Euro Truck Simulator 2 izdvojena tema

poruka: 21.220
|
čitano: 8.176.912
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: ETS2 multy nickovi (da se ekipa lakše skupi)
17 godina
Euro Truck Simulator 2

6x2 osovinac je meni najbolji, stabilniji mnogo u zavojima od obicne konfiguracije...koči brže a u zavoje možeš bez straha od prevrtanja, naravno ne 120 na sat :)

Moj PC  
1 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Re: Euro Truck Simulator 2

to ja več jako dugo govorim, pa mi niko ne vjeruje ... {#}

VAG LOVE
15 godina
neaktivan
malina22 kaže...

6x2 osovinac je meni najbolji, stabilniji mnogo u zavojima od obicne konfiguracije...koči brže a u zavoje možeš bez straha od prevrtanja, naravno ne 120 na sat :)

pa to se podrazumijeva, ali jel bolji i od 6x4?

13 godina
neaktivan
Euro Truck Simulator 2

mnogi od vas su se žalili da im igra šteka/smrzava se kad pale svijetla il žmigavce no meni se smrzava kad počne kiša (pred kišu, dok pada i taman kad prestane) ... zbog toga kišni slajder je na minimumu tako da što prije to prođem... pa me zanima jesam li ja jedini sa tim  kišnim problemom?!

0 0 hvala 0
17 godina
nerevar20 kaže...
malina22 kaže...

pa to se podrazumijeva, ali jel bolji i od 6x4?

Meni lično jeste, jer dodatna osovina produžava šasiju, kod 6x2 dobiješ jedan par točkova koji djelimično skreću, dok kod 6x4 toga nema, pa je bolja upravljivost nego na 6x4.

Minus je manji rezervoar pa moras češće na pumpu...dok sam sa osnovnom verzijom mogao preći cijelu evropu bez tankanja.

Poruka je uređivana zadnji put pet 4.1.2013 12:20 (malina22).
13 godina
neaktivan
Euro Truck Simulator 2

igram ets2 vec 2 mjeseca 30 sam razina al zapinje nekad pa nezz imal ljek za to...pozz

fgfhj

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
jako kaže...

igram ets2 vec 2 mjeseca 30 sam razina al zapinje nekad pa nezz imal ljek za to...pozz

ma to je do loše optimizacije same igre al nisam nigdje pročitao da nekom trza za vrijeme kiše već samo za svijetla/žmigavce pa me zanima dal još netko ima taj problem il soliram po tom pitanju

15 godina
neaktivan
9090 kaže...
jako kaže...

ma to je do loše optimizacije same igre al nisam nigdje pročitao da nekom trza za vrijeme kiše već samo za svijetla/žmigavce pa me zanima dal još netko ima taj problem il soliram po tom pitanju

meni na konfi iz Moj PC u profilu sve radi ok samo usporava i ubrzava kad rade zmigavci po mraku.

13 godina
neaktivan

meni na konfi iz Moj PC u profilu sve radi ok samo usporava i ubrzava kad rade zmigavci po mraku.

znači da sam ja jedini s tim kišnim slučajem hahahah... jer druge igre duplo zahtjevnije na max. idu glatko (f1 2012, Rage ...)

13 godina
neaktivan

Pozdrav.Probaj pogledadi u Mulleru ja sam svoju kupio u Mulleru u Sloveniji pošto tamo živim ali je igrica na njemačkom.... L.P.

17 godina
Euro Truck Simulator 2

Ma igra je neoptimizovana samo tako, da je grafički super ja ne nista rekao, ali je graficki prosjek, samo su kamioni extra odradjeni a ostalo sve je prosjek...

Moj PC  
2 1 hvala 1
13 godina
neaktivan

Šta se tiče tih problema, meni "šteka" kad kiša pada, a pogotovo kad je noč Svijetla+kiša+brisači..... {#} koma

VAG LOVE
13 godina
neaktivan
Euro Truck Simulator 2

Smanji detalje u igrici,pogasi pozadinske programe (skajp XF torent i ta ekipa :D )

Moj PC  
0 2 hvala 0
14 godina
Euro Truck Simulator 2

... malo i po snijegu {#}

095/8033306
Poruka je uređivana zadnji put pet 4.1.2013 18:42 (walter79).
Moj PC  
4 0 hvala 0
16 godina
walter79 kaže...

Možeš li mi reći kako da mi kad upalim svjetla ti brojevi pocrvene i da ima boja zelena gdje su obrtaji!.. hvala {#}

Softwer
14 godina
Softwer kaže...
walter79 kaže...

Možeš li mi reći kako da mi kad upalim svjetla ti brojevi pocrvene i da ima boja zelena gdje su obrtaji!.. hvala {#}

to je mod ;)

095/8033306
13 godina
neaktivan
Euro Truck Simulator 2

a dali je mod i ovi JCB sto imas na labudici?

ja sam do sada vozio bezvezne neke bagere :)

zanimaju me modovi od specijalnog tereta ako imas mozda??

0 0 hvala 0
16 godina
walter79 kaže...
Softwer kaže...
walter79 kaže...

to je mod ;)

Ajd molim te link u PP!... Hvala

Softwer
14 godina
balvanar kaže...

bageri su CAT ;)

meni ETS2 je skoro sav modan, ovaj mod za specijalne terete je uključen sa modom mape koji ima puno dodataka i teži 400mb.

095/8033306
13 godina
neaktivan
walter79 kaže...
balvanar kaže...

bageri su CAT ;)

meni ETS2 je skoro sav modan, ovaj mod za specijalne terete je uključen sa modom mape koji ima puno dodataka i teži 400mb.

ajd ako ti nije problem stavi mi na pp linkove od tih modova bolje znas od mene di si ih nasao :)

pa da i ja malo osvjezim igru hehe

a afriku necu vise instalirati imo je pa me zezalo,obriso sve i krenio ispocetka sad malo malo kaze istekla demo verzija :(

bit ce red kupiti org verziju i key i amen  :)

15 godina
neaktivan
Euro Truck Simulator 2

Koliko razina ima igra i kako da uključim snijeg?

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
draž kaže...

Koliko razina ima igra i kako da uključim snijeg?

razina nisam siguran, dok za snijeg je mod.

095/8033306
16 godina
Euro Truck Simulator 2

Ovako imam problem koji me poceo zivcirati u igri,trza mi u voznji tocnije steka pa kako to rijesit da ide normalno sve a da se brojevii kazaljke odlicno vide?..Hvala

Softwer

0 0 hvala 0
14 godina
Softwer kaže...

Ovako imam problem koji me poceo zivcirati u igri,trza mi u voznji tocnije steka pa kako to rijesit da ide normalno sve a da se brojevii kazaljke odlicno vide?..Hvala

šta trza, kazaljke? nisam shvatio, postoji mod da poboljša kokpit ali nemogu ga nać {#}

095/8033306
13 godina
Euro Truck Simulator 2

Pokušo sam se okrenut i zbog mutave noći nisam vidio grabu i zapeo sam.Zna neko rješenje kako da se izvučem iz ovih go*ana ili baš moram uzet onu pomoć da me odbaci u neki deseti grad.(pokušo sam bez prikolice i opet neide)

Poznat ću te i po mraku po felgama i turbaku a ti mene po rotirci na mojoj škodici
Moj PC  
1 1 hvala 0
14 godina

SOS (HAK), nema druge

095/8033306
13 godina
Euro Truck Simulator 2

Jutro je nisam se ni pomaknuo,ipak ću morat uzet onu pomoć

Poznat ću te i po mraku po felgama i turbaku a ti mene po rotirci na mojoj škodici
Moj PC  
3 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
9090 kaže...
jako kaže...

meni jedino trza i lošije radi kad svjetla upalim. žmigavci i kiša ne smetaju. najgore je rano ujutro ka moraš imati svijetla iako nisu baš potrebna 

šta će nama šoferima kuća, kad je naša kuća putujuća.... :D
13 godina
neaktivan
Euro Truck Simulator 2

gdje se mogu kupiti ključevi za ovu igru i koliko je cijena ključa???

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
macgyver 53 kaže...

Jutro je nisam se ni pomaknuo,ipak ću morat uzet onu pomoć

Sve je moguce,samo ces ga malo razbiti :D

Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: ETS2 multy nickovi (da se ekipa lakše skupi)
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice