Euro Truck Simulator 2 izdvojena tema

poruka: 21.205
|
čitano: 7.960.836
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: ETS2 multy nickovi (da se ekipa lakše skupi)
15 godina
Re: Eurotruck Simulator 2 aka next
TIR669 kaže...
Volvox kaže...
hrvoje_zg91 kaže...

Jel ima negdje igru za uzeti do nekih 20€ ??

http://www.gamekeystore.net/store/euro-truck-similator-2-retail-cdkey?tracking=5023d802eee8d&currency=EUR

Najjeftinije trenutno.

TIR669 kaže...

Super cijena... 15 eura, samo 120kn. Svakako uzimam. A sad zapravo, tko bude uzimao sa te stranice neka javi da li sve ide bez verifikacija i sličnih gluposti, na cjs-cdkeys sam morao osobnu slikati da bi se verificirao... Javite tu ili na pp.

I nastade muk. Je li kupovao tko od njih? Došao do Checkouta, vidio podržavaju PayPal, idem izabrati payment method, kad ono nema PP-a. Odmah sam odustao... Ako je tko kupio, neka javi da se predomislim.

ne podržavaju paypal nažalost. upravo sam htio kupiti i dobio sam odgovor od njih da to ne podržavaju, nažalost.

ima li tko kakvu pouzdanu stranicu gdje se može kupiti cd key preko paypala? tnx

14 godina
TomoRI kaže...

dali mi neko moze napisati gdje se nalazi DAF-ov i Renolov ducan s kamionima.

Hvala

Reno ti je u parizu za daf nisam siguran pogledam kasniej pa updajteam

Ono što možeš sutra,ne ostavljaj za danas.
14 godina
neaktivan
Eurotruck Simulator 2 aka next

Vani mrak i kiša,ja unutra u kabini i otvoreni radio {#}

Moj PC  
6 1 hvala 0
15 godina
DuMe kaže...

Vani mrak i kiša,ja unutra u kabini i otvoreni radio {#}

To mi je najdraže vrijeme za vozit. Da se može namiještat tako bi mi bilo nekih 90% vremena vožnje.

Swedish latin super funk.
14 godina
neaktivan

Cini mi se da je salon od DAF-a u Brussels-u ;)

16 godina
neaktivan

Meni radio ne radi.. Neznan zašto

Moj PC  
0 1 hvala 0
15 godina
joze kaže...

Meni radio ne radi.. Neznan zašto

Stavi druge pjesme, meni iz nekog razloga neke ne rade neke rade, iako su isti format (.mp3) za radio ne znam nisam probao još.

Swedish latin super funk.
16 godina
neaktivan

Može tutorijal kako stavit stream listu naših radia jer mi ne radi nešto bug tražilica?

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

ja imam listu sa nekim nasim radijima, al uglavnom su kod mene na listi dzungla, studio m i njima slicne :)

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina

Sve mi se čini da će najdragocjenije blago, STEAM account na prodaju, da bih kupio volan za ovo.

Serial mi počeo stvarat probleme, pa sam uninstalirao sve i pobrisao te odmah u startu blokirao firewall. Zasad nema problema.

Pingu ;)
Poruka je uređivana zadnji put uto 23.10.2012 21:26 (Vapor).
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

evo za one koji neznaju di se nadograđuje garaža...

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina

evo par slikica sa moje kobne rute prvo se prevrnem a onda se zabim u drugi auto :D

sta se dogodi kad ste preumorni i vozac zijeva sta se dogodi kad ste preumorni i vozac zijeva
fatalni sudar fatalni sudar
na kamionu bilo 58% stete a uzeli samo oko 3k€ na kamionu bilo 58% stete a uzeli samo oko 3k€
Moj PC  
1 0 hvala 0
12 godina
neaktivan

Imaš veliki salon DAFa u Amsterdamu 

14 godina
neaktivan

@zelenbic kak si se samo uspio prevrnuti :D nisam još imao neku težu nesreću.ponekad se znam zabiti u auto{#} mod do 120km/h je najbolji

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
hitmanovich kaže...

@zelenbic kak si se samo uspio prevrnuti :D nisam još imao neku težu nesreću.ponekad se znam zabiti u auto{#} mod do 120km/h je najbolji

iso  sam oko 90-95 na nizbrdici(bez moda) i sjeko sam trak pa sam previse okrenuo volan i onda sve otislo u k... možda je i zbog oblika prikolice možda neka tekućina unutra pa to utječe na to

15 godina

Zašto si ne staviš na hrvatski?
Btw. jel ko uspio narediti stream od Narodnog?? Sad slušam ovaj neki Rock engleski.. Heh. 

Winter is coming...
14 godina
kratos091 kaže...

Zašto si ne staviš na hrvatski?
Btw. jel ko uspio narediti stream od Narodnog?? Sad slušam ovaj neki Rock engleski.. Heh. 

draže mi je na eng. nesviđa mi se prijevod na hrvatski nekako mi je preumjetan

13 godina
neaktivan
Tsar kaže...

Dali mogu nekako odabrati gdje i koje poslova da radi moj radnik. 

Čini mi se da on ovako radi najlošije poslove koje može naći.

Možeš odabrati koju vrstu tereta da preferira - duge rute,lomljivi teret,kratke ture,vrijedni teret ...itd. a sve u odnosu na iskustvo koje ima trenutno ako si na to mislio.Uzeo dva kredita od 100.000 proširio garažu dao svoj volvo vozaču a ja otišao da vozim za firme - i to je loša taktika - davim se u kreditu,a vozač kojega sam zaposlio ima rating 0.8 u kombinaciji sa volvom 700ks,6x4x2 pravi mi troškove lupajući ga stalno,u jednoj turi preko 5000€štete a zaradio 238€.

Vozi se i kljuca za volanom krediti stisli.....

Poruka je uređivana zadnji put uto 23.10.2012 22:30 (Spartakus).
14 godina
Spartakus kaže...
Tsar kaže...

Dali mogu nekako odabrati gdje i koje poslova da radi moj radnik. 

Čini mi se da on ovako radi najlošije poslove koje može naći.

Možeš odabrati koju vrstu tereta da preferira - duge rute,lomljivi teret,kratke ture,vrijedni teret ...itd. a sve u odnosu na iskustvo koje ima trenutno ako si na to mislio.Uzeo dva kredita od 100.000 proširio garažu dao svoj volvo vozaču a ja otišao da vozim za firme - i to je loša taktika - davim se u kreditu,a vozač kojega sam zaposlio ima rating 0.8 u kombinaciji sa volvom 700ks,6x4x2 pravi mi troškove lupajući ga stalno,u jednoj turi preko 5000€štete a zaradio 238€.

Vozi se i kljuca za volanom krediti stisli.....

po meni je bolja taktika imat jednog vozaca sa svojim kamionom i da ti imas svoj kamion jer kad imas svoj kamion za istu rutu ces dobiti npt. 20 000€ umjesto 15 000€ koliko bi dobio da vozis za druge firme meni vozac ima rating 2.5 sad cekam da se rjesim kredita

16 godina
Eurotruck Simulator 2

za sve koji imate problem s firewallom, i igra vam traži key nakon svake vožnje izbrište iz my documents > ets 2 file live_streams, i u opcijama igre maknite kvačicu sa MREŽNE VIJESTI, svaki put prilikom ulaska u igru trebalo bi obrisati live_streams. radi provjereno, a za radio upalite stream iz preglednika i minimizirajte jednostavno :) alternativa za tako dugo dok ne izađe nešt " konkretnog " 

Moj PC  
0 0 hvala 2
15 godina
Eurotruck Simulator 2

dajte neki sajt gdje se može kupiti key preko paypala. muka mi je od stalnog gašenja/pokretanja igre da igram u demo modu, a igra me totalno uzela.

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
Eurotruck Simulator 2

joj kakvo sranje sa volvom da se volan ne okrece :S cccc

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
Re: Eurotruck Simulator 2
Reedy kaže...

za sve koji imate problem s firewallom, i igra vam traži key nakon svake vožnje izbrište iz my documents > ets 2 file live_streams, i u opcijama igre maknite kvačicu sa MREŽNE VIJESTI, svaki put prilikom ulaska u igru trebalo bi obrisati live_streams. radi provjereno, a za radio upalite stream iz preglednika i minimizirajte jednostavno :) alternativa za tako dugo dok ne izađe nešt " konkretnog " 

ako ste dobro blokali preko firewalla...i to outbound rules, onda vam ni neradi radio u igri...nece se spojiti....znaci samo trebate dobro blokirat

dado
14 godina
neaktivan
Eurotruck Simulator 2

namjestio sam outbund rules.jel moram i u kategoriji "allow program" nešto namještati ili  je to sve?

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
i na inbound isto blokaj za svaki slucaj...a na kategoriji allow program nemoj stavljat, to znaci da bi mu dopustio
dado
16 godina
neaktivan
Eurotruck Simulator 2

sada kupio Volva za 110,000 Eura 750 KS , ide preko 150 :D ali nemogu nigdje naci ravnu cestu da ga vozim :/

Poruka je uređivana zadnji put sri 24.10.2012 0:18 (ToMisLaW).
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Eurotruck Simulator 2

ljudi stigao je update 1.1.3 na http://blog.scssoft.com/ {#} a najvili su i veći update. uskoro...

Poruka je uređivana zadnji put sri 24.10.2012 0:38 (medjimurac).
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
medjimurac kaže...

ljudi stigao je update 1.1.3 na http://blog.scssoft.com/ {#} a najvili su i veći update. uskoro...

Cek, to je treci update ili drugi? ne pratim bas ovu temu (idem malo na preskakanje) ali nisam ugledao drugi patch, a ime mi govori da se radi o trecem hmm... koji je onda na kraju?

Whenever there's light, there are shadows. We, who were changed by being bathed in the light only once... will spend our future in a world without light.
14 godina
neaktivan
Eurotruck Simulator 2

zašto jednostavno ne odete na offical web i tamo kupite key? ja sam kupio paypal-om odmah 19. poslje ponoći

i nemam nikakvih briga

da je bila skuplja, sve jedno bih je kupio jer sam je čekao duuuuugo

i nije mi žao ni lipe

15. level - profesionalac 38% karte

5 Scania i ostalo 300000€ krede za odplatit

p.s. kako si kolega mogao uzet Scaniu R720 kad je tek nakon 25. level-a moguče kupit taj motor?

Moj PC  
1 0 hvala 0
13 godina
Eurotruck Simulator 2

Evo nas na 27 mjestu po prodanim primjercima (digital download) sa njihove stranice....

| ORIGIN: CR0_VandaL | STEAM: vandalzd | TDU2: VaandaL | Social Club: vandal_zd | Play withSIX/DayZ mod: cro.vandal | RaceNET: VandaLzd
Moj PC  
0 0 hvala 0
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: ETS2 multy nickovi (da se ekipa lakše skupi)
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice