Elite: Dangerous

poruka: 2.518
|
čitano: 371.774
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
neaktivan
Re: Elite: Dangerous
Rocinante2112 kaže...

Server lagg 15:26 danas. explodirao mi type 7 na vratima . Izgubih ga opet. na pocetku sam sa sidewinderom i 1.8k credita.

Yaay

Pisi ticket. Ja sam izgubio brod radi buga napisao ticket u roku od 2 sata sam dobio nazad brod i cash vrijednost carga. Opsao incident samo u ticketu i eto dosta bezbolno prosao. Sad ne znam da li lag ulazi u to. Da li je do tebe ili do njih al vrijedi pokusati.

13 godina
mislav_01 kaže...
Rocinante2112 kaže...

Server lagg 15:26 danas. explodirao mi type 7 na vratima . Izgubih ga opet. na pocetku sam sa sidewinderom i 1.8k credita.

Yaay

Pisi ticket. Ja sam izgubio brod radi buga napisao ticket u roku od 2 sata sam dobio nazad brod i cash vrijednost carga. Opsao incident samo u ticketu i eto dosta bezbolno prosao. Sad ne znam da li lag ulazi u to. Da li je do tebe ili do njih al vrijedi pokusati.

Napisao sam. sad jel se moze dokazat da je bio lag. KOd frenda koji igra je takodjer bio lag, 10 sec je bio baš u tom trenu...

nadam se najboljem

12 godina
neaktivan
Rocinante2112 kaže...

Yaay

Zasto uopce letis bez para za osiguranje?

Da server lagga bilo bi to non stop a ne samo kad si kod stanice.

Inace ed se hvali da ima kao jako dobre servere (iste koje koristi Amazon).

13 godina

Ma bio je lag 10000% sam siguran. Sa kolegom na mumblu sam bio i baš je bio neki hiccup i meni i njemu u isto vrijeme. Samo šta je on ulazio u supercruise pa ga nije diralo tolko. Mene...not so much.

Imao sam za osiguranje,al sam naletio na dobru stanicu i nakrko sam full cargo a 1 item je koštao cca 9500..mos mislit cijeli cargo (a cargo nije osiguran). Zato nisam imo para. da sam taj jedan run napravio imo bi fino 250ak tisuca profita i dost para za sve.

Shit happens. Al vrazju mater,nisam fakat kriv bio kad sam izlazio iz stanice. Mos mislit,igras,ides van, igra trzne i sljedeca scena explodiraš. Awesome

11 godina
Da, to je dobro pitanje, zar ne?

Dakle neki ljudi ne razumiju princip preinvestiranja
Firme propadaju zbog ovog, pišu se doktorati iz ekonomije na temu.

Na drugu temu.
Jučer letim izvan naseljenog područja i odem nekih 1200LY, idem jump u novi sektor i onda crash igre.
Logiram se opet i uđem i skužim da sam u naseljenom sektoru.
Napiso sam ticket.
11 godina

Jučer je bilo baš masu problema sa serverima.

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
filter160 kaže...
Da, to je dobro pitanje, zar ne?

Dakle neki ljudi ne razumiju princip preinvestiranja
Firme propadaju zbog ovog, pišu se doktorati iz ekonomije na temu.

Na drugu temu.
Jučer letim izvan naseljenog područja i odem nekih 1200LY, idem jump u novi sektor i onda crash igre.
Logiram se opet i uđem i skužim da sam u naseljenom sektoru.
Napiso sam ticket.

pričali smo već,znamo da sam kockar. pa pobogu 2 godine s curom sam prakticiro : izadjes stanicu prije pa ides pjeske.

:D

11 godina
I ja isto, pa vidi kaj mi se dogodilo.
13 godina
filter160 kaže...
I ja isto, pa vidi kaj mi se dogodilo.

moglo je bit gore,moglo je bit zensko

17 godina

Naručio u petak, danas stiglo  (nisu imali X52 Pro model, pa sam uzeo obični X52)

Za sad prvi dojam odličan; joystick je mekan, što meni i odgovara (modao sam F.L.Y. 5 da bude "mekši"), throttle fino leži u ruci i pomiće se relativno lako. Uređaj je plastičnjak, ali djeluje dovoljno robusno da izdrži neko dulje vrijeme... Napravit ću update kad ga malo isprobam

http://dejankober.com/, http://dd3d.hr/
Poruka je uređivana zadnji put uto 3.2.2015 12:05 (Berko).
Moj PC  
4 0 hvala 0
13 godina

Meni još nisu na ticket odgovorili. Proslo je 4 dana.

12 godina
neaktivan
Trenutacno skidam verziju 1.1(Beta).
Jel netko probao vec?

0 0 hvala 0
13 godina
brane82 kaže...
Trenutacno skidam verziju 1.1(Beta).
Jel netko probao vec?

beta rezervirana samo za backere ili?

12 godina
neaktivan
Za alpha i beta backere samo.

0 0 hvala 0
11 godina

Čini se da su trajno riješili "infinite supply" na postajama. Ekipa plače na luxury run temama na službenom forumu. :)

Uglavnom, nema više tradinga između 2 točke unedogled, sad se sve cijene mijenjaju brzo i drastično kako supply pada. Mislim da je i bilo vrijeme da to riješe.

Također kruži glasina da su i RES instance nerfane - nema više infinite Anaconda spawnova.

Tko je jamio, jamio. Mislim da će odsad igra biti puuuno drukčija. Umrijet će "Thrudds" i slični servisi, profitabilne rute će se čuvati kao stroga tajna, a piratstvo će postati itekako zanimljiva opcija. :)

1.1. Update (BETA) - popis je od 2 metra i ima odličnih promjena:

https://forums.frontier.co.uk/showthread.php?t=108887

Poruka je uređivana zadnji put uto 3.2.2015 22:57 (Moloch).
Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan

U opcijama vise postavki za zvuk, grafiku.

Poceo sa sidneyem i 100,000kredita.Otisao do obliznje stanice do svoj besplatan eagle, primjetio svjetla gradova na nocnoj strani planeta...nice, drugacija muzika.

U shipyardu su viper, cobra, type-6, type-9 za svega 100kredita:)

0 0 hvala 0
17 godina
Moloch kaže...

1.1. Update (BETA) - popis je od 2 metra i ima odličnih promjena:

https://forums.frontier.co.uk/showthread.php?t=108887

Evo par stvari vezano za fixeve, koje su mi zapele za oko a koje me dosta vesele:

- Optimise route planner
- NPCs shouldn't be able to use FSD with hardpoints deployed
- Lowered speed, manoeuvrability and shield strength on Python
- Implement sort by Mass, Power Draw and Name for outfitting items

- When the player accidentally hits an AI ship damage is accumulated. If a threshold is exceeded (by multiple hits or a powerful weapon like a rail-run), the ship turns hostile. The AI ship will "forget" the damage before it turns hostile:
1) if the AI ship recharges its shield to 100%.
2) if a (currently 30 sec) timer runs out.

Landing pad numbers now consistently numbered front-to-back then clockwise in stations (in other words, bones 0 and 12 swapped over, so that pads 1 and 13 are now in their correct places). Also checked Outposts and fixed pad numbers there too, so that the medium pad is always the highest pad number

- Point defense turrets can no longer cause aggro or commit crimes on your behalf

- Turrets will now check if their line of sight is blocked before firing, should drastically reduce accidentaly hits

- Added star class filter to the galaxy map

13 godina

Ako neko nadje sektor sa discountom na brodove neka javi ,hvala!

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Najviše me veseli ovo 1000ly range. Nakon 10min sam odustao od exploranja jer je galaxy mapa neupotrebljiva koliko joj treba da izracuna kurs.

13 godina
mislav_01 kaže...

Najviše me veseli ovo 1000ly range. Nakon 10min sam odustao od exploranja jer je galaxy mapa neupotrebljiva koliko joj treba da izracuna kurs.

Istina i bog. Onak čak kad idem na put od cca 90 ly,i u sektore u kojima sam već bio nemogu iskalkulirat rutu. Onda moram rucno negdje na pola puta,pa spajat sa raznoraznim sistemima pa tek onda mogu ''kompletirat'' rutu. AJ kuzim da idem negdje gdje nisam bio pa ajd,al ono...

12 godina
neaktivan
Tko god je radio explore, i skenirao neka nebeska tijela po prvi put u igri (niko prije njega), može naći svoj nick u ovoj listi.Ime će biti na svakom nebeskom tijelu (tag) u 1.1 verziji

https://drive.google.com/file/d/0B5Px3TF3wE0PRXI2M25pRUtPVU0/view

Stvar radi, nasao sam se na popisu:)

0 0 hvala 0
17 godina

Pozdrav.

Ako netko ima namjeru kupovati nešto od joysticka sa alzashop.com, javite mi, jer mogu uzet preko firme (minus PDV), jedino bi usput ako nije problem, napravio kratke video review-ove i unboxing za YT... Napravio sam video review za X52 i ovih dana ću reviewat i FLY 5, a htio bi napraviti i review Thrustmaster HOTAS X T.Flight (ili bilo koji drugi joystick/HOTAS), ali mi ga se ne isplati uzimat samo radi review-a. Usput je i dostava na Alzashop-u besplatna ako je roba preko 100€, a imam još par sitnica koje bi uzeo od tamo.
Uglavnom, ako je netko zainteresiran, javite mi se na PM.

Moj PC  
2 0 hvala 0
17 godina
Moj PC  
1 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Dakle danas ide update :)

Lijep pozdrav ;)
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Kad je tocno? 

12 godina
neaktivan
Vec je dostupno za skinut i ima oko 2.5gb.

Ako ste imali pristup beti samo ju kopirajte preko glavne igre i bit ce puno manje za skidat.

0 0 hvala 0
11 godina

Kakva vam je v1.1? Moji su dojmovi uglavnom pozitivni, nerfovi na shield cells, izmjene na generiranju topline termalnih oružja su po meni dobro odrađeni, bitke sad imaju dodatnu taktičku komponentu(e) i heat management je puno važniji - što mi je ok.

S druge strane, Viper je sad popio dosta jaki nerf. Sa samo jednim shield cellom i 2xbeam i 2xMC, u 1.1. sad kad palim hardpoints moram gasiti FSD drive, interdictor i cargo scoop i jedva sam ispod 100% s najjačim reaktorom (prije je bilo cca 95% sa ugašenim Cargo scoopom). Mislim da sad heat/power hungry setupovi (tipa railgunovi) na Viperu otpadaju. Cobra je tu malo bolje prošla, no svakako provjerite svoje setupove na brodovima da ne bude neugodnih iznenađenja - pogotovo ako imate više od 1 shield cell.

Gas giants shader - ne primjetih neku značajnu razliku. Dapače, čak mi se čini da sad izgledaju gore, mutnija je tekstura (ultra postavke). :D

City lights - fora detalj. Vjerujem da će traderima sad biti puno zanimljiviji ulazak u orbitu oko naseljenih planeta. :) U svakom slučaju + za imerziju.

Community goals - nisam probao, ali mislim da je dobar korak u "okupljanju" igrača oko novih sektora i pripremi za Wings. Vjerujem da će PvPaši tu doći na svoje i nadam se da će FD biti brz u eliminiranju prijavljenih hackera - stoka se počela kotit.

Od ostalog - igrali su se sa zvukovima, ima nešto novih efekata - ništa revolucionarno, ali sam primjetio nov zvuk MC topova, cargo scoopa, drukčiju glasnoću pojedinih elemenata i sl. Indikatori na landing padovima sad više ne nestaju i čini mi se da su veći.

Ljudi na sl. forumu se žale da su pojedine postaje nestale, promijenile ime ili tip (iz postaje u outpost). Po meni bezveze potez - što s ekipom koja je imala misiju na tim postajama ili sparkiran brod unutra? Nadam se da je riječ o bugu, a ne o "stealth" izmjenama na galaksiji... iako se bojim da je ipak ovo drugo,

P.S. Isprike na anglizmima ;)

Poruka je uređivana zadnji put sri 11.2.2015 9:14 (Moloch).
Moj PC  
1 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Idalje nemam šta za radit. Tako da nikakav. Došao sam do ASP, 27mil u assetsima (još prije mjesec dana) i sada gledam šta me ceka. Doslovce identican grind do jaceg broda. Neda mi se. Cekam da dođe nešto sa supstancom ovo mi je dosadilo.

Shaderi za gas planete su komicni, opcenito teksture planeta. Nema izgovora i razloga zašto izgledaju tako loše. Svijetla gradova ono bmk. Jedina pozitivna stvar je hrpa peglanja i uštimavanja dok neceg sa supstancom necemo do wings pathca vidit. Do onda je moj brod u hangaru ceka zanimljivije dane.

Svaki sistem je isti, svaki quest isti, svaki USS isti, ne razlikuju se frakcije po nicemu, galaksija je prazna, mrtva. Milijuni istih stanica, sa istim misijama za istu nikakvu nagradu. Uglavnom nakon pocetnog ushita radi iznimne imerzivnosti igre ovdje se više nema šta radit. Ne znam usao sam jucer u igru i reko sam sebi i šta sad. Opet tocka A tocka B? Ganjaj 1452 USSova istih da nađeš 3 i po pirata za quest? Prošla me volja za eliteom.

Reko sam sam sebi da cu eksplorat, jer je sada path finding dramaticno bolji. Ali šta dodjem u sistem opalim skenere nadjem 30 unid objekata i onda ko idiot letim i skeniram tockice na superkruz mapi za mizerno male novce i nikakvu zabavu. Nema nekih random eventova da te povuce neka anomalija, nema ništa. Svemir je prazan i dosadan pogotovo kad se izadje iz naseljenog dijela ne moz srest nikoga i ništa. Sistem nakon sistema nakon sistema jedno te isto.

Poruka je uređivana zadnji put sri 11.2.2015 9:32 (mislav_01).
11 godina

^A čuj, ako grindaš i doživljavaš je na taj način, logično da ćeš izgorit. Svakako je ostavi malo sa strane ako ovisiš o tome da ti naprave novi sadržaj kako bi ti bila zabavna, ali tu opet imaš catch 22 - uvijek će ti dosadit nakon nekog vremena bez obzira na to što ubace u nju.

Nemam pojma, ja sam valjda čudan. Igram otkad je izašla i nije mi nimalo dosadila. Doduše, točno sam znao što očekujem od igre i to je u potpunosti ispunila. Uopće ne grindam niti mi je cilj kupovanje novih brodova. Kao što i sam kažeš - zašto bih. Tu se slažem s tobom - apsolutno nema smisla voziti Pythona ili bilo što iznad njega dok se igra ne dopuni sadržajem koji ih opravdava.

No, sjećam se da je tamo davne 80 i neke isto bilo ekipe kojoj je Elita dosadila nakon tjedan dana i nas pacijenata koji smo je igrali mjesecima, crtali brodove i sl.  :) Jbg, specifična je igra, definitivno je space opera / trucking sim i nije za svakog. Ja se još uvijek uhvatim kako svako malo ispadam iz SCa zbog nekog prizora, pomrčine, veličine prstenova, boje planeta, pa proučavam karakteristike planeta i zvijezdi u sustavskoj mapi. Imam i spremnog ASPa za exploration, ali volim kombinirati aktivnosti pa se nećkam otisnuti daleko.

Moj PC  
2 0 hvala 1
13 godina

Nisam jos igrao 1.1,strah me jer letim uglavnom type 6 i cobru bez shieldova a collision je zbugan. Najmanji dodir i brod je uništen.

Već sam izgubio 2x type 7 zbog gluposti,prvi put moje jer sam nekako zapeo za type 9 koji je bio ispred vrata (neznam kako ali ajd) a drugi put je sve zalagalo i 5-10 sekundi poslije brod mi je explodirao.

Tako da,nezelim se kckat uopce dok neki bugfix ne dodje.

Takodjer,viper je popusio masnu karminu k*rčinu,shield cell bank je dobio triple nerf na power draw,i na cost,i na ammo count...Dumbfire missiles su jos beskorisnije,power draw mi je sad uzas.

Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice