Elden Ring

poruka: 1.697
|
čitano: 555.023
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
Re: Elden Ring
SamoPitam3 kaže...

Pa ti si odavno prolupao. Bolje da si zenskuu odradio na lvl 103, a ne tu neku igricu. Ali stvarno moram postaviti ovo pitanje. Zar vam nije zao kako trosite svoj zivot na glupu igricu ?!?!?

Nije

Nebi te jebo ni za bjdo kajameja
Moj PC  
4 0 hvala 3
15 godina
neaktivan
SamoPitam3 kaže...
MEGATAMA kaže...

Imam zenu i troje djece,znaci stignem sve 🥂

Po tvom stavu pretpostavljam da si u pubertetu i zelis "umocit" ali nemas gdje pa krivis za to igrice....

Nemas ti zenu i troje djece. Vec jednostavno lazes. Kao sto i ja mogu napisati da imam pet ljubavnica i 20 djece... Cinjenica je da lazes i drndas i to je to... Da imas zenu i troje djece, ne bi gubio vrijeme na ovo i to je to...

Nekidan sam slušao neki podcast i razgovarali su kako u komentarima pronaći ljudi koji istinski nešto boli (butthurt). Prvi trag je bio korištenja točkica na kraju rečenice - što više točkica to je butthurt veći. Nisam još siguran koja je mjerna jedinica, ali devet točica u jednom kratkom postu je  dosta ako uzmemo omjer natipkanog i točkanja.

I'm very large!

2 0 hvala 0
9 godina
SamoPitam3 kaže...
MEGATAMA kaže...

Level 103,vrijeme je za pustit Margotta na miru i ugasit za danas 😁

Pa ti si odavno prolupao. Bolje da si zenskuu odradio na lvl 103, a ne tu neku igricu. Ali stvarno moram postaviti ovo pitanje. Zar vam nije zao kako trosite svoj zivot na glupu igricu ?!?!?

Kad već vučeš za jezik, da ti objasnim. Definicija traćenja života je trošenje energije i vremena na nešto što te uopće ne zanima i nemaš koristi od toga. Tvoje komentiranje je školski primjer toga. Odlučio si komentirati u temi koja te očito ne zanima i još optužuješ nekoga za nešto što ne možeš biti siguran da je tako kako ti veliš i još bi mu organizirao njegovo slobodno vrijeme, kaj bi ti da nakon svog posla još ide s tobom na fuš. Čovjek potrati većinu života na spavanje (da bi mogao funkcionirati) i posao (što ne voli, ali je nužno da bi osigurao egzistenciju za sebe i familiju), te da bi si priuštio stvari u kojima uživa - u našem slučaju to je zaigrati koju igru, a nije da baš samo to radimo u životu, jer čime bi inače kupili. To nas zabavlja, a zabava je nužna da čovjek ne skrene s pameti zbog obavljanja dužnosti koje nisu zabavne i koje je obavezan raditi, znači nije traćenje života. Inače, sve se može shvatiti kao tračenje života - pranje suđa, brisanje usranih dječjih guzica, šetnju s psom, bavljenje sportom, odlazak na pivicu s kolegama ili prijateljama poslije posla, itd...

Također jedan primjer traćenja života - kad moraš objašnjavati ljudima nešto što bi trebalo biti očito.

Jedino što u teoriji ne bi bilo tračenje života je da ti posvetiš svoj život smišljanju načina da čovjek živi vječno, ali upozoravam te, ako ne uspiješ potratio si život.

4 0 hvala 0
10 godina
Elden Ring

Meni je nevjerojatno kako neki mozgovi ili polumozgovi funkcioniraju. Da netko vidi da ljudi uživaju u bilo čemu i da dođe s namjerom nekom pokušati to ogaditi i izvrijeđati ga. Jasno mi je da netko igra igru i da mu se nešto ne sviđa i da ima kritiku, to je normalno i poželjno, nije ni cilj da vlada jednoumlje, ali ovo ciljano vrijeđanje bez neke svrhe je dno dna. 

na Elden Ring subredditu su se, koji tjedan prije izlaska igre, pojavili screenshotovi sa 4chana i raznih discord grupa u kojima su se ljudi mobilizirali sa ciljem pljuvačine po igri, odnosno bombardiranja igre sa lošim recenzijama gdje god se može. Samo me zanima gdje je kraj, kad su ljudi došli do takve razine toksičnosti, kak će to izgledati za 10 ili više godina

Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
Elden Ring

Bas citam da u Eldenu vrijeme utjece na magije....naprimjer castamo vatrene magije ako pada kisa one su slabije... 😱😱😱😱

Moj PC  
1 0 hvala 0
12 godina
Cansee kaže...

Meni je nevjerojatno kako neki mozgovi ili polumozgovi funkcioniraju. Da netko vidi da ljudi uživaju u bilo čemu i da dođe s namjerom nekom pokušati to ogaditi i izvrijeđati ga. Jasno mi je da netko igra igru i da mu se nešto ne sviđa i da ima kritiku, to je normalno i poželjno, nije ni cilj da vlada jednoumlje, ali ovo ciljano vrijeđanje bez neke svrhe je dno dna. 

na Elden Ring subredditu su se, koji tjedan prije izlaska igre, pojavili screenshotovi sa 4chana i raznih discord grupa u kojima su se ljudi mobilizirali sa ciljem pljuvačine po igri, odnosno bombardiranja igre sa lošim recenzijama gdje god se može. Samo me zanima gdje je kraj, kad su ljudi došli do takve razine toksičnosti, kak će to izgledati za 10 ili više godina

Situacija je puno gora nego mislis,pisao sam vec ovdje da kada sam vodio Reboot forum da sam dobivao prijetnje smrcu,da ce mi poubijat obitelj itd itd...jer sam banao nekoga 🤣

17 godina
Elden Ring

Ne znam jeste li vidjeli, ali već nekoliko dana postoji no death speedrun koji traje 2:30h

Znači nevjerovatno da se ovolika igretina može završiti za 2 i po sata bez umiranja.

A ovo je tek prvi uspješan, ide to još sat vremena dole sigurno :)

Naravno ne gledajte ako ne želite brdo spoilera.

1 0 hvala 0
12 godina
Elden Ring

Mi koji igramo igru to zasigurno nismo vidjeli a ja ne gledam takve stvari opcenito.

Moj PC  
0 0 hvala 0
8 godina
Widowmaker kaže...

Ne znam jeste li vidjeli, ali već nekoliko dana postoji no death speedrun koji traje 2:30h

Znači nevjerovatno da se ovolika igretina može završiti za 2 i po sata bez umiranja.

A ovo je tek prvi uspješan, ide to još sat vremena dole sigurno :)

Naravno ne gledajte ako ne želite brdo spoilera.

Pogledat cu sigurno kad zavrsim igru. Poceli su vec i sa routanjem no hit runa.

10 godina
Elden Ring

jučer sam ubio jednog opcionalnog bossa u Limgraivu u jednoj katakombi, zanimljiva je bila situacija, ušao sam u tu prostoriju gdje je on i odmah mu je falilo pola Healtha. Ubio sam ga sa 4 udarca i sad nakon što je pao čekam kakva će biti prevara, druga faza ili nešto slično, kad ono ništa, on ubijen, lootao sam šta je bilo i idem dalje. 

Sad mi nije jasno zašto je bio na pola healtha, jel to neki bug ili? 

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
Cansee kaže...

jučer sam ubio jednog opcionalnog bossa u Limgraivu u jednoj katakombi, zanimljiva je bila situacija, ušao sam u tu prostoriju gdje je on i odmah mu je falilo pola Healtha. Ubio sam ga sa 4 udarca i sad nakon što je pao čekam kakva će biti prevara, druga faza ili nešto slično, kad ono ništa, on ubijen, lootao sam šta je bilo i idem dalje. 

pa pomoglo bi kad bi rekao o kome se radi :)

10 godina
Shaka111 kaže...
Cansee kaže...

pa pomoglo bi kad bi rekao o kome se radi :)

a volim što manje pisati imena i svega, kako ne bi spoilao, al dobro ovo nije neki spoiler, boss je Black Knife Assassin

14 godina
Cansee kaže...

a volim što manje pisati imena i svega, kako ne bi spoilao, al dobro ovo nije neki spoiler, boss je Black Knife Assassin

To je normalno.

White Knife Assassin ima puni health i  jači je

Željko Vela: Phillip Lahm jedini ima dres s dugim rukavima ---- Srećko Bogdan: Zima mu je, jer je mali
12 godina
Elden Ring

Nitko nije komentirao da se oprema i oruzja ne trose......

Moj PC  
0 0 hvala 0
11 godina
MEGATAMA kaže...

Htio bih ici pomoci drugim igracima u fightovima. Kad stavim zlatni prst na pod kraj onih statua malih nitko me ne poziva. Jel znas zasto?

15 godina
protjeran
MEGATAMA kaže...

Da, al su komentirali da je nerealno jer magicni konj ima double-jump 

12 godina
BeLLicus kaže...
MEGATAMA kaže...

Htio bih ici pomoci drugim igracima u fightovima. Kad stavim zlatni prst na pod kraj onih statua malih nitko me ne poziva. Jel znas zasto?

Probaj ispred ulaza u bilo koju boss zonu koja je za otprilike tvoj level

12 godina
ansha kaže...
MEGATAMA kaže...

Da, al su komentirali da je nerealno jer magicni konj ima double-jump 

🤣🤣🤣

12 godina
Elden Ring

Ja sam inace prihvatio da igra nema kraj i da ce mi se konstantno otvarat nove zone...

Bas se nekako osjecam slabasan ovdje gdje sam sad dosao a level 105 sam,doslovno sve me ubije sa par udaraca a imam  crtu healtha preko pola ekrana 😤

Moj PC  
0 0 hvala 0
7 godina
odjavljen
MEGATAMA kaže...

Ja sam inace prihvatio da igra nema kraj i da ce mi se konstantno otvarat nove zone...

Bas se nekako osjecam slabasan ovdje gdje sam sad dosao a level 105 sam,doslovno sve me ubije sa par udaraca a imam  crtu healtha preko pola ekrana 😤

i ja sam level 106 dosao sinoc do zadnje zone, i dodje neki random lik i udari me i skine pola HP :D

Mount Everest ain’t got shit on me ‘cus I’m on top of the world.
10 godina
Hexfire kaže...
Cansee kaže...

To je normalno.

hex jel i ti igraš? i ako da, na kojoj platformi?

14 godina
Ne igram. Ono je bio pokušaj šale (da crni boss ima manje healtha od bijelca), ali nije prošlo :).

Ali planiram nabaviti Xbox Series X tokom mjeseca pa ću s vremenom nabaviti i Elden Ring. Planirao sam prvo probati Sekiro jer još nisam igrao, ali tko zna.

EDIT: jedino ne znam koliko je dual sense presudan u Elden ringu. Možda bi bilo bolje odigrati na PS5.
Željko Vela: Phillip Lahm jedini ima dres s dugim rukavima ---- Srećko Bogdan: Zima mu je, jer je mali
Poruka je uređivana zadnji put uto 8.3.2022 9:40 (Hexfire).
11 godina
Elden Ring

Ja se nadam da ćemo znati kad se približava kraj, planiram resetirat statistike i napraviti drugi build za novi prelazak, do sad u DS igrama čim riješiš zadnjeg bossa odma počima new game +... Ne znam kako je ovdje napravljeno, možda budemo mogli još istraživati mapu itd i sami odabrati kad ćemo u new game + premda je ovo open world.

Moj PC  
0 0 hvala 0
10 godina
Hexfire kaže...
Ne igram. Ono je bio pokušaj šale (da crni boss ima manje healtha od bijelca), ali nije prošlo :).

Ali planiram nabaviti Xbox Series X tokom mjeseca pa ću s vremenom nabaviti i Elden Ring. Planirao sam prvo probati Sekiro jer još nisam igrao, ali tko zna.

EDIT: jedino ne znam koliko je dual sense presudan u Elden ringu. Možda bi bilo bolje odigrati na PS5.

hahahaha, a ja mislio riješen problem, to sa healthom tako treba biti 

ne znam za dualsense, tko igra na PS5 nek se javi

11 godina
Elden Ring
  • If you choose to start New Game Plus immediately, you’ll be dropped back into an all-new save - with the carry-over noted below. 
  • If you choose to defer and delay NG+, you’ll be dropped back into The Lands Between as they were right before you tackled the final boss. When ready, you can go to the Site of Grace inside Roundtable Hold and choose the ‘Begin Journey 2’ option to start your new game, carrying over things as detailed below.

What Carries Over in NG+

Ovo je vrh, nema straha da će početi new game+ prije reda. 

Moj PC  
3 0 hvala 2
9 godina
Hexfire kaže...
Cansee kaže...

To je normalno.

Možda si se šalio, ali nisi bio daleko od istine. Neki mini bosevi ili jači neprijatelji se ponavljaju u različitim zonama i nisu jednake snage, mogu imati smanjeni health bar, ali imaju neki elemental buff, ja sam naišao na takav slučaj, ali sa zmajem ne sa ovim Black Knife Assassinom

10 godina
ja ne mogu vjerovati da nikako ne mogu pronaći ono čudo za pojačavanje oružja, onaj sombering stone broj 2. Imam hrpetinu tih svakakvih i sve brojeve, samo mi ta jedna dvojka fali. pa da se ubiješ.
Moj PC  
0 0 hvala 0
4 godine
neaktivan
Imaš ih na južnoj strani,tamo u i oko dvorca.
10 godina
misliš južno od Limgraivea? taman sam tamo malo krenio pronjuškat
15 godina
Cansee kaže...
ja ne mogu vjerovati da nikako ne mogu pronaći ono čudo za pojačavanje oružja, onaj sombering stone broj 2. Imam hrpetinu tih svakakvih i sve brojeve, samo mi ta jedna dvojka fali. pa da se ubiješ.

Ima ti vendor koji prodaje somber stoneove, 1 i 2 ima beskonacno, msm da je dvojka 3k runa. Kad upalim igru reknem ti di je otprilike?

Say hello to my little friend
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice