Euro Truck Simulator 2 izdvojena tema

poruka: 21.220
|
čitano: 8.176.455
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: ETS2 multy nickovi (da se ekipa lakše skupi)
14 godina
neaktivan
Re: Euro Truck Simulator 2
t0ny18 kaže...

decki ispricavam se svima koje sam mozda povrijedio kada sam htio da mi posaljete cd-key ali eto i ja sam ga kupio i platio 120 kn od frenda i nije mi žao igrica mi je pre dobra obožavam ju preso sam več 2500 km i super je...{#}{#}

Od frenda?

Hmm..

Da nije kakav sa Piratskih stranica?

Neznam se potpisat..xDD
13 godina
neaktivan

ja sam se shebo sa skandzom jer sam uletio sam 90 po magistrali sa snowmodom i ravno u jamu odletio, a onda sam ju izvlazio nekih 10 min max

jos da kazem da ja igram na manual i prilicno mi je nerealno jer kad vozis normalno i kad saltas ko da se utrkujes nema razlike u potrosnji goriva a cak ni unistavanju motora ili bilo kojeg drugog dijela. 

15 godina
neaktivan
Euro Truck Simulator 2

Evo moje zadnje vožnje u prvom tjednu ostale nisam sliko...{#}

nezz jel su slike poredu ali snaci cete se...{#}

sutra cu staviti nove jer nezznam zkj su odrezane na pola neke slike..

t0ny18
Poruka je uređivana zadnji put ned 6.1.2013 22:45 (t0ny18).

2 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Euro Truck Simulator 2
jel mi može netko dati link gdje mogu kupiti ovu igru ????

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Dabio kaže...
jel mi može netko dati link gdje mogu kupiti ovu igru ????

http://www.eurotrucksimulator2.com/

fgfhj
16 godina
Euro Truck Simulator 2

Znali tko kako se zove mod za smanjenje gustoce trave jer mi sa svjetlima steka!,.,

Softwer

0 0 hvala 0
14 godina
Euro Truck Simulator 2

... a postoji mod za pojačanje pc konfiguracije?

ps. bez uvrede, bilo jače od mene. {#}

095/8033306
Moj PC  
5 0 hvala 0
16 godina
Euro Truck Simulator 2

Ljudi evo dodao sam mod koji sam skinuo sa stranice prave,ima nastavak "scs" međutim kad palim igru i kad pise loading iznaci me!..Što da radim

Softwer

0 0 hvala 0
15 godina
Softwer kaže...

Ljudi evo dodao sam mod koji sam skinuo sa stranice prave,ima nastavak "scs" međutim kad palim igru i kad pise loading iznaci me!..Što da radim

Pogledaj jel prava verzija moda.. Verzija koja se poklapa sa tvojom verzijom igre..

Minecraft u srcu :) R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011.
13 godina
Softwer kaže...

Znali tko kako se zove mod za smanjenje gustoce trave jer mi sa svjetlima steka!,.,

U postavkama možeš smanjit

Poznat ću te i po mraku po felgama i turbaku a ti mene po rotirci na mojoj škodici
16 godina
luxxxfromhell kaže...
Softwer kaže...

Pogledaj jel prava verzija moda.. Verzija koja se poklapa sa tvojom verzijom igre..

Pa skinuo sam s stranice koja je namjenjena za Euro Truck Simulator 2,sta se tu ima nepoklapat!---

Softwer
15 godina
Softwer kaže...
luxxxfromhell kaže...
Softwer kaže...

Pa skinuo sam s stranice koja je namjenjena za Euro Truck Simulator 2,sta se tu ima nepoklapat!---

Na patcheve misli, 1.1, 1.3, 1.2.5 jer ako skineš mod za 1.1 recimo vrlo vjerojatno neće raditi na 1.2.5 i obrnuto

16 godina
vrinho kaže...
Softwer kaže...
luxxxfromhell kaže...
Softwer kaže...

Na patcheve misli, 1.1, 1.3, 1.2.5 jer ako skineš mod za 1.1 recimo vrlo vjerojatno neće raditi na 1.2.5 i obrnuto

Gdje da provjerim koja mi je verzija!---???..

Softwer
13 godina
Euro Truck Simulator 2

Verzija ti piše ispod onog di odabireš koji ćeš profil učitat

Poznat ću te i po mraku po felgama i turbaku a ti mene po rotirci na mojoj škodici
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Euro Truck Simulator 2

Ima netko da mi posalje link gdje je sve odkljucano u igri,sve nadogradnje na kamionima da ne moram nadogradivati po levelima...

0 5 hvala 0
13 godina
neaktivan
Mirkecc kaže...

Ima netko da mi posalje link gdje je sve odkljucano u igri,sve nadogradnje na kamionima da ne moram nadogradivati po levelima...

evo ti

http://ets2.lt/en/panaikinti-lygiai-perkant-detales/

13 godina
neaktivan
Euro Truck Simulator 2

mi moze ko rec kak da napravim svoju mapu korak po korak jer nisam bas neki master za kompjutere a bas bi se volio malo igrat sa time.. molim vas ako netko zna da mi malo pomogne. {#}

-dali mi treba neki program il nes tako

0 4 hvala 0
14 godina
Euro Truck Simulator 2

Sve sto ti treba jest google!

| ORIGIN: CR0_VandaL | STEAM: vandalzd | TDU2: VaandaL | Social Club: vandal_zd | Play withSIX/DayZ mod: VandaL | RaceNET: VandaLzd
Poruka je uređivana zadnji put pon 7.1.2013 21:11 (VandaL.pr!).
Moj PC  
3 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
gefufna kaže...
Mirkecc kaže...

evo ti

http://ets2.lt/en/panaikinti-lygiai-perkant-detales/

Hvala puno........

13 godina
neaktivan

Meni ne radi ovaj mod , opet sve zakljucano po lvlima

16 godina
Euro Truck Simulator 2

Aj ljudi maloprije frke e! po snijegu pretico 3 slepera sa scaniom bez prikolice i nisam vidio da je iza krivina joj kad sam uletio sa 130 Km/h u krivinu kad mi oci ne ispadose i taman da ispravim kamion naleti tip s autom pokupi i njega frka policija hitna vatrogasci auuu kukala ti majka sta uradih oderat ce mi firmu.. {#}{#}

Softwer

3 1 hvala 0
13 godina
neaktivan
VandaL.pr! kaže...

Sve sto ti treba jest google!

puno si mi pomogo e ...{#}

13 godina
neaktivan
Softwer kaže...

Aj ljudi maloprije frke e! po snijegu pretico 3 slepera sa scaniom bez prikolice i nisam vidio da je iza krivina joj kad sam uletio sa 130 Km/h u krivinu kad mi oci ne ispadose i taman da ispravim kamion naleti tip s autom pokupi i njega frka policija hitna vatrogasci auuu kukala ti majka sta uradih oderat ce mi firmu.. {#}{#}

Pa kud si krenuo preticat 3 šlepera sa 130 km/h....Da sam policajac oduzeo bi ti i vozačku i licencu i diplomu i sve doživotno {#} {#}

šta će nama šoferima kuća, kad je naša kuća putujuća.... :D
16 godina
mantgxtruck kaže...
Softwer kaže...

Pa kud si krenuo preticat 3 šlepera sa 130 km/h....Da sam policajac oduzeo bi ti i vozačku i licencu i diplomu i sve doživotno {#} {#}

Pa ja sam je zaletio prije nego sam stigao ta 3 slepera i stacu snijeg pao sve ledno ako stisnem kocnicu prokliza i razbit cu kamion,i krenem preticat kad sam uletio u krivinu eto belaja...{#}

Softwer
14 godina
neaktivan
Euro Truck Simulator 2

Instalirao sam mod za afriku, i došao u tunis. Sve mi radi samo nema nikakav posao tamo. Kako to riješit?

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
Euro Truck Simulator 2

Jeste se uživili u igru,kao i ja {#}

Moj PC  
1 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Euro Truck Simulator 2

Najljepsi kamion koji sam do sad vozio.

Moj PC  
0 2 hvala 0
14 godina
Euro Truck Simulator 2

malo šminkanja {#}

095/8033306
Moj PC  
3 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Euro Truck Simulator 2

MI MOZE KO REC DI SE PRODAJE MAGNUM A DA JE NAJBLIZE TORINU.{#}

0 0 hvala 0
15 godina
lu_ce1999 kaže...

MI MOZE KO REC DI SE PRODAJE MAGNUM A DA JE NAJBLIZE TORINU.{#}

U Parizu.

Swedish latin super funk.
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: ETS2 multy nickovi (da se ekipa lakše skupi)
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice