Jutro je nisam se ni pomaknuo,ipak ću morat uzet onu pomoć
OTkači prikolicu, poravnaj se i vrati se po nju.
Zaposlio dva vozaca kupio kamione sve ok,kako da im dam da voze!...
Hm, možda da postaviš kamione na vozače, ono ko će šta vozit :D
Hm, možda da postaviš kamione na vozače, ono ko će šta vozit :D
Kako to uradit?
meni jedino trza i lošije radi kad svjetla upalim. žmigavci i kiša ne smetaju. najgore je rano ujutro ka moraš imati svijetla iako nisu baš potrebna
onda sam ja dobro i prošao naspram tebe i ostalih koji moraju dugo imat svijetla jer noć je duga a meni kiša traje 3-4 min = 5-6 km (slajder kišni na minimumu) 
@Softwer imaš menađer vozača i menađer kamiona u svojoj firmi ...zavisi šta prvo nabaviš kamion il vozača klikneš na jedno od tog, opet zavisi di si stavio vozača il kamion tj. koja garaža i samo ih stavi u kućicu di je kamion il vozač (malo sam možda trapavo objasnio
al skužit ćeš)
Skinuo sam mod za snijeg napravio sve kako je objašnjeno ali ga u igri nigdje nema.
Ti si svoj posao završio!
Oni će sami naći posao, a ti ćeš zarađivati!
Skinuo sam mod za snijeg napravio sve kako je objašnjeno ali ga u igri nigdje nema.
provjeri da nemaš koji mod pejzaža da ide u konflikt ili ne odgovara verziji igre (koju imaš aka 1.0 - 1.1.3 - 1.2.5.)
Već sam odvezo taj teret.Ali probao sam bez prikolice i opet nije išlo
imam verziju 1.2.5.1
probaj ostale modove maknut ak ih imaš i provjeri dal taj mod snijega podržava v1.2.5 igre
Vozi ko od vas s rucnim mjenjacem?Ja sam poceo al nzn na kolko saltat brzine ubi me ovih 12 brzina
Vozi ko od vas s rucnim mjenjacem?Ja sam poceo al nzn na kolko saltat brzine ubi me ovih 12 brzina
Ja vozim s ručnim na tipkovnici i šaltam po dvije brzine.
... ja šaltem na 2000rpm max
... ja šaltem na 2000rpm max
tako i ja :)
Ja sam smanjio gustoću trave na nisko i više mi nešteka ni kad pada kiša ni sa svjetlima.Ili vama možda šteka jer imate možda nekih skinova.Ja imam 5 modova.
ja ju igram na max kao i sve ostalo da igra vizualno liči na nešto pošto je ionako siromašna...nadam se da će tu neoptimiziranost popraviti u nekom pachu, a modove imam neke al ih još nisam koristio...čekam da se dignem još par lvl pa ću onda sa njima u drugom profilu
Ja sam smanjio gustoću trave na nisko i više mi nešteka ni kad pada kiša ni sa svjetlima.Ili vama možda šteka jer imate možda nekih skinova.Ja imam 5 modova.
Hehe, 5 modova. Kod mene samo 12x više 

ja koristim samo 54 moda od 130 koliko sam ih skino
Također vozim sa ručnim!
Boldano:
jesi li se ikada vozio u autu ili busu? 
Ručni na tipkovnici, 18 brzina....
Također vozim sa ručnim!
Boldano:
da jer svi u busu gledaju kako se saltaju brzine
... ja vozim sa 24brzina i motor od 1500ks/8000Nm!!! 
Također vozim sa ručnim!
Boldano:
Pa nije problem kad auto vozim pet brzina pa saltam:
1.0-20
2.20-35
3.35-60...
al kod kamiona ovo bas ne pali
Ja vozim rucni mijenjac na G27, 12 ili 18 brzina, isto je kao da si u kamionu , npr. MAN 26.321 kojeg sam vozio ima ZF 8+8, vrlo se slicno šalta (cini mi se da na youtube-u imas par dobrih video kako saltati u ETS2 pa pogledaj)
Inace , saltas po osjecaju i po zvuku, negledas po okretajima, kamion se nikada ne salta po okretajima^^
Također vozim sa ručnim!
Boldano:
Pa nije problem kad auto vozim pet brzina pa saltam:
1.0-20
2.20-35
3.35-60...
al kod kamiona ovo bas ne pali
Naviknes se brzo, samo slusas motor, ne gledaj brzinu ni rpm. Pomaze onaj mod za pojacanje zvuka u kabini. Ja koristim sekvencijalno na volanu(kao u F1)...
Poznaje li iko proces izrade novih mapa, odnosno cesta ? Želio bih da vidim kako to ide pa možda i napravim nešto manje.
Poznaje li iko proces izrade novih mapa, odnosno cesta ? Želio bih da vidim kako to ide pa možda i napravim nešto manje.
ajo misliš da je to tako lako varaš se. ne radim mapu ni kamion ali triba se namučit za dobar rad