16 godina
trucktz kaže...
trucktz kaže...

Odes u moji dokumenti odes u mapu Euro Truck SImulator onda u mapu mod i tu ga stavis  ako ti je u win raru onda ga tu raspakiras

Softwer
14 godina
neaktivan
Euro Truck Simulator 2

i ekipa kako napredujete u igrici ? :)

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
Euro Truck Simulator 2

Ja sam na novom profilu 12 level i još uvijek radim za firmu.Skupljam novce za svoj kamion,za nadogradnju garaže i za kamion za mog vozača :)

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
macgyver 53 kaže...

Ja sam na novom profilu 12 level i još uvijek radim za firmu.Skupljam novce za svoj kamion,za nadogradnju garaže i za kamion za mog vozača :)

I ja isto tako!... {#}

Softwer
13 godina
Softwer kaže...
macgyver 53 kaže...

I ja isto tako!... {#}

Koliko si skupio novaca dosad??? {#}

16 godina
macgyver 53 kaže...
Softwer kaže...
macgyver 53 kaže...

I ja isto tako!... {#}

Koliko si skupio novaca dosad??? {#}

15 000 eura

Softwer
13 godina
Euro Truck Simulator 2

Ja sam skupio oko 240 000€{#} Na šta si ti trošio novce ??? :) Ili si neki niži level pa si manje zaradio

Poruka je uređivana zadnji put pet 11.1.2013 0:44 (macgyver 53).
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
macgyver 53 kaže...

Ja sam skupio oko 240 000€{#} Na šta si ti trošio novce ??? :) Ili si neki niži level pa si manje zaradio

Pa tek sam krenuo igrat a level sam 4

Softwer
13 godina
neaktivan
Euro Truck Simulator 2

Dosadno mi je vise voziti tegljac....jedva cekam da izadu tandemi i prikolicari (ako opce i izadu)....malo za promjenu ugodaja...

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan

18lvl, još 2 rate kredita, 4 velike garaže i 80000€ ušteđevine.

To sam ja- sigurno JA
13 godina
neaktivan
trucktz kaže...
trucktz kaže...

Dajte momci kako se ubacuje ovaj novi snow mod (ona tri foldera , material maps i jos jedan) , koja nisu u .scs formatu .............

14 godina
neaktivan
Euro Truck Simulator 2

Stavi te tri mape u My documents-Eurotruck simulator 2- mods.

Moj PC  
0 1 hvala 0
13 godina
neaktivan
Euro Truck Simulator 2

mozel mod afrika...a ako se ubaci mod afrika jel ostaje isti profil il se mora pravti novi...pozz

fgfhj

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
jako kaže...
gefufna kaže...

pozdrav iz Afrike  {#}

ubaci sam mod al nemogu ga nacii.... pomoc

fgfhj
13 godina
neaktivan

Isti profil ostaje, samo se promijeni mapa i smanji procenat otkrivenosti.

Ja koristim ovu mapu.

To sam ja- sigurno JA
17 godina
Euro Truck Simulator 2

ETS 2 dobija port na linux...testiranje u toku...još world of tanks i mogu komotno obrisati windowse sa računara :D

Moj PC  
0 2 hvala 0
13 godina
neaktivan
mantgxtruck kaže...
Softwer kaže...

Aj ljudi maloprije frke e! po snijegu pretico 3 slepera sa scaniom bez prikolice i nisam vidio da je iza krivina joj kad sam uletio sa 130 Km/h u krivinu kad mi oci ne ispadose i taman da ispravim kamion naleti tip s autom pokupi i njega frka policija hitna vatrogasci auuu kukala ti majka sta uradih oderat ce mi firmu.. {#}{#}

Pa kud si krenuo preticat 3 šlepera sa 130 km/h....Da sam policajac oduzeo bi ti i vozačku i licencu i diplomu i sve doživotno {#} {#}

a otkud policija i vatrogasci tudd....

fgfhj
13 godina
neaktivan
Euro Truck Simulator 2

dali neko ima link za pre al da je 1.2.5.

merc
Moj PC  
0 1 hvala 0
12 godina
neaktivan
merc kaže...

dali neko ima link za pre al da je 1.2.5.

tu imas ali kad pritisnes f5 u igri moras slupat malo kamion da se novac pojavi

Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: ETS2 multy nickovi (da se ekipa lakše skupi)
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice