Znali neko moda za pare
Haha moš to nać bilo di. možeš nać za 700 000 eura i 200 000 eura ali to je čista glupost jer nije fer. e i ako si u minusu još ćeš dublje upast u minus. tako da to nije rješenje
Znali neko moda za pare
Haha moš to nać bilo di. možeš nać za 700 000 eura i 200 000 eura ali to je čista glupost jer nije fer. e i ako si u minusu još ćeš dublje upast u minus. tako da to nije rješenje
Instalirao sam patch 1.2.5. i mapu Afrike....dobio sam neke gradove jos u Austriji i u Africi,oni pisu ali ni jedna tura ne vozi u njih...zasto???? Nemaju onu tocku kraj svog imena pa da kliknem na nju nego su samo na popisu.
napravis novi profil i probas onda,tako sam ja.
Jesam ali onda krecem iznova a na starom profilu imam 19 kamiona 7 garaza i 3 500 000,00 love sta s tim....bas mi i nije svejedno da krecem od nule
Instalirao sam patch 1.2.5. i mapu Afrike....dobio sam neke gradove jos u Austriji i u Africi,oni pisu ali ni jedna tura ne vozi u njih...zasto???? Nemaju onu tocku kraj svog imena pa da kliknem na nju nego su samo na popisu.
napravis novi profil i probas onda,tako sam ja.
Jesam ali onda krecem iznova a na starom profilu imam 19 kamiona 7 garaza i 3 500 000,00 love sta s tim....bas mi i nije svejedno da krecem od nule
A igraj malo jedan malo drugi :D
Meni se isto ne kreće po treći put od nule. Zato ne želim staviti taj mod. Valjda će izaći i neke mape od SCS-a u budućnosti.
Meni se isto ne kreće po treći put od nule. Zato ne želim staviti taj mod. Valjda će izaći i neke mape od SCS-a u budućnosti.
balkan npr. ili skandinavija sa snijegom
nema to veze mozes ti staviti modove i voziti u te gradove samo ako ima ta ruta za taj grad!Nije to problem na karti svijeta vidis sve gradove ove ali iz njih rute mozes birati tek kada udjes u njih.
Koji je najbolji winter (snow) mod?
Nisam odavno pratio temu pa ne znam..
http://ets2.lt/en/trucksim-map-1-0/
Imaš neke gradove u Austriji (Klagenfurt , Graz , Villah) , Madjarska (Gyor) , Italija (Padova , Udine , Trst , Bologna , Firenza) i sjevernu afriku (Tunis , Alzir , Tripoli i jos 10tak njih).. Uglavnom odlicna mapa sa dosta lokalnih cesta , padina i uspona , krivina , kanjona i litica.
I da napomenem , moras imat 1.2.5 verziju
Može malo više o tom modu!
Da li ga mogu staviti i nastaviti dalje igrati ili moram krenuti od nule?
Zašto na tom linku nema više informacija o modu?
Skini i probaj , tako ces saznat najvise
http://ets2.lt/en/trucksim-map-1-2/ imas i 1.2 verziju mape
Instalirao patch 1.2.5 1 ali nema mi na mapi afrike, dobio sam par gradova novih ali afrike nema.
Da li ga mogu staviti i nastaviti dalje igrati ili moram krenuti od nule?
Skini i probaj , tako ces saznat najvise
Može li bar odogvor na ovo pitanje, ako znaš!
Imam namjeru probati večeras ili sutra!
Ja sam odmah pravio novi profil , nisam ni probao na starom igrat
Instalirao patch 1.2.5 1 ali nema mi na mapi afrike, dobio sam par gradova novih ali afrike nema.
jel ti citas gore kaj on pise?Reko da je patch preduvjet za instlirat mapu znaci i mapu moras skinut i instlirat!!!!
pa sknuo sam i mapu normalno ali nema mi afrike, probao i novi profil napraviti ali isto.
ja nikako nemogu updetati na 1.2.5 uvjek mi kaže da nije igra instalirana
ja nikako nemogu updetati na 1.2.5 uvjek mi kaže da nije igra instalirana
Također sam imao takvih problema, jednostavno skineš torrent (ili direkt iz browsera) sa njihove stranice sa najnovijom verzijom i instaliraš.
poz za sve kamiondžije
imam jedno pitanje kupio sam kamion i sad idem onu opciju zaradi pare zasvoju firmu i na to kliknem izbaci mi ponude i uzmem najvecu ponudu i sad ja klknem na ponudu ono pise odakle doklese ovzi i koliko kilometara i ispod pise " unesi na GPS " ( tako nekako) i ja to kliknem ucita se otvori mi kamion ali bez one prikolice ali ucitami neku mapu na gps, i ja tako vozim vozim vozim i opet stignem kao na neko odrediste al ne preuzmem pare ( jer valčjda nisam prevezao teret) i sad kad stignem na neko to odrediste imam neku zelenu oznaku tu enter i iznbaci mi nesto da prebacim al kroz mala svota novca ( u glavnom meniju sto sma prvo napisao pise npr 50 000 € eura, a kad stignem na to neko odrediste bez prikolice i tu enter ponudi mi posao za 13 000 € sad mi to nije jasno....ako uzemem posao od 50 000 € i pise mi "iesi na gps" i ja to kliknem sta nije uredu? molim za objasnjenje nesto sam krivo skontao :D hvala
poz za sve kamiondžije
imam jedno pitanje kupio sam kamion i sad idem onu opciju zaradi pare zasvoju firmu i na to kliknem izbaci mi ponude i uzmem najvecu ponudu i sad ja klknem na ponudu ono pise odakle doklese ovzi i koliko kilometara i ispod pise " unesi na GPS " ( tako nekako) i ja to kliknem ucita se otvori mi kamion ali bez one prikolice ali ucitami neku mapu na gps, i ja tako vozim vozim vozim i opet stignem kao na neko odrediste al ne preuzmem pare ( jer valčjda nisam prevezao teret) i sad kad stignem na neko to odrediste imam neku zelenu oznaku tu enter i iznbaci mi nesto da prebacim al kroz mala svota novca ( u glavnom meniju sto sma prvo napisao pise npr 50 000 € eura, a kad stignem na to neko odrediste bez prikolice i tu enter ponudi mi posao za 13 000 € sad mi to nije jasno....ako uzemem posao od 50 000 € i pise mi "iesi na gps" i ja to kliknem sta nije uredu? molim za objasnjenje nesto sam krivo skontao :D hvala
ako imaš svoju firmu i biraš posao u "tržište poslova" kada izabereš moraš otići do tereta, (označen je zelenom zastavom na GPSu) podvuć sedlo pod poluprikolicu i pritisnit tipku "T". e da napomenem pogledaj oko sebe jer prikolica obično bude tu negdje kada je izabezeš i označena je svjetlom na podu. jedino je kod jedne firme iza zgrade i kod BCPa je duboko u dvorištu (kroz tunel)
nakon sto mi ucita na gps i ucita mi mapu ..jel u blzini prikolica ?
nakon sto mi ucita na gps i ucita mi mapu ..jel u blzini prikolica ?
Na GPSu imaš crvene ceste kud ideš a teret je označen zastavicom. uvijek je tu u dvorištu blizu. ako ne isporučiš teret nema zarade samo trošak
vidi ja sam sad ugovorio posao 55 000 € i ucita mi kamion nanekom parkingu i servis za kamone tu nigdje nema prikolice.......a pokazuje mi crveno ucrtako mapu, al nemam priloklice??? jednom sam tako vozio i stigao tamo i nudi mi da preuzmem posao od site firme al puno manje para..sta da radim sad da vozim do odredista bez prikolice? mozda od tmo trebam preuzet prikolicu ? nema nigdje u blizini ta firma trameri tako nekako ??
pa ako se nalazis u parizu a prikolica ti je u berlinu ti prvo mroas sa tim kamionom doc do berlina a kad dodes tamo možda ce posao isteci kada ideš birat posao na karti klikni na grad u kojem se nalazis i onda izaberi posao i onda ces ici sitno 1-3 km se vozit tamo odeš na to zeleno i onda ces imat prikolicu
vidi ja sam sad ugovorio posao 55 000 € i ucita mi kamion nanekom parkingu i servis za kamone tu nigdje nema prikolice.......a pokazuje mi crveno ucrtako mapu, al nemam priloklice??? jednom sam tako vozio i stigao tamo i nudi mi da preuzmem posao od site firme al puno manje para..sta da radim sad da vozim do odredista bez prikolice? mozda od tmo trebam preuzet prikolicu ? nema nigdje u blizini ta firma trameri tako nekako ??
pogledaj malo bolje u gradu di je zelena zastavica. to je teret.
pa ako se nalazis u parizu a prikolica ti je u berlinu ti prvo mroas sa tim kamionom doc do berlina a kad dodes tamo možda ce posao isteci kada ideš birat posao na karti klikni na grad u kojem se nalazis i onda izaberi posao i onda ces ici sitno 1-3 km se vozit tamo odeš na to zeleno i onda ces imat prikolicu
jedino ako imaš ovaj problem....onda moraš vozit dugo prazan